Mi motivál bennünket

 

Írta: Bernard Szlachta (安博), CEO

bernard szlachta

Az emberek készségeinek aktualizálása egy óriási feladat.

Egy olyan világban, ahol a mesterséges intelligencia Machine Learning és Robotics folyamatosan felgyorsítja az embereket helyettesítő képességét, az emberek értékének megőrzésében való segítés kritikus feladattá válik. Optimalizálnunk kell, hogy az emberek hogyan sajátítsanak el új és releváns készségeket. Négy fő dolgot kell figyelembe venni:

  1. Ösztönözni kell az embereket képességeik fejlesztésére
  2. A folyamatnak megfizethetőnek kell lennie
  3. A folyamatnak méretezhetőnek kell lennie
  4. A folyamatnak fenntarthatónak kell lennie

A NobleProg azon kevés szervezet egyike, amely aktívan hozzájárul a képzési tapasztalatok javításához és az azoknak a munkavállalóknak a képzéséhez és átképzéséhez, akiknek a munkaeszköz a saját tudásuk.

Általános képzés

Amikor dolgozni kezdtem és szükségem volt új ismeretekre, rájöttem, hogy a keresési folyamat és az abban való részvételnek a folyamata meglehetősen kellemetlen, sőt, meglehetősen nehéz is volt. Az oktatás ütemterve nem volt megfelelő az én szabadidőmmel, a tanfolyamot gyakran az utolsó pillanatban elhalasztották, maga a kurzus irreleváns elemeket tartalmazott és az oktató szintje nem igazán volt ideális. Később, amikor oktatóként dolgoztam és képzési tanfolyamokat vezettem különféle oktatócégek számára, felfedeztem ennek okát:

Rendkívül nehéz pénzt keresni a tanfolyamok megtartásával. Az egyetlen nehezebb dolog, hogy méretezhetővé és fenntarthatóvá tegye magát.

A NobleProg lehetővé teszi a résztvevők, oktatók és koordinátorok számára a lehető legtöbb tapasztalat megszerzését komplikációk nélkül!

Problémás oktató

Oktatóként voltak olyan dolgok, amelyek nem tetszettek: az osztálytermi előkészítés, az utazások, a herce-hurca, és amit a legjobban utáltam:

A résztvevők és vezetőik helytelen elvárásai, és mi lehetett volna tenni a tréning korlátozott időtartama alatt.

Alaposan élveztem a kurzus előkészítésének és oktatásának tapasztalatait, de minden más csökkentette a lendületet.

A NobleProg a lehető leg kellemesebbé teszi az oktató életét:

Az oktatóknak arra kell összpontosítaniuk, hogy miben talál leginkább örömet!

Értékesítés és koordináció

A legtöbb képzési vállalkozásnál ahol dolgoztam, a helyszíni alkalmazottak elveszítése az értékesítési és koordinátorok részlegében magas volt. Az emberek egyszerűen nem sokáig találtak örömet a munkában. Néhány év után egy tanfolyam koordinátor át akart térni valami másra. A koordináció nagy mennyiségű információ kommunikációját foglalja magában, amelyet egyértelmű, jól meghatározott folyamatok révén lehet optimalizálni. Sőt, egy jól felépített számítógépes rendszer, amely lehetővé teszi a folyamatok végrehajtását, segíthet ezek legnagyobb részének automatizálásában.

A technológia játszik a legnagyobb szerepet az összes résztvevő tapasztalatának optimalizálásában.

A NobleProg olyan platformot fejlesztett ki, amely megkönnyíti a kurzusok szervezését, és a lehető legkellemesebbé teszi az ügyfelek, oktatók és koordinátorok életét!

Ennek a platformnak a fejlesztésével biztosítjuk, hogy a várakozási idő rövidebb legyen, a minőség javuljon és a szállítási költségek csökkenjenek. Gyorsabb, olcsóbb és jobb kurzusokat akarunk ajánlani.

Hogyan csináljuk?

A NobleProg központi mérnökökkel és tudósokkal rendelkezik, akik teljes figyelmüket a rendszerek folyamatos fejlesztésére fordítják. Nem foglalkoznak a műveletekkel, nem vesznek részt a felmerülő problémák megoldásában, hanem egyszerűen megfigyelik, hogy milyen problémákkal néznek szembe az emberek, és jobbá teszik a rendszert. Korszerű IA technológiákat, menedzsment technikákat és mindent használunk, ami segíthet az emberek életet megkönnyíteni.Minden percben, a nap 24 órájában és a hét 7 napján van egy csapat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új napot kezdjünk hatékonyabb műveletekkel. Legyen szó egy megfelelő oktató megkereséséről, az ügyfelek böngészési tapasztalatainak javításáról vagy egyszerűen a működési költségek csökkentéséről, ezek a változások lehetővé teszik a NobleProg számára, hogy növekedjen és elérje elképzelésünket:

Hatékony, kényelmes és érdekes oktatási élmény.

Csatlakozzon a NobleProg-hoz, függetlenül attól, hogy menedzser, mérnök, oktató vagy franchise-e, és segíthet abban, hogy munkavállalók készségei relevánsabbak legyenek a jelenlegi és jövőbeli igényeikkel.

 

Browse Job Opennings now!

Promotions Contact Us

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni csapatáról és a testreszabott megoldásokról, amelyeket szervezetének kínálhatunk.

Lépjen kapcsolatba velünk