"Küldetésünk, hogy átfogó képzési és tanácsadási megoldásokat nyújtsunk a világ minden táján, hatékonyan, a fogyasztói igényekhez igazodva és hozzáférhető módon. Célunk a képzésszervezési folyamat teljes optimalizálása annak érdekében, hogy az minden résztvevő számára gyors és egyszerű legyen. érintett felek."

18+

Sikeres évek

25+

Globális irodák

4400+

Társult oktatók

5000+

Ajánlott tanfolyamok

6100+

Boldog ügyfelek

63000+

Elégedett résztvevők

NobleProg – A világ helyi képzési szolgáltatója

A 2005-ben a lengyelországi Krakkóban alapított NobleProg fokozatosan kiterjesztette tevékenységét más globális piacokra. Mindössze két év alatt megnyílt az első külföldi fiók Londonban.

A NobleProg elsöprő potenciálja, valamint az önfejlesztő programok iránti növekvő igény, különösen a technológiai készségek terén, arra készteti a vállalatot, hogy üzleti modelljét franchise-ra változtassa. Ezzel a cég rövid időn belül több, az oktatás és az új technológiák iránt szenvedélyes embercsoportot gyűjtött össze a NobleProg csapattal. A NobleProg területi hatóköre évről évre tovább bővült, és immár minden kontinensen vannak irodáink.

A NobleProg tovább terjeszkedett – napjainkban a márka 6 fióktelepet köt össze kizárólag Lengyelországban, és ugyanennyi elterjedt minden kontinensen, így a NobleProg a legmagasabb színvonalú képzések szolgáltatója a világ bármely pontján.

Tanuljon a saját tempójában, a saját idejében.

Rugalmas képzési módszereket kínálunk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek, amikor és ahol szüksége van rá. Tudjon meg többet a különböző tanfolyamtípusokról és tanulási módszerekről.


Képzési módszertanfolyam -katalógusunk

Promotions Contact Us

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni csapatáról és a testreszabott megoldásokról, amelyeket szervezetének kínálhatunk.

Lépjen kapcsolatba velünk