Tanácsot adni, segíteni és felhatalmazni

Szorosan együttműködünk partnereinkkel, a kezdeti tanulási igények elemzésétől a megvalósításig, a beágyazásig és a hatás felméréséig. Az innováció élvonalában elfoglalt pozíciónk azt jelenti, hogy ügyfeleink olyan tudásszintet érnek el és maradjanak meg, amelyet a versenytársak felülmúlhatatlanok. A NobleProgba, mint L&D partnerébe való befektetés azt jelenti, hogy a legújabb módszereket és technológiákat közvetlenül az Ön munkatársaihoz juttatja el.

Tanulási céljait a befektetés megtérülésére és az üzleti értékre helyezve a hangsúlyt.

  • Segítsen innovatív üzleti stratégiák kidolgozásában, felépítésében és fejlesztésében
  • Győződjön meg arról, hogy a munkaerő megfelelően képzett az előttünk álló küldetéshez
  • Biztosítson tanulási utat minden alkalmazott számára, bizonyítva a fejlesztésükbe való befektetését

Kivételesen jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy teljes tanulási igényeit kielégítsük, a továbbképzéstől vagy átképzéstől az iparágban megkövetelt kompetenciák megszerzéséig és felülmúlásáig. MLS-ügyfélként azonnal hozzáférhet a világszerte elismert, mély szakértelemmel rendelkező oktatók csoportjához. Egyedülálló helyen állunk az L&D piacon, hogy hatékonyan és rugalmasan teljesítsük a tanulási célokat, kizárólag az Ön igényeinek és követelményeinek megfelelően.

Nem egyszerűen L&D üzletek vagyunk, akik másoktól függenek, hanem rendelkezünk infrastruktúrával, hogy magabiztosan személyre szabhassuk tanulási funkciójának kiterjesztését, hogy elérje stratégiai ambícióit.

MLS-partnerként együttműködünk Önnel, hogy ott és hogyan továbbítsuk a tudást, ahol és ahogy az a legelőnyösebb az Ön számára, különös tekintettel a KPI-k teljesítésére, valamint a befektetés kézzelfogható megtérülésére és az üzleti értékre. A NobleProggal kötött MLS-kapcsolat biztosítja, hogy ez a folyamat ne legyen statikus, és a folyamatos elemzések által alátámasztott folyamatos fejlesztésből alakulhat ki, és a tranzakciókba és stratégiájába való belemerülésből nyert tudás javára.

Partnerségünk kibővíthető vagy visszavonható, hogy megfeleljen az Ön tanulási funkciójának hiányosságainak, de ez nem passzív folyamat, hanem aktívan részt veszünk abban, hogy az embereket képessé tegyük az új technológiák befogadására és az innováció beágyazására a fenntartható előnyök elérése érdekében.

Promotions Contact Us

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni csapatáról és a testreszabott megoldásokról, amelyeket szervezetének kínálhatunk.

Lépjen kapcsolatba velünk