Citrix Hypervisor Kurzusok

Citrix Hypervisor Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Citrix Hypervisor képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a Citrix Hypervisort az adatközpont-virtualizáció telepítésére, kezelésére és optimalizálására asztali számítógépeken, szervereken és felhőn keresztül. A Citrix Hypervisor képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A Citrix Hypervisor korábban Citrix XenServer néven volt ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Citrix Hypervisor Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Citrix Hypervisor (korábban XenServer) egy nyílt forráskódú virtualizáció menedzsment platform asztali, szerverek és felhő. Ez segít biztosítani a következetes adatközpont frissítési idő és a magas rendelkezésre állás optimalizálásával számítógépes erőforrások és virtuális szerver munkafogyasztás. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a sysadminek vagy az informatikai adminisztrátorok, akik szeretnék használni Citrix Hypervisor telepíteni, kezelni és optimalizálni az adatközpont virtualizáció az asztalokon, szervereken és a felhőben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges környezetet az asztali, szerver és felhő virtualizáció kezelésének megkezdéséhez Citrix Hypervisor. Egyszerűsíti a virtualizáció menedzsmentét és működését a teljes funkciók és architektúra használatával Citrix Hypervisor. Állítsa be és kezelje a Citrix Hypervisor környezetet a XenCenter és a CLI parancsok használatával. Ismerje meg, hogyan kell telepíteni, konfigurálni, és kezelni a virtuális gépek, GPUs, és tároló raktárak. Optimalizálja az Citrix Hypervisor medencék teljes teljesítményét a magas rendelkezésre állás és a munkaerő kiegyensúlyozás végrehajtásával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Citrix Hypervisor courses, Weekend Citrix Hypervisor courses, Evening Citrix Hypervisor training, Citrix Hypervisor boot camp, Citrix Hypervisor instructor-led, Weekend Citrix Hypervisor training, Evening Citrix Hypervisor courses, Citrix Hypervisor coaching, Citrix Hypervisor instructor, Citrix Hypervisor trainer, Citrix Hypervisor training courses, Citrix Hypervisor classes, Citrix Hypervisor on-site, Citrix Hypervisor private courses, Citrix Hypervisor one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions