Amikor a vállalatok újraértékelik a munkaerőt, hogy rendelkezzenek az új üzleti kihívások leküzdéséhez szükséges készségekkel, vagy még pozitívabban keressenek előrelépési lehetőségeket a fejlett és gyorsan fejlődő technológia elfogadása révén, döntés előtt állnak. Vagy lecserélik a meglévő munkaerő egy részét, vagy megtartják tehetségüket, és lehetőséget adnak nekik az átképzésre, azzal a céllal, hogy ezeket az alkalmazottakat teljesen új szerepkörökbe helyezzék át a vállalaton belül.
 

"2030-ra a fejlett országokban világszerte előfordulhat, hogy a munkavállalók 40%-ának új állást kell keresnie, vagy legalábbis jelentősen fel kell fejlesztenie készségeit. A McKinsey becslése szerint egy dolgozó leváltása átlagosan éves fizetésének 20-30%-ába kerülhet. míg egy meglévő alkalmazott átképzése az éves fizetés kevesebb mint 10%-ába kerül."
(McKinsey & Co)
 

„Felkészülés, újraképzés, alkalmazkodás és fejlesztés”

 

A NoblePrognál szakértők vagyunk a készségek és ismeretek precíz, ügyfeleink igényeihez igazodó átadásában. A személyre szabott tanulási események megkülönböztetnek minket a többi technológiai képzést nyújtó szolgáltatótól. Ez a képesség és agilitás, hogy személyre szabott programokat készíthessünk, kulcsfontosságú az átképzési ajánlatunk sikeréhez. Továbbá megértjük, hogy az átképzés többről szól, mint új készségek elsajátításáról. Izgalmas utazás, de ijesztő is lehet. Válogatott átképzési szakértőink tapasztaltak abban, hogy segítsenek minden tanulónak a program során.
 

Segítünk létrehozni egy olyan programot, amely lebilincselő és valósághű, sok sikerpillanattal. Javasolunk és lebonyolítunk minden olyan soft skill-tanfolyamot, amely segíthet a csoportnak vagy az egyéneknek.
 

Önnel együtt ünnepeljük, amikor alkalmazottai befejezik a tanfolyamot, és készen állnak az új munkakör betöltésére.
 

Miért Átképzés?

Promotions Contact Us

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni csapatáról és a testreszabott megoldásokról, amelyeket szervezetének kínálhatunk.

Lépjen kapcsolatba velünk