R Language Kurzusok

R Language Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő R (R nyelv) képzési tanfolyamok gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be az R nyelv különböző aspektusait, beleértve az R programozás alapjait, a haladó R programozást és az R adatelemzést és adatvizualizációt. Képzéseink a való világ problémáit és megoldásait érintik olyan területeken, mint a pénzügy, banki és biztosítási tevékenység. A NobleProg R képzési kurzusok a kezdő tanfolyamoktól a haladó tanfolyamokig terjednek, és népszerűek azon vállalatok körében, amelyek az R-t gépi tanulási és mély tanulási alkalmazások fejlesztésére kívánják alkalmazni. Az R képzés elérhető "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

R Language Subcategories

R Language Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Az adatelemzés a nyers adatok elemzésének tudománya, hogy betekintést és trendeket nyerjen. A Tableau egy vezető üzleti intelligencia és adatvizualizációs eszköz, míg az SQL a leggyakrabban használt nyelv az adatbázisok lekérdezésére. Az adattudomány két legnépszerűbb programozási nyelvével együtt, a Python és az R, a Tableau és SQL robusztus, teljes körű megoldást kínál, amely segíthet az adatok hatékony megjelenítésében és elemzésében.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) adatelemzőknek és bárkinek szól, aki érdeklődik a Tableau, Python, R és SQL használatának és integrálásának elsajátítása érdekében az adatok megjelenítéséhez és elemzéséhez.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Végezzen adatelemzést a Python, R és SQL használatával. Hozzon létre betekintést az adatok megjelenítésével a Tableau segítségével. Hozzon adatvezérelt döntéseket az üzleti műveletekhez.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
42 hours
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 hours
A becslések szerint a strukturálatlan adatok az összes adat több mint 90 százalékát teszik ki, nagy részük szöveges formában. A blogbejegyzés, a tweet, a közösségi média és más digitális kiadványok folyamatosan bővítik ezt a növekvő adatmennyiséget. Ez az oktató által irányított, élő tanfolyam ezen információkból nyer betekintést és jelentést. Az R Language és a Natural Language Processing (NLP) könyvtárakat ötvözve a számítógépes tudománytól, a mesterséges intelligenciától és a számítástechnológiától kezdve a fogalmakat és technikákat az algoritmikus megértéshez a szöveges adatok mögött. Az adatminták különböző nyelveken érhetők el vevői igények szerint. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek (nagy és kicsi) adatkészleteket elkészíteni eltérő forrásokból, majd a megfelelő algoritmusokat alkalmazni annak jelentőségének elemzésére és jelentésére.
  A tantárgy formátuma
  • Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat, alkalmi tesztek a megértés felmérésére
  28 hours
  Az R egy népszerű programozási nyelv a pénzügyi iparban. A pénzügyi alkalmazásokban használják a központi kereskedési programoktól a kockázatkezelési rendszerekig. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni R-t a gyakorlati alkalmazások kidolgozására számos konkrét pénzügyi problémának megoldására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Az R programozási nyelv alapjainak megértése Válassza ki és használja az R csomagokat és technikákat a különböző forrásokból (CSV, Excel, adatbázisok, web stb.) származó pénzügyi adatok szervezésére, vizualizálására és elemzésére. Hozzon létre olyan alkalmazásokat, amelyek megoldják az eszközök elosztásával, a kockázatelemzéssel, a beruházások teljesítményével kapcsolatos problémákat és így tovább Probléma megoldása, integrált telepítése és az R alkalmazás optimalizálása
  közönség
   Fejlesztők elemzők mennyiség
  A kurzus formázása
   Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
  Megjegyzések
   Ez a képzés célja, hogy megoldást nyújtson a pénzügyi szakemberek néhány alapvető problémájára. Ha azonban van egy adott témája, eszköze vagy technikája, amelyet szeretne bővíteni vagy továbbfejleszteni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Az R programozási nyelv és a statisztikai számítástechnikai szoftverkörnyezet. Az R és Excel együtt a felhasználók képesek R Tidyverse szabványokat és erősebb R funkciókat alkalmazni az adatok elemzésének javítására Excel. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) az adatok elemzői, akik szeretnék programozni R for Excel. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Az adatok összegyűjtése és áthelyezése Excel és R között. Használja az R Tidyverse és az R funkciókat az adatelemzési megoldásokhoz Excel. Az adatok tudományos készségeinek frissítése az R tanulás révén.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Közönség Business tulajdonosok (marketingvezetők, termékmenedzserek, ügyfélbázis-kezelők) és csapataik; ügyfelek betekintési szakemberei. Áttekintés A kurzus követi az ügyfél életciklusát az új ügyfelek megszerzése, a meglévő ügyfelek kezelése, jövedelmezőség megőrzése, a jó ügyfelek megtartása és végül az ügyfelek elhagyása és miért. Valódi (ha névtelen) adatokkal fogunk dolgozni számos iparágból, köztük a távközlés, a biztosítás, a média és a high-tech. Formátum Az oktató által vezetett képzés öt félnapos tanfolyam során, osztálytermi gyakorlatokkal, valamint házi feladatokkal. Az osztályteremben vagy távolsági (online) tanfolyamként is szállítható.
  14 hours
  Ez a kurzus bemutatja a neurális hálózatok valós világban történő alkalmazását az R-projekt szoftver segítségével.
  7 hours
  Ez a kurzus olyan tudósok és statisztikusok számára készült, akik már rendelkeznek R & C++ kódolási képességekkel és R kóddal, és fejlett R kódolási képességekre van szükségük. A cél az, hogy gyakorlati, fejlett R programozási kurzust adjon a résztvevőknek, akik érdeklődnek a módszerek alkalmazásával kapcsolatban. Az ágazatspecifikus példákat arra használják, hogy a képzés a közönség számára releváns legyen
  14 hours
  R egy nyílt forráskódú programozási nyelv a statisztikai számításokhoz, az adatok elemzéséhez és a grafikákhoz. Az R-t egyre nagyobb számú vezető és adatelemző használja a vállalatokon és az egyetemeken. R sokféle csomagot tartalmaz az adatbányászathoz.
  21 hours
  Big Data olyan kifejezés, amely nagy adathalmazok tárolására és feldolgozására szánt megoldásokra vonatkozik. A Go ogle által kifejlesztett Big Data megoldások más hasonló projekteket fejlesztettek ki és inspiráltak, amelyek közül sok nyílt forráskódú. Az R egy népszerű programozási nyelv a pénzügyi ágazatban.
  14 hours
  Ez a kurzus célja alapvető jártasság biztosítása a Machine Learning módszerek gyakorlati alkalmazásában. Az R programozási platformon és annak különféle könyvtárain keresztül, valamint számos gyakorlati példán alapul, ez a tanfolyam megtanítja, hogyan kell felhasználni a Machine Learning legfontosabb építőköveit, hogyan kell modellezési döntéseket hozni, értelmezni az algoritmusok kimeneteit és érvényesítse az eredményeket. Célunk az, hogy képességeket nyújtsunk a Machine Learning eszköztár legalapvetőbb eszközeinek magabiztos megértéséhez és használatához, és elkerüljük az Data Science alkalmazásának gyakori hibáit.
  21 hours
  R egy nyílt forráskódú programozási nyelv a statisztikai számításokhoz, az adatok elemzéséhez és a grafikákhoz. Az R-t egyre nagyobb számú vezető és adatelemző használja a vállalatokon és az egyetemeken. R a statisztikusok, a mérnökök és a tudósok között is találnak követőket számítógépes programozási készségek nélkül, akik könnyen használhatók. A népszerűsége annak köszönhető, hogy az adatbányászat egyre növekvő mértékben használja a különböző célokat, például a hirdetési árakat, az új gyógyszerek gyorsabb felkutatását vagy a pénzügyi modellek finomhangolását. R sokféle csomagot tartalmaz az adatbányászathoz.
  21 hours
  R egy nyílt forráskódú programozási nyelv a statisztikai számításokhoz, az adatok elemzéséhez és a grafikákhoz. Az R-t egyre nagyobb számú vezető és adatelemző használja a vállalatokon és az egyetemeken. R a statisztikusok, a mérnökök és a tudósok között is találnak követőket számítógépes programozási készségek nélkül, akik könnyen használhatók. A népszerűsége annak köszönhető, hogy az adatbányászat egyre növekvő mértékben használja a különböző célokat, például a hirdetési árakat, az új gyógyszerek gyorsabb felkutatását vagy a pénzügyi modellek finomhangolását. R sokféle csomagot tartalmaz az adatbányászathoz.
  7 hours
  Leírás: Ez egy olyan tanfolyam, melynek célja az R felhasználók számára, hogy megtanítsák a webalkalmazások létrehozását anélkül, hogy meg kellene tanulniuk a böngészőközi HTML , Java szkriptet és CSS . Célkitűzés: A Shiny alkalmazások működésének alapjait ismerteti. A Shiny könyvtár összes, általánosan használt bemeneti / kimeneti / renderelési / panelolási funkcióját lefedi.
  28 hours
  R is an open-source free programming language for statistical computing, data analysis, and graphics. R is used by a growing number of managers and data analysts inside corporations and academia. R has also found followers among statisticians, engineers and scientists without computer programming skills who find it easy to use. Its popularity is due to the increasing use of data mining for various goals such as set ad prices, find new drugs more quickly or fine-tune financial models. R has a wide variety of packages for data mining.
  14 hours
  Ez a kurzus része a Data Scientist készségkészletnek (Domain: Data and Technology)
  14 hours
  R  egy nyílt forráskódú ingyenes programozási nyelv a statisztikai számítástechnika, az adatok elemzése és a grafika. A kutatást egyre több menedzser és adatelemző használja a vállalatok és az akadémia területén. Az R-nek számos adatbányászati csomagja van.
  14 hours
  R egy nyílt forráskódú programozási nyelv a statisztikai számításokhoz, az adatok elemzéséhez és a grafikákhoz. Az R-t egyre nagyobb számú vezető és adatelemző használja a vállalatokon és az egyetemeken. R sokféle csomagot tartalmaz az adatbányászathoz.
  21 hours
  R egy nyílt forráskódú szabad programozási nyelv a statisztikai számításhoz, az adatok elemzéséhez és a grafika számára R a növekvő számú vezetők és adatelemzők a vállalatokon és az egyetemeken belül használják R az adatbányászati ​​csomagok széles választékával rendelkezik .
  7 hours
  Ez a tanfolyam az R programozás fejlett témáit foglalja magában.
  21 hours
  Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják a gépi tanulás R-vel kapcsolatos fejlett technikáit, miközben áttérnek egy valós világi alkalmazás létrehozására A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a technikákat hiperparaméterek hangolásának és mélytanulásának Értelmezni és végrehajtani a felügyelet nélküli tanulási technikákat Tegyen egy modellt a gyártáshoz egy nagyobb alkalmazáshoz Közönség Fejlesztők Az elemzők Adatkutatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  28 hours
  Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet gépi tanulási technikákat és eszközöket alkalmazni a valós világ problémáinak megoldására a bankiparban. R programozási nyelv lesz. A résztvevők először megtanulják a fő alapelveket, majd tudásukat a gyakorlatba ültetik saját gépi tanulási modelleik felépítésével és számos élő projekt befejezésével. Közönség
  • Fejlesztők
  • Adattudósok
  • Banki szakemberek, technikai háttérrel
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  21 hours
  R a pénzügyi iparban népszerű programozási nyelv. A pénzügyi alkalmazásokban használják, az alapkereskedelmi programoktól kezdve a kockázatkezelési rendszerekig. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják az R programozás alapjait, miközben pénzügyi példák segítségével végzik az R kódolást. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Ismerje meg az R programozás alapjait
  • Az R billentyűvel manipulálhatja adataikat az alapvető pénzügyi műveletek végrehajtásához
  Közönség
  • programozók
  • Finance szakemberek
  • IT szakemberek
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  21 hours
  Az R egy népszerű programozási nyelv a pénzügyi iparban. A pénzügyi alkalmazásokban használják a központi kereskedési programoktól a kockázatkezelési rendszerekig. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják a pénzügyi kereskedelem alapjait, miközben alapvető kereskedelmi stratégiákat és intézkedéseket építenek és hajtanak végre R quantstrat használatával. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a kereskedelem alapvető fogalmát Az első kereskedelmi stratégia létrehozása és végrehajtása R A stratégia teljesítményének elemzése R segítségével
  közönség
   Programozók [ 0 ] Szakemberek IT szakemberek
  A kurzus formázása
   Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
  21 hours
  R a pénzügyi iparban népszerű programozási nyelv. A pénzügyi alkalmazásokban használják, az alapkereskedelmi programoktól kezdve a kockázatkezelési rendszerekig. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják a fejlett programozási koncepciókat R-ben, miközben az R kódolásán keresztül pénzügyi példákat használnak. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Végezzen fejlett R programozási technikákat
  • Használja az R billentyűt az adatok manipulálásához fejlettebb pénzügyi műveletek végrehajtására
  Közönség
  • programozók
  • Finance szakemberek
  • IT szakemberek
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  28 hours
  Machine learning is a branch of Artificial Intelligence wherein computers have the ability to learn without being explicitly programmed. R is a popular programming language in the financial industry. It is used in financial applications ranging from core trading programs to risk management systems. In this instructor-led, live training, participants will learn how to apply machine learning techniques and tools for solving real-world problems in the finance industry. R will be used as the programming language. Participants first learn the key principles, then put their knowledge into practice by building their own machine learning models and using them to complete a number of team projects. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand the fundamental concepts in machine learning
  • Learn the applications and uses of machine learning in finance
  • Develop their own algorithmic trading strategy using machine learning with R
  Audience
  • Developers
  • Data scientists
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  28 hours
  A gépi tanulás a mesterséges intelligencia egyik ága, amelyben a számítógépek képesek tanulni anélkül, hogy kifejezetten programoznák őket. A mély tanulás a gépi tanulás alterülete, amely az adatok reprezentációján és struktúráin, például neurális hálókon alapuló módszereket használ. R a pénzügyi iparban népszerű programozási nyelv. A pénzügyi alkalmazásokban használják, az alapkereskedelmi programoktól kezdve a kockázatkezelési rendszerekig. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan valósítsák meg a mélyreható tanulási modelleket az R felhasználásával, miközben egy mély tanulási részvényárak előrejelzési modelljének létrehozásával lépnek át. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Megérteni a mély tanulás alapvető fogalmait
  • Ismerje meg a mélyreható tanulás alkalmazásait és felhasználásait a pénzügyek területén
  • Használja az R billentyűt mélyreható tanulási modellek létrehozásához a pénzügyekhez
  • Készítsen saját mélyreható tanulási tőzsdei előrejelzési modellt R segítségével
  Közönség
  • Fejlesztők
  • Adattudósok
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  28 hours
  A gépi tanulás a mesterséges intelligencia egyik ága, amelyben a számítógépek képesek tanulni anélkül, hogy kifejezetten programoznák őket. A mély tanulás a gépi tanulás alterülete, amely az adatok reprezentációján és struktúráin, például neurális hálókon alapuló módszereket használ. R a pénzügyi iparban népszerű programozási nyelv. A pénzügyi alkalmazásokban használják, az alapkereskedelmi programoktól kezdve a kockázatkezelési rendszerekig. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan valósíthatók meg mélyreható tanulási modellek a bankok számára az R segítségével, miközben egy mélyreható tanulási hitelkockázati modellt készítenek. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Megérteni a mély tanulás alapvető fogalmait
  • Ismerje meg a mélyreható tanulás alkalmazásokat és felhasználásait a banki szolgáltatásokban
  • Az R gombbal alapos tanulási modelleket hozhat létre a bankok számára
  • Készítsen saját mélyreható tanulási hitelkockázati modellt R segítségével
  Közönség
  • Fejlesztők
  • Adattudósok
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  7 hours
  A Shiny egy nyílt forráskódú R csomag, amely webes kereteket biztosít az interaktív webes alkalmazások építéséhez az R segítségével Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kombinálják az adat tudományt és a webfejlesztést Shiny, R és HTML segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Építsen interaktív webes alkalmazásokat R segítségével Shiny segítségével Közönség Adatkutatók Webfejlesztők A statisztikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .

  Last Updated:

  Online R Language courses, Weekend R Language courses, Evening R Language training, R Language boot camp, R Language instructor-led, Weekend R Language training, Evening R Language courses, R Language coaching, R Language instructor, R Language trainer, R Language training courses, R Language classes, R Language on-site, R Language private courses, R Language one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions