NobleProg Tanácsadás

 

 

Képesek vagyunk arra, hogy világszerte tanácsadási támogatást és ideiglenes személyzetet kínáljunk IT-vel kapcsolatos témák széles skálájában, elsősorban az adatokra, az infrastruktúrára és a biztonságra összpontosítva.

 

Ez lehet rövid távú vagy hosszú távú. Például;

 

Úgy dolgozunk, hogy teljesen megértjük azt a kontextust, amelyben dolgozni fogunk, így a legjobban tudunk olyan tanácsokat és szolgáltatásokat nyújtani, amelyek megfelelnek a szervezet hosszabb távú céljainak és célkitűzéseinek.

 

Tanácsadóink a szakterületükön tapasztalt szakemberek, szükség esetén egyéb szakembereket is bevonunk. Célunk, hogy a lehető leghatékonyabban és költséghatékonyabban dolgozzunk, az értékteremtésre összpontosítva.

 

Ideiglenes munkaerő-kölcsönzéshez a programozóktól a CTO-szintig tudjuk biztosítani a szükséges ismereteket. Még olyan nehezen fellelhető készségeket is biztosítunk, mint például COBOL programozók és az AI alapját képező matematikai modellek szakértői.

 

Ez gyakran azt jelenti, hogy a tanácsadó csapat átfogó tudásátadást biztosít , biztosítva, hogy a szervezeteknek a jövőben ne kelljen harmadik felekre hagyatkozniuk a megoldások karbantartása vagy frissítése során. Alapvető képzési üzletágunkat felhasználva tanácsadási támogatást is tudunk nyújtani a menedzselt tanulási szolgáltatások, a tanulási utak és az átképzés terén.

 

Promotions Contact Us

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni csapatáról és a testreszabott megoldásokról, amelyeket szervezetének kínálhatunk.

Lépjen kapcsolatba velünk