Conversational AI Kurzusok

Conversational AI Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő társalgási mesterséges intelligencia képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Conversational AI technológiáját felhasználni annak érdekében, hogy a számítógépek természetes módon kommunikáljanak az emberekkel. A társalgási AI képzés elérhető „online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés”. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Conversational AI Subcategories

Conversational AI Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at researchers and developers who wish to install, configure, customize, and manage the ParlAI platform to develop their AI models. By the end of this training, participants will be able to share, train, and evaluate AI models to build and develop conversational solutions across existing chat services.
14 hours
Chatbots (a szövegből vagy a beszélgetők is hívják) szoftveri alkalmazások, amelyek használják a használók szöveg, hang, vagy szöveg-tól szóló szövegként használni és kommunikációt a felhasználókkal kapcsolatban. Chatbots lehetővé teszi, hogy a vállalkozások az ügyfelek, a munkavállalkozók és a helyzet látogatók minimális költségeként automatizált szolgáltatását nyújtani.Ez az instruktor, élő képviselő (online vagy online) célja a fejlődéseknek, akik a chatbot-építési platformok és kód-alapján a chatbot-szolgáltatások létrehozásához és felhasználására szeretnek intézni, létrehozni és irányítani.E képzés végéig a résztvevők tudják tervezni, építeni, értékelni és teszteni a chatbot szolgáltatások automatizált chat- vagy hang támogatási összefüggők számára.A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
14 hours
Microsoft Bot Framework egy keretrendszer a beszélgetési AI tapasztalatok létrehozásához. Microsoft Bot Framework, a felhasználók létrehozhatják, javíthatják és telepíthetik a chatbots. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan webfejlesztőkre irányul, akik beszélgető AI élményeket szeretnének felépíteni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen útmutató bot beszélgetéseket Microsoft Bot Framework. Javítsa a botokat a párbeszédek és a FormFlow segítségével. Integrálja a Microsoft NLP keretét egy botba. Helyezzen egy botot egy vagy több csatornára.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at web developers who wish to use Microsoft Bot Framework Composer to design, build, and test conversational AI applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing bot projects.
 • Create a bot and integrate additional functionalities and elements with Composer.
 • Enhance bot features with Composer API and customize interactions using CLI tools.
 • Test, debug, and validate bots, and then deploy them to Azure.

Last Updated:

Online Conversational AI courses, Weekend Conversational AI courses, Evening Conversational AI training, Conversational AI boot camp, Conversational AI instructor-led, Weekend Conversational AI training, Evening Conversational AI courses, Conversational AI coaching, Conversational AI instructor, Conversational AI trainer, Conversational AI training courses, Conversational AI classes, Conversational AI on-site, Conversational AI private courses, Conversational AI one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions