OpenStack Kurzusok

OpenStack Kurzusok

Local instructor-led live OpenStack training courses in Magyarország.

OpenStack Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack környezettel mind az üzemeltető, mind az adminisztrátor oldalán. A felhőszámítás rövid bevezetését követően megkapja a saját OpenStack példáját, és gyakorlati operatív és adminisztratív intézkedéseket hajt végre. A tanfolyam magában foglalja a OpenStack összes alapvető összetevőjét az általános építészetről a felhő adminisztrációjáig. A kurzus formátumában körülbelül 75% -a gyakorlati workshop a valós OpenStack környezetben.
14 hours
Ennek a kurzusnak a célja kettős - szerezzen szilárd ismereteket OpenStack építészet és szerezzen mély problémamegoldó készségeket. Az építészeti részben megtanulják, hogyan kell tervezni a hardvereket a nyilvános és a magánfelhő, készítsen egy nagy elérhetőségű vezérlőgépet, válassza ki a megfelelő méretű illatokat, és biztonságosan felhalmozza a felhő erőforrásokat, többek között. A Neutron (Networking Szolgálat) belső elemeiről szóló ismeretek megszerzése egy másik alapvető része az OpenStack építészetnek. Később a résztvevőt be fogják mutatni a problémamegoldó módszerekbe OpenStack csoportokban, az általános tippektől kezdve, a hálózati problémamegoldáson keresztül a fő OpenStack szolgáltatások csomópontjáig. A kurzus körülbelül 75% -a gyakorlati workshopokból áll a valódi OpenStack képzési környezetben.
28 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés OpenStack. Kezdődik a rendszer bevezetésével, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhő menedzsmentjéről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben.
35 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés a OpenStack, kiterjesztett változata a OpenStack Bootcamp tanfolyam tartalmazza a további excercises, problémamegoldás és mintát vizsga feladatok. A kiterjesztett tartalmat bátran emelik a tanfolyamon. Ez a rendszer bevezetésével kezdődik, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhők kezeléséről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben. A tanfolyam után a résztvevők megkapják az összes anyagot és a képzési környezetet az önkutatáshoz és a funkciók / problémamegoldásokhoz.
14 hours
A kurzus gyakorlati ismereteket nyújt a OpenStack és a magánfelhő biztonságáról. A rendszer bevezetésétől kezdődik, majd a résztvevők gyakorlati ismereteket szereznek a magánfelhő biztonságáról és a OpenStack telepítés biztosításáról.
21 hours
A kurzus egy mélyreható képzés a OpenStack hálózatépítésről. A OpenStack és annak architektúrájának bemutatásával kezdődik, majd tisztázza az alapvető OpenStack projekteket: Identity Service (Keystone), Image Service (Glance), Compute Service (Nova), Block storage (Cinder) a környezet leírása érdekében. a OpenStack-ben található hálózatok közül, és főként az Networking projektre (Neutron) összpontosítanak. A virtuális hálózati infrastruktúra leírása és alapja az Open Virtual Network projekt, az Open vSwitch és az OpenFlow. A kurzus célja a OpenStack alapvető műveleteinek és architektúrájának megértése, valamint a résztvevők megismertetése a OpenStack mögött meghúzódó különféle hálózati technológiákkal, bővítve az OVN-ről és a mögöttes áramlásokról, erőforrásokról és eszközökről szóló információkat.Testreszabási lehetőségekA tréning 2 napra is leköthető, az ügyfél számára lényeges szempontokra fókuszálva. A képzés kiterjeszthető adminisztratív, tervezési, hálózatépítési és/vagy hibaelhárítási témákra a OpenStack telepítésekkel kapcsolatban. Lehetőség van más mögöttes SDN-megoldások leírására is, mint például a Linux Bridge vagy az OvS.
21 hours
A tanfolyamot azoknak az informatikusoknak és építészeknek szentelték, akik megoldást keresnek a magán vagy nyilvános IaaS (Infrastruktúra mint szolgáltatás) felhő befogadására. A tantárgy célja:
 • alapvető ismeretek megszerzése az OpenStack tervezésével, telepítésével és adminisztrálásával kapcsolatban,
 • felkészülés az EX210 (Red Hat tanúsított rendszergazda a Red Hat OpenStack ) vizsgára,
 • automatizált és kézi OpenStack fürt telepítése és konfigurálása.
14 hours
A kurzus segít megérteni és megvalósítani az OpenStack alapú OpenStack . A résztvevő megtanulja az OpenStack architektúráját és képességeit, valamint számos telepítési forgatókönyvet.
7 hours
A tanfolyamot azoknak az informatikusoknak és építészeknek szentelték, akik megoldást keresnek a magán vagy nyilvános IaaS (Infrastruktúra mint szolgáltatás) felhő befogadására.
Ez nagyszerű lehetőséget kínál az informatikai vezetőknek arra, hogy áttekintést szerezzenek azokról a lehetőségekről, amelyeket az OpenStack lehetővé tehet. Mielőtt sok pénzt költene az OpenStack megvalósítására, mérlegelheti az összes előnyeit és hátrányait, ha részt vesz a kurzusunkon.
Ez a téma egyéni tanácsadásként is rendelkezésre áll. A tantárgy célja:
 • alapvető ismeretek megszerzése az OpenStack vonatkozásában
14 hours
The course is dedicated to IT engineers and architects who are looking for a solution to host private or public IaaS (Infrastructure as a Service) cloud. Course goal:
 • gaining expert knowledge regarding OpenStack architecture design
14 hours
OpenStack egy nyílt forráskódú IaaS (Infrastructure mint szolgáltatás) szoftververem. Ez   népszerű távközlési szolgáltatók körében, akik szeretnék optimalizálni a hálózati stack keresztül hálózati funkciók virtualizáció (NFV). Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, építészek és vezetők, akik szeretnének telepíteni egy OpenStack felhő kezelésére a Telecom infrastruktúrát. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • terv, telepíteni, és kezeli OpenStack mint egy privát felhő.
 • ért IaaS építészet és-a végrehajtás alatt OpenStack.
 • helyettesít fizikai útvonal és szolgál-val tényleges masinák futás-ban egy közlegény felhő.
 • csökkentése infrastrukturális és karbantartási költségek révén a virtualizáció és a Cloud Computing.
 • meggyorsítása az új szolgáltatások kiépítése az ügyfeleknek.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at DevOps engineers and developers who wish to deploy and manage OpenStack services on cloud infrastructures using Kubernetes. By the end of this training, participants will be able to:
 • Deploy, configure, and manage MOS and its components.
 • Access OpenStack APIs.
 • Perform common OpenStack operations tasks (backup, restore, etc.).
 • Upgrade OpenStack deployments.

Last Updated:

Online OpenStack courses, Weekend OpenStack courses, Evening OpenStack training, OpenStack boot camp, OpenStack instructor-led, Weekend OpenStack training, Evening OpenStack courses, OpenStack coaching, OpenStack instructor, OpenStack trainer, OpenStack training courses, OpenStack classes, OpenStack on-site, OpenStack private courses, OpenStack one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions