Statisztika Kurzusok

Statisztika Kurzusok

Helyi, oktatott élő statisztikai képzések interaktív megbeszélésen keresztül demonstrálják, és gyakorlatias gyakorlatot folytatnak, hogyan alkalmazzák a statisztikus elveket a valós problémák megoldására A statisztika képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Ez a kurzus az R programozás speciális témáit fedi le .
14 hours
Overview
A Scilab egy jól fejlett, szabad és nyílt forrású, magas szintű nyelv a tudományos adatok manipulálásához Statisztikára, grafika- és animációra, szimulációra, jelfeldolgozásra, fizikára, optimalizálásra és még inkább központi adatstruktúrájára használják a mátrixot, amely sokféle problémát leegyszerűsíti az alternatívákhoz képest, mint például a FORTRAN és a C származékok Kompatibilis olyan nyelvekkel, mint például a C, a Java és a Python, amelyek alkalmasak a meglévő rendszerek kiegészítésére Ebben az oktatott képzésben a résztvevők megtanulják a Scilab előnyeit olyan alternatívákhoz képest, mint a Matlab, a Scilab-szintaxis alapjai, néhány fejlett funkció és a kereslettől függően az egyéb széles körben használt nyelvekkel való kapcsolat A kurzus a képfeldolgozásra összpontosító rövid projekt zárul A képzés végére a résztvevők fogják megismerni a Scilab alapfunkcióit és néhány fejlett funkcióját, és rendelkeznek azzal a forrással, hogy tovább bővítsék ismereteiket Közönség Adatkutatók és mérnökök, különösen a képfeldolgozás iránt és az arcfelismerés iránt A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, gyakorlatok és intenzív handson gyakorlat, végső projekt .
14 hours
Overview
R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, az adatok elemzéséhez és a grafika számára R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik .
21 hours
Overview
Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják a gépi tanulás R-vel kapcsolatos fejlett technikáit, miközben áttérnek egy valós világi alkalmazás létrehozására A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a technikákat hiperparaméterek hangolásának és mélytanulásának Értelmezni és végrehajtani a felügyelet nélküli tanulási technikákat Tegyen egy modellt a gyártáshoz egy nagyobb alkalmazáshoz Közönség Fejlesztők Az elemzők Adatkutatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
R népszerű programozási nyelv a pénzügyi ágazatban A pénzügyi alkalmazásokban az alapvető kereskedelmi programoktól a kockázatkezelési rendszerekig terjednek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a pénzügyi kereskedelem alapjait, miközben lépéseket tesznek az alapvető kereskedési stratégiák és akciók megvalósításában és végrehajtásában az R-ben a quantstrat használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a kereskedelem alapvető fogalmát Az első kereskedési stratégia létrehozása és végrehajtása az R használatával Elemezze stratégiájának teljesítményét az R használatával Közönség programozók Pénzügyi szakemberek Informatikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
R népszerű programozási nyelv a pénzügyi ágazatban A pénzügyi alkalmazásokban az alapvető kereskedelmi programoktól a kockázatkezelési rendszerekig terjednek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni az R használatát, hogy gyakorlati alkalmazásokat fejlesszenek ki számos pénzügyi finanszírozással kapcsolatos probléma megoldására A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az R programozási nyelv alapjait R csomagok és technikák kiválasztása és felhasználása különböző forrásokból származó pénzügyi adatok szervezéséhez, megjelenítéséhez és elemzéséhez (CSV, Excel, adatbázisok, webes stb) Olyan alkalmazások létrehozása, amelyek megoldják az eszközelosztással, a kockázatelemzéssel, a befektetési teljesítménygel és még sok mással kapcsolatos problémákat Az R alkalmazás alkalmazásainak hibaelhárítása, integrálása és optimalizálása Közönség Fejlesztők Az elemzők quants A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ez a képzés célja, hogy megoldást nyújtson a pénzügyi szakemberek által tapasztalt néhány alapvető probléma megoldására Ha azonban van egy olyan témája, eszköze vagy technikája, amelyet hozzá szeretne adni vagy feldolgozni, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon .
28 hours
Overview
R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, az adatok elemzéséhez és a grafika számára R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják R szintén megtalálta a követőket a statisztikusok, a mérnökök és a tudósok között olyan számítógépes programozási készségek nélkül, akik könnyű használni Népszerűsége az adatbányászat egyre növekvő igénybevételének köszönhető, különféle célok, például a hirdetési árak beállítása, az új gyógyszerek gyorsabb vagy finomabb pénzügyi modellek miatt R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik .
21 hours
Overview
R népszerű programozási nyelv a pénzügyi ágazatban A pénzügyi alkalmazásokban az alapvető kereskedelmi programoktól a kockázatkezelési rendszerekig terjednek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják az R programozás alapjait, miközben pénzügyi példákon keresztül kódolják az R-t A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az R programozás alapjait Az R használatával adatokat manipulálhat az alapvető pénzügyi műveletek végrehajtásához Közönség programozók Pénzügyi szakemberek Informatikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, adatelemzéshez és grafikához. R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják. R szintén megtalálta a követőket a statisztikusok, a mérnökök és a tudósok között olyan számítógépes programozási készségek nélkül, akik könnyű használni. Népszerűsége az adatbányászat egyre növekvő felhasználásának köszönhető, különféle célok, mint például a hirdetési árak beállítása, az új gyógyszerek gyorsabb megtalálása vagy a pénzügyi modellek finomhangolása. R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik.
14 hours
Overview
Ez a kurzus bemutatja a neurális hálózatok valós problémákban való alkalmazását az Rproject szoftver használatával .
7 hours
Overview
Ez a kurzus olyan adatkutatók és statisztikusok számára készült, akik már rendelkeznek alapvető R & C ++ kódolási készséggel és R kóddal, és igénylik a fejlett R kódolási készségeket.

Célja, hogy praktikusan fejlett R programozási tanfolyamot biztosítson azoknak a résztvevőknek, akik érdeklődnek a munkahelyi módszerek alkalmazására.

Az ágazatspecifikus példák arra használatosak, hogy a képzés releváns legyen a közönség számára
14 hours
Overview
Ez a kurzus része az adatgyűjtő készletnek (Domain: Data and Technology) .
14 hours
Overview
Szervezet - Labor munka és gyakorlati példák a valós adatokról .
7 hours
Overview
A Shiny egy nyílt forráskódú R csomag, amely webes kereteket biztosít az interaktív webes alkalmazások építéséhez az R segítségével Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kombinálják az adat tudományt és a webfejlesztést Shiny, R és HTML segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Építsen interaktív webes alkalmazásokat R segítségével Shiny segítségével Közönség Adatkutatók Webfejlesztők A statisztikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
Cél:

Az ügyességi feladatok önálló elvégzése az SPSS programhoz a speciális elemzéshez, a párbeszédablakok és a parancsnyelvi szintaxis kiválasztásához.

A címzettek:

Az elemzők, a kutatók, a tudósok, a diákok és mindazok, akik meg akarják szerezni az SPSS csomag és az előrehaladott szint használatát, és megtanulják a kiválasztott statisztikai modelleket. A képzés az univerzális elemzési problémákat veszi igénybe, és egy adott iparágra van szánva
21 hours
Overview
Az SPSS szoftver az adatok szerkesztésére és elemzésére .
14 hours
Overview
Cél:

Az SPSS függetlenség szintjén való tanulás

A címzettek:

Az elemzők, a kutatók, a tudósok, a diákok és mindazok, akik meg akarják szerezni az SPSS csomag használatát, és megtanulják a népszerű adatbányászati ​​technikákat.
21 hours
Overview
A kurzus célja, hogy lehetővé tegye a résztvevőknek, hogy elsajátítsák a statisztikai és ökonometriai modellezés alapjait.
7 hours
Overview
Ezt a kurzust olyan döntéshozók számára hozták létre, akiknek elsődleges célja nem a számítás és az elemzés elvégzése, hanem annak megértése és kiválasztása, hogy milyen statisztikai módszerek relevánsak a szervezet stratégiai tervezésében.

Például egy prospektus résztvevőnek döntenie kell, hogy hány mintát kell gyűjteni, mielőtt döntést hozhatna arról, hogy a terméket elindítja-e vagy sem.

Ha hosszabb kurzusra van szüksége, amely lefedi a statisztikai gondolkodás alapjait, tekintse meg az 5 napos "Statisztikák a vezetők" képzést.
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akik általános statisztikai ismereteket igényelnek Ez a kurzus egy olyan speciális területre szabható, mint a piackutatás, a biológia, a gyártás, a közszféra kutatásai stb .
28 hours
Overview
Ez a tanfolyam kiterjed a fejlett statisztikákra Megmagyarázza a kutatások, elemzések és előrejelzések által gyakran használt eszközöket Rövid magyarázatot ad a képletek mögötti elméletre Ez a tanfolyam nem kapcsolódik semmilyen konkrét tudásterülethez, hanem testreszabható, ha minden küldöttnek ugyanaz a háttere és célja van Néhány alapvető számítógépes eszköz használatos ezen a tanfolyamon (nevezetesen az Excel és az OpenOffice) .
35 hours
Overview
Ez a kurzus célja, hogy a kutatók megértsék a statisztikai tervezés és elemzés elveit, és azok relevanciáját a kutatás egy sor tudományos tudományágak.

Ez magában foglal bizonyos valószínűségeket és statisztikai módszereket, elsősorban példákon keresztül. Ez a képzés az előadások mintegy 30% -át, az irányított kvízek és laboratóriumok 70% -át tartalmazza.

Zárt kurzus esetén a példákat és az anyagokat egy adott ágra szabhatjuk (pl. Pszichológiai tesztek, közszféra, biológia, genetika stb.)

Középiskolák esetében vegyes példákat használnak.

Bár a program során különböző szoftvereket használnak (Microsoft Excel az SPSS-hez, a Statgraphics-hoz stb.), A fő hangsúly a kutatás, az érvelés és a következtetés vezérlésére vonatkozó elvek és folyamatok megértése.

Ez a kurzus kevert kurzusként, azaz házi feladatokkal és feladatokkal szállítható.
14 hours
Overview
This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at HR professionals and recruitment specialists who wish to use analytical methods improve organisational performance. This course covers qualitative as well as quantitative, empirical and statistical approaches.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
A tábla segíti az embereket az adatok megtekintéséhez és megértéséhez .
14 hours
Overview
tableau segít az embereknek látni és megérteni az adatokat.
7 hours
Overview
A Tidyverse sokoldalú R csomagok gyűjteménye az adatok tisztításához, feldolgozásához, modellezéséhez és megjelenítéséhez A csomagok közül néhány: ggplot2, dplyr, tidyr, readr, purrr és tibble Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják, hogyan manipulálják és vizualizálják az adatokat a Tidyverse eszközeiben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Végezze el az adatok elemzését és vonzó vizualizációkat hozzon létre Hasznos következtetéseket vonjon le a mintaadatok különböző adatállományairól Szűrje, rendezze és összegezze az adatokat a feltáró kérdések megválaszolásához A feldolgozott adatok feldolgozása informatív vonaltervekké, sávokból, hisztogramokból Adatok importálása és szűrése különböző adatforrásokból, beleértve az Excel, CSV és SPSS fájlokat Közönség Az R nyelv kezdője Kezdők az adatok elemzéséhez és az adatok vizualizálásához A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
a becslések szerint a strukturálatlan adatok számlák több mint 90 százaléka az összes adatot, sok, hogy a szöveg formájában. Blogbejegyzések, tweets, szociális média, és egyéb digitális kiadványok folyamatosan hozzá, hogy ez a növekvő adattörzset.

Ez az oktató által vezetett, az élő tanfolyam központok körül kitermelése betekintést és jelentése az ezeket az adatokat. Kihasználva a R nyelv és a természetes nyelvi Processing (NLP) könyvtárak, kombináljuk koncepciók és technikák a számítástechnika, a mesterséges intelligencia, és a számítógépes nyelvészet, hogy algoritmikus megérteni a szó mögött a szöveges adatok. Az adatminták a vásárlói igényenként különböző nyelveken állnak rendelkezésre.

végére ez a képzés résztvevői képesek lesznek, hogy készítsen adathalmazok (nagy és kicsi) a különböző forrásokból, majd alkalmazza a megfelelő algoritmusok elemezni, és beszámol a jelentőségét.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat, alkalmi vizsgálatok felmérni megértése
14 hours
Overview
A tanfolyam célja, hogy bárki érdeklődjön a statisztikai elemzésben Ismerteti a Minitab-ot, növeli adatelemzésének hatékonyságát és hatékonyságát, és javítja statisztikai ismereteit .
14 hours
Overview
Közönség Ez a kurzus olyan analitikusok, előrejelzők számára készült, akik bevezetni vagy javítaniuk kell az előrejelzést, amely összefüggésben lehet az értékesítési előrejelzéssel, a gazdasági előrejelzéssel, a technológiai előrejelzéssel, az ellátási lánc menedzsmentjével és a kereslet vagy kínálat előrejelzésével Leírás Ez a kurzus irányítja a küldötteket olyan módszertanok, keretek és algoritmusok sorozatán keresztül, amelyek hasznosak a jövő történelmi adatok alapján történő előrejelzésének megválasztásakor Alapvető eszközöket használ, mint a Microsoft Excel vagy néhány nyílt forrású program (nevezetesen az R projekt) Az ebben a kurzusban leírt elvek bármely szoftverrel (pl SAS, SPSS, Statistica, MINITAB) .
14 hours
Overview
Közönség Pénzügyi vagy piaci elemzők, vezetők, könyvelők A tanfolyam céljai Mindenféle pénzügyi elemzés megkönnyítése és automatizálása a Microsoft Excel alkalmazással .
Weekend Statisztika courses, Evening Statisztika training, Statisztika boot camp, Statisztika instructor-led, Weekend Statisztika training, Evening Statisztika courses, Statisztika coaching, Statisztika instructor, Statisztika trainer, Statisztika training courses, Statisztika classes, Statisztika on-site, Statisztika private courses, Statisztika one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!