NobleProg A létezés oka

Írta: Bernard Szlachta, vezérigazgató

bernard szlachta

Az emberek készségeinek fejlesztése ijesztő feladat.

Egy olyan világban, ahol a mesterséges intelligencia Machine Learning és Robotics folyamatosan felgyorsítja az embereket helyettesítő képességét, az emberek értékének megőrzésében való segítés kritikus feladattá válik. Optimalizálnunk kell, hogy az emberek hogyan sajátítanak el új és releváns készségeket. Négy fő dolgot kell figyelembe venni:

  1. Az emberek ösztönzése a készségfejlesztésre
  2. A folyamat megfizethetővé tétele
  3. A folyamat méretezhetővé tétele
  4. A folyamat fenntarthatóvá tétele

A NobleProg azon kevés szervezetek egyike, amely aktívan dolgozik a tudásmunkások képzési és átképzési tapasztalatainak javításán.

Problémamentes képzés

Amikor elkezdtem dolgozni, és új ismeretek elsajátítására volt szükségem, rájöttem, hogy a képzések keresése és részvétele meglehetősen kényelmetlen, ha nem kifejezetten fájdalmas. Az edzéstervek nem fértek össze a szabadidőmmel, sokszor az utolsó pillanatra halasztották a foglalkozásokat, maga a tanfolyam lényegtelen dolgokat tartalmazott, az oktató pedig enyhén szólva sem volt ideális. Később, amikor magam is oktatóként kezdtem el dolgozni, és különböző oktatócégeknek adtam képzést, rájöttem az okára:

Rendkívül nehéz pénzt keresni a tanfolyamok megtartásával. Az egyetlen nehezebb dolog, hogy méretezhetővé és fenntartsa magát.

A NobleProg a lehető legproblémamentesebbé teszi a résztvevők, oktatók és koordinátorok élményét!

Zavaros edző

Edzőként voltak dolgok, amiket nem szerettem: az osztályterem előkészítése, utazás, papírmunka stb. A leggyűlöltebb ezek közül:

A résztvevők és vezetőik rossz elvárásai, és mi lehetett volna a tréning korlátozott időtartama alatt.

Nagyon élveztem a tanfolyamra való felkészülést és annak lebonyolítását, de minden más eltántorított a tanfolyamtól.

A NobleProg a lehető legélvezetesebbé teszi a tréner élményét:

Az oktatóknak arra kell koncentrálniuk, amit a legjobban élveznek!

Értékesítő és koordináló személyzet

A legtöbb képző cégnél, ahol dolgoztam, nagy volt a fluktuáció az értékesítők és a koordinátorok körében. Az emberek egyszerűen nem élvezték sokáig a munkát. Néhány év után egy tipikus képzési koordinátor valami másra szeretett volna áttérni. A koordináció sok információ átadásával jár – ez jól meghatározott folyamatokon keresztül optimalizálható. Sőt, egy jól kidolgozott, a folyamatok lebonyolítását támogató információs rendszer segítheti a legtöbb automatizálást.

A technológia játssza a legnagyobb szerepet abban, hogy optimalizálja a képzésben résztvevők élményét.

A NobleProg olyan platformot fejlesztett ki, amely megkönnyíti a tanfolyam szervezését, és a lehető legélvezetesebbé teszi az ügyfelek, oktatók és koordinátorok életét!

Ezzel a platformmal biztosítjuk, hogy lerövidül a várakozási idő, csökkenjen a szállítási költség, és javuljon a képzés minősége. Szeretnénk gyorsabban, olcsóbban és jobban lebonyolítani a tanfolyamokat.

Hogyan csináljuk?

A NobleProg mérnökökből és tudósokból álló központi csapattal rendelkezik, akik teljes figyelmüket a platform folyamatos fejlesztésének szentelik. Nem végeznek műtéteket. Nem tűzharcolnak. Egyszerűen azt nézik, hogy az emberek milyen problémákkal küzdenek, és jobbá teszik a rendszert. Élvonalbeli mesterséges intelligencia-technológiákat, irányítási technikákat és bármit alkalmazunk, ami segíthet megkönnyíteni az emberek életét. Minden egyes percben, a hét minden napján, 24 órában van egy csapat, amely lehetővé teszi, hogy egy új napot kezdjünk hatékonyabb működéssel. Akár a megfelelő tréner megtalálásának folyamatát optimalizáljuk, akár a kurzusokat böngésző ügyfelek élményét javítjuk, vagy egyszerűen csak a műveleti költségeket csökkentjük, ezek a változtatások lehetővé teszik a NobleProg számára, hogy növekedjen és elérje elképzelésünket:

Hatékony, hatékony, kényelmes és érdekes edzési élmény.

Csatlakozzon a NobleProghoz, akár menedzserként, mérnökként, oktatóként vagy franchise-vevőként. Segíthet abban, hogy az alkalmazottak készségei jobban megfeleljenek a jelenlegi és a jövőbeli igényeknek.

Böngésszen az álláslehetőségek között most!

Promotions Contact Us

Need Help?

Reach out to learn more about our team and the kinds of tailored solutions we can offer your organization.

Get in Touch

Lépjen velünk kapcsolatba :