Scrum.org Kurzusok

Scrum.org Kurzusok

A Scrum.org a legmagasabb színvonalú képzést nyújtja, beleértve a legfejlettebb képzési anyagokat és a tanúsított Professional Scrum Trainers™ (PST) képzést. A tanterv és a tananyag magasan hangolt és szabványosított. A képzési anyagokat a Scrum.org alapítója és a Scrum társ-alkotója, Ken Schwaber készítette és tartja karban a PST közösséggel, így biztosítva, hogy mindig összhangban legyenek a szervezetekben zajló eseményekkel, és naprakészek legyenek a legújabb gyakorlatokkal. A kurzusokat szerte a világon biztosítják. Az oktatók saját stílusukat és tapasztalataikat hozzák a kurzusokhoz, de minden oktató ugyanazokat az anyagokat használja szerte a világon, így a hallgatók ugyanabból a tartalomból tanulnak, függetlenül attól, hogy a kurzust hol tartják és ki tanítja.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Scrum.org Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at product owners who wish to gain knowledge of advanced techniques for successful product ownership in dynamic and challenging environments as a Professional Scrum Product Owner II (PSPO II). By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand advanced strategies for maximizing the value delivered by the product and prioritize effectively in complex situations.
 • Apply refined backlog management techniques to ensure the team works on the most valuable items, and collaborate with stakeholders to refine and split user stories.
 • Engage with diverse stakeholders, manage their expectations, and effectively incorporate their feedback into the product development process.
 • Gain insights into scaling Scrum, managing multiple Product Backlogs, and coordinating efforts in larger product development environments.
14 hours
A képzés lehetővé teszi kompetenciái fejlesztését, haladó ismeretek, technikák, eszközök és gyakorlatok elsajátítását a „Scrum keretrendszeren alapuló projektek lebonyolítása terén a Scrum mester szemszögéből – egy vezető, aki felelős a Scrum mesterek megértéséért és alkalmazásáért. 0] hatékonysága. A képzés a Scrum Masters fejlődési útjának természetes folytatása.A képzés azoknak a Scrum mestereknek szól, akik érdeklődnek a Scrum szervezetben való továbbfejlesztése, megvalósítása és hatékonyságának javítása iránt.A képzés érdemi részből, workshopokból, gyakorlati példákból áll. A képzés részeként a résztvevők tesztvizsgával készülnek fel a minősítésre - Scrum Master level II, és lehetőségük van a minősítő vizsgára.

Last Updated:

Online Scrum.org courses, Weekend Scrum.org courses, Evening Scrum.org training, Scrum.org boot camp, Scrum.org instructor-led, Weekend Scrum.org training, Evening Scrum.org courses, Scrum.org coaching, Scrum.org instructor, Scrum.org trainer, Scrum.org training courses, Scrum.org classes, Scrum.org on-site, Scrum.org private courses, Scrum.org one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions