Rólunk

A NobleProg egy nemzetközi képzési és tanácsadói csoport, amely kiváló minőségű tanfolyamokat kínál minden ágazat számára, olyan területeket lefedve, mint például: Mesterséges Intelligencia, IT, Menedzsment, Alkalmazott Statisztikák.

Az elmúlt 10 évben több mint 40 000 embert képeztünk több mint 5000 vállalatból és szervezetből.

A tanfolyamaink standard osztályokat tartalmaznak (úgy nyilvános, mint zárt körű osztályokat) vagy online oktatók által vezetett tanfolyamokat, amelyek lehetőséget biztosítanak az Ön választáshoz és alkalmazkodva, ami az időt, a költségvetést és az Ön szakértelmi szintjét illeti.

Mi azt tesszük gyakorlatba, amit hirdetünk: folyamatosan használjuk és aktualizáljuk a nagy részét a tanított technológiának és módszereknek, és továbbfejlesztjük kurzusainkat, figyelembe véve a legújabb fejleményeket. Oktatóinkat egyénileg választottuk ki, és szigorú ellenőrzéseken és interjúkon mennek keresztül, és a kurzusokat a résztvevők értékelik ki, ezáltal biztosítva a folyamatos visszajelzést és fejlesztést.

NobleProg in numbers

 

13 +
years of experience

13 +
offices all over the world

600 +
trainers cooperating with NobleProg

1400 +
course outlines offered

companies

6100 +
companies that entrusted us

satisfied participant

58 k. +
satisfied participants

 

A NobleProg - globális helyi tanfolyam-szolgáltató

Küldetésünk az, hogy átfogó megoldásokat nyújtsunk világszerte a képzés és tanácsadás terén, amelyek hatékonyak, elérhetőek és alkalmazkodnak a fogyasztók igényeihez. Célunk az, hogy teljes mértékben optimalizáljuk a képzés megszervezésének folyamatát, hogy az minden érintett fél számára gyors és egyszerű legyen.

Gyakorlati tudást kínálunk mindenki számára, aki konkrét megoldásokat keres. Kínálatunkban olyan nagyra értékelt kurzusok találhatók, mint például a Java, a JavaScript, az SQL, a Visual Basic for Applications (VBA), valamint azok, amelyek még nem olyan ismertek - Apache Spark, OpenStack, TensorFlow, Selenium, Mesterséges intelligencia, Data Analysis et al. Ajánlatunk több mint 750 képzési programból áll, amelyek több mint 120 technológiát fednek le. A NobleProg nem csak a legújabb technológiai trendek betartására koncentrál, hanem a trendekben bekövetkező változások előrejelzésére is. Arra koncentrálunk, hogy hogy akadémiai ismereteket biztosítsunk gyakorlati készségek kombinálva, amelyeket a résztvevőink naponta használnak.

 

Nézd meg mi az ami megkülönböztet bennünket >>

 

Előzmények NobleProg

A 2005-ben Krakkóban (Lengyelország) alapított NobleProg fokozatosan kibővítette tevékenységét más globális piacokon. Alig két év alatt Londonban nyitották meg az első külföldi fióktelepet. A NobleProg hatalamas potenciálja és a növekvő képzési igények, különös tekintettel a technológiai készségek terén, arra ösztönözték a társaságot, hogy üzleti modelljét franchise-re változtassa. Így rövid időn belül a cég lehetővé tette az oktatás és az új technológiák iránt érdeklődést bizonyító emberek számára, hogy csatlakozzanak a NobleProg csapatához. Minden évben a NobleProg területi hatálya még tovább bővül - jelenlega brand csak Lengyelországban 6 fiókot köt össze és ugyanilyen sokat minden kontinensen, így a NobleProg a világ legmagasabb színvonalú tanfolyam-szolgáltatójává vált. A NobleProg a közeljövőben megnyitni szándékozik NobleProg Intézeteket, amely a munkavállalók technológiai oktatását célozza meg, másrészt a folyamatos bővítésre és fejlesztésre irányul, annak érdekében, hogy ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást kínálhassunk a képzés terén.

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions