Rólunk

A NobleProg egy nemzetközi képzési és tanácsadói csoport, amely kiváló minőségű tanfolyamokat kínál minden ágazat számára, olyan területeket lefedve, mint például: Mesterséges Intelligencia, IT, Menedzsment, Alkalmazott Statisztikák.

Az elmúlt 10 évben több mint 40 000 embert képeztünk több mint 5000 vállalatból és szervezetből.

A tanfolyamaink standard osztályokat tartalmaznak (úgy nyilvános, mint zárt körű osztályokat) vagy online oktatók által vezetett tanfolyamokat, amelyek lehetőséget biztosítanak az Ön választáshoz és alkalmazkodva, ami az időt, a költségvetést és az Ön szakértelmi szintjét illeti.

Mi azt tesszük gyakorlatba, amit hirdetünk: folyamatosan használjuk és aktualizáljuk a nagy részét a tanított technológiának és módszereknek, és továbbfejlesztjük kurzusainkat, figyelembe véve a legújabb fejleményeket. Oktatóinkat egyénileg választottuk ki, és szigorú ellenőrzéseken és interjúkon mennek keresztül, és a kurzusokat a résztvevők értékelik ki, ezáltal biztosítva a folyamatos visszajelzést és fejlesztést.

NobleProg in numbers

 

13 +
years of experience

13 +
offices all over the world

600 +
trainers cooperating with NobleProg

1400 +
course outlines offered

companies

6100 +
companies that entrusted us

satisfied participant

58 k. +
satisfied participants

 

A NobleProg - globális helyi tanfolyam-szolgáltató

Küldetésünk az, hogy átfogó megoldásokat nyújtsunk világszerte a képzés és tanácsadás terén, amelyek hatékonyak, elérhetőek és alkalmazkodnak a fogyasztók igényeihez. Célunk az, hogy teljes mértékben optimalizáljuk a képzés megszervezésének folyamatát, hogy az minden érintett fél számára gyors és egyszerű legyen.

Gyakorlati tudást kínálunk mindenki számára, aki konkrét megoldásokat keres. Kínálatunkban olyan nagyra értékelt kurzusok találhatók, mint például a Java, a JavaScript, az SQL, a Visual Basic for Applications (VBA), valamint azok, amelyek még nem olyan ismertek - Apache Spark, OpenStack, TensorFlow, Selenium, Mesterséges intelligencia, Data Analysis et al. Ajánlatunk több mint 750 képzési programból áll, amelyek több mint 120 technológiát fednek le. A NobleProg nem csak a legújabb technológiai trendek betartására koncentrál, hanem a trendekben bekövetkező változások előrejelzésére is. Arra koncentrálunk, hogy hogy akadémiai ismereteket biztosítsunk gyakorlati készségek kombinálva, amelyeket a résztvevőink naponta használnak.

 

Nézd meg mi az ami megkülönböztet bennünket >>

 

Előzmények NobleProg

A 2005-ben Krakkóban (Lengyelország) alapított NobleProg fokozatosan kibővítette tevékenységét más globális piacokon. Alig két év alatt Londonban nyitották meg az első külföldi fióktelepet. A NobleProg hatalamas potenciálja és a növekvő képzési igények, különös tekintettel a technológiai készségek terén, arra ösztönözték a társaságot, hogy üzleti modelljét franchise-re változtassa. Így rövid időn belül a cég lehetővé tette az oktatás és az új technológiák iránt érdeklődést bizonyító emberek számára, hogy csatlakozzanak a NobleProg csapatához. Minden évben a NobleProg területi hatálya még tovább bővül - jelenlega brand csak Lengyelországban 6 fiókot köt össze és ugyanilyen sokat minden kontinensen, így a NobleProg a világ legmagasabb színvonalú tanfolyam-szolgáltatójává vált. A NobleProg a közeljövőben megnyitni szándékozik NobleProg Intézeteket, amely a munkavállalók technológiai oktatását célozza meg, másrészt a folyamatos bővítésre és fejlesztésre irányul, annak érdekében, hogy ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást kínálhassunk a képzés terén.

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions