Cloud Computing Kurzusok

Cloud Computing Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett, élő számítási felhőalapú képzések gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be a számítási felhő alapjait és a számítási felhő előnyeit. A Cloud Computing képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Cloud Computing Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Az Alibaba Cloud egy felhőalapú számítástechnikai platform, amely felhőszolgáltatások teljes skáláját kínálja hálózatépítéshez, adatbázisokhoz, biztonsághoz, elemzésekhez, big data-hoz, alkalmazásszolgáltatásokhoz és még sok máshoz.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak az informatikai szakembereknek szól, akik szeretnék megtanulni az Alibaba Cloud alapjait és a számítási felhőszolgáltatások használatát.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az Alibaba Cloud megoldás architektúráját. Ismerje meg az Alibaba Cloud alaptermékeit és szolgáltatásait. Ismerje meg az Alibaba Cloud képességeit a nagy adatok és adatbázisok kezelésében.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Az Amazon Web Services (AWS) az Amazon felhőalapú számítástechnikai platformja, amely különböző szolgáltatásokat nyújt globális felhőinfrastruktúrán. Az ilyen platformok közé tartozik a AWS Lambda, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy alkalmazásokat építsenek, telepítsenek és karbantartsanak anélkül, hogy kiszolgálókra lenne szükségük.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik kiszolgáló nélküli alkalmazásokat szeretnének építeni az AWS szerver nélküli platform szolgáltatásaival.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Alkalmazzon eseményvezérelt bevált gyakorlatokat a kiszolgáló nélküli alkalmazások tervezésére a megfelelő AWS-szolgáltatások használatával. Szerver nélküli alkalmazásokat készíthet AWS-szolgáltatások segítségével. Szerver nélküli alkalmazások figyelése, biztonsága és méretezése az AWS-en. Használjon különböző fejlesztői eszközöket a kiszolgáló nélküli alkalmazások telepítésének konfigurálásához és automatizálásához. Hozzon létre és tartson fenn egy listát a kiszolgáló nélküli erőforrásokról, amelyek elősegítik a kiszolgáló nélküli alkalmazások fejlesztését.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
35 hours
A Azure a Microsoft felhőalapú számítástechnikai szolgáltatási platformja, amely szolgáltatások széles gyűjteményét kínálja a felhőalapú erőforrások és szolgáltatások eléréséhez és kezeléséhez.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a biztonsági rendszergazdáknak szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan konfigurálják a Azure felhőalapú biztonságot a Azure-ban futó munkaterhelések biztonsága érdekében.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be a gazdagép és a hálózat biztonságát. Azure speciális biztonsági beállítások konfigurálása. A Azure segítségével biztosíthatja a számítási felhő munkaterhelését. Használja a végpontvédelmi szolgáltatásokat a rosszindulatú programok és vírusok ellen. Biztonságos konténer-munkaterhelések, amelyek a Azure alatt futnak.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
28 hours
A Boomi, más néven Dell Boomi, egy szolgáltatásként működő integrációs platform (iPaas), amely lehetővé teszi az adatok összekapcsolását és feldolgozását rendszereken, alkalmazásokon és más forrásokon keresztül.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) közép- és haladó szintű integrációs fejlesztőknek és rendszeradminisztrátoroknak szól, akik haladó Boomi technikákat szeretnének elsajátítani a felhőalapú megoldások integrációs platformokon való létrehozásához, kezeléséhez és telepítéséhez.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Az AtomSphere használata és a Boomi dokumentumok kezelése. Hozzon létre és tervezzen összetett integrációs folyamatokat a fejlett logikai és adatfeldolgozáshoz. Kezelje a telepítési integrációs folyamatokat, a naplózást és a jelentéskészítést. Rögzítse és kezelje a hibákat. Alkalmazza a legjobb gyakorlatokat és technikákat a Boomi-val való integrációhoz.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Azure Kubernetes A szolgáltatás (AKS) egy szolgáltatás Kubernetes szolgáltatás, amely egyszerűen egy Kubernetes kluster felhasználása és kezelésének Azure.  E tanácsadóban élő képviselő (azon vagy a helyén) résztvevők megtanulnak, hogyan létrehozni és kezelni a termelésszínű konteiner környezet Kubernetes használható AKS. E képzés végéig a résztvevők tudnak:
  Meghatározás és kezelés Kubernetes AKS-n. A Kubernetes csúsztról kezelése, kezelése és szállítására. A felszerelési (Docker) alkalmazások Azure. Migrátja meglévő Kubernetes környezet AKS-ből. Integrát Kubernetes harmadik fél folytató integráció (CI) szoftverével. A magas elérhetőség és a katasztrófiási visszatérítés biztosítása Kubernetes bekezdésében.
A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
14 hours
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup. In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Configure and manage Kubernetes on EKS
 • Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
 • Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
 • Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
 • Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS
Audience
 • Developers
 • System Administrators
 • DevOps Engineers
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Google Kubernetes Engine egy hosztolt Kubernetes szolgáltatás, amely leegyszerűsíti a telepítési és irányítási egy Kubernetes klaszter a Google Cloud.   ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és kezelni a termelési léptékű konténer környezet segítségével Kubernetes a Google Cloud.   végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • beállítása és kezelése Kubernetes a Google Cloud.
 • telepítése, kezelése és méretezése a Kubernetes klaszter.
 • Deploy konténeres (Docker) alkalmazásokat a Google Cloud.
 • egy meglévő Kubernetes környezet áttelepítése a Google Cloud segítségével.
 • kiegészít Kubernetes-val harmadik-csapat folyamatos egységbe rendezés (CI) szoftver.
 • biztosítja a magas rendelkezésre állás és katasztrófa-elhárítás Kubernetes.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • különböző Docker képeket lehet használni demót ebben a képzésben (pl. Nginx, MongoDB, tomcat, stb).
 • , hogy kérje konkrét képeket vagy más testreszabási ehhez képzés, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
35 hours
Az adatok elemzése az adatok megszerzésének, tisztításának és elemzésének folyamatát jelenti, gyakran vizuális módon, hogy betekintést nyújtson a jobb döntéshozatal érdekében. Egyre több adat tárolódik a felhőben található adatbázisokban, ezért fontos, hogy van egy stratégia az ilyen adatok megértéséhez, kezeléséhez és hozzáféréséhez. Az adatok hozzáférésének és vizualizálásának egyik népszerű eszköze a Power Bi. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan technikai személyekre irányul, akik gyakorlati megértést szeretnének szerezni a rendelkezésre álló felhőmegoldásokról, az adatelemzési folyamatokról, amelyek a felhőben lévő adatokkal való együttműködéshez szükségesek, és a gyakorlati gyakorlatokról az olyan eszközök alkalmazására, mint például az adatok elemzése. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása Power BI. Értékelje a felhőszolgáltatók által kínált különböző adatmegoldásokat, mint például Azure. Szerezzen megértést a különböző szerkezetekről, modellezési megközelítésekről és a tároláshoz, kezeléshez és hozzáféréshez használt adattároló tervezésekről Big Data. Alkalmazza az eszközöket és technikákat az adatok tisztítására az elemzés előkészítésében. Építsen jelentéstételi és elemzési megoldásokat az on-premise, valamint a felhő adatai alapján. Az adatelemzési megoldások integrálása egy adat raktárral. Az adatbiztonsági kockázatok enyhítése és az adatvédelem biztosítása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
•  
21 hours
Serverless egy DevOps építészet, amely lehetővé teszi a létrehozását és telepítését rendkívül skálázható vállalati alkalmazások, anélkül, hogy bármilyen szerver. Kubernetes egy nyílt forráskódú platform a kontejner-alapú és felhőalapú projektek építéséhez. A szerver nélküli keretrendszer integrálható Kubernetes a CaaS és a FaaS végrehajtásához szükséges automatizált tárhelyszolgáltatási infrastruktúrával. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és DevOps mérnököknek szól, akik szerver nélküli megközelítést kívánnak használni a vállalati alkalmazások építéséhez Kubernetes. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Kubernetes rendszert a szerver nélküli architektúrával való fejlesztés megkezdéséhez. Ismerje meg a szerver nélküli környezet alapvető fogalmát és elveit. Használja a szerver nélküli fejlesztéshez szükséges eszköztárakat, és integrálja azokat Kubernetes komponensekkel. Gyakorolják készségeiket Python programozási nyelven, és alkalmazzák a szerver nélküli rendszerek megvalósítására. Biztonságos vállalati alkalmazások, amelyeket egy szerver nélküli keretrendszeren keresztül telepítenek Kubernetes. Használja a modern felhőmérési módszereket a feladatfeldolgozási munkafolyamatok optimalizálásában DevOps.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Számos lehetőség van a Docker és a Kubernetes telepítésére az AWS-en, beleértve az Amazon Elastic Container Service szolgáltatást, az Amazon ECS-t a Kubernetes , az AWS Fargate-t és az Amazon EC2-t. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik mindegyik szolgáltatást ki akarják értékelni, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a szervezeten belül. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Hozzon létre egy fejlesztési környezetet, amely tartalmazza a fejlesztés megkezdéséhez szükséges összes eszközt.
 • Állítson be, konfiguráljon és telepítsen demokonténereket egy sor különböző megközelítés használatával.
 • Ismerje meg az AWS-en belüli különféle Docker / Kubernetes megoldások közötti építészeti és tervezési különbségeket.
 • Automatizálja a Docker tárolók telepítését.
 • Állítson be folyamatos integrációs és telepítési folyamatot.
 • Integrálja a Docker és a Kubernetes rendszert egy meglévő folyamatos integrációs rendszerbe.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack környezettel mind az üzemeltető, mind az adminisztrátor oldalán. A felhőszámítás rövid bevezetését követően megkapja a saját OpenStack példáját, és gyakorlati operatív és adminisztratív intézkedéseket hajt végre. A tanfolyam magában foglalja a OpenStack összes alapvető összetevőjét az általános építészetről a felhő adminisztrációjáig. A kurzus formátumában körülbelül 75% -a gyakorlati workshop a valós OpenStack környezetben.
14 hours
Ennek a kurzusnak a célja kettős - szerezzen szilárd ismereteket OpenStack építészet és szerezzen mély problémamegoldó készségeket. Az építészeti részben megtanulják, hogyan kell tervezni a hardvereket a nyilvános és a magánfelhő, készítsen egy nagy elérhetőségű vezérlőgépet, válassza ki a megfelelő méretű illatokat, és biztonságosan felhalmozza a felhő erőforrásokat, többek között. A Neutron (Networking Szolgálat) belső elemeiről szóló ismeretek megszerzése egy másik alapvető része az OpenStack építészetnek. Később a résztvevőt be fogják mutatni a problémamegoldó módszerekbe OpenStack csoportokban, az általános tippektől kezdve, a hálózati problémamegoldáson keresztül a fő OpenStack szolgáltatások csomópontjáig. A kurzus körülbelül 75% -a gyakorlati workshopokból áll a valódi OpenStack képzési környezetben.
28 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés OpenStack. Kezdődik a rendszer bevezetésével, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhő menedzsmentjéről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben.
35 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés a OpenStack, kiterjesztett változata a OpenStack Bootcamp tanfolyam tartalmazza a további excercises, problémamegoldás és mintát vizsga feladatok. A kiterjesztett tartalmat bátran emelik a tanfolyamon. Ez a rendszer bevezetésével kezdődik, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhők kezeléséről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben. A tanfolyam után a résztvevők megkapják az összes anyagot és a képzési környezetet az önkutatáshoz és a funkciók / problémamegoldásokhoz.
14 hours
A kurzus gyakorlati ismereteket nyújt a OpenStack és a magánfelhő biztonságáról. A rendszer bevezetésétől kezdődik, majd a résztvevők gyakorlati ismereteket szereznek a magánfelhő biztonságáról és a OpenStack telepítés biztosításáról.
21 hours
A kurzus egy mélyreható képzés a OpenStack hálózatépítésről. A OpenStack és annak architektúrájának bemutatásával kezdődik, majd tisztázza az alapvető OpenStack projekteket: Identity Service (Keystone), Image Service (Glance), Compute Service (Nova), Block storage (Cinder) a környezet leírása érdekében. a OpenStack-ben található hálózatok közül, és főként az Networking projektre (Neutron) összpontosítanak. A virtuális hálózati infrastruktúra leírása és alapja az Open Virtual Network projekt, az Open vSwitch és az OpenFlow. A kurzus célja a OpenStack alapvető műveleteinek és architektúrájának megértése, valamint a résztvevők megismertetése a OpenStack mögött meghúzódó különféle hálózati technológiákkal, bővítve az OVN-ről és a mögöttes áramlásokról, erőforrásokról és eszközökről szóló információkat.Testreszabási lehetőségekA tréning 2 napra is leköthető, az ügyfél számára lényeges szempontokra fókuszálva. A képzés kiterjeszthető adminisztratív, tervezési, hálózatépítési és/vagy hibaelhárítási témákra a OpenStack telepítésekkel kapcsolatban. Lehetőség van más mögöttes SDN-megoldások leírására is, mint például a Linux Bridge vagy az OvS.
21 hours
A tanfolyamot azoknak az informatikusoknak és építészeknek szentelték, akik megoldást keresnek a magán vagy nyilvános IaaS (Infrastruktúra mint szolgáltatás) felhő befogadására. A tantárgy célja:
 • alapvető ismeretek megszerzése az OpenStack tervezésével, telepítésével és adminisztrálásával kapcsolatban,
 • felkészülés az EX210 (Red Hat tanúsított rendszergazda a Red Hat OpenStack ) vizsgára,
 • automatizált és kézi OpenStack fürt telepítése és konfigurálása.
7 hours
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akik meg akarják érteni, hogyan lehet előnyben részesíteni a számítástechnikát. Az Amazon EC2 példát használja, de más szolgáltatókra is szabható.
21 hours
Közönség IT építészek, középszintű informatikai vezetők, informatikai tanácsadók A tanfolyam formátuma Jelenleg 100% előadások.
35 hours
1. nap - az alapvető felhőalapú számítástechnikai témák végső-végső lefedettségét biztosítja, mivel mind a technológia, mind az üzleti témákhoz kapcsolódnak. A modul egy sor részre oszlik, amelyek mindegyikét egy gyakorlati gyakorlat kísérte. 2. nap - felfedezzük a felhőalapú számítógépes platformokkal kapcsolatos technológiával kapcsolatos témákat. Nem lép be a végrehajtási vagy programozási részleteket, hanem inkább tartja a fedezetet konceptuális szinten, összpontosítva olyan témákra, amelyek a felhőszolgáltatási architektúra, a felhőbiztonsági fenyegetések és technológiák, a virtualizáció és az adatok feldolgozása. 3. nap - technikai betekintést nyújt az alapvető felhőalapú számítógépes platformokra. Az Infrastructure-as-a-Service (IaaS), a Platform-as-a-Service (PaaS) és a Software-as-a-Service (SaaS) környezeteket összetett mintákként vizsgálják, amelyek egyedi és megosztott épületblokkokból állnak. Ez a modul az építészeti rétegeken keresztül irányított túra, amely leírja az elsődleges összetevőket, kiemeli a megosztott összetevőket, és megmagyarázza, hogy az építési blokkok hogyan lehet összegyűjteni és végrehajtani a felhőmérési mechanizmusok és gyakorlatok révén. 4. nap - a 3. napra épül, hogy mélyen merüljön el a rugalmas, ellenálló és sokoldalú technológiai építészetekbe, valamint speciális megoldási építészetekbe, mint például a felhőbombolás és a felhő kiegyensúlyozás. Az építészeti mechanizmusok, az ipari technológiák és a tervezési minták tanulmányozása révén mind a központi, mind a kiterjesztett alkatrészeket leírják, amelyek összekapcsolódnak a felhőplatformok elsődleges jellemzőjeként a rugalmasság, az ellenállás és a sokoldalúság megértéséhez. Ezeknek az eredeti és fokozott méretezhetőségnek és a hibákkal kapcsolatos funkcióknak a használata révén speciális megoldási architektúrákat írnak le, amelyek lehetővé teszik a felhők és a felhő- és felhőkörnyezetek közötti összekapcsolódást, valamint a felhők közötti futóidejű terhek kiegyensúlyozását a teljesítmény és a hibák megoldása céljából. 5. nap - bemutatja a résztvevők egy sor gyakorlatok és problémák, amelyek célja, hogy teszteljék a képességét, hogy alkalmazza a tudás a korábban érintett témák.
35 hours
Ez a tanfolyam azoknak az embereknek készült, akik választással szembesülnek, melyik megoldást választják egy adott problémára. IT menedzserek, megoldás-építészek, tesztmenedzserek, rendszergazdák és fejlesztők profitálhatnak a tanfolyamból, ha megértik a rendelkezésre álló Cloud / SaaS / Iaas megoldások előnyeit és költségeit.
7 hours
A HashiCorp egy nyílt forráskódú szoftvercég, amely eszközöket biztosít az elosztott alkalmazások infrastruktúrájának biztosításához, biztosításához és futtatásához. A DevOps csomag tartalmazza:
 • Vault - az elosztott alkalmazások biztonságához
 • Terraform - infrastruktúra és alkalmazás erőforrások biztosításához a nyilvános felhőben, a magán felhőben és a külső szolgáltatásokban
 • Nomad - elosztott, jól elérhető, adatközpontokra figyelmeztető fürtkezelő és ütemező alkalmazások telepítéséhez bármilyen infrastruktúrában, bármilyen méretben.
 • Konzul - a szolgáltatások felfedezéséhez és konfigurálásához az infrastruktúrában.
Ez a kurzus a konzulra összpontosít. Megvizsgáljuk a Consul architektúráját és tulajdonságait, és egy Consul szerver élő megvalósítását és telepítését hajtjuk végre.
  A tantárgy formátuma
  • Részben előadás, részleges beszélgetés, nehéz gyakorlati gyakorlat és megvalósítás, alkalmi vetélkedők az előrehaladás mérésére
  7 hours
  Az OSv egy nyílt forráskódú operációs rendszer a felhő számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogy az OSv hogyan hasonlít össze a hagyományos virtualizációs technológiákkal és megközelítésekkel, mivel az OSv példányt egy labor környezetben hozták létre A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Futtasd az OSv-t a minimális memória és a CPU fej fölött, a hagyományos operációs rendszerekhez képest Az OSv telepítése, konfigurálása és hibaelhárítása Csökkentse a futó operációs rendszerek méretét és számát Futtasson nagy alkalmazásokat, például Cassandra OSv-re Közönség Rendszergazdák A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  21 hours
  Audience Software Engineer/Computer Scientists with adequate concepts of algorithms and
  familiarity with at least one programming/scripting language but without any experience of Cloud
  Computing Duration 3 days (7 hours / day)
   
  21 hours
  Multicloud (multi-cloud) számítástechnika több szolgáltató felhőalapú szolgáltatásainak használatára utal, például a különböző szolgáltatók infrastruktúra (Iaas) szolgáltatásainak egyidejű felhasználására egyetlen kezelőkonzolon keresztül. Morpheus egy Cloud Application Management Platform alkalmazások kezelésével több felhők valamint orchestrating felhő források magukat. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Morpheus beállítását, konfigurálását és irányítását. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Telepítse és konfigurálja a Morpheus-t
  • Biztosítson felhőalapú erőforrásokat különböző infrastruktúrákban
  • A felhők összehangolása és kezelése, beleértve a naplózást, a megfigyelést és a biztonsági mentéseket
  • Az alkalmazások áttelepítése a helyszíni magán- vagy nyilvános felhőkbe
  • Integrálja a Morpheust olyan harmadik fél eszközökkel, mint például az Ansible , a Chef , a Consul és mások
  Közönség
  • A rendszergazdák
  • Fejlesztők
  • DevOps mérnökök
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  jegyzet
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  21 hours
  Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik megtanulják, hogyan kell alkalmazásokat tervezni, összeállítani és telepíteni egy felhő natív stratégiájával, amely magában foglalja a folyamatos integrációt, a konténermotorokat és a zenekarokat. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Válassza ki, állítsa be és kezelje a megfelelő eszközöket a felhő natív stratégiájának engedélyezéséhez.
  • Optimalizálja a vállalati felhőalapú alkalmazások telepítésének sebességét, méretezhetőségét és költségeit.
  • Hozzon létre olyan csomópontokat, amelyek öngyógyítóak és többszörös bérlők.
  • Skálázza a gépek számát tízezrekre.
  • Hatékony kommunikáció az üzleti érdekeltekkel a felhőstratégiában
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  7 hours
  Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan vezetőkre irányul, akik meg akarják érteni és fejleszteni a szervezetük adatainak és alkalmazásainak felhőből származó stratégiáját. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Kezdje a folyamatot, hogy áthelyezze üzleti a felhő. A hagyományos informatikai és felhőalapú alkalmazások közötti távolság feloldása. Ismerje meg a felhőfejlesztéshez szükséges technológiai komponenseket platform. Kommunikáljon hatékonyan a fejlesztőkkel és az operációs csapatokkal egy felhőstratégián.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Számos gyakorlat és tevékenység.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  35 hours
  Az adatelemzés az adatok megszerzésének, tisztításának és elemzésének folyamatára utal, gyakran vizuális módon, hogy betekintést nyerjen a jobb döntéshozatalt. Egyre több adat tárolódik az adatbázisokban a felhőben, ezért fontos, hogy legyen stratégia az ilyen adatok megértésére, kezelésére és elérésére. Az egyik népszerű eszköz az adatok eléréséhez és megjelenítéséhez a Power Bi. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan műszaki személyeknek szól, akik gyakorlati ismereteket szeretnének szerezni a rendelkezésre álló felhőmegoldásokról, a felhőben található adatokkal való adatfeldolgozáshoz szükséges adatanalízis folyamatairól és az alkalmazás gyakorlati gyakorlatáról. olyan eszközök, mint a Power BI az adatok elemzésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Telepítse és konfigurálja a Power BI .
  • Értékelje ki a felhő-szolgáltatók, például az Azure által kínált különböző adatmegoldásokat.
  • Megértheti a különféle struktúrákat, modellezési megközelítéseket és az adattárház-terveket, amelyeket a Big Data tárolására, kezelésére és elérésére használtak.
  • Használjon eszközöket és technikákat az adatok tisztításához az elemzés előkészítése céljából.
  • Építsen jelentési és elemzési megoldásokat a helyszíni és a felhőadatok alapján.
  • Integrálja az adatelemzési megoldásokat az adattárházba.
  • Csökkentse az adatbiztonsági kockázatokat és biztosítsa az adatvédelmet.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  14 hours
  MinIO egy felhő alapú tároló szerver tárolására tárgyak és strukturálatlan adatokat. -Val MinIO, használók van képes-hoz épít magas előadás infrastruktúra amit van könnyűsúly és lépcső. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja, hogy a felhő mérnökök, akik szeretnék tárolni tárgyak és strukturálatlan adatok segítségével MinIO. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
  • A MinIO Client segítségével alternatívát biztosíthat a Unix parancsok helyett.
  • A MinIO segítségével nagy teljesítményű infrastruktúrákat készíthet a géptanuláshoz, az elemzésért és egyéb teljesítményhez.
  • Telepítse MinIO a Kubernetes a hangszerelt telepítés a skála.
  A kurzus formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
  Tanfolyami testreszabási beállítások
  • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
  14 hours
  A G Suite Go ogle Cloud termékek és szoftverek csomagja, amely felhőalapú számítástechnikai, együttműködési és egyéb célokra szolgál. A G Suite segítségével a rendszergazdák vállalati profilt hozhatnak létre és kezelhetnek, szolgáltatásokat választhatnak, speciális biztonsági lehetőségeket állíthatnak fel stb. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azoknak a rendszergazdáknak szól, akik a G Suite kezelését és telepítését kívánják szervezetek számára. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Alkalmazza a Go ogle biztonsági gyakorlatokat a 2SV és az SSO használatával.
  • Figyelemmel kíséri a domain és a szolgáltatások használatát a Felügyeleti konzol jelentésein keresztül.
  • A G Suite felügyeleti konzoljának beállítása és konfigurálása.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.

  Last Updated:

  Online Cloud Computing courses, Weekend Cloud Computing courses, Evening Cloud Computing training, Cloud Computing boot camp, Cloud Computing instructor-led, Weekend Cloud Computing training, Evening Cloud Computing courses, Cloud Computing coaching, Cloud Computing instructor, Cloud Computing trainer, Cloud Computing training courses, Cloud Computing classes, Cloud Computing on-site, Cloud Computing private courses, Cloud Computing one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions