Statisztika Kurzusok

Statisztika Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő statisztikai képzési kurzusok interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell alkalmazni a statisztikai elveket a valós problémák megoldására. A statisztikai képzés elérhető "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" néven. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Statisztika Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Az adatelemzés a nyers adatok elemzésének tudománya, hogy betekintést és trendeket nyerjen. A Tableau egy vezető üzleti intelligencia és adatvizualizációs eszköz, míg az SQL a leggyakrabban használt nyelv az adatbázisok lekérdezésére. Az adattudomány két legnépszerűbb programozási nyelvével együtt, a Python és az R, a Tableau és SQL robusztus, teljes körű megoldást kínál, amely segíthet az adatok hatékony megjelenítésében és elemzésében.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) adatelemzőknek és bárkinek szól, aki érdeklődik a Tableau, Python, R és SQL használatának és integrálásának elsajátítása érdekében az adatok megjelenítéséhez és elemzéséhez.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Végezzen adatelemzést a Python, R és SQL használatával. Hozzon létre betekintést az adatok megjelenítésével a Tableau segítségével. Hozzon adatvezérelt döntéseket az üzleti műveletekhez.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
7 hours
A Design of Experiments (DoE) egy olyan módszer, amely lehetővé teszi a tudósok és mérnökök számára, hogy tanulmányozzák és megértsék a válaszokra vagy kimeneti változókra vonatkozó több tényező vagy bemeneti változó közötti kapcsolatot.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a tudósoknak szól, akik szeretnék megtanulni és használni szeretnék a Design of Experiments (DoE)-t, hogy megértsék a több tényező közötti ok-okozati összefüggést.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a tervezett kísérletek előnyeit más megközelítésekkel szemben. A tényezők közötti ok-okozati összefüggések és kölcsönhatások megértése. Ismerje meg a sikeres kísérletezés legjobb gyakorlatait és irányelveit.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Az ökonometria a gazdasági adatok és statisztikai módszerek alkalmazása a gazdasági jelenségek kvantitatív elemzésére.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) mindenkinek szól, aki szeretné megtanulni és elsajátítani az ökonometriai elemzés és modellezés alapjait.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Tanulja meg és értse meg az ökonometria alapjait. Használja az Eviews-t és a kockázatszimulátorokat.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
14 hours
Közönség Elemzők, kutatók, tudósok, diplomások és hallgatók, valamint bárki, akit érdekel a statisztikai elemzés megkönnyítésének megtanulása a Microsoft Excel . A tanfolyam céljai Ez a tanfolyam elősegíti az Excel és a statisztika ismereteinek javítását, és ennek eredményeként növeli a munka vagy kutatás hatékonyságát és eredményességét. Ez a tanfolyam leírja az Analysis ToolPack használatát a Microsoft Excel , a statisztikai funkciókat és az alapvető statisztikai eljárások végrehajtását. Elmagyarázza, hogy mi az Excel korlátozása, és hogyan lehet ezeket legyőzni.
42 hours
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 hours
A becslések szerint a strukturálatlan adatok az összes adat több mint 90 százalékát teszik ki, nagy részük szöveges formában. A blogbejegyzés, a tweet, a közösségi média és más digitális kiadványok folyamatosan bővítik ezt a növekvő adatmennyiséget. Ez az oktató által irányított, élő tanfolyam ezen információkból nyer betekintést és jelentést. Az R Language és a Natural Language Processing (NLP) könyvtárakat ötvözve a számítógépes tudománytól, a mesterséges intelligenciától és a számítástechnológiától kezdve a fogalmakat és technikákat az algoritmikus megértéshez a szöveges adatok mögött. Az adatminták különböző nyelveken érhetők el vevői igények szerint. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek (nagy és kicsi) adatkészleteket elkészíteni eltérő forrásokból, majd a megfelelő algoritmusokat alkalmazni annak jelentőségének elemzésére és jelentésére.
  A tantárgy formátuma
  • Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat, alkalmi tesztek a megértés felmérésére
  14 hours
  Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan HR szakembereknek és toborzási szakembereknek szól, akik analitikai módszereket akarnak használni, és javítják a szervezeti teljesítményt. Ez a tanfolyam kiterjed mind a kvalitatív, mind a mennyiségi, az empirikus és a statisztikai megközelítésekre. A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  14 hours
  Audience Financial or market analysts, managers, accountants Course Objectives Facilitate and automate all kinds of financial analysis with Microsoft Excel
  28 hours
  Az R egy népszerű programozási nyelv a pénzügyi iparban. A pénzügyi alkalmazásokban használják a központi kereskedési programoktól a kockázatkezelési rendszerekig. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni R-t a gyakorlati alkalmazások kidolgozására számos konkrét pénzügyi problémának megoldására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Az R programozási nyelv alapjainak megértése Válassza ki és használja az R csomagokat és technikákat a különböző forrásokból (CSV, Excel, adatbázisok, web stb.) származó pénzügyi adatok szervezésére, vizualizálására és elemzésére. Hozzon létre olyan alkalmazásokat, amelyek megoldják az eszközök elosztásával, a kockázatelemzéssel, a beruházások teljesítményével kapcsolatos problémákat és így tovább Probléma megoldása, integrált telepítése és az R alkalmazás optimalizálása
  közönség
   Fejlesztők elemzők mennyiség
  A kurzus formázása
   Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
  Megjegyzések
   Ez a képzés célja, hogy megoldást nyújtson a pénzügyi szakemberek néhány alapvető problémájára. Ha azonban van egy adott témája, eszköze vagy technikája, amelyet szeretne bővíteni vagy továbbfejleszteni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Az R programozási nyelv és a statisztikai számítástechnikai szoftverkörnyezet. Az R és Excel együtt a felhasználók képesek R Tidyverse szabványokat és erősebb R funkciókat alkalmazni az adatok elemzésének javítására Excel. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) az adatok elemzői, akik szeretnék programozni R for Excel. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Az adatok összegyűjtése és áthelyezése Excel és R között. Használja az R Tidyverse és az R funkciókat az adatelemzési megoldásokhoz Excel. Az adatok tudományos készségeinek frissítése az R tanulás révén.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan HR szakembereknek szól, akik analitikai módszereket szeretnének használni a szervezeti teljesítmény javítására. Ez a tanfolyam kiterjed mind a kvalitatív, mind a mennyiségi, az empirikus és a statisztikai megközelítésekre. A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  14 hours
  Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akiknek általános statisztikákra van szükségük. Ez a kurzus egy olyan speciális szakterületre szabható, mint a piackutatás, a biológia, a gyártás, a közszféra kutatásai stb.
  28 hours
  Ez a képzés kiterjedt statisztikákra terjed ki. Megmagyarázza a kutatásban, elemzésben és előrejelzésben általánosan használt eszközök többségét. Rövid magyarázatot ad a képletek mögötti elméletre. Ez a kurzus nem kapcsolódik semmilyen konkrét tudásterülethez, de testre szabható, ha az összes küldöttnek ugyanaz a háttere és célja. A tanfolyam során néhány alapvető számítógépes eszközt használnak (nevezetesen az Excel és az OpenOffice)
  14 hours
  A tanfolyam célja, hogy bárki érdeklődjön a statisztikai elemzésben Ismerteti a Minitab-ot, növeli adatelemzésének hatékonyságát és hatékonyságát, és javítja statisztikai ismereteit .
  35 hours
  Ez a kurzus célja, hogy a kutatók megértsék a statisztikai tervezés és elemzés elveit, és azok relevanciáját a kutatás egy sor tudományos tudományágak. Ez magában foglal bizonyos valószínűségeket és statisztikai módszereket, elsősorban példákon keresztül. Ez a képzés az előadások mintegy 30% -át, az irányított kvízek és laboratóriumok 70% -át tartalmazza. Zárt kurzus esetén a példákat és az anyagokat egy adott ágra szabhatjuk (pl. Pszichológiai tesztek, közszféra, biológia, genetika stb.) Középiskolák esetében vegyes példákat használnak. Bár a program során különböző szoftvereket használnak (Microsoft Excel az SPSS-hez, a Statgraphics-hoz stb.), A fő hangsúly a kutatás, az érvelés és a következtetés vezérlésére vonatkozó elvek és folyamatok megértése. Ez a kurzus kevert kurzusként, azaz házi feladatokkal és feladatokkal szállítható.
  14 hours
  Go : Az SPSS-vel való együttműködés a függetlenség szintjén A címzettek: Az elemzők, kutatók, tudósok, diákok és mindazok, akik meg akarják szerezni az SPSS csomag használatát, és népszerű adatgyűjtési technikákat tanulnak.
  28 hours
  Go : A készséggazdálkodás önállóan az SPSS programmal a speciális felhasználásra, párbeszédpanelekre és a kiválasztott analitikai technikák parancsnyelv-szintaxisára vonatkozik. A címzettek: Az elemzők, kutatók, tudósok, diákok és mindazok, akik meg akarják szerezni az SPSS-csomag és a fejlett szint használatát, és megtanulják a kiválasztott statisztikai modelleket. A képzés egyetemes elemzési problémákat vet fel, és egy adott iparág számára szentelt
  35 hours
  Közönség: A kurzus olyan informatikai szakemberek számára készült, akik megoldást keresnek a nagy adatállományok tárolására és feldolgozására elosztott rendszerkörnyezetben Go : Mély tudás a Hadoop klaszter adminisztrációról.
  7 hours
  Ez a kurzus olyan döntéshozók számára készült, akiknek elsődleges célja nem a számítás és az elemzés elvégzése, hanem azok megértése és a statisztikai módszerek kiválasztása a szervezet stratégiai tervezésében. Például, a résztvevőnek meg kell határoznia, hogy hány mintát kell összegyűjteni, mielőtt eldöntheti, hogy a terméket elindítják-e vagy sem. Ha hosszabb tanfolyamra van szüksége, amely a statisztikai gondolkodás alapjait fedi le, nézd meg az 5 napos " Statistics a vezetők számára" képzést.
  14 hours
  Ez a tanfolyam azoknak szól, akik gyakorlati alkalmazásokban szeretnék alkalmazni a Machine Learning . Közönség Ez a kurzus olyan tudósok és statisztikusok számára készült, akik ismerik a statisztikákat és tudják, hogyan programozzák az R-et (vagy Python vagy más választott nyelvet). A kurzus középpontjában az adatok / modellkészítés, a végrehajtás, a post hoc elemzés és a vizualizáció gyakorlati aspektusai állnak. A cél az, hogy gyakorlati alkalmazásokat nyújtson a Machine Learning azoknak a résztvevőknek, akik érdeklődnek a módszerek alkalmazásából. Az ágazatspecifikus példákat arra használják, hogy a képzés a közönség számára releváns legyen.
  21 hours
  R egy nyílt forráskódú programozási nyelv a statisztikai számításokhoz, az adatok elemzéséhez és a grafikákhoz. Az R-t egyre nagyobb számú vezető és adatelemző használja a vállalatokon és az egyetemeken. R a statisztikusok, a mérnökök és a tudósok között is találnak követőket számítógépes programozási készségek nélkül, akik könnyen használhatók. A népszerűsége annak köszönhető, hogy az adatbányászat egyre növekvő mértékben használja a különböző célokat, például a hirdetési árakat, az új gyógyszerek gyorsabb felkutatását vagy a pénzügyi modellek finomhangolását. R sokféle csomagot tartalmaz az adatbányászathoz.
  28 hours
  Célkitűzés: A küldöttek képesek nagy adatkészletek, kivonatminta elemzésére, az eredményt befolyásoló megfelelő változó kiválasztására, hogy egy új modell előrejelzett eredményekkel előrejelezhető legyen .
  21 hours
  Az SPSS az adatok szerkesztésére és elemzésére szolgáló szoftver.
  21 hours
  R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, az adatok elemzéséhez és a grafika számára R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik .
  14 hours
  A tábla segíti az embereket az adatok megtekintéséhez és megértéséhez .
  28 hours
  Ez a tanfolyam adatmérnököknek, döntéshozóknak és adatelemzőknek szól, és a hatékony státuszok létrehozását teszi lehetővé az R stúdió használatával, amelyek a döntéshozókhoz fordulnak, és segítenek megtalálni a rejtett információkat és a helyes döntéseket.
  14 hours
  Mathematica több mint 20 éve foglalkozik a világ legjobb specializált matematikai környezetének megteremtésével. Ennek a programnak a sokoldalúsága hasznosnak bizonyul mind az egyszerű számlák teljesítésében az egyetemen, mind a nagyobb bonyolult számítások elvégzésében, akár programozás, akár numerikus adatok bemutatása céljából. Mathematica tökéletesen integrálja a motort, amely numerikus és szimbolikus számításokat végez, grafikus motort, programozási nyelvet, dokumentációt és a munka publikálásának lehetőségét. A sokféle funkciónak köszönhetően felbecsülhetetlen értékű eszköz a matematikusok, fizikusok, biológusok, kémikusok, pénzügyi elemzők, szociológusok és sok más, mindennapi adatokkal dolgozó szakma munkájához . Az edzés után a résztvevő megszerzi a következő készségeket:
  • hatékony számítás,
  • a program fizetése
  • a szöveget torzító dokumentumok készítése,
  • diagramok és képek készítése,
  • grafikai objektumok készítése.
  • bemutatás és adatmegjelenítés.
  14 hours
  Scilab egy fejlett, ingyenes és nyílt forrású, magas szintű nyelv a tudományos adatok manipulálásához. Statisztikához, grafikához és animációhoz, szimulációhoz, jelfeldolgozáshoz, fizikához, optimalizáláshoz és még sok máshoz használható, központi adatstruktúrája a mátrix, egyszerűsítve sokféle típusú problémát az alternatívákhoz képest, mint például a FORTRAN és a C származékok. Kompatibilis olyan nyelvekkel, mint a C, a Java és a Python , és alkalmassá teszi a meglévő rendszerek kiegészítésére. Ebben az oktató által vezetett képzésben a résztvevők megtanulják a Scilab előnyeit az olyan alternatívákhoz képest, mint például a Matlab, a Scilab szintaxisának alapjait, valamint néhány fejlett funkciót, és interfészt más széles körben használt nyelvekkel, igénytől függően. A tanfolyam egy rövid, a képfeldolgozásra összpontosító projekttel zárul le. A képzés végére a résztvevők megismerik a Scilab alapvető funkcióit és néhány fejlett funkcióját, és rendelkeznek erőforrásokkal ahhoz, hogy tovább bővítsék tudásukat. Közönség
  • Adattudósok és mérnökök, különös tekintettel a képfeldolgozásra és az arcfelismerésre
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és intenzív gyakorlati gyakorlat, egy záró projekttel
  14 hours
  Szervezet - Labor munka és gyakorlati példák a valós adatokról .

  Last Updated:

  Online Statisztika courses, Weekend Statisztika courses, Evening Statisztika training, Statisztika boot camp, Statisztika instructor-led, Weekend Statisztika training, Evening Statisztika courses, Statisztika coaching, Statisztika instructor, Statisztika trainer, Statisztika training courses, Statisztika classes, Statisztika on-site, Statisztika private courses, Statisztika one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions