AWS Kurzusok

AWS Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő AWS (Amazon Web Services) tanfolyamok az interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják az AWS alapjait és fejlett koncepcióit. Az AWS képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Az Amazon Redshift egy petabytescale cloudbased adatraktár szolgáltatás az AWS-ben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják az Amazon Redshift alapjait A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja az Amazon Redshift programot Adatok betöltése, konfigurálása, telepítése, lekérdezése és megjelenítése az Amazon Redshift segítségével Közönség Fejlesztők Informatikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
21 hours
Overview
Igény szerint az AWS Architect Certification képzési tanfolyam célja, hogy segítse a szakembereket, hogy az Amazon Web Services használatával felhőkarcolókká váljanak. Ez a kurzus valós életmódokkal tanít, segít a résztvevőknek megérteni a fogalmak gyakorlati alkalmazását, mint például a felhőalapú számítástechnika, az Amazon webszolgáltatások (AWS), az Infrastructure as a Service (IaaS) , a platform mint szolgáltatás (PaaS), a szoftver mint a Szolgáltatás (SaaS), privát felhők és felhőprogramozás. A kurzus után a résztvevők képesek lesznek saját felhőalapú implementációkra EC2 példányokkal, S3 vödrökkel stb.
21 hours
Overview
Közönség:

Felhőmérnökök, Megoldások-építészek, Kiválósági Központ-csapat, Ablakkiszolgáló-rendszergazdák, Unix / Linux rendszergazda, Tárhelygazda, hálózati rendszergazdák, Virtualizációs rendszergazdák

A tanfolyam céljai:

A tanfolyam célja, hogy megtanítsa:

- Használja a DevOps módszertan mögött meghúzódó fő fogalmakat és gyakorlatokat
- Tervezze meg és DevOps az AWS-en egy vagy több DevOps fejlesztési projektet támogató infrastruktúrát
- Használja az AWS CloudFormation és az AWS OpsWorks szoftvereket fejlesztő, teszt- és termelési környezet létrehozásához szükséges infrastruktúra telepítéséhez.
- Használja az AWS CodeCommit szoftvert és megértse a lehetőségek sorozatát az AWS folyamatos integrációs környezetének engedélyezéséhez
- Az AWS CodePipeline használatával megtervezheti és megvalósíthatja az AWS folyamatos integrációs és kézbesítési folyamatát
- Végezzen el több gyakori folyamatos telepítési felhasználási esetet AWS technológiákkal, beleértve a kék / zöld telepítést és az A / B tesztet
- Tegyen különbséget az AWS-n elérhető alkalmazástelepítési technológiák (ideértve az AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, az Amazon EC2 Container Service és az Amazon EC2 Container Registry) között, és döntse el, hogy melyik technológia felel meg legjobban egy adott forgatókönyvhöz.
- Finomítsa az AWS rendszeren szállított alkalmazásokat a nagy teljesítmény érdekében, és használja az AWS eszközöket és technológiákat az alkalmazás és a környezet figyelésére a lehetséges problémákra
28 hours
Overview
Ez a 4 napos tanfolyam biztosítja:

- A Core AWS szolgáltatások, felhasználások és az építészet alapvető gyakorlatainak megértése.
- Felhőalapú megoldások tervezésének, fejlesztésének és telepítésének jártassága AWS használatával.
- Az Amazon Simple Storage Service, az Amazon DynamoDB, az Amazon Simple Queue Service, az Amazon Simple Notification Service, az Amazon Simple Workflow Service, az AWS Elastic Beanstalk és az AWS CloudFormation számára írt alkalmazások fejlesztésének és karbantartásának tapasztalata.

Közönség:

Felhőmérnökök, Kiválósági Központ-csapat, Window szerver adminisztrátorok, Unix / Linux rendszergazda, Storage adminisztrátorok, Hálózat adminisztrátorok, Virtualizációs adminisztrátorok.

Ennek a képzési programnak a befejezése után a résztvevőknek fejlesztő szempontból képesnek kell lenniük az AWS szolgáltatások telepítésére és használatára.
14 hours
Overview
Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS or AWS ECS) is a container orchestration service for running containerized applications on AWS.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at engineers who wish to use Amazon ECS to deploy and scale containerized applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create a containerized application running on Amazon ECS.
- Understand how ECS Clusters and the ECS Agent work.
- Auto Scale a Containerized Application.
- Automate the Deployment Process.
- Integrate the Docker application deployment process with new or existing Continuous Integration workflows.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
Az Amazon elasztikus konténerszolgáltatása a Kubernetes (Amazon EKS vagy AWS EKS) egy szolgáltatás, amely a Kubernetes futtatását az AWS rendszeren lehetővé teszi anélkül, hogy Kubernetes kellene telepítenie és üzemeltetnie a Kubernetes .

Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik az Amazon EKS használatával kívánják az AWS által kezelt Kubernetes fürtökön tárolt alkalmazások telepítésére és méretezésére.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Állítson be egy EKS alapú Kubernetes fürtöt.
- Hozzon létre és futtasson egy tárolt alkalmazást az Amazon EKS-en.
- Konténeres alkalmazás automatikus méretezése
- Automatizálja a telepítési folyamatot
- Integrálja az EKS alapú alkalmazásokat egy új vagy meglévő folyamatos integrációs munkafolyamattal.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Overview
Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik szeretnék az IoT eszközöket telepíteni és kezelni az AWS-en.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek létrehozni egy tárgyak internete platformot, amely magában foglalja a háttér, az átjáró és az eszközök telepítését és kezelését az AWS felett.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- A gyakorlatok az AWS IoT által támogatott nyelvek és SDK-k bármelyikén alapulnak (C, Java , Java Script, Python , Arduino Yún, iOS , Android stb.). Adott nyelv vagy SDK kéréséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
- További információ az AWS IoT Core-ról: https://aws.amazon.com/iot-core/
14 hours
Overview
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni AWS lambda építeni és telepíteni szolgáltatások és alkalmazások a felhő, anélkül, hogy aggódnia létesítése a végrehajtási környezet (szerverek, VMs és konténerek, rendelkezésre állás, skálázhatóság, tárolás stb.)

végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- configure AWS lambda-hoz kivégez egy függvény.
- megérteni FaaS (funkciók, mint a szolgáltatás), és az előnyeit szerver undevelopment.
- építeni, feltölteni és végrehajtani AWS lambda funkciók.
- integrálja a lambda függvényeket különböző esemény forrásokkal.
a lambda alapú alkalmazások - csomagja, telepítése, figyelése és hibaelhárítása.

formátuma tanfolyam

- interaktív előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.

tanfolyam testreszabási beállítások

- , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
- Ha többet szeretne megtudni AWS lambda, kérjük, látogasson el: https://docs.aws.amazon.com/lamda
7 hours
Overview
Ez az oktató által irányított, élő képzés áttekintést nyújt az AWS termékekről, szolgáltatásokról és megoldásokról. Célja egyének és csapatok, akik:

- értékelni / felkészülni informatikai infrastruktúrájuk kezdeti telepítésére az AWS-en.
- meglévő IT-infrastruktúrájuknak az AWS nyilvános felhőbe történő migrálására való felmérés / felkészülés.

A képzés végére a résztvevők egyértelműen meg fogják érteni az Amazon felhőalapú kínálatának fő alkotóelemeit. A gyakorlati gyakorlatok, megbeszélések és osztályon belüli telepítések biztosítják a résztvevőknek a gyakorlatokat és a visszajelzéseket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy kényelmesen érezzék magukat és felkészüljenek az AWS-be történő saját élő telepítésük végrehajtására.

A tantárgy formátuma

- A képzés interaktív lesz, és magában foglalja a gyakorlati laboratóriumi tevékenységeket és az élő megvalósítást.
21 hours
Overview
Számos lehetőség van a Docker és a Kubernetes telepítésére az AWS-en, beleértve az Amazon Elastic Container Service szolgáltatást, az Amazon ECS-t a Kubernetes , az AWS Fargate-t és az Amazon EC2-t.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik mindegyik szolgáltatást ki akarják értékelni, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a szervezeten belül.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Hozzon létre egy fejlesztési környezetet, amely tartalmazza a fejlesztés megkezdéséhez szükséges összes eszközt.
- Állítson be, konfiguráljon és telepítsen demokonténereket egy sor különböző megközelítés használatával.
- Ismerje meg az AWS-en belüli különféle Docker / Kubernetes megoldások közötti építészeti és tervezési különbségeket.
- Automatizálja a Docker tárolók telepítését.
- Állítson be folyamatos integrációs és telepítési folyamatot.
- Integrálja a Docker és a Kubernetes rendszert egy meglévő folyamatos integrációs rendszerbe.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Overview
Az EKS az AWS önálló menedzsmentje, a Kubernetes -as-a-service ajánlat. Az EKS teljesen skálázható és testreszabható, és lehetővé teszi a Kubernetes telepítésnek, hogy utánozza és / vagy integráljon egy meglévő helyszíni Kubernetes telepítéssel.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet termelési méretű konténer környezetet létrehozni és kezelni a Kubernetes segítségével az EKS-en.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Konfigurálja és kezelje a Kubernetes az EKS-en
- Kubernetes a meglévő Kubernetes környezetet a helyszíni helyről az AWS felhőbe
- Integrálja a Kubernetes szoftvert harmadik fél folyamatos integrációs (CI) szoftverével
- Biztosítson magas rendelkezésre állást és a katasztrófa utáni helyreállítást Kubernetes
- Megérteni és alkalmazni az EKS hatékony kezeléséhez rendelkezésre álló eszközöket

Közönség

- Fejlesztők
- Rendszergazdák
- DevOps mérnökök

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
Weekend AWS (Amazon Web Services) courses, Evening AWS training, AWS boot camp, AWS instructor-led, Weekend AWS (Amazon Web Services) training, Evening AWS courses, AWS coaching, Amazon Web Services instructor, AWS (Amazon Web Services) trainer, AWS training courses, AWS (Amazon Web Services) classes, AWS on-site, AWS private courses, Amazon Web Services one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!