Computer Vision Kurzusok

Computer Vision Kurzusok

Helyi, oktatott élő számítógépes képzési tanfolyamok interaktív megbeszélésen keresztül bemutatják a Computer Vision alapjait, és a résztvevők egyszerűen megtekinthessék az egyszerű Computer Vision alkalmazások létrehozását A Computer Vision képzések "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhetők el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
A Caffe egy mély tanulási keret, amely kifejezetten az expresszióval, a sebességgel és a modularitással foglalkozik Ez a kurzus feltárja a Caffe alkalmazását, mint a Deep Learning Framework-t a képfelismeréshez a MNIST használatával Közönség Ez a kurzus alkalmas a Deep Learning kutatókra és a mérnökökre, akik érdeklődnek a Caffe mint keretek használatára A kurzus befejezése után a küldöttek képesek lesznek: megérteni Caffe struktúráját és telepítési mechanizmusait telepítési / gyártási környezet / architektúra feladatok és konfiguráció végrehajtása értékelje a kódminõséget, végezze el a hibakeresést, ellenõrzi a fejlett gyártást, mint például a képzési modelleket, a rétegek megvalósítását és a naplózást .
14 hours
Overview
Marvin egy bővíthető, cross-platform, nyílt forráskódú kép-és képfeldolgozás keretében kidolgozott Java. fejlesztők segítségével Marvin manipulálni képeket, kivonatot funkciók képek osztályozási feladatok, generál számok algoritmikus, folyamat videofájl-adatkészletek, és állítsa be az egység teszt automatizálás.

néhány Marvin & #39; s videó alkalmazások közé szűrés, bővített valóság, objektum nyomon követésére és mozgásérzékelés.

ebben az oktató által vezetett, az élő tanfolyam résztvevői megtanulják az elveket a kép-és videó elemzés és hasznosítani a Marvin keret és a képfeldolgozó algoritmusok építésére saját alkalmazását.

formátuma a kurzus

- az alapelvek a kép elemzése, videó elemzés és a Marvin Framework először be. A hallgatók kapnak projekt-alapú feladatok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy gyakorlatban a fogalmak tanult. Végére az osztály, a résztvevők dolgoztak ki saját alkalmazás segítségével a Marvin Framework és könyvtárak.
28 hours
Overview
Az OpenCV (Open Source Computer Vision Library: http://opencvorg) egy nyílt forráskódú BSDlicensed könyvtár, amely több száz számítógépes látás algoritmust tartalmaz Közönség Ez a kurzus olyan mérnökökre és építészekre irányul, akik OpenCV-t használnak számítógépes látásprojektekhez .
14 hours
Overview
minta párja van egy eljárás hozzászokott elhelyez megjelölt példa bent egy kép. Segítségével meghatározható a rögzített képen megadott jellemzők megléte, például a hibás termék várható címkéje egy gyári sorban, vagy egy alkatrész meghatározott méretei. Ez eltér "Pattern elismerése" (amely elismeri az általános minták alapján nagyobb gyűjtemények kapcsolódó minták), hogy kifejezetten azt diktálja, amit keresünk, majd azt mondja, hogy a várható minta létezik, vagy sem.

formátuma a kurzus

- Ez a tanfolyam bevezeti a megközelítések, technológiák és algoritmusok használata terén a mintaillesztés mint ez vonatkozik a Machine Vision.
14 hours
Overview
A Computer Vision egy olyan terület, amely magában foglalja a digitális adathordozókból származó hasznos információk automatikus kitermelését, elemzését és megértését A Python egy magas szintű programozási nyelv, amely híres a világos szintaxisáról és a kódolvasásról Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Computer Vision alapjait, miközben egy egyszerű Computer Vision alkalmazás segítségével létrehozzák a Python-t A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Computer Vision alapjait Használja a Pythonot a Computer Vision feladatok végrehajtásához Építsenek saját arc-, tárgy- és mozgásérzékelő rendszereiket Közönség Python programozók, akiket a Computer Vision érdekel A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Ez az oktatott, élő képzés bemutatja a szoftver, a hardver és a stepbystep folyamatát, amely az arcfelismerő rendszer megépítéséhez szükséges a semmiből Az arcfelismerés az Arcfelismerés néven is ismert A laborban használt hardver tartalmazza a Rasberry Pi-et, a fényképezőgép-modult, a szervókat (opcionális), stb A résztvevők felelősek ezen komponensek megvásárlásáért A használt szoftver OpenCV, Linux, Python stb A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse a Linux, az OpenCV és más szoftver segédprogramokat és könyvtárakat egy Rasberry Pi-on Az OpenCV beállítása az arcfájlok rögzítéséhez és felderítéséhez Ismerje meg a Rasberry Pi rendszer csomagolásának különböző lehetőségeit a valós világ környezetben való használatra Alkalmazkodni a rendszerhez különböző használati esetekben, beleértve a felügyeletet, a személyazonosság igazolását stb Közönség Fejlesztők Hardver / szoftver technikusok Technikai személyek minden iparágban Hobbifelhasználók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Egyéb hardver és szoftver opciók: Arduino, OpenFace, Windows stb Ha bármelyiket szeretné használni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
A SimpleCV egy nyílt forráskódú keret - ami azt jelenti, hogy könyvtárak és szoftverek gyűjteménye, amelyet használhat a képi alkalmazások fejlesztéséhez Lehetővé teszi a webkamerákkal, a Kinectek, a FireWire és az IP-kamerák, illetve a mobiltelefonok által készített képeket vagy videofolyamokat Segít felépíteni a szoftvert, hogy a különböző technológiák ne csak a világot láthassák, hanem megértsék is Közönség Ez a kurzus olyan mérnökökre és fejlesztőkre irányul, akik a SimpleCV segítségével számítógépes megjelenítési alkalmazásokat fejlesztenek ki .
Weekend Computer Vision courses, Evening Computer Vision training, Computer Vision boot camp, Computer Vision instructor-led, Weekend Computer Vision training, Evening Computer Vision courses, Computer Vision coaching, Computer Vision instructor, Computer Vision trainer, Computer Vision training courses, Computer Vision classes, Computer Vision on-site, Computer Vision private courses, Computer Vision one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!