Machine Vision Kurzusok

Machine Vision Kurzusok

A helyi, oktatott élő Machine Vision (MV) képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be a Machine Vision alapjait és alkalmazásait A Machine Vision képzések "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhetők el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Marvin egy bővíthető, cross-platform, nyílt forráskódú kép-és képfeldolgozás keretében kidolgozott Java. fejlesztők segítségével Marvin manipulálni képeket, kivonatot funkciók képek osztályozási feladatok, generál számok algoritmikus, folyamat videofájl-adatkészletek, és állítsa be az egység teszt automatizálás.

néhány Marvin & #39; s videó alkalmazások közé szűrés, bővített valóság, objektum nyomon követésére és mozgásérzékelés.

ebben az oktató által vezetett, az élő tanfolyam résztvevői megtanulják az elveket a kép-és videó elemzés és hasznosítani a Marvin keret és a képfeldolgozó algoritmusok építésére saját alkalmazását.

formátuma a kurzus

- az alapelvek a kép elemzése, videó elemzés és a Marvin Framework először be. A hallgatók kapnak projekt-alapú feladatok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy gyakorlatban a fogalmak tanult. Végére az osztály, a résztvevők dolgoztak ki saját alkalmazás segítségével a Marvin Framework és könyvtárak.
28 hours
Overview
Az OpenCV (Open Source Computer Vision Library: http://opencvorg) egy nyílt forráskódú BSDlicensed könyvtár, amely több száz számítógépes látás algoritmust tartalmaz Közönség Ez a kurzus olyan mérnökökre és építészekre irányul, akik OpenCV-t használnak számítógépes látásprojektekhez .
14 hours
Overview
minta párja van egy eljárás hozzászokott elhelyez megjelölt példa bent egy kép. Segítségével meghatározható a rögzített képen megadott jellemzők megléte, például a hibás termék várható címkéje egy gyári sorban, vagy egy alkatrész meghatározott méretei. Ez eltér "Pattern elismerése" (amely elismeri az általános minták alapján nagyobb gyűjtemények kapcsolódó minták), hogy kifejezetten azt diktálja, amit keresünk, majd azt mondja, hogy a várható minta létezik, vagy sem.

formátuma a kurzus

- Ez a tanfolyam bevezeti a megközelítések, technológiák és algoritmusok használata terén a mintaillesztés mint ez vonatkozik a Machine Vision.
Weekend Machine Vision courses, Evening Machine Vision training, Machine Vision boot camp, Machine Vision instructor-led, Weekend Machine Vision training, Evening Machine Vision courses, Machine Vision coaching, Machine Vision instructor, Machine Vision trainer, Machine Vision training courses, Machine Vision classes, Machine Vision on-site, Machine Vision private courses, Machine Vision one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!