Mesterséges Intelligencia Kurzusok

Mesterséges Intelligencia Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő mesterséges intelligencia (AI) képzések gyakorlati gyakorlattal mutatják be, hogyan valósíthatók meg AI megoldások a valós problémák megoldására. Az AI képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Mesterséges Intelligencia Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at software engineers or anyone who wish to learn how to use Vertex AI to perform and complete machine learning activities. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand how Vertex AI works and use it as a machine learning platform.
 • Learn about machine learning and NLP concepts.
 • Know how to train and deploy machine learning models using Vertex AI.
7 hours
AlphaFold egy Artificial Intelligence (AI) rendszer, amely a fehérje szerkezetek előrejelzését végzi. Az Alphabet’s/Google’s DeepMind fejlesztette ki, mint egy mély tanulási rendszer, amely pontosan megjósolhatja a fehérje szerkezetek 3D modelleit. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan biológusokra irányul, akik meg akarják érteni, hogy AlphaFold hogyan működik és használja AlphaFold modelleket kísérleti tanulmányai útmutatóként. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az alapvető elvek AlphaFold. Ismerje meg, hogyan működik AlphaFold. Ismerje meg, hogyan kell értelmezni AlphaFold előrejelzéseket és eredményeket.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Waikato Environment for Knowledge Analysis (Weka) egy nyílt forráskódú adatbányászat vizualizációs szoftver. A gépi tanulási algoritmusok gyűjteményét biztosítja az adatok előkészítésére, osztályozására, csoportosítására és egyéb adatbányászati tevékenységekre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adatelemzők és az adattudósok, akik szeretnék használni Weka az adatbányászati feladatok elvégzésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása Weka Ismerje meg a Weka környezetet és a munkabankot. Az adatbányászati feladatok elvégzése Weka.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Ennek a kurzusnak a célja, hogy alapvető készségeket biztosítson az Machine Learning módszerek alkalmazásában a gyakorlatban. A Python programozási nyelv és a különböző könyvtárak használatával, és számos gyakorlati példa alapján ez a kurzus tanítja, hogyan kell használni a legfontosabb építési blokkokat Machine Learning, hogyan kell adatmodellezési döntéseket hozni, értelmezni az algoritmusok kimenetelét és érvényesíteni az eredményeket. Célunk, hogy megadjuk Önnek a készségeket, hogy megértse és használja a legalapvetőbb eszközöket a Machine Learning szerszámdobozban bizalommal, és elkerüljék a közönséges csapások a Data Science alkalmazások.
21 hours
Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a legfontosabb és legelterjedtebb gépi tanulási technikákat a Pythonban, miközben olyan demó alkalmazásokat készítenek, amelyek képeket, zenéket, szövegeket és pénzügyi adatokat tartalmaznak A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Gépi tanulási algoritmusok és technikák végrehajtása komplex problémák megoldásához Alapos tanulás és félig felügyelt tanulás alkalmazása a képeket, zenéket, szöveget és pénzügyi adatokat tartalmazó alkalmazásokhoz Nyomja a Python algoritmusokat a maximális potenciáljukhoz Használjon olyan könyvtárakat és csomagokat, mint a NumPy és a Theano Közönség Fejlesztők Az elemzők Adatkutatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
A becslések szerint a strukturálatlan adatok az összes adat több mint 90 százalékát teszik ki, nagy részük szöveges formában. A blogbejegyzés, a tweet, a közösségi média és más digitális kiadványok folyamatosan bővítik ezt a növekvő adatmennyiséget. Ez az oktató által irányított, élő tanfolyam ezen információkból nyer betekintést és jelentést. Az R Language és a Natural Language Processing (NLP) könyvtárakat ötvözve a számítógépes tudománytól, a mesterséges intelligenciától és a számítástechnológiától kezdve a fogalmakat és technikákat az algoritmikus megértéshez a szöveges adatok mögött. Az adatminták különböző nyelveken érhetők el vevői igények szerint. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek (nagy és kicsi) adatkészleteket elkészíteni eltérő forrásokból, majd a megfelelő algoritmusokat alkalmazni annak jelentőségének elemzésére és jelentésére.
  A tantárgy formátuma
  • Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat, alkalmi tesztek a megértés felmérésére
  28 hours
  a kurzus célja, hogy általános jártasságot biztosítson a gépi tanulási módszerek gyakorlati alkalmazásában. Segítségével a Python programozási nyelv és a különböző könyvtárak, és számos gyakorlati példa alapján ez a tanfolyam azt tanítja, hogyan kell használni a legfontosabb építőkövei a gépi tanulás, hogyan lehet az adatok modellezés döntéseket, értelmezni a az algoritmusok kimeneteit, és validálja az eredményeket. célunk, hogy megadja a készségeket, hogy megértsék és használja a legalapvetőbb eszközöket a Machine learning eszközkészleten magabiztosan és elkerülni a közös buktatóit Data Sciences alkalmazások.
  28 hours
  Ez a kurzus bemutatja a nyelvészeket vagy programozókat az NLP-hez Python. Ebben a kurzusban többnyire használjuk a nltk.org (Natural Language Tool Kit), de más releváns és hasznos könyvtárakat is használunk az NLP számára. Jelenleg ezt a tanfolyamot Python 2.x vagy Python 3.x. Példák angolul vagy mandarin nyelven (普通话). Más nyelvek is rendelkezésre állnak, ha a foglalás előtt egyetértünk.
  35 hours
  Ez egy ötnapos bevezetés az Data Science és az AI számára. A tanfolyam példákkal és gyakorlatokkal szolgál a Python segítségével
  28 hours
  Ez egy 4 napos tanfolyam, amely bemutatja az AI és annak alkalmazását a Python programozási nyelv használatával. Van egy lehetőség, hogy egy további napot, hogy elvégezzen egy AI projekt befejezése után ez a kurzus. 
  21 hours
  A mély Reinforcement Learning a & quot;artifical ügynök képességére & quot; megtalálásának a hibás- és hibás- és díja- és büntetésével. Egy műszaki ügynök céljából az emberi ' a képessége saját ismeret kapcsolatban és építésére, közvetlenül a hajlési befektetésekből, mint a látmányból. A megerősített tanulmányok megfelelően mély tanulmány és neurál hálózatok használják. A megerősítési tanulmány különböző gép tanulmányból, és nem függ a felügyeleti és nem felügyelő tanulmányos megoldásokra.E tanácsadóban élő képviselő, a résztvevők megtanulnak a Dühösség alapján Reinforcement Learning, amikor egy Deep Learning ügynök létrehozására lépnek.E képzés végéig a résztvevők tudnak:
   Megértem a Dühösséget mögött kulcskönyvek Reinforcement Learning és tudja el különbözni Machine Learning Felhasznált algoritmikat alkalmazni a valódi világproblémák megoldásához Deep Learning Ügynök
  Hivatalosság
   Adattudományok fejlesztők
  A személy formátunk
   Részbemutató, részbeszéd, gyakorlatok és súlyos kezek a gyakorlat
  14 hours
  IBM Cloud Pak for Data egy többfelhő szoftver platform gyűjteni, szervezni és elemezni az adatokat használni AI. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adattudósokra irányul, akik az IBM Cloud Pak-t szeretnék használni az AI megoldásokhoz használható adatok előkészítéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Telepítse és konfigurálja a Cloud Pak adatokat. Az adatok gyűjtésének, szervezésének és elemzésének egységesítése. Integrálja a Cloud Pak for Data különböző szolgáltatásokkal, hogy megoldja a közös üzleti problémákat. A munkafolyamatok végrehajtása a csapattagokkal való együttműködés érdekében egy AI megoldás kidolgozásában.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  28 hours
  A gépi tanulás a mesterséges intelligencia ágazata, amelyben a számítógépek képesek megtanulni anélkül, hogy kifejezetten programozódnának. A mélytanulás a gépi tanulás olyan alterülete, amely a tanulási adatok képviseletén és szerkezetén alapuló módszereket használ, mint például a neurális hálózatok. Python egy magas szintű programozási nyelv híres a világos szintax és a kódolhatóság. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell végrehajtani a mélyreható tanulási modelleket a távközlési használathoz Python miközben a mélyreható tanulási hitelkockázati modell létrehozásán keresztül haladnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a mély tanulás alapvető fogalmát. Ismerje meg a mélytanulás alkalmazásait és használatait a telecomban. Használja Python, Keras, és TensorFlow létrehozása mély tanulási modellek a távközlési. Hozzon létre saját mélyreható tanulási ügyfél előrejelzési modell segítségével Python.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  A projektor beágyazása egy nyílt forráskódú webes alkalmazás, amely a gépi tanulási rendszerek vonatozásához használt adatok vizualizálására szolgál A Google által létrehozott része a TensorFlow része Ez az oktatott, élő képzés bemutatja az Embedding Projector mögött álló fogalmakat, és a résztvevőket egy demo projekt létrehozásával végzi A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Fedezze fel, hogyan értelmezik az adatokat a gépi tanulási modellek Keresse meg a 3D és a 2D nézet adatokat, hogy megértse, hogyan értelmezi a gépi tanulási algoritmus Megérteni a beágyazások mögött rejlő fogalmakat és azok szerepét a matematikai vektorok ábrázolásához képekhez, szavakhoz és számokhoz Fedezze fel egy adott beágyazás tulajdonságait, hogy megértse a modell viselkedését Alkalmazzon beágyazási projektet a realworld-alkalmazásokra, ilyen például a zenés szerelmeseinek szóló dal ajánlásrendszere Közönség Fejlesztők Adatkutatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  7 hours
  Ez a kurzus a vezetők, a megoldások építészek, az innovációs tisztviselők, a CTO-k, a szoftver építészek és mindenki számára készült, aki érdekli az alkalmazott mesterséges intelligencia áttekintését és a legközelebbi előrejelzést a fejlesztéshez.
  21 hours
  Ez a kurzus gyakorlati megközelítést alkalmaz az OptaPlanner oktatására. Ez biztosítja a résztvevőknek az eszköz alapvető funkcióinak végrehajtásához szükséges eszközöket.
  28 hours
  Ez a négy napos kurzus célja a genetikai algoritmusok működésének tanítása; kiterjed a genetikai algoritmus modellparamétereinek kiválasztására is; sokféle genetikai algoritmus alkalmazható ebben a kurzusban, és az optimalizálási problémákat a genetikai algoritmusokkal kezelik.
  7 hours
  Ez egy osztálytermi képzés, prezentáció és kérdés és válasz formátumban
  14 hours
  Az Intelligens Automatizálás (IPA) a Artificial Intelligence (AI) , a robotika és a harmadik féltől származó szolgáltatásokkal történő integráció használatát jelenti az RPA erejének kibővítése érdekében. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan műszaki személyeknek szól, akik intelligensebb képességekkel rendelkező RPA rendszert akarnak létrehozni vagy kibővíteni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Telepítse és konfigurálja az UiPath IPA-t.
  • A robotok engedélyezése más robotok kezelésére.
  • Használja a számítógépes látást a képernyőobjektumok pontosságának meghatározásához.
  • Engedélyezze a robotokat, amelyek felismerik a nyelvi mintákat, és érzelemzést végezhetnek a nem strukturált tartalomról.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  • Ha többet szeretne megtudni az UiPath IPA-ról, látogasson el a https: // www oldalra. UiPath .com / rpa / intelligens-folyamat-automatizálás
  14 hours
  A szoftvertesztelés az a folyamat, amelynek során értékelni kell a szoftveralkalmazások funkcionalitását. Integrálása mesterséges intelligencia a szoftver tesztelési környezet lehetővé teszi, hogy a folyamat az AI vezérelt, felgyorsítja authoring, kivitelezés, és karbantartási tesztek. Ez oktató által vezetett, él képzés (helyi vagy távoli) van megcélzott-on szoftver baldachin ki kívánság-hoz volna egy AI vezetett szoftver vizsgálat környezet. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
  • Automatizált egység teszt generációs és paraméterezése az AI.
  • Alkalmazni gépi tanulás tanulás egy igazi világ használata esetén.
  • Automatizálja a termelés és karbantartása API tesztek AI.
  • Használja gépi tanulási módszerek saját gyógyítani végrehajtása Selenium vizsgálatok.
  A kurzus formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
  Tanfolyami testreszabási beállítások
  • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
  7 hours
  A mesterséges intelligencia (AI) az intelligencia a gépek számára, hogy bizonyos feladatokat végezzenek az adatok mintáinak felismerésével. AI lehetővé teszi a felhasználók, hogy a növekedés hack a siker a digitális marketing kampányok. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy on-site) célja a marketingesek, akik szeretnék használni AI, hogy javítsa a digitális marketing stratégiák révén értékes ügyfél betekintést. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   A AI szoftver javítása annak érdekében, hogy a márkák hogyan csatlakoznak a felhasználókhoz. Használja a chatbots optimalizálni a felhasználói élményt. A termelékenység és a bevétel növelése a feladatok automatizálásával.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Robotics a mesterséges intelligencia (AI) területén, amely az intelligens és hatékony gépek programozásával és tervezésével foglalkozik. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik az alapvető AI módszerekkel szeretnék programozni és létrehozni a robotokat. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Végrehajtási szűrők (Kalman és részecskék), hogy a robot megtalálja a mozgó tárgyak a környezetében. A keresési algoritmusok és a mozgás tervezése. Implement PID ellenőrzések szabályozzák a robot mozgását a környezetben. A SLAM algoritmusok alkalmazása lehetővé teszi a robot számára, hogy ismeretlen környezetet térképezzen ki.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  7 hours
  Artificial Intelligence (AI) az emberi intelligencia szimulációja olyan gépekben, amelyek úgy tervezték, hogy úgy gondolkodjanak és cselekedjenek, mint az emberek. Ez magában foglalja a különböző technológiák, mint például a gépi tanulás és a mély tanulás, és használják a különböző üzleti és vállalati alkalmazások megoldani szervezeti kihívások és igények. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a vezetők és az üzleti vezetők, akik szeretnék megismerni az alapjait a mesterséges intelligencia és a menedzsment AI projektek a szervezet. A képzés befejezése után a résztvevők technikai szinten meg fogják érteni az AI-t, és a szervezetük adatait és erőforrásait használják, hogy sikeresen kezeljék az AI-projekteket. A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  80 hours
  Robotics és Artificial Intelligence (AI) erőteljes eszközök a biztonsági rendszerek fejlesztésére a nukleáris létesítményekben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (online vagy online) a résztvevők megtanulják a különböző technológiákat, kereteket és technikákat a különböző típusú robotok programozására, amelyeket a nukleáris technológia és a környezeti rendszerek területén használnak. A 4 hetes tanfolyam hetente 5 napig tart. Minden nap 4 órás, és előadásokból, vitákból és gyakorlati robotfejlesztésből áll egy élő laboratóriumi környezetben. A résztvevők a megszerzett tudás gyakorlása érdekében a munkájukra alkalmazandó különböző valós világú projektekbe kerülnek. A cél hardver a kurzus lesz szimulálva 3D keresztül szimulációs szoftver. Ezután a kódot fizikai hardverre (Arduino vagy más) töltik be a végső telepítési teszteléshez. A ROS (Robot Operating System) nyílt forráskódú keret, C++ és Python a robotok programozására kerül felhasználásra. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a robotikai technológiákban használt kulcsfontosságú fogalmakat. A szoftver és a hardver közötti kölcsönhatás megértése és kezelése egy robotikus rendszerben. Megértése és végrehajtása a szoftver komponensek, amelyek alátámasztják a robotika. Építsen és működjön egy szimulált mechanikus robot, amely képes látni, érzékelni, feldolgozni, navigálni és hangon keresztül kölcsönhatásba lépni az emberekkel. Ismerje meg a mesterséges intelligencia szükséges elemeit (géptanulás, mélytanulás stb.) Egy okos robot építésére alkalmas. Végrehajtási szűrők (Kalman és részecskék), hogy a robot megtalálja a mozgó tárgyak a környezetében. A keresési algoritmusok és a mozgás tervezése. Implement PID ellenőrzések szabályozzák a robot mozgását a környezetben. A SLAM algoritmusok alkalmazása lehetővé teszi a robot számára, hogy ismeretlen környezetet térképezzen ki. Próbálja ki és megoldja a problémákat egy robot reális forgatókönyvekben.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  A hardverről
   A hardverkészleteket az oktató megerősíti a képzés előtt. A készletek többé-kevésbé tartalmaznak a következő összetevőket: [ 4 ] Tanács Motorkezelő Távolsági érzékelő Bluetooth rabszolga Prototyping táblák és kábelek USB kábel Gépjármű kit
 • A résztvevőknek saját hardvereket kell biztosítaniuk.
 • Szakképesítési lehetőségek
   A kurzus bármely részének személyre szabása (programozási nyelv, robotmodell, mikrokontroller stb.) Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  120 hours
  Robotics és Artificial Intelligence (AI) erőteljes eszközök a biztonsági rendszerek fejlesztésére a nukleáris létesítményekben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (online vagy online) a résztvevők megtanulják a különböző technológiákat, kereteket és technikákat a különböző típusú robotok programozására, amelyeket a nukleáris technológia és a környezeti rendszerek területén használnak. A 6 hetes tanfolyamot hetente 5 napig tartják. Minden nap 4 órás, és előadásokból, vitákból és gyakorlati robotfejlesztésből áll egy élő laboratóriumi környezetben. A résztvevők a megszerzett tudás gyakorlása érdekében a munkájukra alkalmazandó különböző valós világú projektekbe kerülnek. A cél hardver a kurzus lesz szimulálva 3D keresztül szimulációs szoftver. A ROS (Robot Operating System) nyílt forráskódú keret, C++ és Python a robotok programozására kerül felhasználásra. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a robotikai technológiákban használt kulcsfontosságú fogalmakat. A szoftver és a hardver közötti kölcsönhatás megértése és kezelése egy robotikus rendszerben. Megértése és végrehajtása a szoftver komponensek, amelyek alátámasztják a robotika. Építsen és működjön egy szimulált mechanikus robot, amely képes látni, érzékelni, feldolgozni, navigálni és hangon keresztül kölcsönhatásba lépni az emberekkel. Ismerje meg a mesterséges intelligencia szükséges elemeit (géptanulás, mélytanulás stb.) Egy okos robot építésére alkalmas. Végrehajtási szűrők (Kalman és részecskék), hogy a robot megtalálja a mozgó tárgyak a környezetében. A keresési algoritmusok és a mozgás tervezése. Implement PID ellenőrzések szabályozzák a robot mozgását a környezetben. A SLAM algoritmusok alkalmazása lehetővé teszi a robot számára, hogy ismeretlen környezetet térképezzen ki. Kiterjeszti a robot képességét a bonyolult feladatok elvégzésére Deep Learning. Próbálja ki és megoldja a problémákat egy robot reális forgatókönyvekben.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   A kurzus bármely részének személyre szabása (programozási nyelv, robotmodell stb.) Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  7 hours
  A képzés célja azoknak az embereknek a célja, akik meg szeretnék tanulni a neurális hálózatok és alkalmazásuk alapjait.
  14 hours
  Ez a kurzus bemutatja a neurális hálózatok valós világban történő alkalmazását az R-projekt szoftver segítségével.
  14 hours
  Ez a tanfolyam azoknak szól, akik gyakorlati alkalmazásokban szeretnék alkalmazni a Machine Learning . Közönség Ez a kurzus olyan tudósok és statisztikusok számára készült, akik ismerik a statisztikákat és tudják, hogyan programozzák az R-et (vagy Python vagy más választott nyelvet). A kurzus középpontjában az adatok / modellkészítés, a végrehajtás, a post hoc elemzés és a vizualizáció gyakorlati aspektusai állnak. A cél az, hogy gyakorlati alkalmazásokat nyújtson a Machine Learning azoknak a résztvevőknek, akik érdeklődnek a módszerek alkalmazásából. Az ágazatspecifikus példákat arra használják, hogy a képzés a közönség számára releváns legyen.
  21 hours
  A mesterséges neurális hálózat egy számítástechnikai adatmodell, amelyet az „intelligens” feladatok elvégzésére alkalmas Artificial Intelligence (AI) rendszerek fejlesztésére használnak. Neural Networks gyakran használják a Machine Learning (ML) alkalmazásokban, amelyek maguk is az AI egyik megvalósítása. Deep Learning az ML részhalmaza.
  21 hours
  A mesterséges neurális hálózat egy számítástechnikai adatmodell, amelyet az „intelligens” feladatok elvégzésére alkalmas Artificial Intelligence (AI) rendszerek fejlesztésére használnak. Neural Networks gyakran használják a Machine Learning (ML) alkalmazásokban, amelyek maguk is az AI egyik megvalósítása. Deep Learning az ML részhalmaza.

  Last Updated:

  Upcoming AI Courses

  Online AI (Artificial Intelligence) courses, Weekend Mesterséges Intelligencia courses, Evening Mesterséges Intelligencia training, AI boot camp, AI (Artificial Intelligence) instructor-led, Weekend AI training, Evening AI courses, Artificial Intelligence coaching, AI (Artificial Intelligence) instructor, Mesterséges Intelligencia trainer, AI (Artificial Intelligence) training courses, Mesterséges Intelligencia classes, Mesterséges Intelligencia on-site, Artificial Intelligence private courses, Mesterséges Intelligencia one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions