Nextcloud Kurzusok

Nextcloud Kurzusok

Local, instructor-led live Nextcloud training courses demonstrate through interactive hands-on practice the fundamentals of Nextcloud and how to set up a Nextcloud server.

Nextcloud training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Nextcloud trainings in Magyarország can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Nextcloud van egy opensource cloudbased fájl hosting megoldást célzó vállalkozások, akik szeretnék, hogy a teljes ellenőrzést az adataik felett A nyílt forráskínálata lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy saját igényeik alapján integrálják a testreszabott megoldásokat a Nextcloudba Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtudják a Nextcloud alapjait, miközben átmennek a saját Nextcloud szerver felállításán A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A Nextcloud telepítése és konfigurálása Végezze el a Nextcloud adminisztrációs és optimalizálási feladatokat Integrálja a harmadik fél megoldásait a Nextcloud segítségével, hogy megfeleljen a szervezet igényeinek Közönség Rendszergazdák Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .

Upcoming Courses

Weekend Nextcloud courses, Evening Nextcloud training, Nextcloud boot camp, Nextcloud instructor-led, Weekend Nextcloud training, Evening Nextcloud courses, Nextcloud coaching, Nextcloud instructor, Nextcloud trainer, Nextcloud training courses, Nextcloud classes, Nextcloud on-site, Nextcloud private courses, Nextcloud one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!