Project Management Kurzusok

Project Management Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő projektmenedzsment (PM) képzések gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be, hogyan lehet hatékony irányítást megvalósítani a projektben meghatározott célok elérése érdekében. A projektmenedzsment képzés „online élő tréning” vagy „helyszíni élő tréning” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Project Management Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at intermediate-level Jira administrators who wish to learn how to use Jira Service Management efficiently. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn and understand the fundamentals of Jira Service Management.
 • Set up and configure a service desk and manage requests.
 • Manage Jira Service Management backend and integration.
14 hours
Oracle A Primavera P6 egy átfogó és rugalmas projektportfólió-kezelési megoldás. Eszközöket biztosít bármely projekt hatékony tervezéséhez, menedzseléséhez és ellenőrzéséhez.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning azoknak a projektmenedzsereknek szól, akik sikeresen szeretnének menedzselni egy projektet a Oracle Primavera P6 projektmenedzsment megoldás segítségével.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Primavera P6 interfészt. Hozzon létre és vezéreljen egy projekt ütemtervet. Projekttevékenységek hozzáadása, szervezése és kezelése. Kövesse nyomon és figyelje a projekt teljes életciklusának előrehaladását. Hozzon létre egyéni projekt állapotjelentést.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at marketing executives who wish to understand how to leverage Agile frameworks to optimize growth marketing strategies, create customer-centric products, and achieve scalable growth. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the key frameworks used in agile product management.
 • Analyze the potential demand for new products and services.
 • Learn how to price new products and techniques for tuning value.
14 hours
A Certified Scrum Master (CSM) egy belépő szintű bizonyítvány, amely szilárd alapot és a projektmenedzsment módszertanok megértését biztosítja a szakemberek számára, hogy elkezdhessék Scrum gyakorlóként.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) kezdő és középszintű szakemberek számára készült, akik szeretnék mélyebben megérteni a Scrum nyelvet, és le akarják tenni a Certified Scrum Master (CSM) minősítő vizsgát.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Sajátítsa el a Scrum alapjait és fogalmait. Szerezzen alapvető kompetenciákat a belső és külső zavaró tényezők kezelésére a projektfejlesztés során. Sajátítsd el az összes Scrum szertartás csínját-bínját. Szerezzen jártasságot a Scrum végrehajtásában. Tegye magabiztosan a Certified Scrum Master (CSM) minősítő vizsgát.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at intermediate-level project managers who wish to create, execute, and manage forms in Jira effectively. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand Jira's core concepts, including issue types, workflows, and projects.
 • Develop and manage custom fields to collect and organize data effectively.
 • Optimize form-related processes for various project types and teams.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at product owners who wish to gain knowledge of advanced techniques for successful product ownership in dynamic and challenging environments as a Professional Scrum Product Owner II (PSPO II). By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand advanced strategies for maximizing the value delivered by the product and prioritize effectively in complex situations.
 • Apply refined backlog management techniques to ensure the team works on the most valuable items, and collaborate with stakeholders to refine and split user stories.
 • Engage with diverse stakeholders, manage their expectations, and effectively incorporate their feedback into the product development process.
 • Gain insights into scaling Scrum, managing multiple Product Backlogs, and coordinating efforts in larger product development environments.
14 hours
A leírás: A képzés célja az osób dolgozó Scrum Master, które nem akarnak korlátozni a mechanikai vezetés Scrum. A képzés segít megérteni a valós cselekvés Scrum, elmélyíti a kompetenciákat Scrum Mester és válik egy igazi bonyolult vezető. A képzés célja, hogy az osób, które szeretnének szisztematikusan ismereteket, és ellenőrizze a gyakorlati tapasztalatait a PSM II (Professional Scrum Master II) vizsga. A képzés tanítja az értelmezés Scrum útmutató összhangban a látás Scrum.org, ami szükséges a vizsga során. A képzés előkészítése a legújabb változata ScrumGuide közzétett november 2020. A képzés ára nem tartalmazza a PSM II vizsga költségeit.
14 hours
A tartományvezérelt tervezés (DDD) a komplex viselkedések kezelésének egyik megközelítése a szoftverfejlesztés során .
14 hours
This course is part of the Data Scientist skill set (Domain: Advisory & Leadership).
7 hours
This course is aimed at Project Managers and those interested in Risk Management within Projects.
7 hours
Ismerje meg a projekttervezést és a kapcsolódó tevékenységeket a projektek sikeres irányításának biztosítása érdekében.
14 hours
A kurzus célja: A menedzsment: csapatvezetők, menedzserek és alkalmazottak, akik vezetőket vezetnek be A képzés egyben az egyéni menedzsment funkciók és az emberi erőforrás menedzsment fejlesztésének támogatása is A tanfolyam elvégzésének előnyei: a csapatmenedzsment hatékonyságának növelése, a változások bevezetésével kapcsolatos hatékony döntéshozatal, vezetői funkciók, megérteni a változás folyamatának lényegét a szervezetben, megszerzi a változás különböző nézőpontból történő megváltoztatásának képességét, megfelelő kiválasztása a csapat célzási stílusának, a helyzetnek és a vállalat fejlődésének Képzési módszer: A képzés interaktív, ahol a résztvevők részvétele meghaladja az idő 80% -át Minden munkamenet egy hasonló dinamikát követi, amely a Kolb ciklusban kifejlesztett módszertanon alapul: egy olyan gyakorlat, amely új szokásokat nyit (tudatosságnövelést), egy mini előadást a technikákról (ismeretek), új taktikákat és technikákat gyakorol (készség) Az egyes megbeszélések lezárását követően a résztvevők kiegészítő anyagokat kapnak a megvitatott üléssel kapcsolatban A gyakorlati anyagot olyan mini előadások foglalják össze, amelyek elméleti alapokat nyújtanak, és elmagyarázzák azokat az alapvető pszichológiai mechanizmusokat, amelyeket a résztvevők a tanteremben dolgoznak .
21 hours
Through this 3-day workshop, 21 hours, participants will learn how to manage projects more efficiently, ensuring  the projects are delivered on time and within budget according to their scope statement. Participants will identify their strengths and weaknesses as Project Managers; gain skills in initiating, planning, executing, controlling and evaluating their projects.
7 hours
Ezen az egy napos workshopon keresztül a résztvevők megtanulják, hogyan lehet hatékonyabban irányítani a projekteket, biztosítva, hogy a projektek időben és költségvetésen belül kerüljenek leadásra, a hatályukra vonatkozó megállapításuk szerint. A résztvevők projektvezetőkként azonosítják erősségeiket és gyengeségeiket; ismeretek megszerzése a projektek kezdeményezésében, tervezésében, végrehajtásában, irányításában és értékelésében.
14 hours
  A kurzus célja: A 2 napos tanfolyam után az edzők / résztvevők Fejleszteni a folyamatot szabályozó elemek mélyebb megértését és a hatékony és hatékony projektmenedzsment biztosítását Olyan technikák kialakítása, amelyek biztosítják a magas szintű képességek fejlesztését az átmeneti kihívásokkal és változásokkal szembeni szembenézésben és beavatkozásban a projektmenedzsment folyamatok használatával Tanulás alkalmazása a résztvevők napi tevékenységeinek ellátásában a pozitív eredmények és a fenntartható eredmények biztosítása érdekében Értékelje a reális menedzsment fontosságát minden projekt és erőfeszítés sikerének biztosításában.
 • A specifikációk: Célszám: 5-10 (maximum 25 pax)
 • Teljes napi időtartam: 7 óra + 1 óra ebéd
 • Set-up: osztályterem és bemutató Set-up
 • A módszerek: oktató led képzés
 • szerep játszani
 • Kockázatelemzés gyakorlat
 • A kiadás bemutatása
 • Szükséges hardver és berendezés projektor
 • Kiegészítő laptop a második napon
 • Fehér lemez írásos anyagokkal
 • Paraphernalia a résztvevők számára
 • Hangrendszer/Lapel Mic
 • Nagy épület blokkok / Lego
 • Csokoládé és egyéb token a tevékenységekhez
 • Befejezési/teljesítési tanúsítvány
 • 7 hours
   A kurzus célja: Ez egy egy napos tanfolyam lesz, és a tevékenység után az edzők / résztvevők képesek lesznek: Határozza meg, mi a kockázat, annak eredetét és hatását az üzletre, ahogyan azt a téma tudatosságának növekedése mutatja. Jelentkezzen különböző esetekre, amelyek segítenek a szervezetnek a kockázat korlátozásában és ideális esetben megszüntetésében. A kockázatok és kihívások proaktív előrejelzése. Fedezze fel számos technikát a kockázat azonosítására, enyhítésére és korlátozására. A belső csatornákkal való együttműködés a szervezet egészének kockázatkezelésének megerősítése érdekében.
 • A képzés beállítása: Célszám: 10-20 per batch
 • Szállítási dátum: TBD
 • Teljes napi időtartam: 7 óra + 1 óra ebéd
 • Set-up: osztályterem és bemutató Set-up
 • •   Az első, a második, a harmadik és a harmadik. A módszerek:
   oktató led képzés szerep játszani Kockázatelemzés gyakorlat A kiindulási és aktivitási gyakorlatok bemutatása
   Szükséges hardver és berendezés
   projektor Fehér lemez írásos anyagokkal Paraphernalia a résztvevők számára Hangrendszer/Lapel Mic Nagy épület blokkok / Lego Csokoládé és egyéb token a tevékenységekhez
   Befejezési/teljesítési tanúsítvány
  35 hours
  Szerzői képzés a PMP® vizsgára való felkészüléshez (Project Management Professional®) Minden képzés résztvevője igazolást kap a PMP-Prep képzés elvégzéséről (35 óra) Célcsoport:
   Tapasztalt projektmenedzserek, akik készek minősítésüket javítani és nemzetközileg is megerősíteni a rangos Project Management bizonyítvánnyal Professional - (PMP®) Kevésbé tapasztalt projektmenedzserek és tagok projektcsapatok, akik bővíteni kívánják tudásukat és projektmenedzsment készségeiket Közép- és felsővezetők, hajlandó bővíteni kompetenciáit a menedzsment és felügyeleti projektek terén Olyan emberek, akik tapasztalattal rendelkeznek a projektmenedzsmentben, és szeretnék fejleszteni kompetenciáikat.
  Képzési célok:
   Átfogó felkészítés a bizonyítvány megszerzésére Projekt Management Professional (PMP®) keresztül a birtokolt ismeretek rendszerezésére, a PMP® vizsga sajátosságainak megismertetésére Formális vizsgafelvételi feltétel teljesítése PMP®, azaz 35 ún. névre szóló kontaktórák A projektmenedzsment gyakorlatainak, technikáinak, eszközeinek megismerése
  Az órák formája:
   Projektmenedzsment kérdések bemutatása PMP® vizsgatémákhoz kapcsolódó kérdések és vetélkedők PMP® minősítési kérdésstílusú kérdések és elemzések
  14 hours
  Ki kellene részt vennie? Ez a 2 napos kurzus olyan IT-szakemberek számára alkalmas, akik érdeklődnek az Iteratív Agile és Scrum módszertanok alkalmazására a szoftverfejlesztés irányítására. Ez a tanfolyam különösen alkalmas a projektmenedzserek, csapatvezetők, fejlesztők és a szoftverfejlesztés ügyfelei számára, akik a fejlesztési folyamatban érdekeltek.
  7 hours
  Ezt a kurzust SCRUM tudatosképzésnek is ismerik. Ki kellene részt vennie? Ezt a kurzust olyan vezetők, vezetők és más döntéshozók számára hozták létre, akik szeretnék tudni, hogyan számolják ki a módszertan végrehajtásának előnyeit, vagy meg akarják érteni, mit csinálnak a csapataik. Olyan szoftverfejlesztési ügyfelek számára is alkalmas, akik a fejlesztési folyamatban tevékenykednek.
  7 hours
  Ez a kurzus a következőkre vonatkozik: Terméktulajdonosok, menedzserek, vagy bárki, aki érdekli az agilis tervezés és becslési technikák. A Scrum terméktulajdonos (SPO) tanfolyama a prezentációkat, megbeszéléseket és gyakorlati gyakorlatokat foglalja magába, amelyek a gyakorlatot bemutatják és demonstrálják. Ez szemlélteti, milyen szerepet játszik egy Agile csapat szerepében. A kurzus lefedi a terméktulajdonosnak az Agile termék életciklusában való részvételének minden aspektusát, például a gyors összegyűjtési igényeket, felhasználói történetek készítését, történeti pontok becslését, nyomon követést, kiadástervezést, jelentéstételt, előrejelzést, méretezést és így tovább.
  14 hours
  Ez a kurzus a tesztmenedzserek, a minőségbiztosítási alkalmazottak, a tesztelők, a szoftverfejlesztők, a projektmenedzserek és a menedzsment számára készült azzal a céllal, hogy elmagyarázza, hogyan kezelik az agilis projektmenedzsment kereteket (nevezetesen SCRUM) a teszteléssel. A tanfolyam végén mindegyik küldött megtervezi és végrehajt egy vizsgálati tervet egy mintaalkalmazás számára (lehet egy tényleges kliensalkalmazás, ha rendelkezésre áll)
  14 hours
  Célcsoport: Informatikai igazgató, projektmenedzser, technikai csapatvezető, elemző, szoftverfejlesztő, tesztelő Tanulási cél: A képzés célja a kanbani és az agilis alapítványok műhelyi vonatkozásainak ismerete és gyakorlata.
  14 hours
  Az iSQI Agile Essentials tanfolyam nemzetközileg elismert képesítés, amelynek célja az agilis projektekben részt vevő személyek megismerése és az agilis környezetben való munka megismerése. Ide tartoznak a projektmenedzserek, a minőségmenedzserek, a szoftverfejlesztési vezetők, az Business elemzők, a fejlesztők, a tesztelők, az IT igazgatók és a Management tanácsadók. A tanfolyam nyolc részből áll, és a résztvevőket egy agilis projekt életciklusán keresztül vezeti át, a kiadás tervezésétől és a felhasználói történetek írásától az iterációs áttekintésig (bemutató) és visszamenőleges időpontig. Az első nap a fő alapelvekre összpontosít (a nap 55% -a az elméletre, 45% a gyakorlatokra), a második a gyakorlati alkalmazás dominál (40% az elmélet, 60% a gyakorlatok). A tanfolyam céljai
  • Értékeld az agilis manifeszt mögött meghúzódó alapelveket és a szoftverfejlesztés megközelítését
  • Értékelje ki a szerepeket egy agilis csapaton belül
  • Tudja meg, hogyan lehet agilis csapattagként hozzájárulni a számszerűsíthető követelményekhez
  • A teljes csapat minőségi módszereit alkalmazza az elfogadási kritériumok teljesülésének biztosítása érdekében
  • Mérje fel a hatékony iterációs értékelések fontosságát és azt, hogy miként járulhat hozzá a folyamatos fejlesztéshez retrospektív lehetőségek révén
  14 hours
  Ez a 2 napos tanfolyam alkalmas bármilyen informatikai szakemberek, akik érdeklődnek a Waterfall modell használata és hogyan az emberek hagyományosan megpróbálták megbirkózni a hátrányokkal - beleértve, de nem korlátozódik, Agile megközelítéseket. Az első nap célja, hogy áttekintést adjon ezekről a megközelítésekről, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy eldöntsd, mi illik hozzájuk a környezetedben. A második nap megvizsgálja a projektmenedzsment technikákat és a jó gyakorlatokat, amelyeket a Agile, és amelyeket a Waterfall vagy Agile kontextusban lehet alkalmazni.
  28 hours
  Agile Software Testing egy olyan tesztelési gyakorlat, amely a szoftver minőségével kapcsolatos kérdéseket időben és folyamatosan biztosítja az agilis fejlesztés alapelveinek megfelelően.
  Continuous Integration (CI) a csapat minden fejlesztőjére vonatkozik, amely naponta többször egyesíti munkáját.
  7 hours
  Résztvevő profilok CxO, üzemeltetési vezetők, Enterprise Architect , Business és rendszer elemzők és tervezők Célkitűzés Ez a bevezető szeminárium áttekintést nyújt a digitális üzleti modellekről, az üzleti és vállalati architektúra keretekről, valamint azokról a módszertanokról, amelyekre a szervezetek arra törekednek, hogy összpontosítsanak üzleti agilitásuk fokozása érdekében, a digitális kor zavaraival szemben. Ennek a szemináriumnak különösen az a célja, hogy segítsen megérteni azokat a kereteket és referencia-architektúrákat, amelyeket világszerte használnak a digitális üzleti modellek és az IT-rendszerek architektúrájának a változó versenyhelyzethez történő igazításához.
  14 hours
  Célkitűzés: Segítünk az Business elemzőknek, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan modellezni és validálni üzleti folyamataikat és erőforrásaikat annak érdekében, hogy növeljék szervezetük üzleti mozgékonyságát célstruktúrájuk és a változó piaci igények alapján. Ez a 2 napos tanfolyam célja, hogy segítse a küldötteket abban, hogy megtanulják, hogyan modellezhetik üzleti folyamataikat és erőforrásaikat annak érdekében, hogy alkalmazkodjanak a célok, stratégiák és hatások változásához a cél architektúra részeként. Az üzleti teljesítmény kulcsfontosságú elemeinek (stratégiák, taktika, KPI, üzleti képességek stb.) Alapján a küldöttek ott tanulnak meg, hogyan kell kidolgozni egy látásközpontú üzleti folyamatot és erőforrás-kartográfiát. Ezután csak a nyelvükhöz igazított megfelelő BPM N és UML jelölést használva megértik, hogyan lehet őket a változó stratégiákhoz, taktikákhoz és irányelvekhez igazítani.
  21 hours
  Célkitűzés: Ez a tanfolyam célja, hogy segítse a termékmenedzsereket, a terméktulajdonosokat, az üzleti elemzőket, a rendszer-építészeket és a fejlesztőket, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan kezelni a követelményeket a termék-vízió alapján, amíg a fejlesztők pontosan irányítják őket a végrehajtásuk során. Részletesebben, ez a kurzus célja, hogy segítse a termék menedzsereit, hogy stratégiáik és az érdekelt felek igényei alapján jobban meghatározzák termékeik értékcímeit. Business elemzők és a terméktulajdonosok megértik, hogyan írják le a termékleírások követelményeit, majd felfedezzék a rendszer megfelelő epikusait és felhasználói történeteit, miközben hozzájárulnak a szükséges értékteremtéshez. Az interaktív esettanulmányok gyakorlata során a résztvevők megtanulják, hogyan írják le részletesen az ilyen követelményeket annak érdekében, hogy érvényesítsék a szükségletek helyes megértését és elkészítsék a rendszer elfogadási tesztjeit. Így csak nagyon gyakori és produktív UML profilt használva tanulnak strukturálni a követelményeket annak érdekében, hogy hatékonyan kommunikáljanak az építészekkel és a fejlesztőkkel az iteratív követelménygyűjtési folyamaton keresztül. Közönség:
  • Termékmenedzserek
  • Terméktulajdonosok
  • Business elemzők
  • Bárki, aki beilleszkedett a követelmények Management
  7 hours
  Ez a kurzus röviden bemutatja az Agile szoftver tesztelését. Az Agile ( Scrum ) fejlesztésének összefüggésében az alapkövetelményekkel foglalkozik, és a Crispin & Gregory ( More Agile Testing, 2014) Agile Testing Quadrant modelljét használja fel az Agile tesztelés korszerű alapelveinek és gyakorlatainak feltárására.
  35 hours
  Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik magas színvonalú iOS alkalmazásokat szeretnének írni a Swift . Ez egy olyan tanfolyam, amely során egyre több összetett, magas színvonalú alkalmazást írunk. A küldötteknek rendelkezniük kell egy Apple copmputerrel, amelyen az OS X és az Xcode legújabb verziója van telepítve. Azok a küldöttek, akik valóságos eszközökön kívánnak futtatni az alkalmazásokat, nem pedig emulátorok, regisztrálva kell lenniük az Apple iOS fejlesztőként, és regisztrálniuk kell az eszközöket.

  Last Updated:

  Online Project Management courses, Weekend Project Management courses, Evening Project Management training, Project Management boot camp, Project Management instructor-led, Weekend Project Management training, Evening Project Management courses, Project Management coaching, Project Management instructor, Project Management trainer, Project Management training courses, Project Management classes, Project Management on-site, Project Management private courses, Project Management one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions