Large Language Models (LLMs) Kurzusok

Large Language Models (LLMs) Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő nagy nyelvi modellek (LLMs) képzések interaktív gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be a nagy nyelvi modellek használatát különféle természetes nyelvi feladatokhoz. Az LLM-ek képzése "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Large Language Models (LLMs) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A generatív mesterséges intelligencia egy olyan típusú mesterséges intelligencia, amely képes eredeti tartalmat, például szöveget, képeket, zenét és kódot létrehozni. A nagy nyelvi modellek (LLM) olyan erős neurális hálózatok, amelyek képesek feldolgozni és létrehozni a természetes nyelvet.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning középszintű fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan használhatják a generatív mesterséges intelligenciát LLM-ekkel különböző feladatokhoz és tartományokhoz.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Magyarázza el, mi a generatív AI és hogyan működik. Mutassa be az LLM-eket tápláló transzformátor architektúrát. Használjon empirikus skálázási törvényeket az LLM-ek optimalizálásához a különböző feladatokhoz és korlátokhoz. Alkalmazza a legmodernebb eszközöket és módszereket az LLM-ek betanításához, finomhangolásához és üzembe helyezéséhez. Beszélje meg a generatív mesterséges intelligencia lehetőségeit és kockázatait a társadalom és az üzleti élet számára.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A nagy nyelvi modellek (LLM) olyan mély neurális hálózati modellek, amelyek természetes nyelvű szövegeket tudnak generálni egy adott bemenet vagy kontextus alapján. Különböző tartományokból és forrásokból származó nagy mennyiségű szöveges adatra képzettek, és képesek megragadni a természetes nyelv szintaktikai és szemantikai mintáit. Az LLM-ek lenyűgöző eredményeket értek el különféle természetes nyelvi feladatokban, mint például szövegösszegzés, kérdések megválaszolása, szöveggenerálás stb.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) kezdő és középszintű fejlesztőknek szól, akik nagy nyelvi modelleket kívánnak használni különféle természetes nyelvi feladatokhoz.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy fejlesztői környezetet, amely magában foglal egy népszerű LLM-et. Hozzon létre egy alapvető LLM-et, és finomhangolja azt egy egyéni adatkészleten. Használja az LLM-eket különböző természetes nyelvi feladatokhoz, mint például szövegösszegzés, kérdések megválaszolása, szöveggenerálás stb. Az LLM-ek hibakeresése és értékelése olyan eszközökkel, mint a TensorBoard, PyTorch Lightning és Hugging Face Datasets.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online Large Language Models (LLMs) courses, Weekend Large Language Models (LLMs) courses, Evening Large Language Models (LLMs) training, Large Language Models (LLMs) boot camp, Large Language Models (LLMs) instructor-led, Weekend Large Language Models (LLMs) training, Evening Large Language Models (LLMs) courses, Large Language Models (LLMs) coaching, Large Language Models (LLMs) instructor, Large Language Models (LLMs) trainer, Large Language Models (LLMs) training courses, Large Language Models (LLMs) classes, Large Language Models (LLMs) on-site, Large Language Models (LLMs) private courses, Large Language Models (LLMs) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions