Business Analysis Kurzusok

Business Analysis Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő üzleti elemzési tanfolyamok interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell hatékony üzleti elemzést végezni. A Business Analysis képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő tréning" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Business Analysis Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Az OrgPlus egy felhőalapú szervezeti diagramkészítő szoftver, amelyet hierarchikus diagramok létrehozására és kezelésére terveztek kifinomult formázási, rajzi, vizualizációs eszközökkel és egyéb adatkezelési funkciókkal.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak az üzleti szakembereknek szól, akik középszintű készségeket szeretnének elsajátítani a szervezeti diagramok OrgPlus 6 segítségével történő kezeléséhez.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  A nagy adatkészleteket kifinomult formázási eszközökkel kezelheti. Készítsen adatvizualizációs jelentéseket és könyvtárakat. Használja az OrgPlus nyomtatási, exportálási és közzétételi funkcióit. Könnyedén navigálhat az összetett diagramokon.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
This course has been created for business analysts who want to use BPMN 2.0 extensively in their projects. It focuses on practical aspects of all BPMN 2.0 specification as well as implementations of common patterns. It is a series of short lectures followed by exercises: the delegates will have a problem described in English, and will have to create a proper diagram for each problem. After that, the diagrams will be discussed and assessed by the group and the trainer. This course doesn't cover execution part of BPMN, it focuses on analysis and process design aspects of BPMN 2.0.
14 hours
Számos kipróbált és tesztelt minta széles körben elérhető mindenki számára. Néha a nevek megváltoztatásának kérdése, és a minta végrehajtása egy adott technológiában. Több száz órát takaríthat meg, ami egyébként a tervezésre és a tesztelésre fordulna. Edzés Go als A kurzusnak két célja van: először lehetővé teszi a széles körben ismert minták újrafelhasználását, másodszor pedig lehetővé teszi, hogy a szervezetre jellemző mintákat hozzon létre és használjon újra. Segít megbecsülni, hogy a minták hogyan csökkenthetik a költségeket, rendszerezhetik a tervezési folyamatot és generálhatnak kódmintákat a minták alapján. Közönségszoftver tervezők, üzleti elemzők, projektmenedzserek, programozók és fejlesztők, valamint operatív vezetők és szoftverosztályvezetők. A kurzus stílusa A tanfolyam a felhasználási esetekre és azok egy adott mintával való kapcsolatára összpontosít. A példák többsége az UML és egyszerű Java példákban magyarázható (a nyelv változhat, ha a tanfolyam zárt kurzusként van lefoglalva). Segítséget nyújt a minták forrásain, valamint megmutatja, hogyan katalizálhat és leírhat mintákat, amelyeket az Ön szervezeténél újra lehet használni.
21 hours
Összefoglaló: Az üzleti / rendszerek elemzője megoldja az üzleti problémákat olyan információs rendszerek kialakításával, amelyek az üzletág által meghatározott stratégiát hajtják végre. Ezek az informatikai megoldások általában az alábbi üzleti célok egyikét érik el: új üzleti folyamat megvalósítása, a meglévő üzleti folyamatok hatékonyságának és termelékenységének növelése, illetve a meglévő folyamatok működési költségeinek csökkentése. Ez a kurzus az Business elemzők számára készült, beleértve azokat is, akik folytatni szeretnék az előadást, és felkészülhetnek egy IIBA tanúsítványra (CCBA vagy CBAP), és összhangban vannak a BABOK® 3.0-s verziójában vázolt kerettel célok:
 • Azonosítsa a BABOK® V3.0-ban vázolt kritikus elveket, tevékenységeket, feladatokat és technikákat
 • Ismerje meg az alapvető tudásterületeket, tevékenységeket, feladatokat, eredményeket és kapcsolataikat:
Főbb meghatározások: BABOK® ( Business Analysis testület) Az üzleti elemzés gyakorlatának szabványa és az elvégzendő feladatokat leíró keretként szolgál. CCBA® (az Business Analysis való kompetencia tanúsítása) A Nemzetközi Business Analysis Intézet (IIBA) által kínált tanúsítvány, amely a BABOK®-n alapuló tesztet csak az oktatáson és a tapasztalaton alapuló kérelem jóváhagyása után igényel. CBAP® (Certified Business Analysis Professional) A Nemzetközi Business Analysis Intézet (IIBA) által kínált tanúsítvány, amely a BABOK®-n alapuló tesztet csak az oktatáson és a tapasztalaton alapuló kérelem jóváhagyása után igényel.
21 hours
Az üzleti/rendszeri elemző az üzleti problémákat olyan információs rendszerek kialakításával oldja meg, amelyek végrehajtják az üzlet által meghatározott stratégiát. Ezek az informatikai megoldások általában elérik az üzleti célok egyikét: egy új / új üzleti folyamat végrehajtása, a meglévő üzleti folyamatok hatékonyságának és termelékenységének növelése, vagy a meglévő folyamatok működési költségeinek csökkentése. Ez a kurzus azoknak szól, akik a Business Analysis szakmába lépnek, és akik, miután minden előfeltételt teljesítenek, érdeklődhetnek a CBAP tanúsítási vizsga elvégzésében a IIBA (www.iiba.org). Ki látogasson el?
  Bevezető szintű IT Business elemzők Önállóan tanult IT Business elemzők, akik szeretnék kitölteni a szakadékokat és összegyűjteni az összes darabot Rendszerelemzők és programozók érdeklődnek a szerepük kiterjesztésében az üzleti területen
21 hours
A kurzus magában foglalja, hogyan kell: Üzleti újratervezés projekt kiválasztása, megszervezése és végrehajtása A versenyelőny elérése a technológia kihasználásával és az UML eszközök használatával Maximálisan növelheti az ügyfelek elégedettségét azáltal, Ismertesse az üzleti folyamatok diszfunkciójának tipikus tüneteit A vállalkozáson belül sikeresen alakítsa át a munkafolyamatot és a struktúrát Biztosítsa a bevált gyakorlatokat az üzleti minták alkalmazásával .
21 hours
Ez a kurzus megmutatja, hogyan kell: Végezze el az üzleti elemző kulcsfontosságú funkcióit szilárd üzleti elemző keretrendszer alkalmazásával Üzleti szükségletelemzés elvégzése az érdekelt felek igényeinek kiváltásához Alkalmazza az üzleti elemzési technikákat a kulcsfontosságú problémák és potenciális lehetőségek azonosítása érdekében Hatékony követelmények és kommunikációs tervek létrehozása Elemezze és határozza meg a követelményeket az iparág legjobb gyakorlataival A megoldás értékelésének és érvényesítésének kezelése .
7 hours
Résztvevő profilok CxO, üzemeltetési vezetők, Enterprise Architect , Business és rendszer elemzők és tervezők Célkitűzés Ez a bevezető szeminárium áttekintést nyújt a digitális üzleti modellekről, az üzleti és vállalati architektúra keretekről, valamint azokról a módszertanokról, amelyekre a szervezetek arra törekednek, hogy összpontosítsanak üzleti agilitásuk fokozása érdekében, a digitális kor zavaraival szemben. Ennek a szemináriumnak különösen az a célja, hogy segítsen megérteni azokat a kereteket és referencia-architektúrákat, amelyeket világszerte használnak a digitális üzleti modellek és az IT-rendszerek architektúrájának a változó versenyhelyzethez történő igazításához.
14 hours
Célkitűzés: Segítünk az Business elemzőknek, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan modellezni és validálni üzleti folyamataikat és erőforrásaikat annak érdekében, hogy növeljék szervezetük üzleti mozgékonyságát célstruktúrájuk és a változó piaci igények alapján. Ez a 2 napos tanfolyam célja, hogy segítse a küldötteket abban, hogy megtanulják, hogyan modellezhetik üzleti folyamataikat és erőforrásaikat annak érdekében, hogy alkalmazkodjanak a célok, stratégiák és hatások változásához a cél architektúra részeként. Az üzleti teljesítmény kulcsfontosságú elemeinek (stratégiák, taktika, KPI, üzleti képességek stb.) Alapján a küldöttek ott tanulnak meg, hogyan kell kidolgozni egy látásközpontú üzleti folyamatot és erőforrás-kartográfiát. Ezután csak a nyelvükhöz igazított megfelelő BPM N és UML jelölést használva megértik, hogyan lehet őket a változó stratégiákhoz, taktikákhoz és irányelvekhez igazítani.
21 hours
Célkitűzés: Ez a tanfolyam célja, hogy segítse a termékmenedzsereket, a terméktulajdonosokat, az üzleti elemzőket, a rendszer-építészeket és a fejlesztőket, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan kezelni a követelményeket a termék-vízió alapján, amíg a fejlesztők pontosan irányítják őket a végrehajtásuk során. Részletesebben, ez a kurzus célja, hogy segítse a termék menedzsereit, hogy stratégiáik és az érdekelt felek igényei alapján jobban meghatározzák termékeik értékcímeit. Business elemzők és a terméktulajdonosok megértik, hogyan írják le a termékleírások követelményeit, majd felfedezzék a rendszer megfelelő epikusait és felhasználói történeteit, miközben hozzájárulnak a szükséges értékteremtéshez. Az interaktív esettanulmányok gyakorlata során a résztvevők megtanulják, hogyan írják le részletesen az ilyen követelményeket annak érdekében, hogy érvényesítsék a szükségletek helyes megértését és elkészítsék a rendszer elfogadási tesztjeit. Így csak nagyon gyakori és produktív UML profilt használva tanulnak strukturálni a követelményeket annak érdekében, hogy hatékonyan kommunikáljanak az építészekkel és a fejlesztőkkel az iteratív követelménygyűjtési folyamaton keresztül. Közönség:
 • Termékmenedzserek
 • Terméktulajdonosok
 • Business elemzők
 • Bárki, aki beilleszkedett a követelmények Management
14 hours
Célkitűzés: Segítség a műszaki elemzőknek és a tervezőknek abban, hogy megértsék, hogyan kell a követelményeknek a szoftverek végrehajtásán keresztül menni, biztosítva a nyomon követhetőséget az üzleti specifikációk és a szoftverkód között. Ez a 2 napos tanfolyam célja, hogy segítse a műszaki elemzőket és a tervezőket az üzleti elemzők által leírt előírások kidolgozásában. Szoftverkomponens-reprezentációvá történő átalakítás után a kapott rendszerelemek nyomon követik a rendszerkövetelményeket a szoftverkomponens struktúrák felé. Végül ezek a műszaki előírások szoftverkódban kerülnek megvalósításra, és komponens alapon tesztelve. Az eredményül kapott szoftverkomponensek jó reakcióképességet biztosítanak a változásokhoz, mivel lehetővé teszik, hogy külön-külön nyomon követhessék a végrehajtási szint felé a rendszer viselkedési rétegeit rétegenként (a felhasználói felületektől az üzleti objektumok rétegéhez az alkalmazás összetevőin keresztül, ahol a szereplők használati lehetőségei tárolódnak.
14 hours
Közönség: A folyamatmodellezés iránti érdeklődésre számot tartó küldöttek számára előnyös lesz, ha részt vesznek az üzleti folyamatmodellezési jelölés képzési kurzusában:
 • Business és folyamatelemzők
 • Folyamattervezők és végrehajtók
 • Projekt és programvezetők
 • Bárki, aki részt vesz az üzletváltásban és az átalakulásban.
21 hours
Ez a kurzus holisztikus, strukturált megközelítés a palackok nyakát és az üzleti folyamatok optimalizálását. Gyakorlati workshop, ahol a résztvevők példákat kapnak, majd később hasonló feladatokat kell megoldani a csapatmunka során.
 • A vállalati tapasztalatok felhasználása a folyamatok kezelésében más bankok / ágazatokban a bemutató bemutatásához
 • Bemutatjuk a résztvevőket a különböző folyamatmódszerekhez (Lean, SIX Sigma), de nem teljesen elmélettel ezekkel a módszertanokkal kapcsolatban (ennek a képzésnek a célja nem a Lean vagy a Six Sigma minősítések átadása, hanem a különböző módszertanok ismerete, hogy hogyan tudunk használja a részét napi tevékenységünkben)
 • A prezentációnak elsősorban üzleti kérdésekre (és nem tiszta IT-folyamatokra)
28 hours
Célkitűzés: A küldöttek képesek nagy adatkészletek, kivonatminta elemzésére, az eredményt befolyásoló megfelelő változó kiválasztására, hogy egy új modell előrejelzett eredményekkel előrejelezhető legyen .
21 hours
Apache Hadoop is the most popular framework for processing Big Data. Hadoop provides rich and deep analytics capability, and it is making in-roads in to tradional BI analytics world. This course will introduce an analyst to the core components of Hadoop eco system and its analytics Audience Business Analysts Duration three days Format Lectures and hands on labs.
21 hours
Ez a kurzus a BPM N 2.0 modellezési folyamatáért felelős személy számára készült. Az összes BPM N 2.0 specifikáció gyakorlati aspektusaira és a közös minták megvalósítására összpontosít. Ez egy rövid előadások sorozata, melyet gyakorlatok követnek: a küldötteknek angol nyelven leírt problémájuk van, és minden problémára megfelelő diagramot kell készíteniük. Ezt követően a csoport és a tréner megvitatja és értékeli a diagramokat. Ez a kurzus a BPM N diagramjainak megértésére összpontosít, de a BPM N. végrehajtási részének alapvető részét is lefedi.
21 hours
Közönség: Business tanácsadók, Business elemzők, projektmenedzserek, informatikai szakemberek.
14 hours
A kurzus kiterjed a korszerű fejlesztési elvekre és gyakorlatokra, beleértve a projektmenedzsment, a tesztelés és az üzleti elemzés helyét az Agile és a hagyományos vízesés kontextusokban. A tanfolyam műhelystílusnak számít, a küldötteknek lehetőségeket kell adni arra, hogy kérdéseket tegyenek fel, és felfedezzék a tartalom valós alkalmazását. Ez a kurzus egy sor modulot tartalmaz, amelyek mindegyik modulja 1,5 órát vesz igénybe, azaz 1 képzési nap 4 modulból áll. Célközönség Ez a kurzus azoknak szól, akik gyors áttekintést szeretnének kapni a kortárs vízesés és Agile szoftverfejlesztésről, valamint a projektmenedzsmentre, a tesztelésre és az üzleti elemzésre gyakorolt hatásról.
14 hours
Ez a kurzus az üzleti elemző szerepére összpontosít, hogy sikeres legyen az Agile projektekben. A tanfolyam résztvevői megtanulják, hogyan működjenek együtt a csapattal, a Scrum , a Scrum Master és az Ügyfél a fejlesztési folyamat megkönnyítése érdekében. A résztvevők átvetik a közös forgatókönyvek gyakorló modelljét.
14 hours
Dashbuilder egy nyílt forrású webes alkalmazás üzleti irányítópultok és jelentések vizuális létrehozására. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet üzleti irányítópultot és jelentést készíteni a Dashbuilder használatával. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Vizuálisan konfigurálhatja és személyre szabhatja az irányítópultokat a drag and drop használatával
 • Készítsen különféle típusú vizualizációkat a diagramkönyvtárak segítségével
 • Definiálja az interaktív jelentéstáblákat
 • Inline KPI-k (kulcsfontosságú teljesítménymutatók) létrehozása és szerkesztése
 • Testreszabhatja a metrikus kijelzők megjelenését és hangulatát
Közönség
 • Menedzserek
 • Az elemzők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
63 hours
Ez a kurzus gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatja be a szoftverfejlesztés alapjait és alkalmazását, a követelménytervezést és a tesztelést.
21 hours
A modell alapú fejlesztés (MBD) olyan szoftverfejlesztési módszertan, amely dinamikus rendszerek gyorsabb, költséghatékonyabb kifejlesztését teszi lehetővé, mint például a vezérlőrendszerek, a jelfeldolgozás és a kommunikációs rendszerek A hagyományos szövegalapú programozás helyett grafikai modellezésre támaszkodik Ebben az oktatott, élő képzés résztvevői megtanulják, hogyan alkalmazzák az MBD módszertanokat a fejlesztési költségek csökkentése és a beágyazott szoftver termékek piacra jutásának felgyorsítása érdekében A képzés végére a résztvevők képesek lesznek Válassza ki és használja ki a megfelelő eszközöket az MBD megvalósításához Használja az MBD-t a beágyazott szoftverprojekt korai szakaszában történő gyors fejlődéshez Rövidítse be a beágyazott szoftverek piacra juttatását Közönség Beágyazott rendszerek mérnökei Fejlesztők és programozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Requirements Analysis, más néven Requirements Engineering, az új vagy módosított termékre vagy projektre vonatkozó felhasználói elvárások azonosításának folyamata. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a személyeknek szól, akik meg akarják érteni a követelmények elemzését és elvégezni a követelmények elemzését hatékonyan és pontosan az elemzési technikák használatával a projektekhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Különböző típusú követelmények azonosítása. megértése általános fogalmak, és tevékenységek belül, követelmények elemzése. Ismerje meg a követelmények elemzési módszertanát. Különböző követelmény-elemzési technikákat használnak előnyükre. szerkezeti követelmények annak érdekében, hogy hatékonyan kommunikáljon az építészekkel és fejlesztőkkel egy iteratív követelmény gyűjtési folyamaton keresztül.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A receptív elemzés az üzleti elemzés egyik ága, a leíró és prediktív elemzéssel együtt. Prediktív modelleket használ az optimális eredmények eléréséhez szükséges intézkedések javaslására, az optimalizálásra és a szabályokon alapuló technikákra támaszkodva a döntéshozatal alapjául. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Matlab segítségével elvégezni a receptív analitikát a mintaadatok halmazán. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg a vényköteles elemzésben használt kulcsfogalmakat és kereteket
 • Használja a MATLAB és annak eszköztárait az adatok megszerzéséhez, tisztításához és feltárásához
 • Használjon szabályokon alapuló technikákat, beleértve következtetési motorokat, eredménykártyákat és döntési fákat, hogy különböző üzleti forgatókönyvek alapján hozzon döntéseket
 • Használja a Monte Carlo szimulációt a bizonytalanságok elemzéséhez és a megalapozott döntéshozatal biztosításához
 • Prediktív és előíró modellek telepítése a vállalati rendszerekbe
Közönség
 • Business elemzők
 • Műveleti tervezők
 • Funkcionális vezetők
 • BI ( Business Intelligence ) csapat tagjai
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Fintech a pénzügyek + új technológiák konvergenciájára utal. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megértik a Fintech stratégia végrehajtásához szükséges technológiákat, módszereket és gondolkodásmódot. Ez a képzés olyan vezetőknek szól, akiknek „ Fintech képet” kell szerezniük a Fintech , lebontaniuk a hype-et és a Fintech , és konkrét első lépéseket kell tenniük a pénzügyi vállalkozásokra és szolgáltatásokra alkalmazható új technológiák elfogadása felé. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek
 • Fintech életképes Fintech stratégiáit szervezetük számára.
 • Megérteni és magyarázni a kulcstechnológiák szerepét és funkcionalitását.
 • Készítsen cselekvési tervet az új technológiák lépésről lépésre történő bevezetésére.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és esettanulmányi csoport tevékenységei
14 hours
Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket .
21 hours
Process mining, or Automated Business Process Discovery (ABPD), is a technique that applies algorithms to event logs for the purpose of analyzing business processes. Process mining goes beyond data storage and data analysis; it bridges data with processes and provides insights into the trends and patterns that affect process efficiency.  Format of the Course
 • The course starts with an overview of the most commonly used techniques for process mining. We discuss the various process discovery algorithms and tools used for discovering and modeling processes based on raw event data. Real-life case studies are examined and data sets are analyzed using the ProM open-source framework.
14 hours
Tanfolyamközönség: Azok a vezetők, akik meg akarják érteni a BPMN diagramokat, az üzleti tanácsadókat, az üzleti elemzőket, az üzleti folyamatmérnököket, a rendszerelemzőket és mindazokat, akik részt vesznek az üzleti folyamatok elemzésében és tervezésében szabványosított, egységes modellezési jelöléssel. A tanfolyam célja:
 • Minőségi folyamat diagramok készítése
 • Modell a BPMN folyamat jelölésben
 • Capture as-is folyamatinformáció
 • Végrehajtani az optimális folyamatfolyamatokat az emberek intenzív folyamataihoz
 • Egyszerűsítse az összetett folyamatok meghatározásait, és kezelje őket
14 hours
A kurzus célja a gyakorlati ismeretek és a BPM N modellezési készségek középfokú és haladó szintű tanítása. Az ideális résztvevő egy üzleti elemző képzés, ami azt jelenti, hogy a felhasználó felfedezi, azonosítja, összegyűjti és elemzi a rendszer felhasználói igényeit. - A fejlett számítógépes alkalmazásfejlesztők és rendszerarchitekták, akiket érdekel az üzleti folyamatok, a rendszer és az egyéni illesztőprogramok létrehozása. A kurzus nem foglalkozik a végrehajtható BPM N szintekkel. A képzés a domináns technikában történik számítógép formájában (~ 90%), amelynek során egyrészt a BPD valós üzleti helyzeteit fordítjuk le, másrészt készen áll a gyakorlati hasznosságukat értékelő diagramok értelmezésére. A kurzus nagyon intenzív gyakorlati kurzus a szigorú értelemben, a képzés nem foglalkozott semmilyen módon, a BPM N. elméleti megfontolásaival.

Last Updated:

Online Business Analysis courses, Weekend Business Analysis courses, Evening Business Analysis training, Business Analysis boot camp, Business Analysis instructor-led, Weekend Business Analysis training, Evening Business Analysis courses, Business Analysis coaching, Business Analysis instructor, Business Analysis trainer, Business Analysis training courses, Business Analysis classes, Business Analysis on-site, Business Analysis private courses, Business Analysis one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions