Requirements Engineering Kurzusok

Requirements Engineering Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Követelmények Mérnöki tanfolyamok interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell meghatározni, dokumentálni és fenntartani a követelményeket a mérnöki tervezés folyamatában. Követelmények A mérnöki képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Requirements Engineering Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
63 hours
Ez a kurzus gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatja be a szoftverfejlesztés alapjait és alkalmazását, a követelménytervezést és a tesztelést.
21 hours
A modell alapú fejlesztés (MBD) olyan szoftverfejlesztési módszertan, amely dinamikus rendszerek gyorsabb, költséghatékonyabb kifejlesztését teszi lehetővé, mint például a vezérlőrendszerek, a jelfeldolgozás és a kommunikációs rendszerek A hagyományos szövegalapú programozás helyett grafikai modellezésre támaszkodik Ebben az oktatott, élő képzés résztvevői megtanulják, hogyan alkalmazzák az MBD módszertanokat a fejlesztési költségek csökkentése és a beágyazott szoftver termékek piacra jutásának felgyorsítása érdekében A képzés végére a résztvevők képesek lesznek Válassza ki és használja ki a megfelelő eszközöket az MBD megvalósításához Használja az MBD-t a beágyazott szoftverprojekt korai szakaszában történő gyors fejlődéshez Rövidítse be a beágyazott szoftverek piacra juttatását Közönség Beágyazott rendszerek mérnökei Fejlesztők és programozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Requirements Analysis, más néven Requirements Engineering, az új vagy módosított termékre vagy projektre vonatkozó felhasználói elvárások azonosításának folyamata. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a személyeknek szól, akik meg akarják érteni a követelmények elemzését és elvégezni a követelmények elemzését hatékonyan és pontosan az elemzési technikák használatával a projektekhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Különböző típusú követelmények azonosítása. megértése általános fogalmak, és tevékenységek belül, követelmények elemzése. Ismerje meg a követelmények elemzési módszertanát. Különböző követelmény-elemzési technikákat használnak előnyükre. szerkezeti követelmények annak érdekében, hogy hatékonyan kommunikáljon az építészekkel és fejlesztőkkel egy iteratív követelmény gyűjtési folyamaton keresztül.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
A képzés célja Kiegészítse a követelménymérnöki ismereteket, például a "Követelménytervezés és -elemzés alapjai" tanfolyamon szerzett, vagy más módon az IREB CPRE alaptanúsítvány (IREB CPRE FL) vizsgájának sikeres átadásához szükséges készségekkel. A vizsga letétele megköveteli a tesztvizsga speciálisan megfogalmazott kérdéseinek kezelését. Célcsoport Azok a személyek, akik szeretnék megerősíteni tapasztalataikat és ismereteiket a követelménytervezés területén az IREB CPRE FL tanúsítvány vizsgájának átadásával.

Last Updated:

Online Requirements Engineering courses, Weekend Requirements Engineering courses, Evening Requirements Engineering training, Requirements Engineering boot camp, Requirements Engineering instructor-led, Weekend Requirements Engineering training, Evening Requirements Engineering courses, Requirements Engineering coaching, Requirements Engineering instructor, Requirements Engineering trainer, Requirements Engineering training courses, Requirements Engineering classes, Requirements Engineering on-site, Requirements Engineering private courses, Requirements Engineering one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions