Business Analysis Kurzusok

Business Analysis Kurzusok

Helyi, oktatott élő üzleti elemző tanfolyamok interaktív megbeszélésen keresztül bemutatják a gyakorlati üzleti elemzést Az üzleti elemzés képzése "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam arra összpontosít, hogy az üzleti elemző szerepe sikeres az Agile projektek A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan kell együttműködni a Csapattal, a Termék Tulajdonosával, a Scrum Masterrel, valamint az Ügyfélgel a fejlesztési folyamat megkönnyítése érdekében A résztvevők át fogják tartani a közös állomásokat gyakorló gonosz projektet .
21 hours
Overview
Összefoglaló: Egy üzleti / rendszerelemző megoldja az üzleti problémákat olyan informatikai rendszerek kialakításával, amelyek végrehajtják az üzlet által meghatározott stratégiát Ezek az informatikai megoldások általában elérik az üzleti célok egyikét: új üzleti folyamatot valósítanak meg, növelik a meglévő üzleti folyamatok hatékonyságát és termelékenységét, vagy csökkentik a meglévő folyamatok működési költségeit Ez a kurzus olyan üzleti elemzők számára készült, akik szeretnének folytatni és felkészülni az IIBA tanúsításra (CCBA vagy CBAP), és összhangban áll a BABOK® 30 verzióval felvázolt keretrendszerrel célok: Ismertesse a BABOK® V30 kritikus elveit, tevékenységeit, feladatait és technikáit Ismerje meg az alapvető tudásterületeket, tevékenységeket, feladatokat, eredményeket és kapcsolataikat: Kulcsfogalmak: BABOK® (Business Analysis Body of Knowledge) Szabvány az üzleti elemzés gyakorlatához és a végrehajtandó feladatokat leíró keretként szolgál CCBA® (Business Analysis Elemzés kompetenciája) Az International Institute of Business Analysis (IIBA) által kínált tanúsítás, amely a BABOK® alapján történő tesztelést csak az oktatás és a tapasztalat alapján történő jóváhagyás után teszi lehetővé CBAP® (Certified Business Analysis Professional) Az International Institute of Business Analysis (IIBA) által kínált tanúsítvány, amely a BABOK® alapján történő tesztelést csak az oktatás és a tapasztalat alapján történő alkalmazás jóváhagyása után teszi lehetővé .
63 hours
Overview
Ez a kurzus gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatja be a szoftverfejlesztés alapjait és alkalmazását, a követelménytervezést és a tesztelést.
21 hours
Overview
folyamat bányászat, vagy gyorsbüfé teendő folyamat felfedezés (ABPD), van egy eljárás amit alkalmaz algoritmusokat-hoz esemény tuskók részére a cél-ból elemzés teendő folyamat. A folyamatbányászat túlmutat az adattároláson és adatelemzésen; Ez áthidalja adat-val folyamat és szolgáltat meglátások levegőbe irányul és példa amit befolyásol folyamat hathatósság.

formátuma a kurzus

- a tanfolyam a folyamatbányászat leggyakrabban használt technikáinak áttekintésében kezdődik. Mi megbeszéljük a különböző folyamat felfedezés algoritmusokat és szerszámok használt részére Felfedező és mintázás folyamat azon alapszik nyers esemény adat. Valós élet esettanulmányok vizsgálják, és az adatsorok elemzése segítségével ProM nyílt forráskódú keretrendszer.
14 hours
Overview
Célkitűzés:

Segítséget nyújt a műszaki elemzőknek és a tervezőknek abban, hogy megértsék a szoftverek végrehajtásának követelményeit, biztosítva a nyomon követhetőséget az üzleti előírások és a szoftver kód között.

Ez a 2 napos képzés célja, hogy segítséget nyújtson a műszaki elemzőknek és a tervezőknek az üzleti elemzők által leírt specifikációk kidolgozásában. A szoftverkomponensek ábrázolásának átalakítása után az eredményül kapott rendszerelemek nyomon követik a rendszer követelményeit a szoftverkomponens struktúrák felé.

Végül ezeket a műszaki specifikációkat szoftverkóddal valósítják meg, és komponens alapján tesztelik. Az így kapott szoftverkomponensek jó mértékű reaktivitást mutatnak a változásokhoz, mivel lehetővé teszik a rendszer viselkedési rétegének rétegenként való elkülönített nyomon követését (a felhasználói felületektől az üzleti objektumok rétegétől az alkalmazási komponenseken keresztül, ahol a szereplők használati lehetőségei vannak tárolva.
21 hours
Overview
A modell alapú fejlesztés (MBD) olyan szoftverfejlesztési módszertan, amely dinamikus rendszerek gyorsabb, költséghatékonyabb kifejlesztését teszi lehetővé, mint például a vezérlőrendszerek, a jelfeldolgozás és a kommunikációs rendszerek A hagyományos szövegalapú programozás helyett grafikai modellezésre támaszkodik Ebben az oktatott, élő képzés résztvevői megtanulják, hogyan alkalmazzák az MBD módszertanokat a fejlesztési költségek csökkentése és a beágyazott szoftver termékek piacra jutásának felgyorsítása érdekében A képzés végére a résztvevők képesek lesznek Válassza ki és használja ki a megfelelő eszközöket az MBD megvalósításához Használja az MBD-t a beágyazott szoftverprojekt korai szakaszában történő gyors fejlődéshez Rövidítse be a beágyazott szoftverek piacra juttatását Közönség Beágyazott rendszerek mérnökei Fejlesztők és programozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A szabályozó elemzések az üzleti elemzések egyik ágát, valamint leíró és prediktív elemzéseket tartalmaznak A prediktív modelleket javasolja az optimális eredmények eléréséhez szükséges lépések megtételére, az optimalizáláson és a szabályalapú technikákon alapuló döntéshozatal alapjaként Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Matlab-ot, hogy mintavétel-készleten előíró elemzést végezzenek A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismertesse a szabályozó elemzésekben használt kulcsfogalmakat és kereteket Használja a MATLAB-t és eszköztárát az adatok megszerzéséhez, tisztításához és feltárásához Használjon szabályalapú technikákat, beleértve a következtető motorokat, eredménymutatókat és döntési fákat, hogy különböző üzleti forgatókönyvek alapján döntéseket hozzon Használja a Monte Carlo szimulációt a bizonytalanságok elemzéséhez és a megfelelő döntéshozatalhoz Prediktív és előírásos modellek alkalmazása a vállalati rendszerek számára Közönség Üzleti elemzők Műveletek tervezői Funkcionális vezetők BI (Business Intelligence) csapattagok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Az Apache Hadoop a Big Data feldolgozásának legkedveltebb kerete A Hadoop gazdag és mély elemzési képességet kínál, és a tradicionális BI analytics világába lép Ez a kurzus bemutatja az elemzőt a Hadoop ökológiai rendszer alapvető összetevőire és analitikájára Közönség Üzleti elemzők tartam három nap Formátum Előadások és kezek a laborban .
14 hours
Overview
Fintech utal, hogy a konvergencia a pénzügyek + új technológiák.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők kapnak megértéséhez a technológiák, módszerek és gondolkodásmód megvalósításához szükséges Fintech stratégia.

Ez a képzés célja a vezetők, akiknek szükségük van, hogy szert egy "nagy képet" megértését fintech, lebontják a hype és a zsargon, és kézzelfogható első lépéseket elfogadása felé az új technológiák alkalmazandó pénzügyi üzleti és szolgáltatások.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek

- jelen életképes Fintech stratégiák szervezetük.
- megérteni és elmagyarázni a szerepe és funkciója a legfontosabb technológiákat.
- tervezet cselekvési terv bevezetésére vonatkozó új technológiák lépésről-lépésre divat.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és esettanulmány csoport tevékenységét
21 hours
Overview
Célkitűzés:

Ez a tanfolyam célja, hogy segítséget nyújtson a termékmenedzsereknek, a terméktulajdonosoknak, az üzleti elemzőknek, a rendszerépítészeknek és a fejlesztőknek, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan kezelni a Követelményeket a termékvízió alapján, amíg a fejlesztők pontosan végrehajtják azokat.

Részletesebben, ez a kurzus célja, hogy segítse a termékmenedzsereket a termékeik értéktervének jobb meghatározásában stratégiák és az érdekeltek igényei alapján. Az üzleti elemzők és a terméktulajdonosok megértik, hogyan írják le a termékhátralék követelményeit, majd fedezzék fel a rendszer megfelelő epikus és felhasználói történeteit, miközben hozzájárulnak a szükséges értékteremtéshez. Az interaktív esettanulmányi gyakorlatokon keresztül a résztvevők megtanulják részletesen leírni ezeket a követelményeket annak érdekében, hogy ellenőrizzék az igények helyes megértését és felkészítsék a rendszer-átvételi teszteket. Így csak nagyon gyakori és produktív UML-profilt használva felismerik a követelményeket ahhoz, hogy hatékonyan kommunikálhassanak az építészekkel és a fejlesztőkkel egy iteratív követelménygyűjtési folyamat révén.

Közönség:

- Termékmenedzserek
- Terméktulajdonosok
- Üzleti elemzők
- Bárki, aki a követelménymenedzsment folyamatban érdekelt
14 hours
Overview
Rengeteg kipróbált és tesztelt mintázat széles körben elérhető mindenkinek. Néha a nevek megváltoztatása és a minta végrehajtása egy adott technológiában. Több száz órát takaríthat meg, amelyet egyébként a tervezésre és a tesztelésre fordítanának.

Oktatási célok

Ennek a kurzusnak két célja van: először lehetővé teszi a széles körben ismert minták újrafelhasználását, másrészt lehetővé teszi a szervezet sajátos mintáinak létrehozását és újrafelhasználását.

Segít megbecsülni, hogy a minták hogyan csökkenthetik a költségeket, rendszerezhetik a tervezési folyamatot és létrehozhatnak kódkeretet a mintáik alapján.

Közönség

Szoftvertervezők, üzleti elemzők, projektmenedzserek, programozók és fejlesztők, operatív vezetők és szoftver divízióvezetők.

Tanfolyam stílusa

A kurzus az alkalmazási esetekre és azokhoz való kapcsolódásra összpontosít. A legtöbb példa magyarázható az UML-ben és az egyszerű Java példákban (a nyelv megváltoztatható, ha a tanfolyam zárt kurzusként szerepel). Ez útmutatást nyújt a minták forrásaihoz, valamint bemutatja, hogyan katalogizálhatja és leírhatja azokat a mintákat, amelyek újra felhasználhatók a szervezeten belül.
28 hours
Overview
Célkitűzés: A küldöttek képesek nagy adatkészletek, kivonatminta elemzésére, az eredményt befolyásoló megfelelő változó kiválasztására, hogy egy új modell előrejelzett eredményekkel előrejelezhető legyen .
14 hours
Overview
A Dashbuilder egy nyílt forráskódú webes alkalmazás az üzleti irányítópultok és jelentések vizuális létrehozásához Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan hozhatnak létre dashboardokat és jelentéseket a Dashbuilder segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Vizuális konfigurálása és testreszabása az irányítópultok segítségével draganddrop Különböző típusú vizualizációk létrehozása a könyvtárak létrehozásával Interaktív jelentés táblák meghatározása Inline KPI-k létrehozása és szerkesztése (fő teljesítménymutatók) Testreszabhatja a metrikus megjelenítők megjelenését Közönség Menedzserek Az elemzők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A kurzus a korszerű fejlesztési elveket és gyakorlatokat foglalja magában, beleértve a projektmenedzsment, a tesztelés és az üzleti elemzés helyét az Agile és a hagyományos vízesés kontextusokban A tanfolyam célja, hogy műhelystílusú legyen, a küldöttek számára pedig lehetősége nyíljon arra, hogy kérdéseket tegyenek fel, és fedezze fel a tartalom valós alkalmazását Ez a kurzus modulok sorozatát tartalmazza, amelyek mindegyik modul számára 1,5 órát vesz igénybe, vagyis egy edzési nap 4 modulból áll Célközönség Ez a kurzus azoknak szól, akik gyors áttekintést szeretnének kapni a kortárs Waterfall & Agile szoftverfejlesztésről, valamint a projektmenedzsmentre, a tesztelésre és az üzleti elemzésre gyakorolt ​​hatásról .
21 hours
Overview
Egy üzleti / rendszerelemző megoldja az üzleti problémákat olyan informatikai rendszerek kialakításával, amelyek végrehajtják az üzlet által meghatározott stratégiát Ezek az informatikai megoldások általában elérik az üzleti célok egyikét: új / új üzleti folyamatot valósítanak meg, növelik a meglévő üzleti folyamatok hatékonyságát és termelékenységét, vagy csökkentik a meglévő folyamatok működési költségeit Ez a kurzus azoknak szól, akik a Business Analysis szakmába költöznek, és akik az előfeltételek teljesítése után érdeklődnek a IIB (wwwtheiibaorg) CBAP tanúsítási vizsgálat elvégzésétől Ki kellene részt vennie? Entrylevel IT üzleti elemzők Önálló IT-üzleti elemzők, akik el akarják tölteni a hiányosságokat és összeszedni az összes darabot Systems Analysts és programozók érdekeltek a szerepük bővítésében az üzleti területen .
21 hours
Overview
A kurzus magában foglalja, hogyan kell: Üzleti újratervezés projekt kiválasztása, megszervezése és végrehajtása A versenyelőny elérése a technológia kihasználásával és az UML eszközök használatával Maximálisan növelheti az ügyfelek elégedettségét azáltal, Ismertesse az üzleti folyamatok diszfunkciójának tipikus tüneteit A vállalkozáson belül sikeresen alakítsa át a munkafolyamatot és a struktúrát Biztosítsa a bevált gyakorlatokat az üzleti minták alkalmazásával .
21 hours
Overview
Ez a kurzus holisztikus, strukturált megközelítés a palackok nyakát és az üzleti folyamatok optimalizálását.

Gyakorlati workshop, ahol a résztvevők példákat kapnak, majd később hasonló feladatokat kell megoldani a csapatmunka során.

- A vállalati tapasztalatok felhasználása a folyamatok kezelésében más bankok / ágazatokban a bemutató bemutatásához
- Bemutatjuk a résztvevőket a különböző folyamatmódszerekhez (Lean, SIX Sigma), de nem teljesen elmélettel ezekkel a módszertanokkal kapcsolatban (ennek a képzésnek a célja nem a Lean vagy a Six Sigma minősítések átadása, hanem a különböző módszertanok ismerete, hogy hogyan tudunk használja a részét napi tevékenységünkben)
- A prezentációnak elsősorban üzleti kérdésekre (és nem tiszta IT-folyamatokra)
14 hours
Overview
Közönség:

Azok a küldöttek, akik érdeklődnek a folyamatmodellezés iránt, részesülhetnek az üzleti folyamatmodellezés jelölő tanfolyamon való részvételben, beleértve:

- Üzleti és folyamatelemzők
- Folyamat-tervezők és végrehajtók
- Projekt- és programmenedzserek
- Az üzleti változásokkal és átalakítással foglalkozók.
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam minden olyan személy számára jött létre, aki felelős a modellezési folyamatokért a BPMN 20-ban Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus a BPMN diagramok megértésére összpontosít, de kiterjed a BPMN végrehajtási részének alapvető részeire is .
14 hours
Overview
Célkitűzés:

Segítséget nyújt az üzleti elemzőknek abban, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan modellezni és érvényesíteni üzleti folyamataikat és erőforrásaikat annak érdekében, hogy növeljék szervezetük üzleti ügyességét célzott architektúrájuk és a piaci igények változásai alapján.

Ez a 2 napos tanfolyam célja, hogy segítse a küldötteket abban, hogy megtanulják, hogyan lehet üzleti folyamataikat és erőforrásaikat modellezni annak érdekében, hogy a célarchitektúra részeként alkalmazkodhassanak céljukhoz, stratégiájukhoz és hatásaikhoz. Az üzleti teljesítmény kulcsfontosságú elemei (stratégiák, taktika, KPI, üzleti képességek stb.) Alapján a küldöttek megtanulják, hogyan lehet egy vízióközpontú üzleti folyamatot és erőforrás-térképet kidolgozni. Ezután csak a saját nyelvükhöz igazított megfelelő BPMN és UML jelölés használatával értik meg, hogyan alkalmazkodjanak a változó stratégiákhoz, taktikákhoz és politikákhoz.
7 hours
Overview
Célkitűzés:

Ez a bevezető szeminárium áttekintést nyújt a digitális üzleti modellekről, üzleti és vállalati architektúra-keretekről, valamint olyan módszertanról, melyeket a szervezetek törekednek arra, hogy növeljék üzleti dinamikájukat a digitális korszak zavarai miatt.

A szeminárium célja elsősorban a digitális üzleti modellek és az informatikai rendszerek architektúrájának a változó versenykörnyezethez való igazításához használt keretek és referencia-architektúrák megértése.
21 hours
Overview
Közönség: Üzleti tanácsadók, üzleti elemzők, projektmenedzserek, informatikai szakemberek .
21 hours
Overview
Ez a kurzus megmutatja, hogyan kell: Végezze el az üzleti elemző kulcsfontosságú funkcióit szilárd üzleti elemző keretrendszer alkalmazásával Üzleti szükségletelemzés elvégzése az érdekelt felek igényeinek kiváltásához Alkalmazza az üzleti elemzési technikákat a kulcsfontosságú problémák és potenciális lehetőségek azonosítása érdekében Hatékony követelmények és kommunikációs tervek létrehozása Elemezze és határozza meg a követelményeket az iparág legjobb gyakorlataival A megoldás értékelésének és érvényesítésének kezelése .
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket .
14 hours
Overview
A kurzus célja a gyakorlati ismeretek és a tanulás BPMN modellezési készségek a középfokú és a fejlett szinteken.

Az ideális résztvevő egy üzleti elemző képzés, azaz az a személy, aki felfedezi, azonosítja, összegyűjti és elemzi a felhasználói igényeket a rendszerhez. - A fejlett számítógépes alkalmazásfejlesztők és rendszerszintű építészek, akik érdeklődnek az üzleti folyamatok, a rendszer és az egyéni illesztőprogramok létrehozásának lehetőségétől.

A kurzus nem foglalkozik a problémákkal Futtatható BPMN szint.

A tréninget gyakorlatilag a domináns technikában (kb. 90%) számítógéppel végzik, amely során egyrészt a BPD valós üzleti helyzetét lefordítják, másrészt készen állnak a diagramok értelmezésére, amelyek gyakorlati hasznosságát értékelik.

A tanfolyam nagyon intenzív gyakorlati kurzus szigorú értelemben, a képzés nem foglalkozik semmilyen módon, elméleti megfontolások a BPMN.
21 hours
Overview
Ez a kurzus olyan üzleti elemzők számára készült, akik a BPMN 20 projektjeiket széles körben szeretnék használni Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus nem terjed ki a BPMN végrehajtási részére, hanem a BPMN 20 elemzésére és a folyamat tervezési szempontjaira összpontosít .
14 hours
Overview
Tanfolyamközönség:

Azok a vezetők, akik meg akarják érteni a BPMN diagramokat, az üzleti tanácsadókat, az üzleti elemzőket, az üzleti folyamatmérnököket, a rendszerelemzőket és mindazokat, akik részt vesznek az üzleti folyamatok elemzésében és tervezésében szabványosított, egységes modellezési jelöléssel.

A tanfolyam célja:

- Minőségi folyamat diagramok készítése
- Modell a BPMN folyamat jelölésben
- Capture as-is folyamatinformáció
- Végrehajtani az optimális folyamatfolyamatokat az emberek intenzív folyamataihoz
- Egyszerűsítse az összetett folyamatok meghatározásait, és kezelje őket
7 hours
Overview
A képzés célja

A követelményelméleti ismeretek bővítése, például a "követelmény-mérnöki és elemzési alapok" részben vagy más módon, az IREB CPRE alapvizsga (IREB CPRE FL) vizsga sikeres elvégzéséhez szükséges készségekkel. A vizsga átadása megköveteli a kifejezetten megfogalmazott tesztvizsga kérdéseket.

Célcsoport

Azok a személyek, akik az IREB CPRE FL tanúsítvány átadásával szeretnék megerősíteni tapasztalataikat és ismereteiket a követelményelméleti területen.
Weekend Business Analysis courses, Evening Business Analysis training, Business Analysis boot camp, Business Analysis instructor-led, Weekend Business Analysis training, Evening Business Analysis courses, Business Analysis coaching, Business Analysis instructor, Business Analysis trainer, Business Analysis training courses, Business Analysis classes, Business Analysis on-site, Business Analysis private courses, Business Analysis one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!