BPM Kurzusok

BPM Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő BPM (Üzleti folyamatmenedzsment) képzések gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be, hogyan kell megérteni, megtervezni és megvalósítani a BPM-et egy szervezeten belül. BPM-tanfolyamaink elméleti, esettanulmány-megbeszéléseket és az élő laborkörnyezetben elsajátított fogalmak gyakorlati alkalmazását tartalmazzák, amelyek célja, hogy segítsék a résztvevőket szervezetük működési hatékonyságának növelésében. A BPM tréning „online élő tréning” vagy „helyszíni élő tréning” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Business Process Management Subcategories

BPM Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This course has been created for business analysts who want to use BPMN 2.0 extensively in their projects. It focuses on practical aspects of all BPMN 2.0 specification as well as implementations of common patterns. It is a series of short lectures followed by exercises: the delegates will have a problem described in English, and will have to create a proper diagram for each problem. After that, the diagrams will be discussed and assessed by the group and the trainer. This course doesn't cover execution part of BPMN, it focuses on analysis and process design aspects of BPMN 2.0.
14 hours
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket A tanfolyam célja: Hogyan növelhető a termelékenység és a hatékonyság? Hogyan növelhető az üzleti folyamatok megfelelése és irányítása Hogyan lehet egy üzleti folyamatot agilisabbá tenni és lehetővé tenni a változást? Hogyan növelhető a legjobb gyakorlatok skálázhatósága egy változó szervezetnél? Hogyan javítható a kommunikáció, együttműködés, koordináció a csapatok között? A folyamatvezeték láthatóságának javítása Hogyan lehet pontosabbá tenni a működési előrejelzéseket? Hogyan növelhető a folyamatátadás? Hogyan csökkenthető a bemeneti költségek azáltal, hogy a folyamaton keresztül vezetik a folyamat szereplőit, és csökkentik a magas színvonalú, drága személyzetet Hogyan lehet az új bérleti díjat gyorsabban felvenni, azáltal, hogy új munkásokat végez az üzleti folyamat dokumentációját követve .
28 hours
OCEB2 Content Developer NobleProg has official OMG OCEB 2 Content Developer status, which means that our course outlines and training materials were developed by the same experts who prepared questions for OCEB 2 exams. This course prepares you for the OMG Certified Expert in BPM (OCEB v2) Fundamental Examination. After this course you can practise using our testing engine on over 200 sample questions.
21 hours
Ez a kurzus átfogó áttekintést ad a jelenlegi BPEL összes fontosabb kezdeményezéséről. Megismerheti az izgalmas technológiák lehetőségeit. A tanfolyam végéig képesnek kell lennie:
 • Ismerje meg a BPEL 1.1 specifikáció kulcsfogalmát
 • Képes megtanulni a BPEL szintaxisát és szemantikáját
 • A BPEL és a WSDL közötti kapcsolat megértése
 • A tapasztalatok megszerzése a BPEL használatával összetett alkalmazással
 • Megérteni, melyik BPEL konstrukció a legmegfelelőbb
 • Ismerje meg a BizTalk vagy az Oracle JDeveloper használatával kapcsolatos legjobb gyakorlatokat
21 hours
A kurzus magában foglalja, hogyan kell: Üzleti újratervezés projekt kiválasztása, megszervezése és végrehajtása A versenyelőny elérése a technológia kihasználásával és az UML eszközök használatával Maximálisan növelheti az ügyfelek elégedettségét azáltal, Ismertesse az üzleti folyamatok diszfunkciójának tipikus tüneteit A vállalkozáson belül sikeresen alakítsa át a munkafolyamatot és a struktúrát Biztosítsa a bevált gyakorlatokat az üzleti minták alkalmazásával .
35 hours
Ez egy olyan kurzus, amely a közigazgatás és az információs technológia közepette helyezi el az operatív Business folyamatok tervezéséhez, megvalósításához, ellenőrzéséhez és elemzéséhez szükséges eszközöket és technikákat.
Ez a kurzus gyakorlati feladatokat is tartalmaz, a résztvevők elméleti órákban kerülnek bemutatásra a témákban, és ezek gyakorlati gyakorlatok kísérik. Mit fogsz tanulni?
1. A BPM alapjai
2. BPM végrehajtási stratégiák
3. Folyamatmodellezés, elemzés és tervezés
4. Go át az üzleti stratégiákhoz
5. Egy folyamat modellezése BPM N-vel
6. Business szabályok
21 hours
Ez a BPM képzés megtanítja, hogyan automatizálható és kezelhető az üzleti munkafolyamatok széles köre. Megvizsgáljuk az automatizálási lépéseket egy olyan tipikus folyamaton belül, amelyben a munkadarabokat az egyik résztvevőtől egy másik tevékenységre átadják, egy üzleti szabály szerint. Először tanácsokat kap a legjobb gyakorlatok automatizált felügyeletéről, valamint a hatékony irányítási gyakorlatokra vonatkozó tippekről és trükkökről. A kurzus befejezésekor:
 • Ismerje meg a kulcsfontosságú kifejezéseket és fogalmakat a BPM
 • A BPM megvalósításához fontos módszereket és technikákat használjon
 • Határozza meg a BPM támogató különböző technológiákat
 • Ismerje meg a folyamat és a szabályok követelményeinek megkülönböztetését
 • Írja le az írott üzleti ügyeket a folyamatterületekre és a szabályrendszerekre
 • A szabályok-központú és a folyamatközpontú megközelítések közötti stratégiák megértése
 • Az üzleti intelligencia fejlesztése a folyamatleírásokból és szabályrendszerekből
21 hours
Ez a kurzus holisztikus, strukturált megközelítés a palackok nyakát és az üzleti folyamatok optimalizálását. Gyakorlati workshop, ahol a résztvevők példákat kapnak, majd később hasonló feladatokat kell megoldani a csapatmunka során.
 • A vállalati tapasztalatok felhasználása a folyamatok kezelésében más bankok / ágazatokban a bemutató bemutatásához
 • Bemutatjuk a résztvevőket a különböző folyamatmódszerekhez (Lean, SIX Sigma), de nem teljesen elmélettel ezekkel a módszertanokkal kapcsolatban (ennek a képzésnek a célja nem a Lean vagy a Six Sigma minősítések átadása, hanem a különböző módszertanok ismerete, hogy hogyan tudunk használja a részét napi tevékenységünkben)
 • A prezentációnak elsősorban üzleti kérdésekre (és nem tiszta IT-folyamatokra)
56 hours
közönség
  rendszerépítészek
Ebben az oktatók által vezetett képzésben a résztvevők megtanulják:
  Az üzleti alkalmazások fejlesztése a Pega Platformon. A Pega szabályképes architektúrája a folyamatáramlások, a felhasználói képernyők, az automatizált döntések és a tulajdonságok beállításához. Hogyan kell modellezni a valós üzleti folyamatok. Hogyan lehet javítani az üzleti alkalmazás tervezését. Hogyan kell konfigurálni az eseti és eseti feldolgozási viselkedés. Hogyan lehet automatizálni a döntéshozatalt egy alkalmazás során Hogyan kezeljük a referenciaadatokat, hogy az alkalmazások alkalmazkodjanak a változó üzleti körülményekhez.
70 hours
•   közönség
  Tanúsított rendszerépítészek
Ebben az oktató által vezetett képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell:
  újrafelhasználható alkalmazási elemek tervezése és végrehajtása Pega alkalmazások létrehozása és bővítése szabályok, szabályok sorozatainak kezelése és az Enterprise Class Structure (ECS) felhasználása az esettípusok és alkalmazások közötti szabályok újrafelhasználásának előmozdítása érdekében szerepek beállítása, hozzáférési csoportok, kiváltságok Adatok hozzáférésének kezelése egy alkalmazásban A varázslók létrehozása a feladatok sorrendjének konfigurálásához Mobil és egyéb készülékek tervezési alkalmazása Integrációs beállítások kezelése Next-Best-Action döntéshozatal beépítése alkalmazásokba
7 hours
Signavio Process Manager az üzleti folyamatok modellezésére és szimulációjára szolgáló alkalmazás. Együttműködési képességei lehetővé teszik az érdekelt felek számára, hogy megosszák és megjegyezzék a folyamatmodelleket és a diagramokat. Ebben az oktatók által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kezeljék az üzleti folyamatokat a Signavio használatával. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Használja a drag-and-drop-t, hogy következetes, olvasható modelleket hozzon létre, amelyek egy szervezet működését térképezik. Együttműködve dokumentálja, optimalizálja és szimulálja az üzleti folyamatokat Használja a Signavio-t a folyamat megfelelőségének biztosításához Használja a Signavio-t az üzleti teljesítmény optimalizálásához
közönség
  folyamattervezők folyamatelemző Személyek, akik felelősek vagy érdeklődnek a folyamatoptimalizálás a szervezetükön belül
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
28 hours
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket .
21 hours
Az RPA Express a WorkFusion automatizálási eszköztárának egyik eszköze Az RPA (Robotikus folyamatautomatizálás) általában olyan automatizálási technikának minősül, amelyben az Excel / VBA makrókhoz hasonló egyszerű precódusú kódrészleteket használnak az ember által egy vállalati alkalmazásban általában végrehajtott ismétlődő feladatok elvégzésére Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan lehet azonosítani a kulcsfontosságú folyamatváltozókat, és összekapcsolni őket, miközben lépéseket tesznek egy üzleti folyamat létrehozásával az RPA Express segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Az RPA Express telepítése és konfigurálása Határozza meg az RPA Express által rögzítendő lépéseket és műveleteket Használja az RPA Express szolgáltatást az üzleti folyamatok feltérképezéséhez Hozzon létre botokat, hogy rögzítse és megismételje az eseményeket egy webhelyen, asztalon vagy terminálon Tervezzen egy folyamat automatizálási stratégiát Közönség Operations Managers Üzleti elemzők Folyamatelemzők Automatizálási fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
A képzés célkitűzései a következők:
  A tudományág hozzájárulásának bemutatása BPM a szervezetekhez – vállalatokhoz és közigazgatásokhoz – a szabályozással kapcsolatos megközelítés és folyamatok megvalósításában GDPR. A folyamatok sikeres megvalósításának különböző lépéseinek bemutatása GDPR, az ellenőrzés, a modellezés és egyes esetekben a kiberbiztonsággal való kapcsolat szempontjából.
14 hours
Célkitűzés: Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat. Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket.
14 hours
Közönség: A folyamatmodellezés iránti érdeklődésre számot tartó küldöttek számára előnyös lesz, ha részt vesznek az üzleti folyamatmodellezési jelölés képzési kurzusában:
 • Business és folyamatelemzők
 • Folyamattervezők és végrehajtók
 • Projekt és programvezetők
 • Bárki, aki részt vesz az üzletváltásban és az átalakulásban.
21 hours
Ez a kurzus a BPM N 2.0 modellezési folyamatáért felelős személy számára készült. Az összes BPM N 2.0 specifikáció gyakorlati aspektusaira és a közös minták megvalósítására összpontosít. Ez egy rövid előadások sorozata, melyet gyakorlatok követnek: a küldötteknek angol nyelven leírt problémájuk van, és minden problémára megfelelő diagramot kell készíteniük. Ezt követően a csoport és a tréner megvitatja és értékeli a diagramokat. Ez a kurzus a BPM N diagramjainak megértésére összpontosít, de a BPM N. végrehajtási részének alapvető részét is lefedi.
28 hours
Business Process Model és jelölés ( BPM N), a döntési modell és jelölés ( DMN ) és Case Management Modell és jelölés ( CMMN ) három Object Management Group ( OMG ) szabványok folyamatok, döntések, valamint a modellezés. Ez a kurzus bevezetést nyújt mindegyikükhöz, és tájékoztatja arról, hogy mikor használhatjuk melyiket.
28 hours
BPM N ( Business Process Model és jelölés), valamint DMN (döntési modell és jelölés) két
Object Management Group ( OMG ) szabványok a folyamatok modellezésére és a döntéshozatalra. Ez a képzés bevezetést nyújt ezekhez a szabványokhoz és azok alkalmazásának módjához.
21 hours
Ez a kurzus olyan emberek számára jött létre, akik széles körben szeretnék használni BPMN 2.0-t a projektekben.Ez az összes BPMN 2.0 specifikáció gyakorlati szempontjaira, valamint a közös minták végrehajtására összpontosít. Ez a kurzus nem foglalja magában a végrehajtás részét BPMN, összpontosít az elemzés és a folyamat tervezési szempontok BPMN 2.0. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat a Camunda Modeler használatával. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
35 hours
Ez a kurzus azon emberek számára készült, akiknek nincs korábbi tapasztalata a valószínűséggel és a statisztikában .
21 hours
Az IBM ODM (más néven WebSphere Operational Decision Manager) egy üzleti szabálykezelő rendszer (BRMS) Ez egy központi adattárház és automatizáló motor, amely lehetővé teszi az üzleti szabályok és események létrehozását, irányítását, tesztelését és irányítását A szabályokat és eseményeket a központi adattárban tárolják, ahol az egyének és a szoftverek hozzáférhetnek és módosíthatók, anélkül, hogy szükség lenne bármilyen szoftver újjáépítésére Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozhatnak létre, kezelhessenek és végrehajthassanak üzleti szabályokat, valamint hogy hogyan telepítsék és kezeljék az IBM ODM Decision Management egy példányát élő környezetben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: ODM összetevők kezelése, beleértve az IBM Decision Center és az IBM Decision Server rendszert Üzletszabályok és események kezelése és végrehajtása Csökkentse a tesztelési ciklust, ha engedélyezi más szoftveralkalmazások számára a szabályok módosítását és felismerését Kombinálja a döntéshozó és a változás-felderítési eszközöket az alkalmazkodás, auditálás, nyomon követés és tesztelés megkönnyítése érdekében Különálló üzleti szabályok az üzleti alkalmazásoktól nagyobb rugalmasság érdekében Build easytomaintain üzleti szabály kliens alkalmazások Használja az Eseménytervezőt üzleti eseményprojektek létrehozásához Üzleti események alkalmazásainak telepítése és tesztelése Hozzon létre egy testreszabott irányítópultot az üzleti események felügyeletéhez Engedélyezze az építészek, fejlesztők és rendszergazdák közötti együttműködést a döntéshozatali szolgáltatások fejlesztése és fenntartása érdekében Engedélyezheti az üzleti elemzők, a szakpolitikai vezetők és a szabályírók számára, hogy kidolgozzák és fenntartsák az alkalmazás döntési logikáját Közönség Fejlesztők Projektvezetők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Az intelligens szerződések a blokkcsatornán végrehajtott tranzakciók automatikus megkezdésére és feldolgozására vonatkozó szabályok kódolására és befoglalására szolgálnak Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják az IBM Operational Decision Manager (ODM) programot a Hyperledger Composer segítségével, hogy üzleti szabályokat használva végrehajthasson egy intelligens szerződés üzleti logikáját A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja az ODM szabálymodulát a Blockchain-al az "unbury" szabályokkal a Blockchain alkalmazás kódbázisából Olyan rendszert kell létrehozni, amely lehetővé teszi szakemberek, például könyvelők, könyvvizsgálók, ügyvédek és elemzők számára, hogy meghatározzák maguknak a csere szabályait Használja a Decentrum Központot olyan platformként, amely együtt szabályozza a szabályokat Használja az ODM szabálymodulját a szabályok frissítésére, tesztelésére és telepítésére, anélkül, hogy megérintene volna a Smart Szerződés kódját Telepítse az IBM ODM szabálykiszolgáló kiszolgálót Integrálja az IBM ODM-et a Hyperledger Fabric-en futó Hyperledger Composer-rel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Ez a kurzus olyan vállalati építészek, üzleti és rendszerelemzők, valamint vezetők számára készült, akik üzleti szabályokat kívánnak alkalmazni a megoldásukra. A Drools segítségével szinte természetes nyelven Drools üzleti szabályait, ezáltal csökkentve az üzleti és az IT közötti szakadékot.
21 hours
Ez a 3 napos kurzus célja a Drools 6 bevezetése a fejlesztőknek. Ez a kurzus nem terjed ki a drools integrációjára, a teljesítményre vagy más összetett témákra.
21 hours
Ez a kurzus olyan személyek számára készült, akik részt vesznek a vállalati tudásmenedzsment (szabályok, folyamat), mint a rendszergazdák, a rendszerintegrátorok, az alkalmazáskiszolgálók adminisztrátorai stb. Drools . de a régebbi verziók is lehetségesek a foglalás előtt.
21 hours
Ez a kurzus gyakorlati megközelítést alkalmaz az OptaPlanner oktatására. Ez biztosítja a résztvevőknek az eszköz alapvető funkcióinak végrehajtásához szükséges eszközöket.
21 hours
Ez a 3 napos kurzus célja a 6-os Drools bevezetése az Business elemzőknek, akik felelősek a tesztek és szabályok megírásáért. Ez a kurzus a tiszta logika megteremtésére összpontosít. A kurzus után az elemzők teszteket és logikákat írhatnak, amelyeket ezután a fejlesztők üzleti alkalmazásokkal integrálhatnak.
21 hours
Ez a 3 napos kurzus célja, hogy bemutassa a Drools 7-et a tesztek és szabályok írásáért felelős üzleti elemzőknek Ez a kurzus a tiszta logika létrehozására összpontosít Az elemzők e kurzus után teszteket és logikát írhatnak, amelyet az üzleti alkalmazások fejlesztői tovább integrálhatnak .
21 hours
Ez a 3 napos kurzus célja, hogy bemutassa a Drools 7-et a fejlesztőknek Ez a kurzus nem terjed ki a drools integrációra, teljesítményre vagy más összetett témákra .

Last Updated:

Online BPM (Business Process Management) courses, Weekend BPM courses, Evening BPM training, Business Process Management boot camp, BPM (Business Process Management) instructor-led, Weekend Business Process Management training, Evening Business Process Management courses, Business Process Management (BPM) coaching, BPM (Business Process Management) instructor, BPM trainer, BPM (Business Process Management) training courses, BPM classes, BPM on-site, Business Process Management (BPM) private courses, BPM one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions