Scrum Kurzusok

Scrum Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Scrum képzések beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet megérteni, megtervezni és megvalósítani a Scrum stratégiát egy szoftverszervezeten belül. A Scrum tréning „online élő tréning” vagy „helyszíni élő tréning” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Scrum Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Certified Scrum Master (CSM) egy belépő szintű bizonyítvány, amely szilárd alapot és a projektmenedzsment módszertanok megértését biztosítja a szakemberek számára, hogy elkezdhessék Scrum gyakorlóként.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) kezdő és középszintű szakemberek számára készült, akik szeretnék mélyebben megérteni a Scrum nyelvet, és le akarják tenni a Certified Scrum Master (CSM) minősítő vizsgát.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Sajátítsa el a Scrum alapjait és fogalmait. Szerezzen alapvető kompetenciákat a belső és külső zavaró tényezők kezelésére a projektfejlesztés során. Sajátítsd el az összes Scrum szertartás csínját-bínját. Szerezzen jártasságot a Scrum végrehajtásában. Tegye magabiztosan a Certified Scrum Master (CSM) minősítő vizsgát.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A leírás: A képzés célja az osób dolgozó Scrum Master, które nem akarnak korlátozni a mechanikai vezetés Scrum. A képzés segít megérteni a valós cselekvés Scrum, elmélyíti a kompetenciákat Scrum Mester és válik egy igazi bonyolult vezető. A képzés célja, hogy az osób, które szeretnének szisztematikusan ismereteket, és ellenőrizze a gyakorlati tapasztalatait a PSM II (Professional Scrum Master II) vizsga. A képzés tanítja az értelmezés Scrum útmutató összhangban a látás Scrum.org, ami szükséges a vizsga során. A képzés előkészítése a legújabb változata ScrumGuide közzétett november 2020. A képzés ára nem tartalmazza a PSM II vizsga költségeit.
14 hours
Ki kellene részt vennie? Ez a 2 napos kurzus olyan IT-szakemberek számára alkalmas, akik érdeklődnek az Iteratív Agile és Scrum módszertanok alkalmazására a szoftverfejlesztés irányítására. Ez a tanfolyam különösen alkalmas a projektmenedzserek, csapatvezetők, fejlesztők és a szoftverfejlesztés ügyfelei számára, akik a fejlesztési folyamatban érdekeltek.
7 hours
Ezt a kurzust SCRUM tudatosképzésnek is ismerik. Ki kellene részt vennie? Ezt a kurzust olyan vezetők, vezetők és más döntéshozók számára hozták létre, akik szeretnék tudni, hogyan számolják ki a módszertan végrehajtásának előnyeit, vagy meg akarják érteni, mit csinálnak a csapataik. Olyan szoftverfejlesztési ügyfelek számára is alkalmas, akik a fejlesztési folyamatban tevékenykednek.
7 hours
Ez a kurzus a következőkre vonatkozik: Terméktulajdonosok, menedzserek, vagy bárki, aki érdekli az agilis tervezés és becslési technikák. A Scrum terméktulajdonos (SPO) tanfolyama a prezentációkat, megbeszéléseket és gyakorlati gyakorlatokat foglalja magába, amelyek a gyakorlatot bemutatják és demonstrálják. Ez szemlélteti, milyen szerepet játszik egy Agile csapat szerepében. A kurzus lefedi a terméktulajdonosnak az Agile termék életciklusában való részvételének minden aspektusát, például a gyors összegyűjtési igényeket, felhasználói történetek készítését, történeti pontok becslését, nyomon követést, kiadástervezést, jelentéstételt, előrejelzést, méretezést és így tovább.
14 hours
Ez a kurzus a tesztmenedzserek, a minőségbiztosítási alkalmazottak, a tesztelők, a szoftverfejlesztők, a projektmenedzserek és a menedzsment számára készült azzal a céllal, hogy elmagyarázza, hogyan kezelik az agilis projektmenedzsment kereteket (nevezetesen SCRUM) a teszteléssel. A tanfolyam végén mindegyik küldött megtervezi és végrehajt egy vizsgálati tervet egy mintaalkalmazás számára (lehet egy tényleges kliensalkalmazás, ha rendelkezésre áll)
14 hours
Ez a 2 napos tanfolyam alkalmas bármilyen informatikai szakemberek, akik érdeklődnek a Waterfall modell használata és hogyan az emberek hagyományosan megpróbálták megbirkózni a hátrányokkal - beleértve, de nem korlátozódik, Agile megközelítéseket. Az első nap célja, hogy áttekintést adjon ezekről a megközelítésekről, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy eldöntsd, mi illik hozzájuk a környezetedben. A második nap megvizsgálja a projektmenedzsment technikákat és a jó gyakorlatokat, amelyeket a Agile, és amelyeket a Waterfall vagy Agile kontextusban lehet alkalmazni.
14 hours
Ez a kurzus nagyon strukturált egy workshop megközelítés felé, amely lehetővé teszi a küldöttek számára, hogy gyakorolhassák a Scrum és az agilis készségeket .
14 hours
Ez a kétnapos tanfolyam a Lean Agile alapelveket és gyakorlatokat tanítja a Scaled Agile Framework® (SAFe®). Meg fogja tanulni, hogyan kell végrehajtani és kiadni az értékeket az Agile Release Trains segítségével, hogyan készítsen Agile Portfolio-t, és hogyan vezesse a Lean Agile átalakítást vállalati szinten. Megérteni fogja a Lean - Agile gondolkodásmódot, és hogyan kell alkalmazni a SAFe alapelveit és gyakorlatát az Agile csapatok, programok, program portfóliókezelés támogatására és a nagy értékáramok koordinálására. Az osztályon való részvétel előkészíti Önt a vizsga megszerzésére és a minősített SAFe® Agilist (SA) -ra. Kapcsolt tanúsítás: SAFe Agilist (SA)
14 hours
This two-day course teaches teams who are part of an Agile Release Train (ART) how to work in an Agile environment using Scrum, Kanban, and XP. The teams will learn how to become Agile Teams, build their backlog, and plan and execute iterations. Agile teams learn about their ART and their role in it, planning, executing, and improving with other teams. This class prepares teams to run a Program Increment (PI), including all meetings at the Team and Program level with a specific focus on the upcoming PI planning. Attending the class prepares participants to take the exam and become a certified SAFe® Practitioner (SP). After this course, you should be able to:
 • Apply SAFe to scale Lean and Agile development in your enterprise
 • Know your team and its role on the Agile Release Train
 • Know all other teams on the train, their roles and the dependencies between the teams
 • Plan iterations
 • Execute iterations, demo value, and improve your process
 • Plan Program Increments
 • Integrate and work with other teams on the train
14 hours
This two-day course prepares current Scrum Masters for their leadership role in facilitating Agile team, program, and enterprise success in a SAFe® implementation. The course covers facilitation of cross-team interactions in support of the program execution and relentless improvement. It enhances the Scrum paradigm with an introduction to scalable engineering and DevOps practices; the application of Kanban to facilitate the flow of value; and supporting interactions with architects, product management, and other critical stakeholders in the larger program and enterprise contexts. The course offers actionable tools for building high-performing teams and explores practical ways of addressing Agile and Scrum anti-patterns in the enterprise. Attending the class prepares you to take the exam and become a certified SAFe® Advanced Scrum Master (ASM).
14 hours
Áttekintés Ez a 2 napos kurzus röviden bemutatja az Agile szoftver tesztelését. Az Agile ( Scrum ) fejlesztésének összefüggésében az alapkövetelményekkel foglalkozik, és a Crispin & Gregory ( More Agile Testing, 2014) Agile Testing Quadrant modelljét használja fel az Agile tesztelés korszerű alapelveinek és gyakorlatainak feltárására. Célközönség Ez a kurzus olyan fejlesztőcsapatok számára készült, akik Agile kontextusban javítani szeretnék tesztelési gyakorlatukat. Alkalmas azok számára is, akik sajátos karrierjüket kívánják tesztelni, és az iSQI Certified Agile Tester tanfolyam megfelelő előfeltétele.
14 hours
Ez a kurzus az üzleti elemző szerepére összpontosít, hogy sikeres legyen az Agile projektekben. A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan működjenek együtt a csapattal, a Scrum , a Scrum Master és az Ügyfél a fejlesztési folyamat megkönnyítése érdekében. A résztvevők átvetik a közös forgatókönyvek gyakorló modelljét.
14 hours
A Scrum Master szerepe nélkülözhetetlen része minden Agile / Scrum csapatnak. Ez a tanfolyam kiképzi a küldötteket a Scrum keretrendszer kulcsfontosságú szempontjain, és felkészíti őket az online Scrum .org professzionális Scrum Master (PSM1) vizsga elhelyezésére. Közönség: Bárki, aki Scrum Mester, vagy azt tervezi, hogy Scrum Mester, vagy mások, akik Scrum környezetben dolgoznak, és akiknek szükségük van a Scrum alapos ismeretére. A tanfolyam végén képes lesz:
 • Megértsék az Agile módszerek eredetét.
 • Megérteni és alkalmazni az Agile módszerek alapvető értékeit és alapelveit.
 • Ismerje meg a különbséget a meghatározott folyamat és az Agile alkalmazott empirikus folyamatok között.
 • Ismerje meg a Scrum szerepeit, műtermékeit, ünnepségeket és gyakorlatokat.
 • Teljes mértékben fel kell készülnie a Professional Scrum Master (PSM1) vizsgára
7 hours
A JIRA szoftver egy hatékony eszköz a projektmenedzsmenthez, és az emberek inkább a szerszámra összpontosítanak, mint maga a módszer Ez az oktatott, élő edzés bemutatja a résztvevőket a Jira és a Confluence erejének, együttműködve azzal a céllal, hogy segítse a csapatot a sikeres termék / projekt megvalósításában A csapat megtanulja, hogyan kell megfelelően használni ezeket az eszközöket, hogy hatékonyabban kezelje a felhasználói követelmények, tesztelés, kommunikáció, központosított egy helyen Megvizsgálják a JIRA projekteket, a Confluence tereket, a munkafolyamatokat, a táblákat (Kanban & Scrum), a tervezést és a függőségeket, a Jira / Confluence kapcsolatot, a jelentéskészítést, a fontos mezőket és az egyéni mezőket, a kibocsátás típusokat, a képernyőt és a szűrést A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Hozzon létre egy Scrum vagy Kanban projektet Konfigurálja Jirát a projekt megfelelő kezeléséhez A problémák hatékony kezelése Hozzon létre egy szükséges képernyőt a kibocsátás típusainak kezelésére Hozzon létre munkafolyamatokat és táblákat, és megértse azok kölcsönhatását Végezzen alapos és haladó kereséseket és elemzéseket A csapat és a vezetőség számára szükséges jelentések készítése és áttekintése .
14 hours
a dulakodás gyakorló képzés célja, hogy vezessenek be agilis fogalmak és technikák egy osztályteremben helyzetben segítségével   kombinációja tárgyalások, gyakorlatok és szórakoztató tevékenységek átfogó elve "tanulás csinál".   során, ott lesz a lehetőség, hogy alkalmazza a technikákat a kész   szimuláció, amely segít konszolidálni tanulás.  
7 hours
A Professzálló II. szint (a PSM II vagy PSM 2) ismert) a Scrum.org PSM I érintett személyek számára nyújtott biztosítása. A PSM II elérhető bárkinek, aki az Scrum keret használható megfelelő és komplex problémák megoldására szeretné megállapni.E tanácsi, élő képviselő (a legfeljebb vagy a helyszíne) célkitűzése a PSM I értékelések, termék tulajdonosok, projektvezetők, IT szakértők és fejlesztők, amelyek akarnak kimutatni a fejlesztési tudásait és képességeit Scrum koncepciókban, tevékenységekben és elvekben.E képzés végéig a résztvevők a Scrum keret alkalmazni fogják a Scrum csapatok szolgáltatására és egyébként, csapatkonfliktukkal kezelni, termékekre vonatkozó célkitűzéseket, maximalizálni a termékértéket, és a backlogs kezelésére.A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
14 hours
Scrum uses an evidence-based framework that maximises the team's ability to respond to emerging requirements, deliver value quickly and adapt to new market conditions. The goal of this approach is to understand and respond to customer needs in a timely manner and manage any other unpredictable challenge that may occur for which a sequential approach is not suitable.
14 hours
A képzés mind a kezdő, mind a haladó résztvevők számára készült. Tanfolyamok formája: vita + gyakorlati gyakorlatok. A SCRUM jelenleg a legnépszerűbb módszer a szoftverfejlesztési folyamat kezelésére, amely agilis módszertannak tekinthető. A kurzus lépésről lépésre megismerteti a résztvevőket a SCRUM módszertanával.

Last Updated:

Online Scrum courses, Weekend Scrum courses, Evening Scrum training, Scrum boot camp, Scrum instructor-led, Weekend Scrum training, Evening Scrum courses, Scrum coaching, Scrum instructor, Scrum trainer, Scrum training courses, Scrum classes, Scrum on-site, Scrum private courses, Scrum one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions