Azure Kurzusok

Azure Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Azure (Microsoft Azure) képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be a Microsoft Azure alapvető koncepcióit, összetevőit és szolgáltatásait, miközben a résztvevők egy mintafelhő-alkalmazás létrehozásán lépnek keresztül. Az Azure-képzés „online élő képzésként” vagy „helyszíni élő képzésként” érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Azure Subcategories

Microsoft Azure Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
A Azure a Microsoft felhőalapú számítástechnikai szolgáltatási platformja, amely szolgáltatások széles gyűjteményét kínálja a felhőalapú erőforrások és szolgáltatások eléréséhez és kezeléséhez.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a biztonsági rendszergazdáknak szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan konfigurálják a Azure felhőalapú biztonságot a Azure-ban futó munkaterhelések biztonsága érdekében.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be a gazdagép és a hálózat biztonságát. Azure speciális biztonsági beállítások konfigurálása. A Azure segítségével biztosíthatja a számítási felhő munkaterhelését. Használja a végpontvédelmi szolgáltatásokat a rosszindulatú programok és vírusok ellen. Biztonságos konténer-munkaterhelések, amelyek a Azure alatt futnak.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Azure Kubernetes A szolgáltatás (AKS) egy szolgáltatás Kubernetes szolgáltatás, amely egyszerűen egy Kubernetes kluster felhasználása és kezelésének Azure.  E tanácsadóban élő képviselő (azon vagy a helyén) résztvevők megtanulnak, hogyan létrehozni és kezelni a termelésszínű konteiner környezet Kubernetes használható AKS. E képzés végéig a résztvevők tudnak:
  Meghatározás és kezelés Kubernetes AKS-n. A Kubernetes csúsztról kezelése, kezelése és szállítására. A felszerelési (Docker) alkalmazások Azure. Migrátja meglévő Kubernetes környezet AKS-ből. Integrát Kubernetes harmadik fél folytató integráció (CI) szoftverével. A magas elérhetőség és a katasztrófiási visszatérítés biztosítása Kubernetes bekezdésében.
A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
14 hours
Ez a képzés lehetővé teszi a küldötteknek, hogy javítsák a Microsoft Azure megoldástervezési készségeiket. A képzés után a küldött megérti az Azure szolgáltatások jellemzőit és képességeit, képes lesz azonosítani a kompromisszumokat, és döntéseket hozhat nyilvános és hibrid felhőalapú megoldások tervezésére. A képzés során meghatározzák azokat a megfelelő infrastruktúra- és platformmegoldásokat, amelyek a megoldás életciklusán keresztül teljesítik a szükséges funkcionális, működési és telepítési követelményeket.
7 hours
Azure felhőalapú szolgáltatások átfogó halmaza, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek, IT szakembereknek és szervezeteknek az alkalmazások és az infrastruktúra-szolgáltatások létrehozását, telepítését és működtetését. Ebben az oktató által irányított, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Microsoft Azure alapvető fogalmait, összetevőit és szolgáltatásait, miközben egy minta felhőalkalmazás létrehozásával lépnek át. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg a Microsoft Azure alapjait
 • Ismerje meg a különböző Azure eszközöket és -szolgáltatásokat
 • Tanulja meg, hogyan kell az Azure t Azure létrehozására használni
Közönség
 • Fejlesztők
 • IT szakemberek
 • mérnökök
 • Business vezetők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
Azure is a comprehensive set of cloud services that enables developers, IT professionals, and organizations to build, deploy, and operate applications and infrastructure services. The Azure Command Line Interface (CLI) is an open source, cross-platform command line tool that makes creating and managing Azure resources easier. In this instructor-led, live training, participants will learn how to get started using the Azure CLI. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the basics of using the Azure CLI
 • Learn techniques for managing resources using the Azure CLI
 • Apply their learnings to practical real-world problems involving virtual machines, resource management, storage accounts, web apps, and SQL databases
 • Automate their API using Azure service principals
Audience
 • Developers
 • IT Professionals
 • Technicians
 • DevOps E
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Az Azure Bot szolgáltatás egyesíti a Microsoft Bot Framework és az Azure funkciók hatalmát az intelligens robotok gyors fejlesztésének lehetővé tétele érdekében. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet könnyedén létrehozni egy intelligens robotot a Microsoft Azure A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg az intelligens robotok alapjait
 • Tanulja meg, hogyan hozhat létre intelligens botokat felhőalkalmazások segítségével
 • Ismerje meg a Microsoft Bot Framework, a Bot Builder SDK és az Azure Bot szolgáltatás használatát
 • Tudja meg, hogyan lehet robotokat tervezni botminták segítségével
 • Az első intelligens robot fejlesztése a Microsoft Azure
Közönség
 • Fejlesztők
 • Hobbifelhasználók
 • mérnökök
 • IT szakemberek
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Internet of Things (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy egymással kommunikáljanak és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a felhőmérés és az adatok rögzítése révén. Azure egy átfogó felhőszolgáltatási készlet, amely egy IoT Suite-t kínál, amely előre konfigurált megoldásokból áll, amelyek segítenek a fejlesztőknek az IoT projektek fejlesztésének felgyorsításában. Ebben az oktatók által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell IoT alkalmazásokat fejleszteni Azure. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az IoT építészet alapjait Telepítés és konfiguráció Azure IoT Suite Ismerje meg az IoT rendszerek programozásában való használat előnyeit Azure Végrehajtása különböző Azure IoT szolgáltatások (IoT Hub, Funkciók, Stream Analytics, Power BI, Cosmos DB, DocumentDB, IoT Device Management) Építsen, teszteljen, telepítse és megoldja a problémákat egy IoT rendszer használatával Azure
közönség
  Fejlesztők mérnökök
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at security administrators who wish to secure Azure workloads. By the end of this training, participants will be able to:
 • Administrate host security, network security, and more.
 • Set up storage and database security in Azure.
 • Implement security monitoring using Azure resources.
 • Prevent malicious cyber attacks on data and infrastructures.
14 hours
Azure Machine Learning egy felhőalapú platform a gépi tanulási modellek építésére, képzésére és telepítésére. Azure Machine Learning lehetővé teszi a felhasználók számára a gépi tanulási megoldások létrehozását egyetlen kódvonal nélkül. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adattudósok, akik szeretnék használni Azure Machine Learning építeni végső-végső gépi tanulási modellek előrejelző elemzés. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen gépi tanulási modelleket nulla programozási tapasztalattal. Készítsen előrejelző algoritmusokat Azure Machine Learning. Termelés kész gépi tanulási algoritmusok.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
MLOps (Machine Learning műveletek) az adat tudomány integrálásának és az ML életciklusának kezeléséhez szükséges műveletek gyakorlata. MLOps lehetővé teszi a gépi tanulási modell fejlesztésének és képzésének automatizálását. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adattudósok, akik szeretnék használni Azure Machine Learning és Azure DevOps, hogy megkönnyítse MLOps gyakorlatokat. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Reproduktív munkafolyamatok és gépi tanulási modellek létrehozása. Menedzsere a gépi tanulási életciklus. Nyomon követés és jelentés modell verzió története, eszközök, és így tovább. A gyártás készen áll a gépi tanulási modellek bárhol.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Kubeflow A munkavégzés keretén alapuló Machine Learning munkaköltség Kubernetes. TensorFlow az egyik legnépszerűbb gépi tanulás könyvtárak. Kubernetes egy orchestrációs platform a kontejneres alkalmazások kezelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan mérnökökre irányul, akik Machine Learning munkaköltségeket szeretnének telepíteni a Azure felhőre. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Kubernetes, Kubeflow és más szükséges szoftvert Azure. Használja Azure Kubernetes Szolgáltatás (AKS), hogy egyszerűsítse a munkát kezdeményezésére egy Kubernetes csoport Azure. Hozzon létre és telepítsen Kubernetes csővezetéket az ML modellek automatizálására és kezelésére a gyártásban. Ugrás és telepítés TensorFlow ML modellek több GPUs és gépek fut párhuzamosan. Más AWS-menedzselt szolgáltatások nyújtása az ML alkalmazás kiterjesztéséhez.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Azure Machine Learning (AML) egy pay-as-you-go, felhőalapú környezet az ML modellek képzésére, telepítésére, automatizálására, kezelésére és nyomon követésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan mérnökökre irányul, akik az ML-nek a drag-and-drop platformját szeretnék használni a munkaköltségek telepítéséhez anélkül, hogy szoftvereket és hardvereket kellene vásárolni, és nem kell aggódnia a karbantartásról és a telepítésről. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Írja meg a nagyon pontos gépi tanulási modelleket Python, R vagy nulla kódú eszközökkel. Leverage Azure rendelkezésre álló adatkészletek és algoritmusok képzésére és nyomon követésére gépi tanulás és mélyreható tanulási modellek. Használja az interaktív munkaterületet az ML modellek együttműködésének fejlesztésére. Válasszon a különböző Azure-támogatott ML keretek közül, mint például a PyTorch, TensorFlow, és a scikit-learn.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
DevOps olyan gyakorlat, amely elősegíti a fejlesztési (Dev) és műveleti (Ops) folyamatok együttműködését. Azure DevOps a Microsoft eszközeinek és szolgáltatásainak egy csoportja, amely a szoftver folyamatos integrációjának és szállításának platformját nyújtja. Támogatja a csapatokat azáltal, hogy hatékonyságot hajt végre minden szoftverfejlesztési feladat során a DevOps alapú megoldások használatával, mint például a Board, Pipelines és így tovább. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, fejlesztők és projektmenedzserek, akik szeretnék használni Azure DevOps építeni és telepíteni optimalizált vállalati alkalmazások gyorsabban, mint a hagyományos fejlesztési megközelítések. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az alapvető DevOps szókincset és elveit. Telepítse és konfigurálja a szükséges Azure DevOps szoftverfejlesztési eszközöket. Használja Azure DevOps eszközöket és szolgáltatásokat, hogy folyamatosan alkalmazkodjon a piacra. Építsen vállalati alkalmazásokat és értékelje a jelenlegi fejlesztési folyamatokat Azure DevOps megoldásokon. Hatékonyabban kezelje a csapatokat, és felgyorsítja a szoftver üzemeltetési idejét. A fejlesztési gyakorlatok elfogadása DevOps a szervezetben.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A Microsoft Azure Service Fabric (ASF) egy platform, mint szolgáltatás (PaaS), amelyet méretezhető mikrotiszolgálási alapú felhőalapú alkalmazások telepítéséhez használnak. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell mikroszolgáltatásokat építeni a Microsoft Azure Service Fabric (ASF) segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Használjon ASF-t platformként a mikroszolgáltatások felépítéséhez és kezeléséhez
 • Ismerje meg a legfontosabb mikroszolgáltatási programozási koncepciókat és modelleket.
 • Hozzon létre egy fürtöt az Azure
 • Mikroszolgáltatások telepítése helyiségekben vagy a felhőben
 • Hibakeresés és hibaelhárítás egy élő mikro-szolgáltatás alkalmazásban
Közönség
 • Fejlesztők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
 • További információ a Service Fabrice-ról: https://github.com/Microsoft/service-fabric
35 hours
Microsoft Azure Infrastructure and Deployment

Last Updated:

Online Microsoft Azure courses, Weekend Microsoft Azure courses, Evening Microsoft Azure training, Azure boot camp, MS Azure instructor-led, Weekend MS Azure training, Evening Azure courses, Azure coaching, MS Azure instructor, MS Azure trainer, Microsoft Azure training courses, Microsoft Azure classes, Microsoft Azure on-site, MS Azure private courses, Microsoft Azure one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions