CloudForms Kurzusok

CloudForms Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő CloudForms képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell a CloudForms-t a virtuális infrastruktúrák központi felületen történő kezeléséhez használni. A CloudForms képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A CloudForms Red Hat CloudForms néven is ismert. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

CloudForms Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Red Hat CloudForms egy központosított menedzsment platform a virtuális gépek, a magánfelhő és a nyilvános felhő. A különböző platformokkal (Amazon EC2, Microsoft Azure, OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware, stb.) szilárdan integrálható.Ideális a hibrid környezethez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a sysadminek, DevOps, és a fejlesztők, akik szeretnék használni CloudForms a virtuális infrastruktúra kezelésére egy központosított felület. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja CloudForms a különböző virtuális gépeken és felhőplatformokon (OpenStack, OpenShift, és VMware). Hozzon létre egy központosított menedzsment felületet a több oszlop nyomon követésére. Javítsa az egész infrastruktúra biztonsági ellenőrzési és konfigurációs politikáját. Egy elosztott virtuális infrastruktúrát egy egységes hibrid környezetbe átalakítjuk. Optimalizálja a munka terhelés teljesítményét és hatékonyságát a műsorszórás és a munkafolyamatok automatizálásával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a kurzus összpontosít CloudForms, de más szoftver platformok (OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware, stb.) Használható lehet. Kérjük, tájékoztassa minket, ha konkrét követelményei vannak. Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online CloudForms courses, Weekend CloudForms courses, Evening CloudForms training, CloudForms boot camp, CloudForms instructor-led, Weekend CloudForms training, Evening CloudForms courses, CloudForms coaching, CloudForms instructor, CloudForms trainer, CloudForms training courses, CloudForms classes, CloudForms on-site, CloudForms private courses, CloudForms one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions