Esettanulmányok

 

A NobleProgban gyakran megbíznak nehéz tanácsadói megbízások teljesítésében, amelyekben hosszú és rövid távú tanácsokat adunk az alapvető gyakorlatok és a nagyméretű szervezetek napi működése szempontjából kritikus kérdésekben.

Nemrég sikeresen teljesítettünk egy tanácsadói megbízást a Royal College of Psychiatrists számára az Egyesült Királyságban:

Felvettük a kapcsolatot több lehetséges RabbitMQ szakértői szolgáltatóval. Könnyű volt gyorsan elhelyezkedni a NoblePrognál, hogy támogassuk a webhely méretezésére tett erőfeszítéseinket, mivel azonnal rákérdeztek a már megtett lépésekre és ezek eredményeire, csatlakoztak hozzánk a vizsgálandó területek leszűkítésében, és gondoskodtak arról, hogy a megfelelőt biztosítsák. készségeket a vizsgálat továbbviteléhez.

A kezdeti beszélgetések után megegyeztek abban, hogy egy nagyon erős RabbitMQ tudással, de a .NET-környezetben jól értő emberre van szükség, és pontosan ezt biztosították. Miután hozzáférést kapott a teszthelyhez és a kódhoz, a NobleProg tanácsadója gyorsan azonosította a RabbitMQ kapcsolatokat érintő elsődleges problémát, és taktikai és hosszabb távú építészeti megoldásokat is kínált a problémára.

A javasolt RabbitMQ kapcsolatmódosítás végrehajtása után terhelési tesztünk kimutatta, hogy az azonnali probléma megoldódott, de továbbra is felmerültek kérdések a webhely kódon belüli konfigurációs opcióival való kezelhetőségével, valamint a jelenlegi használaton túlmenően egy esetleges jövőbeni szűk keresztmetszettel kapcsolatban. de a terhelési teszten látható. Ezen a ponton a tanácsadó azon képessége, hogy túl tudjon nézni RabbitMQ, és gyorsan megértse magát az alkalmazást, nagy segítség volt abban, hogy nemcsak az azonnali probléma megoldását, hanem egy lényegesen jobban kezelhető rendszert is biztosított a „holnap szűk keresztmetszetével”. is megszólította.

A gyakorlat végén egy olyan tanácsadó cég ideális tapasztalatát szereztük meg, amely először időt vett igénybe annak biztosítására, hogy kellőképpen megértse a kérdést, hogy megfelelő készségeket biztosítson, majd a lehető leggyorsabban és a becsült költségvetésen belül biztosította a szükséges megoldást.

Phil Burke, az információs rendszerek igazgatója
Royal College of Psychiatrists

 

 

Egyéb esettanulmányok

Példák rövid és hosszabb távú tanácsadói projektekre, amelyeken dolgoztunk:

Ügyfél – Európai Government Information Service

Követelmény

Szállítandók

Eredmény

Az összes szállítmány sikeresen befejeződött. A NobleProg visszajelzést kapott az ügyféltől, hogy nagyon elégedettek voltak a tanácsadó kiválasztásával és az elvégzett munka magas színvonalával. Különösen örültek annak, ahogyan kommunikált a csapattal, jól dolgozott mellettük, és sok folyamatos hozzáadott értékkel kapcsolatos útmutatást nyújtott, biztosítva, hogy a tudásátadás megtörténhessen.

 

Főbb nemzetközi Telecomkommunikáció / Médiavállalat

Követelmény

Szállítandók

Eredmény

Hosszú távú, összetett tanácsadói projekt, ahol a NobleProg beágyazódott az ügyfélcsapatba. Az üzleti kritikus folyamatok új platformra való áthelyezése sikeres volt, és ezután is folyt a munka annak érdekében, hogy támogassák a vállalkozások csapatát az önálló munkavégzésre való felkészítésben. A képzés nagyon kedvező fogadtatásra talált, és sok munkatárs számára lehetővé tette, hogy új szerepkörökbe lépjenek, amelyek támogatják a rendszereket az új platformon.

 

Ügyfél – Nemzetközi Kormányközi Szervezet

Követelmény

Szállítandók

Eredmény

Tanácsadónk sikeresen kidolgozta és integrálta a szükséges teljesítményteszteket a vállalati infrastruktúrába.

Az ismeretek átadása sikeres volt. Egyedi 3 napos tanfolyamot tartottak a meglévő munkatársaknak, így már önállóan is elvégezhetik a szükséges teszteket.

Promotions Contact Us

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni csapatáról és a testreszabott megoldásokról, amelyeket szervezetének kínálhatunk.

Lépjen kapcsolatba velünk