Boomi Kurzusok

Boomi Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Boomi képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan használhatja a Boomi-t felhőalapú megoldások integrációs platformjainak felépítésére, kezelésére és telepítésére. A Boomi tréning „online élő tréning” vagy „helyszíni élő edzés” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. Boomi Dell Boomi néven is ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Boomi Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
A Boomi, más néven Dell Boomi, egy szolgáltatásként működő integrációs platform (iPaas), amely lehetővé teszi az adatok összekapcsolását és feldolgozását rendszereken, alkalmazásokon és más forrásokon keresztül.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) közép- és haladó szintű integrációs fejlesztőknek és rendszeradminisztrátoroknak szól, akik haladó Boomi technikákat szeretnének elsajátítani a felhőalapú megoldások integrációs platformokon való létrehozásához, kezeléséhez és telepítéséhez.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Az AtomSphere használata és a Boomi dokumentumok kezelése. Hozzon létre és tervezzen összetett integrációs folyamatokat a fejlett logikai és adatfeldolgozáshoz. Kezelje a telepítési integrációs folyamatokat, a naplózást és a jelentéskészítést. Rögzítse és kezelje a hibákat. Alkalmazza a legjobb gyakorlatokat és technikákat a Boomi-val való integrációhoz.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Boomi, úgy is ismert, mint a Dell Boomi, egy integrációs platform as-a-service (iPaas) építési alkalmazások, adatok, hálózat, és API menedzsment integrációk. Biztonságos, alacsony kódú és egységes platformot biztosít, amely felhőtechnológiákat használ fel az üzleti folyamatok és munkafolyamatok méretezésére és felgyorsítására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az integrációs fejlesztők, sysadminek és rendszerintegrátorok, akik szeretnék használni Boomi építeni, kezelni és telepíteni integrációs platformok felhőalapú megoldások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges környezetet az integráció építésének megkezdéséhez Boomi. Megértése Boomi AtomSphere's jellemzői, építészet, és alapvető fogalmak. Ismerje meg, hogyan kell tervezni, építeni és telepíteni az integrációs folyamatokat Boomi. Használja Boomi's dashboard és jelentési lehetőségeket, hogy figyelemmel kísérje az alkalmazásokat. Az atom, a molekulák és az atomfelhő konfigurációinak és telepítésének kezelése. A webes szolgáltatások és az API integrációjának és irányításának lehetővé tétele Boomi.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Boomi courses, Weekend Boomi courses, Evening Boomi training, Boomi boot camp, Boomi instructor-led, Weekend Boomi training, Evening Boomi courses, Boomi coaching, Boomi instructor, Boomi trainer, Boomi training courses, Boomi classes, Boomi on-site, Boomi private courses, Boomi one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions