AWS Kurzusok

AWS Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett élő AWS (Amazon Web Services) tanfolyamok az interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják az AWS alapjait és fejlett koncepcióit. Az AWS képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Az Amazon Redshift egy petabytescale cloudbased adatraktár szolgáltatás az AWS-ben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják az Amazon Redshift alapjait A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja az Amazon Redshift programot Adatok betöltése, konfigurálása, telepítése, lekérdezése és megjelenítése az Amazon Redshift segítségével Közönség Fejlesztők Informatikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
21 hours
Overview
On demand AWS Architect Certification training course is designed to help professionals to become cloud-enabled using Amazon Web Services. This course is taught with real life examples, helps participants understand the practical application of concepts such as fundamentals of cloud computing, Amazon Web services (AWS), Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS), Private Clouds and Cloud programming. After this course participants will be able to have their own implementations on cloud using EC2 instances, S3 buckets etc.
21 hours
Overview
Közönség: Cloud mérnökök, megoldási építészek, kiválósági központok, ablakkiszolgáló-felügyelők, Unix / Linux rendszergazdák, tárolási adminisztrátorok, hálózati rendszergazdák, virtualizációs adminisztrátorok A tanfolyam céljai: Ez a tanfolyam célja, hogy megtanítsa, hogyan kell: Használja a DevOps módszertana mögött álló fő fogalmakat és gyakorlatokat Olyan infrastruktúra kialakítása és megvalósítása az AWS-en, amely egy vagy több DevOps fejlesztési projektet támogat Használja az AWS CloudFormation és az AWS OpsWorks programokat a fejlesztési, tesztelési és gyártási környezetek létrehozásához szükséges infrastruktúra telepítéséhez Használja az AWS CodeCommit-t, és ismerje meg a Folyamatos integrációs környezet engedélyezésének lehetőségét az AWS-ben Használja az AWS CodePipeline-t a folyamatos integrációs és szállítási csővezeték tervezéséhez és megvalósításához az AWS-ben Számos gyakori Folyamatos telepítés használatát alkalmazza az AWS technológiák használatával, beleértve a kék / zöld telepítést és az A / B tesztelést Tüntesse fel az AWS (AWS CodeDeploy, az AWS Opsworks, az AWS Elastic Beanstalk, az Amazon EC2 Container Service és az Amazon EC2 Container Registry) elérhető alkalmazások telepítési technológiáinak tömbjét, és határozza meg, hogy melyik technológia illik legjobban egy adott forgatókönyvhöz Finoman hangolja be az AWS-hez szállított alkalmazásokat a nagy teljesítmény érdekében, és használja az AWS eszközöket és technológiákat az alkalmazások és a környezet monitorozásához a lehetséges problémák miatt .
28 hours
Overview
Ez a 4 napos kurzus biztosítja: A Core AWS szolgáltatások, a felhasználások és az alapvető architektúra legjobb gyakorlatainak megértése Jó tudás a cloudbased megoldások tervezésében, fejlesztésében és telepítésében az AWS használatával Az Amazon Simple Storage Service, az Amazon DynamoDB, az Amazon Simple Queue szolgáltatás, az Amazon Simple Notification szolgáltatás, az Amazon Simple Workflow szolgáltatás, az AWS Elastic Beanstalk és az AWS CloudFormation számára készített alkalmazások fejlesztése és karbantartása Közönség: Cloud mérnökök, kiválósági központ, ablakkiszolgáló rendszergazdák, Unix / Linux rendszergazdák, tárolási adminisztrátorok, hálózati adminisztrátorok, virtualizációs adminisztrátorok A képzési program befejezésekor a résztvevőknek képesnek kell lenniük arra, hogy fejlesztői szempontból telepítsék és használják az AWS szolgáltatásokat .
14 hours
Overview
Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS or AWS ECS) is a container orchestration service for running containerized applications on AWS.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at engineers who wish to use Amazon ECS to deploy and scale containerized applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create a containerized application running on Amazon ECS.
- Understand how ECS Clusters and the ECS Agent work.
- Auto Scale a Containerized Application.
- Automate the Deployment Process.
- Integrate the Docker application deployment process with new or existing Continuous Integration workflows.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
Amazon rugalmas konténer szolgáltatás Kubernetes (Amazon EKS, vagy AWS EKS) egy szolgáltatás fut Kubernetes az AWS anélkül, hogy telepíteni és működtetni Kubernetes magad.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének használni az Amazon ECS telepítése és méretezés konténeres alkalmazások.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- létre egy EKS alapú Kubernetes klaszter.
- hozzon létre egy konténeres alkalmazás fut az Amazon EKS.
- Automatikus méretezés containerized alkalmazás
- automatizálja a telepítési folyamat
a - Az EKS-alapú alkalmazásokat új vagy meglévő folyamatos integrációs munkafolyamattal integrálja.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Overview
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azokra a mérnökökre irányul, akik az AWS-en szeretné telepíteni és kezelni az IoT eszközöket.

E képzés végén a résztvevők képesek lesznek egy olyan IoT platform létrehozására, amely magában foglalja a backend, az átjáró és az eszközök telepítését és kezelését az AWS tetején.

A tanfolyam formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

A kurzus testreszabási beállításai

- A gyakorlatok az AWS IoT által támogatott számos nyelv és SDK (C, Java, JavaScript, Python, Arduino Yún, iOS, Android stb.) Bármelyikén alapulnak. Egy adott nyelv vagy SDK kérésére forduljon hozzánk bizalommal.
- Ha többet szeretne megtudni az AWS IoT Core-ról, látogasson el a következő oldalra: https://aws.amazon.com/iot-core/
14 hours
Overview
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni AWS lambda építeni és telepíteni szolgáltatások és alkalmazások a felhő, anélkül, hogy aggódnia létesítése a végrehajtási környezet (szerverek, VMs és konténerek, rendelkezésre állás, skálázhatóság, tárolás stb.)

végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- configure AWS lambda-hoz kivégez egy függvény.
- megérteni FaaS (funkciók, mint a szolgáltatás), és az előnyeit szerver undevelopment.
- építeni, feltölteni és végrehajtani AWS lambda funkciók.
- integrálja a lambda függvényeket különböző esemény forrásokkal.
a lambda alapú alkalmazások - csomagja, telepítése, figyelése és hibaelhárítása.

formátuma tanfolyam

- interaktív előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.

tanfolyam testreszabási beállítások

- , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
- Ha többet szeretne megtudni AWS lambda, kérjük, látogasson el: https://docs.aws.amazon.com/lamda
7 hours
Overview
Ez a oktató által vezetett, az élő képzést nyújt áttekintést AWS termékek, szolgáltatások és megoldások. Ez célja az egyének és csapatok, akik:

- értékeli/készül az első bevetését informatikai infrastruktúra az AWS.
- értékelése/készül áttérni a meglévő informatikai infrastruktúra az AWS nyilvános felhő.

végére ez a képzés, a résztvevők egy világos megértése a fő összetevő alkotó Amazon & #39; s felhő kínál. A kezek--ra ünnepély, viták és-ban-osztály központi akarat beszerez résztvevő-val a gyakorlat és visszacsatolás ők szükség-hoz megtapint kényelmes és előkészített-hoz elvégez-uk saját él bevetések-hoz AWS.

formátuma a kurzus

- a képzés interaktív lesz, és magában foglalja a gyakorlati labor tevékenységek és az élő végrehajtás.
21 hours
Overview
There are a number of options for deploying Docker and Kubernetes on AWS, including Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS for Kubernetes, AWS Fargate, and Amazon EC2.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at engineers who wish to evaluate each of these services to make an informed decisions about which to deploy within their organization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up a development environment that includes all needed tools to start developing.
- Set up, configure and deploy a series of demo containers using a number of different approaches.
- Understand the architectural and design differences among different Docker/Kubernetes solutions within AWS.
- Automate the deployment of Docker containers.
- Set up a continuous integration and deployment pipeline.
- Integrate Docker and Kubernetes into an existing continuous integration system.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.

By the end of this training, participants will be able to:

- Configure and manage Kubernetes on EKS
- Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
- Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
- Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
- Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS

Audience

- Developers
- System Administrators
- DevOps Engineers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
Weekend AWS courses, Evening AWS training, AWS boot camp, AWS instructor-led, Weekend AWS training, Evening AWS courses, AWS coaching, AWS instructor, AWS trainer, AWS training courses, AWS classes, AWS on-site, AWS private courses, AWS one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!