VMware Kurzusok

VMware Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő VMware képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a VMware szerver telepítését, konfigurálását és kezelését. A VMware képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

VMware Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
VMware PKS (más néven "VMware Pivotal Container Service" és "VMware Essential PKS") egy Kubernetes platform a telepítésének és működésének egyszerűsítésére Kubernetes-alapú kontejner szolgáltatások. VMware A PKS olyan telepítési rendszereket használ, mint a BOSH és a Pivotal Ops Manager a kontejneres infrastruktúrák biztonságos kezelésére. A szoftver tulajdonos változata "VMware Tanzu Kubernetes Grid Integrated Edition" (korábban "VMware Enterprise PKS" néven ismert). Ez a kurzus lehet alkalmazkodni vagy a nyílt forráskódú vagy tulajdonos verzió. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra és fejlesztőkre irányul, akik telepíteni, konfigurálni, nyomon követni és kezelni Kubernetes-alapú környezetet VMware PKS (korábban a Pivotal Container Service néven) révén. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse VMware PKS alkatrészeket és eszközöket. Használja a BOSH és a Pivotal Ops Manager szolgáltatást. Integrálja a PKS-t VMware Harbor kapacitással. Az infrastruktúrák és alkalmazások kezelése és nyomon követése VMware eszközökkel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
VMware Tanzu egy termék- és megoldáscsomag a kontejneres alkalmazások építésére, üzemeltetésére és kezelésére. Ez segít megkönnyíteni a tevékenységek és az életciklus menedzsment Kubernetes csoportok. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök és fejlesztők, akik szeretnék használni VMware Tanzu felhőből származó alkalmazások létrehozására, telepítésére és szervezésére egy VSphere környezetben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozza létre a szükséges környezetet a Kubernetes klusterek kezelésének megkezdéséhez a VMWare Tanzu használatával. Ismerje meg a VMWare termékportfóliójának alapjait a klusterek és alkalmazások központosításához. Építsen, futjon, telepítse és szervizezzen tartályos alkalmazásokat a VMWare Tanzu Kubernetes hálózati szolgáltatással. Ismerje meg, hogyan kell kezelni és nyomon követni az életciklust VMware Tanzu komponensek VSphere.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online VMware courses, Weekend VMware courses, Evening VMware training, VMware boot camp, VMware instructor-led, Weekend VMware training, Evening VMware courses, VMware coaching, VMware instructor, VMware trainer, VMware training courses, VMware classes, VMware on-site, VMware private courses, VMware one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions