Statisztika Kurzusok

Statisztika Kurzusok

Helyi, oktatott élő statisztikai képzések interaktív megbeszélésen keresztül demonstrálják, és gyakorlatias gyakorlatot folytatnak, hogyan alkalmazzák a statisztikus elveket a valós problémák megoldására A statisztika képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Ez a kurzus az R programozás speciális témáit fedi le .
14 hours
Overview
Szervezet - Labor munka és gyakorlati példák a valós adatokról .
14 hours
Overview
R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, az adatok elemzéséhez és a grafika számára R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik .
21 hours
Overview
Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják a gépi tanulás R-vel kapcsolatos fejlett technikáit, miközben áttérnek egy valós világi alkalmazás létrehozására A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a technikákat hiperparaméterek hangolásának és mélytanulásának Értelmezni és végrehajtani a felügyelet nélküli tanulási technikákat Tegyen egy modellt a gyártáshoz egy nagyobb alkalmazáshoz Közönség Fejlesztők Az elemzők Adatkutatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
R népszerű programozási nyelv a pénzügyi ágazatban A pénzügyi alkalmazásokban az alapvető kereskedelmi programoktól a kockázatkezelési rendszerekig terjednek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a pénzügyi kereskedelem alapjait, miközben lépéseket tesznek az alapvető kereskedési stratégiák és akciók megvalósításában és végrehajtásában az R-ben a quantstrat használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a kereskedelem alapvető fogalmát Az első kereskedési stratégia létrehozása és végrehajtása az R használatával Elemezze stratégiájának teljesítményét az R használatával Közönség programozók Pénzügyi szakemberek Informatikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
R népszerű programozási nyelv a pénzügyi ágazatban A pénzügyi alkalmazásokban az alapvető kereskedelmi programoktól a kockázatkezelési rendszerekig terjednek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni az R használatát, hogy gyakorlati alkalmazásokat fejlesszenek ki számos pénzügyi finanszírozással kapcsolatos probléma megoldására A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az R programozási nyelv alapjait R csomagok és technikák kiválasztása és felhasználása különböző forrásokból származó pénzügyi adatok szervezéséhez, megjelenítéséhez és elemzéséhez (CSV, Excel, adatbázisok, webes stb) Olyan alkalmazások létrehozása, amelyek megoldják az eszközelosztással, a kockázatelemzéssel, a befektetési teljesítménygel és még sok mással kapcsolatos problémákat Az R alkalmazás alkalmazásainak hibaelhárítása, integrálása és optimalizálása Közönség Fejlesztők Az elemzők quants A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ez a képzés célja, hogy megoldást nyújtson a pénzügyi szakemberek által tapasztalt néhány alapvető probléma megoldására Ha azonban van egy olyan témája, eszköze vagy technikája, amelyet hozzá szeretne adni vagy feldolgozni, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon .
28 hours
Overview
R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, az adatok elemzéséhez és a grafika számára R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják R szintén megtalálta a követőket a statisztikusok, a mérnökök és a tudósok között olyan számítógépes programozási készségek nélkül, akik könnyű használni Népszerűsége az adatbányászat egyre növekvő igénybevételének köszönhető, különféle célok, például a hirdetési árak beállítása, az új gyógyszerek gyorsabb vagy finomabb pénzügyi modellek miatt R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik .
21 hours
Overview
R népszerű programozási nyelv a pénzügyi ágazatban A pénzügyi alkalmazásokban az alapvető kereskedelmi programoktól a kockázatkezelési rendszerekig terjednek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják az R programozás alapjait, miközben pénzügyi példákon keresztül kódolják az R-t A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az R programozás alapjait Az R használatával adatokat manipulálhat az alapvető pénzügyi műveletek végrehajtásához Közönség programozók Pénzügyi szakemberek Informatikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, adatelemzéshez és grafikához. R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják. R szintén megtalálta a követőket a statisztikusok, a mérnökök és a tudósok között olyan számítógépes programozási készségek nélkül, akik könnyű használni. Népszerűsége az adatbányászat egyre növekvő felhasználásának köszönhető, különféle célok, mint például a hirdetési árak beállítása, az új gyógyszerek gyorsabb megtalálása vagy a pénzügyi modellek finomhangolása. R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik.
14 hours
Overview
Ez a kurzus bemutatja a neurális hálózatok valós problémákban való alkalmazását az Rproject szoftver használatával .
7 hours
Overview
Ez a kurzus olyan adatkutatók és statisztikusok számára készült, akik már rendelkeznek alapvető R & C ++ kódolási készséggel és R kóddal, és igénylik a fejlett R kódolási készségeket.

Célja, hogy praktikusan fejlett R programozási tanfolyamot biztosítson azoknak a résztvevőknek, akik érdeklődnek a munkahelyi módszerek alkalmazására.

Az ágazatspecifikus példák arra használatosak, hogy a képzés releváns legyen a közönség számára
14 hours
Overview
Ez a kurzus része az adatgyűjtő készletnek (Domain: Data and Technology) .
14 hours
Overview
A Scilab egy jól fejlett, szabad és nyílt forrású, magas szintű nyelv a tudományos adatok manipulálásához Statisztikára, grafika- és animációra, szimulációra, jelfeldolgozásra, fizikára, optimalizálásra és még inkább központi adatstruktúrájára használják a mátrixot, amely sokféle problémát leegyszerűsíti az alternatívákhoz képest, mint például a FORTRAN és a C származékok Kompatibilis olyan nyelvekkel, mint például a C, a Java és a Python, amelyek alkalmasak a meglévő rendszerek kiegészítésére Ebben az oktatott képzésben a résztvevők megtanulják a Scilab előnyeit olyan alternatívákhoz képest, mint a Matlab, a Scilab-szintaxis alapjai, néhány fejlett funkció és a kereslettől függően az egyéb széles körben használt nyelvekkel való kapcsolat A kurzus a képfeldolgozásra összpontosító rövid projekt zárul A képzés végére a résztvevők fogják megismerni a Scilab alapfunkcióit és néhány fejlett funkcióját, és rendelkeznek azzal a forrással, hogy tovább bővítsék ismereteiket Közönség Adatkutatók és mérnökök, különösen a képfeldolgozás iránt és az arcfelismerés iránt A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, gyakorlatok és intenzív handson gyakorlat, végső projekt .
28 hours
Overview
Cél:

Az ügyességi feladatok önálló elvégzése az SPSS programhoz a speciális elemzéshez, a párbeszédablakok és a parancsnyelvi szintaxis kiválasztásához.

A címzettek:

Az elemzők, a kutatók, a tudósok, a diákok és mindazok, akik meg akarják szerezni az SPSS csomag és az előrehaladott szint használatát, és megtanulják a kiválasztott statisztikai modelleket. A képzés az univerzális elemzési problémákat veszi igénybe, és egy adott iparágra van szánva
7 hours
Overview
A Shiny egy nyílt forráskódú R csomag, amely webes kereteket biztosít az interaktív webes alkalmazások építéséhez az R segítségével Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kombinálják az adat tudományt és a webfejlesztést Shiny, R és HTML segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Építsen interaktív webes alkalmazásokat R segítségével Shiny segítségével Közönség Adatkutatók Webfejlesztők A statisztikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Az SPSS szoftver az adatok szerkesztésére és elemzésére .
14 hours
Overview
Cél:

Az SPSS függetlenség szintjén való tanulás

A címzettek:

Az elemzők, a kutatók, a tudósok, a diákok és mindazok, akik meg akarják szerezni az SPSS csomag használatát, és megtanulják a népszerű adatbányászati ​​technikákat.
21 hours
Overview
A kurzus célja, hogy lehetővé tegye a résztvevőknek, hogy elsajátítsák a statisztikai és ökonometriai modellezés alapjait.
7 hours
Overview
Ezt a kurzust olyan döntéshozók számára hozták létre, akiknek elsődleges célja nem a számítás és az elemzés elvégzése, hanem annak megértése és kiválasztása, hogy milyen statisztikai módszerek relevánsak a szervezet stratégiai tervezésében.

Például egy prospektus résztvevőnek döntenie kell, hogy hány mintát kell gyűjteni, mielőtt döntést hozhatna arról, hogy a terméket elindítja-e vagy sem.

Ha hosszabb kurzusra van szüksége, amely lefedi a statisztikai gondolkodás alapjait, tekintse meg az 5 napos "Statisztikák a vezetők" képzést.
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akik általános statisztikai ismereteket igényelnek Ez a kurzus egy olyan speciális területre szabható, mint a piackutatás, a biológia, a gyártás, a közszféra kutatásai stb .
28 hours
Overview
Ez a tanfolyam kiterjed a fejlett statisztikákra Megmagyarázza a kutatások, elemzések és előrejelzések által gyakran használt eszközöket Rövid magyarázatot ad a képletek mögötti elméletre Ez a tanfolyam nem kapcsolódik semmilyen konkrét tudásterülethez, hanem testreszabható, ha minden küldöttnek ugyanaz a háttere és célja van Néhány alapvető számítógépes eszköz használatos ezen a tanfolyamon (nevezetesen az Excel és az OpenOffice) .
35 hours
Overview
Ez a kurzus célja, hogy a kutatók megértsék a statisztikai tervezés és elemzés elveit, és azok relevanciáját a kutatás egy sor tudományos tudományágak.

Ez magában foglal bizonyos valószínűségeket és statisztikai módszereket, elsősorban példákon keresztül. Ez a képzés az előadások mintegy 30% -át, az irányított kvízek és laboratóriumok 70% -át tartalmazza.

Zárt kurzus esetén a példákat és az anyagokat egy adott ágra szabhatjuk (pl. Pszichológiai tesztek, közszféra, biológia, genetika stb.)

Középiskolák esetében vegyes példákat használnak.

Bár a program során különböző szoftvereket használnak (Microsoft Excel az SPSS-hez, a Statgraphics-hoz stb.), A fő hangsúly a kutatás, az érvelés és a következtetés vezérlésére vonatkozó elvek és folyamatok megértése.

Ez a kurzus kevert kurzusként, azaz házi feladatokkal és feladatokkal szállítható.
14 hours
Overview
A tábla segíti az embereket az adatok megtekintéséhez és megértéséhez .
14 hours
Overview
tableau segít az embereknek látni és megérteni az adatokat.
7 hours
Overview
A Tidyverse sokoldalú R csomagok gyűjteménye az adatok tisztításához, feldolgozásához, modellezéséhez és megjelenítéséhez A csomagok közül néhány: ggplot2, dplyr, tidyr, readr, purrr és tibble Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják, hogyan manipulálják és vizualizálják az adatokat a Tidyverse eszközeiben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Végezze el az adatok elemzését és vonzó vizualizációkat hozzon létre Hasznos következtetéseket vonjon le a mintaadatok különböző adatállományairól Szűrje, rendezze és összegezze az adatokat a feltáró kérdések megválaszolásához A feldolgozott adatok feldolgozása informatív vonaltervekké, sávokból, hisztogramokból Adatok importálása és szűrése különböző adatforrásokból, beleértve az Excel, CSV és SPSS fájlokat Közönség Az R nyelv kezdője Kezdők az adatok elemzéséhez és az adatok vizualizálásához A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Becslések szerint a strukturálatlan adatok az összes adat több mint 90% -át teszik ki, nagyrészt szöveg formájában A blogbejegyzések, a tweetek, a közösségi média és más digitális kiadványok folyamatosan növelik ezt a növekvő adathalmazt Ez a kurzus középpontjában az adatok és a jelentés értelmezésének központja áll Az R nyelv és a természetes nyelvi feldolgozás (NLP) könyvtárainak hasznosításával a számítástechnikából, a mesterséges intelligenciából és a számítástechnikai nyelvészetből származó koncepciókat és technikákat algoritmikusan megértjük a szövegadatok mögött rejlő jelentéssel Az adatminták vevői igények szerint különböző nyelveken érhetők el A képzés befejeztével a résztvevők képesek lesznek készíteni (nagy és kicsi) adatkészleteket különböző forrásokból, majd alkalmazni a megfelelő algoritmusokat annak elemzésére és jelentésére Közönség Nyelviselők és programozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz handson gyakorlat, alkalmi tesztek a megértés mérésére .
14 hours
Overview
A tanfolyam célja, hogy bárki érdeklődjön a statisztikai elemzésben Ismerteti a Minitab-ot, növeli adatelemzésének hatékonyságát és hatékonyságát, és javítja statisztikai ismereteit .
14 hours
Overview
Közönség Ez a kurzus olyan analitikusok, előrejelzők számára készült, akik bevezetni vagy javítaniuk kell az előrejelzést, amely összefüggésben lehet az értékesítési előrejelzéssel, a gazdasági előrejelzéssel, a technológiai előrejelzéssel, az ellátási lánc menedzsmentjével és a kereslet vagy kínálat előrejelzésével Leírás Ez a kurzus irányítja a küldötteket olyan módszertanok, keretek és algoritmusok sorozatán keresztül, amelyek hasznosak a jövő történelmi adatok alapján történő előrejelzésének megválasztásakor Alapvető eszközöket használ, mint a Microsoft Excel vagy néhány nyílt forrású program (nevezetesen az R projekt) Az ebben a kurzusban leírt elvek bármely szoftverrel (pl SAS, SPSS, Statistica, MINITAB) .
14 hours
Overview
Közönség Pénzügyi vagy piaci elemzők, vezetők, könyvelők A tanfolyam céljai Mindenféle pénzügyi elemzés megkönnyítése és automatizálása a Microsoft Excel alkalmazással .
35 hours
Overview
Közönség: A kurzus IT-szakemberek számára készült, akik megoldást keresnek a nagy adathalmazok tárolására és feldolgozására egy elosztott rendszerkörnyezetben Cél: Hatékony ismeretek a Hadoop klaszteradagolásról .

Upcoming Courses

Weekend Statisztika courses, Evening Statisztika training, Statisztika boot camp, Statisztika instructor-led, Weekend Statisztika training, Evening Statisztika courses, Statisztika coaching, Statisztika instructor, Statisztika trainer, Statisztika training courses, Statisztika classes, Statisztika on-site, Statisztika private courses, Statisztika one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!