AWS Kurzusok

AWS Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő AWS (Amazon Web Services) képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az AWS alapjait és fejlett koncepcióit. Az AWS képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

AWS Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Az Amazon Web Services (AWS) az Amazon felhőalapú számítástechnikai platformja, amely különböző szolgáltatásokat nyújt globális felhőinfrastruktúrán. Az ilyen platformok közé tartozik a AWS Lambda, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy alkalmazásokat építsenek, telepítsenek és karbantartsanak anélkül, hogy kiszolgálókra lenne szükségük.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik kiszolgáló nélküli alkalmazásokat szeretnének építeni az AWS szerver nélküli platform szolgáltatásaival.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Alkalmazzon eseményvezérelt bevált gyakorlatokat a kiszolgáló nélküli alkalmazások tervezésére a megfelelő AWS-szolgáltatások használatával. Szerver nélküli alkalmazásokat készíthet AWS-szolgáltatások segítségével. Szerver nélküli alkalmazások figyelése, biztonsága és méretezése az AWS-en. Használjon különböző fejlesztői eszközöket a kiszolgáló nélküli alkalmazások telepítésének konfigurálásához és automatizálásához. Hozzon létre és tartson fenn egy listát a kiszolgáló nélküli erőforrásokról, amelyek elősegítik a kiszolgáló nélküli alkalmazások fejlesztését.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup. In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Configure and manage Kubernetes on EKS
 • Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
 • Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
 • Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
 • Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS
Audience
 • Developers
 • System Administrators
 • DevOps Engineers
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Számos lehetőség van a Docker és a Kubernetes telepítésére az AWS-en, beleértve az Amazon Elastic Container Service szolgáltatást, az Amazon ECS-t a Kubernetes , az AWS Fargate-t és az Amazon EC2-t. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik mindegyik szolgáltatást ki akarják értékelni, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a szervezeten belül. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Hozzon létre egy fejlesztési környezetet, amely tartalmazza a fejlesztés megkezdéséhez szükséges összes eszközt.
 • Állítson be, konfiguráljon és telepítsen demokonténereket egy sor különböző megközelítés használatával.
 • Ismerje meg az AWS-en belüli különféle Docker / Kubernetes megoldások közötti építészeti és tervezési különbségeket.
 • Automatizálja a Docker tárolók telepítését.
 • Állítson be folyamatos integrációs és telepítési folyamatot.
 • Integrálja a Docker és a Kubernetes rendszert egy meglévő folyamatos integrációs rendszerbe.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
21 hours
On demand AWS Architect Certification training course is designed to help professionals to become cloud-enabled using Amazon Web Services. This course is taught with real life examples, helps participants understand the practical application of concepts such as fundamentals of cloud computing, Amazon Web services (AWS), Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS), Private Clouds and Cloud programming. After this course participants will be able to have their own implementations on cloud using EC2 instances, S3 buckets etc.
21 hours
Közönség: Felhőmérnökök, Megoldások-építészek, Kiválósági Központ-csapat, Ablakkiszolgáló-rendszergazdák, Unix / Linux rendszergazda, Tárhelygazda, hálózati rendszergazdák, Virtualizációs rendszergazdák A tanfolyam céljai: A tanfolyam célja, hogy megtanítsa:
 • Használja a DevOps módszertan mögött meghúzódó fő fogalmakat és gyakorlatokat
 • Tervezze meg és DevOps az AWS-en egy vagy több DevOps fejlesztési projektet támogató infrastruktúrát
 • Használja az AWS CloudFormation és az AWS OpsWorks szoftvereket fejlesztő, teszt- és termelési környezet létrehozásához szükséges infrastruktúra telepítéséhez.
 • Használja az AWS CodeCommit szoftvert és megértse a lehetőségek sorozatát az AWS folyamatos integrációs környezetének engedélyezéséhez
 • Az AWS CodePipeline használatával megtervezheti és megvalósíthatja az AWS folyamatos integrációs és kézbesítési folyamatát
 • Végezzen el több gyakori folyamatos telepítési felhasználási esetet AWS technológiákkal, beleértve a kék / zöld telepítést és az A / B tesztet
 • Tegyen különbséget az AWS-n elérhető alkalmazástelepítési technológiák (ideértve az AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, az Amazon EC2 Container Service és az Amazon EC2 Container Registry) között, és döntse el, hogy melyik technológia felel meg legjobban egy adott forgatókönyvhöz.
 • Finomítsa az AWS rendszeren szállított alkalmazásokat a nagy teljesítmény érdekében, és használja az AWS eszközöket és technológiákat az alkalmazás és a környezet figyelésére a lehetséges problémákra
28 hours
NOTE: to get the course 100% subsidized by the goverment of Quebec (Quebec residents only) please contact us at quebec@nobleprog.ca REMARQUE: pour que le cours soit subventionné à 100% par le gouvernement du Québec (résidents du Québec seulement), veuillez nous contacter à quebec@nobleprog.ca This 4 day course will provide: 
 • An understanding of the Core AWS services, uses, and basic architecture best practices.
 • Proficiency in designing, developing, and deploying cloud-based solutions using AWS.
 • Experience with developing and maintaining applications written for Amazon Simple Storage Service, Amazon DynamoDB, Amazon Simple Queue Service, Amazon Simple Notification Service, Amazon Simple Workflow Service, AWS Elastic Beanstalk, and AWS CloudFormation.
Audience: Cloud engineers, Centre of excellence team,  Window server administrators, Unix/Linux administrator, Storage administrators, Network administrators , Virtualization administrators. On Completion of this training programme participants should able to deploy and use AWS services from a Developer standpoint.
7 hours
Ez az oktató által irányított, élő képzés áttekintést nyújt az AWS termékekről, szolgáltatásokról és megoldásokról. Célja egyének és csapatok, akik:
 • értékelni / felkészülni informatikai infrastruktúrájuk kezdeti telepítésére az AWS-en.
 • meglévő IT-infrastruktúrájuknak az AWS nyilvános felhőbe történő migrálására való felmérés / felkészülés.
A képzés végére a résztvevők egyértelműen meg fogják érteni az Amazon felhőalapú kínálatának fő alkotóelemeit. A gyakorlati gyakorlatok, megbeszélések és osztályon belüli telepítések biztosítják a résztvevőknek a gyakorlatokat és a visszajelzéseket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy kényelmesen érezzék magukat és felkészüljenek az AWS-be történő saját élő telepítésük végrehajtására.
  A tantárgy formátuma
  • A képzés interaktív lesz, és magában foglalja a gyakorlati laboratóriumi tevékenységeket és az élő megvalósítást.
  21 hours
  Az Amazon Redshift egy petabytescale cloudbased adatraktár szolgáltatás az AWS-ben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják az Amazon Redshift alapjait A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja az Amazon Redshift programot Adatok betöltése, konfigurálása, telepítése, lekérdezése és megjelenítése az Amazon Redshift segítségével Közönség Fejlesztők Informatikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
  14 hours
  Az Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS vagy AWS ECS) egy kontejner orchestrációs szolgáltatás a kontejneres alkalmazások futtatására az AWS-en. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan mérnökökre irányul, akik az Amazon ECS-t szeretnék használni a kontejneres alkalmazások telepítéséhez és méretezéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Hozzon létre egy kontejneres alkalmazást, amely az Amazon ECS-en fut. Ismerje meg, hogyan működnek az ECS Clusters és az ECS Agent. Auto Scale egy kontejneres alkalmazás. Automatizálja a telepítési folyamatot. Integrálja az alkalmazás telepítési folyamatát az új vagy meglévő folyamatos integrációs munkafolyamatokkal.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  Az Amazon elasztikus konténerszolgáltatása a Kubernetes (Amazon EKS vagy AWS EKS) egy szolgáltatás, amely a Kubernetes futtatását az AWS rendszeren lehetővé teszi anélkül, hogy Kubernetes kellene telepítenie és üzemeltetnie a Kubernetes . Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik az Amazon EKS használatával kívánják az AWS által kezelt Kubernetes fürtökön tárolt alkalmazások telepítésére és méretezésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Állítson be egy EKS alapú Kubernetes fürtöt.
  • Hozzon létre és futtasson egy tárolt alkalmazást az Amazon EKS-en.
  • Konténeres alkalmazás automatikus méretezése
  • Automatizálja a telepítési folyamatot
  • Integrálja az EKS alapú alkalmazásokat egy új vagy meglévő folyamatos integrációs munkafolyamattal.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  28 hours
  Kubeflow Ez egy keret a futás Machine Learning munkafogyasztáson Kubernetes. TensorFlow egy gépi tanulási könyvtár és Kubernetes egy orchestrációs platform a tartályos alkalmazások kezelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik Machine Learning munkaköltségeket szeretnének telepíteni egy AWS EC2 szerverre. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Telepítse és konfigurálja Kubernetes, Kubeflow és más szükséges szoftvert az AWS-en. Az EKS (Elastic Kubernetes Service) használatával egyszerűsíti az AWS-en egy Kubernetes klaszter kezdeményezésének munkáját. Hozzon létre és telepítsen Kubernetes csővezetéket az ML modellek automatizálására és kezelésére a gyártásban. Ugrás és telepítés TensorFlow ML modellek több GPU és gépek fut párhuzamosan. Más AWS-menedzselt szolgáltatások nyújtása az ML alkalmazás kiterjesztéséhez.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Az Amazon Web Services (AWS) a felhőben építőalkalmazások infrastruktúráját nyújtja. Terraform, amelyet a Hashicorp hozott létre, az infrastruktúra kezelésére szolgáló eszköz. Az AWS és Terraform kombinációja rendkívül összetett, termelési szintű szerverek és alkalmazások kezelése praktikus, hatékony és még élvezetes. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan mérnökökre irányul, akik az AWS-en a felhőinfrastruktúra tervezésére és építésére szeretnék használni Terraform. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Telepítse és konfigurálja Terraform az AWS-en. Végezzen "infrastruktúrát, mint kód" megközelítést az AWS felhőkörnyezetének kezelésére. Hozzon létre, indítsa el és távolítsa el az infrastruktúrát egyetlen eszköztől. Írja be a nyilatkozat konfigurációs fájlokat, amelyeket bármely más forráskódhoz hasonlóan kezelhet egy verzióvezérlő rendszerben. Gyorsan frissíti a konfigurációs fájlokat, hogy hatékonyan válaszoljon a változó számítógépes erőforrás igényeinek. Együttműködjön más infrastruktúra-mérnökökkel a konfigurációs fájlok megosztásával egy közös kódjegyzékben. Az infrastruktúra beszerzési folyamatának átláthatóságának javítása.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  28 hours
  AWS Advanced Architecture az AWS vállalati infrastruktúrájának és alkalmazásainak tervezésére, telepítésére és telepítésére utal. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a felhőmérnökök, akik szeretnék megérteni és végrehajtani a bonyolultabb szempontokat az AWS építészet. A tanfolyam számos olyan témát foglal magában, mint az AWS Certified Solutions Architect (Professional) szintű tanfolyamok. Azonban ez a kurzus nem célja, hogy felkészítse a résztvevőket a vizsgára. Ez egy gyakorlati, gyakorlati tanfolyam, amely megmutatja, hogyan kell végrehajtani egy élő laboratóriumi környezetben a konfigurációk, megvalósítások és elhelyezések sok, hogy egy AWS Solutions Architect kell végrehajtani. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Komplex felhőmegoldások tervezése az AWS-en. Az AWS-en olyan szoftveralkalmazások telepítése, amelyek skálázhatók, rendkívül rendelkezésre állnak és hibátartalmúak. Integrálja a legmegfelelőbb AWS szolgáltatásokat egy alkalmazással. Egy összetett szoftveralkalmazás áthelyezése az AWS-be. Alkalmazza a legjobb gyakorlatokat az infrastruktúra és alkalmazások tervezésére, végrehajtására, optimalizálására és telepítésére az AWS-en.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  Az Amazon CloudFront egy CDN (Content Delivery Network) szolgáltatás az AWS-ben. Ez áll egy globálisan elosztott hálózat proxy szerverek, amelyek cache tartalmat, hogy javítsa a letöltés sebességét a felhasználók a különböző helyeken. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik weboldaluk vagy webes alkalmazásuk teljesítményének felgyorsítását szeretnék az Amazon CloudFront CDN ( tartalomszolgáltatási hálózat) segítségével. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Állítsa be a megfelelő AWS fiókot a CloudFront-hoz való hozzáféréshez. Cache média tartalmak, mint például a videó és a hang a fogyasztók közelében, hogy csökkentsék a latenciát és növeljék a letöltés sebességét. Cache gyakran hozzáférhető statikus tartalom, mint például a weboldal képek és letölthető szoftver. Cache dinamikus, streaming és interaktív tartalom, hogy javítsa az ügyfél tapasztalat.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Az AWS Outposts egy hibrid felhő megoldás, amely kiterjeszti az Amazon Web Services infrastruktúráját a közvetlen környezetekre. Ami megkülönbözteti a többi hibrid tervezést, az a saját helyi adatbázis-szolgáltatások és a nyilvános felhőforrások integrációja. Az AWS Outposts a szülői eszközökkel és funkciókkal együtt segíti felhasználóit abban, hogy alacsony lassú és biztonságos adatfeldolgozást érjenek el, amely a modern vállalati alkalmazásokat illeti meg. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökök, fejlesztők és adminisztratív informatikai személyzetre irányul, akik a szervezetük adatközpontját és munkafolyamatát az AWS Outposts teljes mértékben támogatott rendszerével szeretnék optimalizálni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Értékelje és készítse el az AWS Outpost telepítésének és telepítésének előzetes környezetet. Hozzon létre egy Outpostot a megfelelő memória- és tárolási lehetőségek alapján a vállalkozás számára. Hozzáférés az AWS felhő architektúrájához, és ismerkedjen meg az AWS Outpost interfészével. Használja a fő eszközöket és funkciókat egy Outpost a nagy adatfeldolgozás és fejlesztési megvalósítások. Rugalmasabb és rugalmasabb irányítási módszerek végrehajtása a szervezetben.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  7 hours
  AWS Technical Essentials az AWS felhőalapú számítástechnikai, tárolási és hálózati koncepciói mögött. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan technikai személyekre irányul, akik szeretnék megérteni az AWS termékeit és szolgáltatásait, hogy tájékozott döntést hozhassanak arról, hogyan kell végrehajtani az AWS felhőmegoldásokat szervezetükön belül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg és értse meg az AWS által kínált szolgáltatások mindegyikének szerepét. Ismerje meg az AWS-hez kapcsolódó terminológiát és fogalmakat. Telepítse és kezelje a csapat felhasználói fiókokat biztonságosan. Az AWS's szolgáltatások megfelelnek a szervezet problémájának és követelményeinek. Tudatos döntéseket hoz arról, hogy mely AWS szolgáltatásokat kell végrehajtani. Tervezzen egy széles körű felhőmegoldási stratégiát egy szervezet számára.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  7 hours
  Az Amazon Web Services (AWS) CodePipeline egy szállítási szolgáltatás, amelyet a fejlesztők használhatnak a szoftverkiadás folyamatának automatizálására. A CodePipeline segít a folyamatos változások kezelésében és konfigurálásában a szoftver kiadásának különböző szakaszaiban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek és fejlesztőknek szól, akik a CodePipeline-t szeretnék használni a kibocsátási csövek automatizálására az alkalmazások és infrastruktúrák hatékony frissítéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek használni a CodePipeline funkcióit és eszközöket a munkafolyamatok automatizálására és konfigurálására a szoftver kiadásának munkafolyamataiban. A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Az Amazon Web Services (AWS) SageMaker egy felhő gépi tanulási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy gyorsan építsenek, képezzék és telepítsék a gépi tanulási modelleket bármilyen mértékben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan adattudósok és fejlesztők számára készült, akik gépes tanulási modelleket szeretnének létrehozni és képezni a termelésre kész tárhelyszállítási környezetbe való elhelyezéshez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Használja a notebook példákat az adatok elkészítéséhez és feltöltéséhez a képzéshez. Képzés gépi tanulási modellek használata képzési adatkészletek. A képzett modelleket egy végpontra helyezzük el, hogy előrejelzéseket készítsünk.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) RoboMaker egy nyitott forrás, cloud szolgáltatás, amely gyorsan segít felhasználók robotikus alkalmazások létrehozásához és felhasználása. AWS RoboMaker fejleszti a robot működési rendszer (ROS) keret az új, gép tanulmány, ellenőrzés és simulaciós szolgáltatások.Ez az instruktor, az élő képzés (online vagy on hely) célja a fejlődésére, amelyek akarnak intézni, konfigurálni, és irányítni AWS RoboMaker képességeket, hogy robotok és autonomái járművek és eszközök létrehozására, szímulására és felhasználására.E képzés végéig a résztvevők AWS RoboMaker használni fogják, hogy a robot alkalmazások építésére, szímulására, eljárásra, kezelésére, vizsgálatot és ellenőrzésére.A koráció formáta
   Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
  Korációs választások
   Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
  14 hours
  Az Amazon S3 (más néven Amazon Simple Storage Service) egy felhőalapú, NoSQL, kulcsszavak tárolási rendszer az AWS-en. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik az Amazon S3 használatát szeretnék lehetővé tenni a weboldalaik, webes alkalmazásaik és/vagy mobilalkalmazásaik felhőalapú tárolásához. A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  AWS Lambda is a "serverless" computing platform that allows engineers to create a small function, configure it in AWS console, and execute it without needing to provision servers—paying only for the resources used during the execution. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use AWS Lambda to build and deploy services and applications to the cloud, without needing to worry about provisioning the execution environment (servers, VMs and containers, availability, scalability, storage, etc.). By the end of this training, participants will be able to:
  • Configure AWS Lambda to execute a function.
  • Understand FaaS (Functions as a Service) and the advantages of serverless development.
  • Build, upload and execute AWS Lambda functions.
  • Integrate Lambda functions with different event sources.
  • Package, deploy, monitor and troubleshoot Lambda based applications.
  Format of the Course
  • Interactive lecture and discussion.
  • Lots of exercises and practice.
  • Hands-on implementation in a live-lab environment.
  Course Customization Options
  • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
  • To learn more about AWS Lambda, please visit: https://docs.aws.amazon.com/lamda
  14 hours
  AWS Lambda egy számítási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kódot írjanak és futtassanak anélkül, hogy tárolókat és virtuális gépeket kellene felpörgetni, tárolást fenntartani, vagy a kód méretarányos futtatásához szükséges erőforrásokat beszerezni. Ez az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azon fejlesztőknek szól, akik szeretnék az AWS Lambda funkciókat integrálni olyan szolgáltatásokkal, mint például az API átjáró, a Kinesis Streams stb. szoftverfejlesztés együttműködésben. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Együttműködő alkalmazások és szolgáltatások fejlesztése az AWS Cloud9 IDE használatával.
  • Integrálja az AWS Lambda funkciókat más AWS szolgáltatásokkal.
  • Hozzon létre és kezeljen API-kat.
  • Állítson be egy AWS Lambda funkciót a valós idejű adatfolyam AWS Lambda és feldolgozásához.
  • Hozzon létre és kezeljen folyamatos integrációs folyamatot az AWS Lambda alkalmazás létrehozásához, teszteléséhez és telepítéséhez.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  14 hours
  Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik szeretnék az IoT eszközöket telepíteni és kezelni az AWS-en. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek létrehozni egy tárgyak internete platformot, amely magában foglalja a háttér, az átjáró és az eszközök telepítését és kezelését az AWS felett. A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • A gyakorlatok az AWS IoT által támogatott nyelvek és SDK-k bármelyikén alapulnak (C, Java , Java Script, Python , Arduino Yún, iOS , Android stb.). Adott nyelv vagy SDK kéréséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
  • További információ az AWS IoT Core-ról: https://aws.amazon.com/iot-core/
  8 hours
  Summary:
  • Basics of IoT architecture and functions
  • “Things”, “Sensors”, Internet and the mapping between business functions of IoT
  • Essential of all IoT software components- hardware, firmware, middleware, cloud and mobile app
  • IoT functions- Fleet manager, Data visualization, SaaS based FM and DV, alert/alarm, sensor onboarding, “thing” onboarding, geo-fencing
  • Basics of IoT device communication with cloud with MQTT.
  • Connecting IoT devices to AWS with MQTT (AWS IoT Core).
  • Connecting AWS IoT core with AWS Lambda function for computation and data storage using DynamoDB.
  • Connecting Raspberry PI with AWS IoT core and simple data communication.
  • Hands on with Raspberry PI and AWS IoT Core to build a smart device.
  • Sensor data visualization and communication with web interface.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) Greengrass egy nyitott forrás, cloud szolgáltatás, amely segíteni a felhasználók létrehozásához és felhasználóknak Internet of Things (IoT) alkalmazásokat a házakban, autókban, kórházban, vállalkozásokban és több. AWS IoT A Greengrass helyi számlás, üzenetet, szinkronizáció, adatogazdaság és gép-tanulási képességek biztonságos és költséghatékony módjában biztonságos és költséghatékony módon.Ez az instruktor, élő képviselő (online vagy on hely) célja a fejlődéseknek, akik akarnak intézni, konfigurációt és kezelni AWS IoT Greengrass képességeket, hogy különböző eszközöknek alkalmazására létrehozni.E képzés végéig a résztvevők használni fogják AWS IoT Greengrass felhasználására, felhasználására, kezelésre, biztonságosan és ellenőrzésére.A koráció formáta
   Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
  Korációs választások
   Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
  7 hours
  Az AWS-környezet kezelése összetett és hibára hajlandó munka. CloudFormation lehetővé teszi egy felhő-környezet biztosítását szöveges alapú YAML-sablonok segítségével. Ez az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik az AWS CloudFormation felhasználásával szeretnék automatizálni az AWS felhő infrastruktúrájának CloudFormation folyamatát. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Engedélyezze az AWS szolgáltatásokat az infrastruktúra kezelésének megkezdéséhez.
  • Megérteni és alkalmazni az „infrastruktúra mint kód” elvét.
  • Javítsa a minőséget és csökkentse az infrastruktúra kiépítésének költségeit.
  • Írjon CloudFormation sablonokat a CloudFormation használatával.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  7 hours
  Az Amazon Web Services (AWS) CloudFormation olyan szolgáltatás, amely az infrastruktúra menedzsmentét egyszerűsíti az infrastruktúra kódként való kezelése révén. CloudFormation A sablonok az AWS erőforrások kezelésére és biztosítására használhatók. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan felhőmérnököknek és fejlesztőknek szól, akik az AWS ökoszisztémáján belüli infrastruktúra erőforrások kezelésére szeretnék használni CloudFormation. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Az infrastruktúra menedzsmentének automatizálására szolgáló CloudFormation minták végrehajtása. A meglévő AWS erőforrások integrálása CloudFormation. Használja a StackSeteket, hogy több fiókban és régióban kezelje a stackeket.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  A DynamoDB egy nem SQL adatbázis-szolgáltatás, amelyet az AWS kínál az AWS portfólió részeként. Ez kulcsfontosságú és dokumentum-alapú adatbázis, amely gyors teljesítményt nyújt. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik szeretnék a DynamoDB No SQL adatbázist az AWS-en tárolt webes alkalmazásba integrálni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet az adatok DynamoDB-be történő integrálásának megkezdéséhez.
  • Integrálja a DynamoDB-t webes és mobil alkalmazásokba.
  • Adatok mozgatása AWS-ben az AWS-szolgáltatásokkal.
  • Végezzen műveleteket az AWS DAX segítségével.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  4 hours
  Summery:
  • Basics of IoT architecture and functions
  • “Things”, “Sensors”, Internet and the mapping between business functions of IoT
  • Essential of all IoT software components- hardware, firmware, middleware, cloud and mobile app
  • IoT functions- Fleet manager, Data visualization, SaaS based FM and DV, alert/alarm, sensor onboarding, “thing” onboarding, geo-fencing
  • Basics of IoT device communication with cloud with MQTT.
  • Connecting IoT devices to AWS with MQTT (AWS IoT Core).
  • Connecting AWS IoT core with AWS Lambda function for computation and data storage.
  • Connecting Raspberry PI with AWS IoT core and simple data communication.
  • Alerts and events
  • Sensor calibration

  Last Updated:

  Online AWS (Amazon Web Services) courses, Weekend AWS courses, Evening AWS training, AWS boot camp, AWS (Amazon Web Services) instructor-led, Weekend AWS training, Evening AWS courses, Amazon Web Services coaching, AWS (Amazon Web Services) instructor, AWS trainer, AWS (Amazon Web Services) training courses, AWS classes, AWS on-site, Amazon Web Services private courses, AWS one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions