Project Management Kurzusok

Project Management Kurzusok

Helyi, oktatott élő projektmenedzsment (PM) képzések demonstrálják a handson gyakorlatot, hogyan kell hatékony menedzsmentet megvalósítani a konkrét célok eléréséhez egy projektben A projektmenedzsment képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Project Management Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at project managers who wish to successfully manage a project with the help of Oracle Primavera P6 project management solution. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the Primavera P6 interface.
 • Create and control a project schedule.
 • Add, organize, and manage project activities.
 • Track and monitor the progress of the entire project lifecycle.
 • Create a custom project status report.
14 hours
A leírás: A képzés célja az osób dolgozó Scrum Master, które nem akarnak korlátozni a mechanikai vezetés Scrum. A képzés segít megérteni a valós cselekvés Scrum, elmélyíti a kompetenciákat Scrum Mester és válik egy igazi bonyolult vezető. A képzés célja, hogy az osób, które szeretnének szisztematikusan ismereteket, és ellenőrizze a gyakorlati tapasztalatait a PSM II (Professional Scrum Master II) vizsga. A képzés tanítja az értelmezés Scrum útmutató összhangban a látás Scrum.org, ami szükséges a vizsga során. A képzés előkészítése a legújabb változata ScrumGuide közzétett november 2020. A képzés ára nem tartalmazza a PSM II vizsga költségeit.
14 hours
A tartományvezérelt tervezés (DDD) a komplex viselkedések kezelésének egyik megközelítése a szoftverfejlesztés során .
14 hours
This course is part of the Data Scientist skill set (Domain: Advisory & Leadership).
7 hours
This course is aimed at Project Managers and those interested in Risk Management within Projects.
7 hours
Ismerje meg a projekttervezést és a kapcsolódó tevékenységeket a projektek sikeres irányításának biztosítása érdekében.
21 hours
Through this 3-day workshop, 21 hours, participants will learn how to manage projects more efficiently, ensuring  the projects are delivered on time and within budget according to their scope statement. Participants will identify their strengths and weaknesses as Project Managers; gain skills in initiating, planning, executing, controlling and evaluating their projects.
7 hours
Ezen az egy napos workshopon keresztül a résztvevők megtanulják, hogyan lehet hatékonyabban irányítani a projekteket, biztosítva, hogy a projektek időben és költségvetésen belül kerüljenek leadásra, a hatályukra vonatkozó megállapításuk szerint. A résztvevők projektvezetőkként azonosítják erősségeiket és gyengeségeiket; ismeretek megszerzése a projektek kezdeményezésében, tervezésében, végrehajtásában, irányításában és értékelésében.
14 hours
  A kurzus célja: A 2 napos tanfolyam után az edzők / résztvevők Fejleszteni a folyamatot szabályozó elemek mélyebb megértését és a hatékony és hatékony projektmenedzsment biztosítását Olyan technikák kialakítása, amelyek biztosítják a magas szintű képességek fejlesztését az átmeneti kihívásokkal és változásokkal szembeni szembenézésben és beavatkozásban a projektmenedzsment folyamatok használatával Tanulás alkalmazása a résztvevők napi tevékenységeinek ellátásában a pozitív eredmények és a fenntartható eredmények biztosítása érdekében Értékelje a reális menedzsment fontosságát minden projekt és erőfeszítés sikerének biztosításában.
 • A specifikációk: Célszám: 5-10 (maximum 25 pax)
 • Teljes napi időtartam: 7 óra + 1 óra ebéd
 • Set-up: osztályterem és bemutató Set-up
 • A módszerek: oktató led képzés
 • szerep játszani
 • Kockázatelemzés gyakorlat
 • A kiadás bemutatása
 • Szükséges hardver és berendezés projektor
 • Kiegészítő laptop a második napon
 • Fehér lemez írásos anyagokkal
 • Paraphernalia a résztvevők számára
 • Hangrendszer/Lapel Mic
 • Nagy épület blokkok / Lego
 • Csokoládé és egyéb token a tevékenységekhez
 • Befejezési/teljesítési tanúsítvány
 • 7 hours
   A kurzus célja: Ez egy egy napos tanfolyam lesz, és a tevékenység után az edzők / résztvevők képesek lesznek: Határozza meg, mi a kockázat, annak eredetét és hatását az üzletre, ahogyan azt a téma tudatosságának növekedése mutatja. Jelentkezzen különböző esetekre, amelyek segítenek a szervezetnek a kockázat korlátozásában és ideális esetben megszüntetésében. A kockázatok és kihívások proaktív előrejelzése. Fedezze fel számos technikát a kockázat azonosítására, enyhítésére és korlátozására. A belső csatornákkal való együttműködés a szervezet egészének kockázatkezelésének megerősítése érdekében.
 • A képzés beállítása: Célszám: 10-20 per batch
 • Szállítási dátum: TBD
 • Teljes napi időtartam: 7 óra + 1 óra ebéd
 • Set-up: osztályterem és bemutató Set-up
 • •   Az első, a második, a harmadik és a harmadik. A módszerek:
   oktató led képzés szerep játszani Kockázatelemzés gyakorlat A kiindulási és aktivitási gyakorlatok bemutatása
   Szükséges hardver és berendezés
   projektor Fehér lemez írásos anyagokkal Paraphernalia a résztvevők számára Hangrendszer/Lapel Mic Nagy épület blokkok / Lego Csokoládé és egyéb token a tevékenységekhez
   Befejezési/teljesítési tanúsítvány
  35 hours
  Author training to prepare for the PMP® exam (Project Management Professional®) Each training participant receives a certificate of completion PMP-Prep training (35 hours)
  Target group:
  • Experienced project managers willing to improve theirs qualifications and confirm them internationally the world with the prestigious Project Management certificate Professional - (PMP®)
  • Less experienced project managers and members project teams wishing to expand their knowledge and project management skills
  • Middle and senior managers, willing expand your competences in management and supervision projects
  • People who have experience in project management and want to improve their competences.
  Training objectives:
  • Comprehensive preparation for obtaining a certificate Project Management Professional (PMP®) via for systematizing the possessed knowledge, about getting acquainted with the specifics of the PMP® exam
  • Fulfillment of the formal exam admission condition PMP®, i.e. obtaining 35 of the so-called contact hours
  • Getting to know the practices, techniques and tools of project management

  Form of classes:
  • Presentations of project management issues
  • Questions and quizzes related to PMP® exam topics
  • PMP® certification question style questions and analysis
  14 hours
  Ki kellene részt vennie? Ez a 2 napos kurzus olyan IT-szakemberek számára alkalmas, akik érdeklődnek az Iteratív Agile és Scrum módszertanok alkalmazására a szoftverfejlesztés irányítására. Ez a tanfolyam különösen alkalmas a projektmenedzserek, csapatvezetők, fejlesztők és a szoftverfejlesztés ügyfelei számára, akik a fejlesztési folyamatban érdekeltek.
  7 hours
  Ezt a kurzust SCRUM tudatosképzésnek is ismerik. Ki kellene részt vennie? Ezt a kurzust olyan vezetők, vezetők és más döntéshozók számára hozták létre, akik szeretnék tudni, hogyan számolják ki a módszertan végrehajtásának előnyeit, vagy meg akarják érteni, mit csinálnak a csapataik. Olyan szoftverfejlesztési ügyfelek számára is alkalmas, akik a fejlesztési folyamatban tevékenykednek.
  7 hours
  Ez a kurzus a következőkre vonatkozik: Terméktulajdonosok, menedzserek, vagy bárki, aki érdekli az agilis tervezés és becslési technikák. A Scrum terméktulajdonos (SPO) tanfolyama a prezentációkat, megbeszéléseket és gyakorlati gyakorlatokat foglalja magába, amelyek a gyakorlatot bemutatják és demonstrálják. Ez szemlélteti, milyen szerepet játszik egy Agile csapat szerepében. A kurzus lefedi a terméktulajdonosnak az Agile termék életciklusában való részvételének minden aspektusát, például a gyors összegyűjtési igényeket, felhasználói történetek készítését, történeti pontok becslését, nyomon követést, kiadástervezést, jelentéstételt, előrejelzést, méretezést és így tovább.
  14 hours
  Ez a kurzus a tesztmenedzserek, a minőségbiztosítási alkalmazottak, a tesztelők, a szoftverfejlesztők, a projektmenedzserek és a menedzsment számára készült azzal a céllal, hogy elmagyarázza, hogyan kezelik az agilis projektmenedzsment kereteket (nevezetesen SCRUM) a teszteléssel. A tanfolyam végén mindegyik küldött megtervezi és végrehajt egy vizsgálati tervet egy mintaalkalmazás számára (lehet egy tényleges kliensalkalmazás, ha rendelkezésre áll)
  14 hours
  Célcsoport: Informatikai igazgató, projektmenedzser, technikai csapatvezető, elemző, szoftverfejlesztő, tesztelő Tanulási cél: A képzés célja a kanbani és az agilis alapítványok műhelyi vonatkozásainak ismerete és gyakorlata.
  14 hours
  Az iSQI Agile Essentials tanfolyam nemzetközileg elismert képesítés, amelynek célja az agilis projektekben részt vevő személyek megismerése és az agilis környezetben való munka megismerése. Ide tartoznak a projektmenedzserek, a minőségmenedzserek, a szoftverfejlesztési vezetők, az Business elemzők, a fejlesztők, a tesztelők, az IT igazgatók és a Management tanácsadók. A tanfolyam nyolc részből áll, és a résztvevőket egy agilis projekt életciklusán keresztül vezeti át, a kiadás tervezésétől és a felhasználói történetek írásától az iterációs áttekintésig (bemutató) és visszamenőleges időpontig. Az első nap a fő alapelvekre összpontosít (a nap 55% -a az elméletre, 45% a gyakorlatokra), a második a gyakorlati alkalmazás dominál (40% az elmélet, 60% a gyakorlatok). A tanfolyam céljai
  • Értékeld az agilis manifeszt mögött meghúzódó alapelveket és a szoftverfejlesztés megközelítését
  • Értékelje ki a szerepeket egy agilis csapaton belül
  • Tudja meg, hogyan lehet agilis csapattagként hozzájárulni a számszerűsíthető követelményekhez
  • A teljes csapat minőségi módszereit alkalmazza az elfogadási kritériumok teljesülésének biztosítása érdekében
  • Mérje fel a hatékony iterációs értékelések fontosságát és azt, hogy miként járulhat hozzá a folyamatos fejlesztéshez retrospektív lehetőségek révén
  14 hours
  Ez a 2 napos tanfolyam alkalmas bármilyen informatikai szakemberek, akik érdeklődnek a Waterfall modell használata és hogyan az emberek hagyományosan megpróbálták megbirkózni a hátrányokkal - beleértve, de nem korlátozódik, Agile megközelítéseket. Az első nap célja, hogy áttekintést adjon ezekről a megközelítésekről, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy eldöntsd, mi illik hozzájuk a környezetedben. A második nap megvizsgálja a projektmenedzsment technikákat és a jó gyakorlatokat, amelyeket a Agile, és amelyeket a Waterfall vagy Agile kontextusban lehet alkalmazni.
  28 hours
  Agile Software Testing egy olyan tesztelési gyakorlat, amely a szoftver minőségével kapcsolatos kérdéseket időben és folyamatosan biztosítja az agilis fejlesztés alapelveinek megfelelően.
  Continuous Integration (CI) a csapat minden fejlesztőjére vonatkozik, amely naponta többször egyesíti munkáját.
  7 hours
  Résztvevő profilok CxO, üzemeltetési vezetők, Enterprise Architect , Business és rendszer elemzők és tervezők Célkitűzés Ez a bevezető szeminárium áttekintést nyújt a digitális üzleti modellekről, az üzleti és vállalati architektúra keretekről, valamint azokról a módszertanokról, amelyekre a szervezetek arra törekednek, hogy összpontosítsanak üzleti agilitásuk fokozása érdekében, a digitális kor zavaraival szemben. Ennek a szemináriumnak különösen az a célja, hogy segítsen megérteni azokat a kereteket és referencia-architektúrákat, amelyeket világszerte használnak a digitális üzleti modellek és az IT-rendszerek architektúrájának a változó versenyhelyzethez történő igazításához.
  14 hours
  Célkitűzés: Segítünk az Business elemzőknek, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan modellezni és validálni üzleti folyamataikat és erőforrásaikat annak érdekében, hogy növeljék szervezetük üzleti mozgékonyságát célstruktúrájuk és a változó piaci igények alapján. Ez a 2 napos tanfolyam célja, hogy segítse a küldötteket abban, hogy megtanulják, hogyan modellezhetik üzleti folyamataikat és erőforrásaikat annak érdekében, hogy alkalmazkodjanak a célok, stratégiák és hatások változásához a cél architektúra részeként. Az üzleti teljesítmény kulcsfontosságú elemeinek (stratégiák, taktika, KPI, üzleti képességek stb.) Alapján a küldöttek ott tanulnak meg, hogyan kell kidolgozni egy látásközpontú üzleti folyamatot és erőforrás-kartográfiát. Ezután csak a nyelvükhöz igazított megfelelő BPM N és UML jelölést használva megértik, hogyan lehet őket a változó stratégiákhoz, taktikákhoz és irányelvekhez igazítani.
  21 hours
  Célkitűzés: Ez a tanfolyam célja, hogy segítse a termékmenedzsereket, a terméktulajdonosokat, az üzleti elemzőket, a rendszer-építészeket és a fejlesztőket, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan kezelni a követelményeket a termék-vízió alapján, amíg a fejlesztők pontosan irányítják őket a végrehajtásuk során. Részletesebben, ez a kurzus célja, hogy segítse a termék menedzsereit, hogy stratégiáik és az érdekelt felek igényei alapján jobban meghatározzák termékeik értékcímeit. Business elemzők és a terméktulajdonosok megértik, hogyan írják le a termékleírások követelményeit, majd felfedezzék a rendszer megfelelő epikusait és felhasználói történeteit, miközben hozzájárulnak a szükséges értékteremtéshez. Az interaktív esettanulmányok gyakorlata során a résztvevők megtanulják, hogyan írják le részletesen az ilyen követelményeket annak érdekében, hogy érvényesítsék a szükségletek helyes megértését és elkészítsék a rendszer elfogadási tesztjeit. Így csak nagyon gyakori és produktív UML profilt használva tanulnak strukturálni a követelményeket annak érdekében, hogy hatékonyan kommunikáljanak az építészekkel és a fejlesztőkkel az iteratív követelménygyűjtési folyamaton keresztül. Közönség:
  • Termékmenedzserek
  • Terméktulajdonosok
  • Business elemzők
  • Bárki, aki beilleszkedett a követelmények Management
  7 hours
  Ez a kurzus röviden bemutatja az Agile szoftver tesztelését. Az Agile ( Scrum ) fejlesztésének összefüggésében az alapkövetelményekkel foglalkozik, és a Crispin & Gregory ( More Agile Testing, 2014) Agile Testing Quadrant modelljét használja fel az Agile tesztelés korszerű alapelveinek és gyakorlatainak feltárására.
  35 hours
  Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik magas színvonalú iOS alkalmazásokat szeretnének írni a Swift . Ez egy olyan tanfolyam, amely során egyre több összetett, magas színvonalú alkalmazást írunk. A küldötteknek rendelkezniük kell egy Apple copmputerrel, amelyen az OS X és az Xcode legújabb verziója van telepítve. Azok a küldöttek, akik valóságos eszközökön kívánnak futtatni az alkalmazásokat, nem pedig emulátorok, regisztrálva kell lenniük az Apple iOS fejlesztőként, és regisztrálniuk kell az eszközöket.
  21 hours
  Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akiknek Agile (nevezetesen a SCRUM-ot) kell összekapcsolniuk, és Lean és Kanban-t, hogy projektjeiket kezeljék. A terméktervezés és a szoftvertervezés világát egyesíti.
  14 hours
  Ez a kurzus nagyon strukturált egy workshop megközelítés felé, amely lehetővé teszi a küldöttek számára, hogy gyakorolhassák a Scrum és az agilis készségeket .
  14 hours
  Ez a kétnapos tanfolyam a Lean Agile alapelveket és gyakorlatokat tanítja a Scaled Agile Framework® (SAFe®). Meg fogja tanulni, hogyan kell végrehajtani és kiadni az értékeket az Agile Release Trains segítségével, hogyan készítsen Agile Portfolio-t, és hogyan vezesse a Lean Agile átalakítást vállalati szinten. Megérteni fogja a Lean - Agile gondolkodásmódot, és hogyan kell alkalmazni a SAFe alapelveit és gyakorlatát az Agile csapatok, programok, program portfóliókezelés támogatására és a nagy értékáramok koordinálására. Az osztályon való részvétel előkészíti Önt a vizsga megszerzésére és a minősített SAFe® Agilist (SA) -ra. Kapcsolt tanúsítás: SAFe Agilist (SA)
  14 hours
  Ez a kétnapos tanfolyam tanítja a csapatok, akik egy Agile Release Train (ART) hogyan kell dolgozni egy Agile környezetben használja Scrum, Kanban, és XP. A csapatok megtanulják, hogyan válnak Agile csapatok, építeni a backlog, és tervezése és végrehajtása iterációk. Agile A csapatok megtanulják az ART-t és szerepüket abban, hogy más csapatokkal együtt tervezzenek, hajtsanak végre és javítsanak. Ez az osztály felkészíti a csapatokat a Program Increment (PI) elvégzésére, beleértve a csapat és a program szintű összes találkozót, különös figyelmet fordítva a jövőbeli PI tervezésre. Az osztályban való részvétel előkészíti a résztvevőket, hogy elvégezzék a vizsgát, és tanúsított SAFe® gyakorlóvá váljanak (SP). A kurzus után képesnek kell lennie arra, hogy:
   Alkalmazza a SAFe-t a vállalkozás méretéhez Lean és Agile fejlesztéséhez Ismerje meg csapatát és szerepét a Agile Release Train-on Ismerje meg a vonaton lévő összes többi csapatot, szerepeiket és a csapatok közötti függőségeket Terv iterációk Végezze el az iterációkat, a demo értéket, és javítsa a folyamatot Program bővítése Integráljon és dolgozzon más csapatokkal a vonaton
  14 hours
  Ez a kétnapos kurzus felkészíti a Scrum Masters jelenlegi vezetőit az Agile csapat, a program és a vállalati siker elősegítésében a SAFe® megvalósításában. A kurzus magában foglalja a csapatközi interakciók megkönnyítését a program végrehajtásának és a könyörtelen javításnak. Ez növeli a Scrum paradigmát egy bevezetéssel a méretezhető mérnöki és a DevOps gyakorlatokhoz; a Kanban alkalmazása az értékáramlás megkönnyítése érdekében; és támogatják az építészekkel, termékmenedzsmenttel és más kritikus érdekeltekkel való együttműködést a nagyobb program- és vállalati kontextusban. A kurzus fellelhető eszközöket kínál a nagy teljesítményű csapatok kiépítéséhez, és gyakorlati módszereket tár fel az Agile és Scrum elleni minták kezelésére a vállalaton belül. Az osztályon való részvétel előkészíti Önt a vizsgára, és minősített SAFe® Advanced Scrum Master (ASM) lesz.
  14 hours
  Áttekintés Ez a 2 napos kurzus röviden bemutatja az Agile szoftver tesztelését. Az Agile ( Scrum ) fejlesztésének összefüggésében az alapkövetelményekkel foglalkozik, és a Crispin & Gregory ( More Agile Testing, 2014) Agile Testing Quadrant modelljét használja fel az Agile tesztelés korszerű alapelveinek és gyakorlatainak feltárására. Célközönség Ez a kurzus olyan fejlesztőcsapatok számára készült, akik Agile kontextusban javítani szeretnék tesztelési gyakorlatukat. Alkalmas azok számára is, akik sajátos karrierjüket kívánják tesztelni, és az iSQI Certified Agile Tester tanfolyam megfelelő előfeltétele.

  Last Updated:

  Upcoming Project Management Courses

  Online Project Management courses, Weekend Project Management courses, Evening Project Management training, Project Management boot camp, Project Management instructor-led, Weekend Project Management training, Evening Project Management courses, Project Management coaching, Project Management instructor, Project Management trainer, Project Management training courses, Project Management classes, Project Management on-site, Project Management private courses, Project Management one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions