BPM Kurzusok

BPM Kurzusok

Helyi, oktatott élő BPM (Business Process Management) képzések demonstrálják a handson gyakorlatban, hogyan lehet megérteni, tervezni és végrehajtani a BPM-et egy szervezeten belül BPM tanfolyamaink közé tartozik az elmélet, az esettanulmányok megbeszélése és az élőlabor környezetben megtanult fogalmak gyakorlati alkalmazása, mindegyikük célja, hogy segítse a résztvevőket a szervezetük működési hatékonyságának növelésében A BPM képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Business Process Management Subcategories

BPM Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus olyan üzleti elemzők számára készült, akik a BPMN 20 projektjeiket széles körben szeretnék használni Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus nem terjed ki a BPMN végrehajtási részére, hanem a BPMN 20 elemzésére és a folyamat tervezési szempontjaira összpontosít .
28 hours
Összefoglaló
Business Process Model és jelölés ( BPM N), a döntési modell és jelölés ( DMN ) és Case Management Modell és jelölés ( CMMN ) három Object Management Group ( OMG ) szabványok folyamatok, döntések, valamint a modellezés. Ez a kurzus bevezetést nyújt mindegyikükhöz, és tájékoztatja arról, hogy mikor használhatjuk melyiket.
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus olyan személyek számára készült, akik részt vesznek a vállalati tudásmenedzsment (szabályok, folyamat), mint a rendszergazdák, a rendszerintegrátorok, az alkalmazáskiszolgálók adminisztrátorai stb. Drools . de a régebbi verziók is lehetségesek a foglalás előtt.
21 hours
Összefoglaló
A kurzus magában foglalja, hogyan kell: Üzleti újratervezés projekt kiválasztása, megszervezése és végrehajtása A versenyelőny elérése a technológia kihasználásával és az UML eszközök használatával Maximálisan növelheti az ügyfelek elégedettségét azáltal, Ismertesse az üzleti folyamatok diszfunkciójának tipikus tüneteit A vállalkozáson belül sikeresen alakítsa át a munkafolyamatot és a struktúrát Biztosítsa a bevált gyakorlatokat az üzleti minták alkalmazásával .
7 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus olyan vállalati építészek, üzleti és rendszerelemzők, valamint vezetők számára készült, akik üzleti szabályokat kívánnak alkalmazni a megoldásukra. A Drools segítségével szinte természetes nyelven Drools üzleti szabályait, ezáltal csökkentve az üzleti és az IT közötti szakadékot.
21 hours
Összefoglaló
Ez a 3 napos kurzus célja a Drools 6 bevezetése a fejlesztőknek. Ez a kurzus nem terjed ki a drools integrációjára, a teljesítményre vagy más összetett témákra.
21 hours
Összefoglaló
Ez a 3 napos kurzus célja, hogy bemutassa a Drools 7-et a tesztek és szabályok írásáért felelős üzleti elemzőknek Ez a kurzus a tiszta logika létrehozására összpontosít Az elemzők e kurzus után teszteket és logikát írhatnak, amelyet az üzleti alkalmazások fejlesztői tovább integrálhatnak .
21 hours
Összefoglaló
Ez a 3 napos kurzus célja, hogy bemutassa a Drools 7-et a fejlesztőknek Ez a kurzus nem terjed ki a drools integrációra, teljesítményre vagy más összetett témákra .
14 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam bemutatja a hallgatót a Python nyelvhez. Az osztály befejezése után a hallgató képes lesz a nem triviális Python programokat írni, amelyek a témák széles tartományával foglalkoznak. A témák között szerepelnek a nyelvi elemek, a professzionális IDE-vel való munka, a vezérlőáram-konstrukciók, a karakterláncok, az I / O, a gyűjtemények, osztályok, modulok és a reguláris kifejezések. A tanfolyam számos gyakorlati laboratóriummal, megoldásokkal és kódpéldákkal egészül ki.

A tantárgy elvégzése után a hallgatók képesek lesznek bizonyítani a Python biztonsági elveinek ismereteit és megértését.
21 hours
Összefoglaló
Ez a 3 napos kurzus célja a 6-os Drools bevezetése az Business elemzőknek, akik felelősek a tesztek és szabályok megírásáért.

Ez a kurzus a tiszta logika megteremtésére összpontosít. A kurzus után az elemzők teszteket és logikákat írhatnak, amelyeket ezután a fejlesztők üzleti alkalmazásokkal integrálhatnak.
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus holisztikus, strukturált megközelítés a palackok nyakát és az üzleti folyamatok optimalizálását.

Gyakorlati workshop, ahol a résztvevők példákat kapnak, majd később hasonló feladatokat kell megoldani a csapatmunka során.

- A vállalati tapasztalatok felhasználása a folyamatok kezelésében más bankok / ágazatokban a bemutató bemutatásához
- Bemutatjuk a résztvevőket a különböző folyamatmódszerekhez (Lean, SIX Sigma), de nem teljesen elmélettel ezekkel a módszertanokkal kapcsolatban (ennek a képzésnek a célja nem a Lean vagy a Six Sigma minősítések átadása, hanem a különböző módszertanok ismerete, hogy hogyan tudunk használja a részét napi tevékenységünkben)
- A prezentációnak elsősorban üzleti kérdésekre (és nem tiszta IT-folyamatokra)
28 hours
Összefoglaló
Az Infinispan egy megosztott gyorsítótár és kulcsértékű, a Red Hat által kifejlesztett NoSQL adattároló szoftver .
14 hours
Összefoglaló
A JBoss Application Server (JBoss AS) egy nyílt forráskódú Java alkalmazásszerver, amelyet a JBoss, a Red Hat Inc divíziója fejlesztett ki .
14 hours
Összefoglaló
Míg BPM használják modellezésére ismételhető folyamatokat alapul világosan meghatározott munkafolyamatok, Case Management egy olyan technika, hogy képviselje, nem ismételhető folyamatokat. Ellentétben BPM , amely elsősorban a folyamat és a folyamatok optimalizálása, Case Management összpontosít adatok: a befogó, prezentáció, és adatmódosítás be- és kimenetek, hogy segítse a vezetők jobb döntéseket menet közben. A J BPM v7 e két tudományágot egyetlen szoftvercsomagba egyesíti.

Ebben az oktató által vezetett képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozhatók létre és kezelhetők a J BPM v7 esetek, élő, gyakorlati, gyakorlati gyakorlatok és beszélgetések útján.

Végére ez a képzés, a résztvevők egy cég megértése, hogy mikor kell használni Case Management a folyamatok optimalizálása, és lesz felszerelve a szükséges gyakorlat, hogy hozzanak létre, konfigurálásához és kezeléséhez a Case Management alapuló rendszer J BPM a saját szervezet.

Közönség

- Fejlesztők
- Folyamattervezők
- Folyamat elemző
- A szervezeten belüli folyamatoptimalizálásért felelős vagy érdeklődő személyek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus gyakorlati megközelítést alkalmaz az OptaPlanner oktatására. Ez biztosítja a résztvevőknek az eszköz alapvető funkcióinak végrehajtásához szükséges eszközöket.
14 hours
Összefoglaló
j A BPM egy Java írt Business Process Management Suite ( BPM S). Drools egy Business Rules Management csomag (BRMS). Mindkettő integrálása javítja az üzleti logikát, optimális specifikációt eredményezve.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek és üzleti elemzőknek szól, akik szeretnék j BPM et beállítani egy alkalmazásba.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Cserélje ki a tartománymodelleket és ábrákat a különböző eszközök között
- Szabványosítson egy hidat a tervezés és a megvalósítás közötti folyamat elválasztására
- Szabványosítsa az üzleti folyamat modelljét és jelölését

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
Összefoglaló
OpenRules egy nyílt forráskódú Business Rules és a határozat Management System, amely lehetővé teszi a téma szakértőit, és szoftverfejlesztők számára, teszt, végre, és fenntartani a vállalati szintű döntéshozó alkalmazásokat.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan konfigurálhatják saját döntéskezelő rendszerüket csomagolt összetevők készlete és a rendelkezésre álló polcon elérhető szoftverek felhasználásával.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Használjon szabványos módszertant és eszközkészletet egy vállalati szintű Business Rules tárolójának létrehozásához.
- Integrálja az OpenRules olyan könnyen elérhető szoftverekkel, mint az Excel , a Go ogle Docs és az Eclipse.
- Hozzon létre együttműködési munkafolyamatokat, amelyek elérhetők mind az Business , mind a műszaki elemzők számára
- Hozzon létre egy olyan döntéshozó alkalmazást, amely üzletemberek számára birtokolható és kezelhető

Közönség

- Business elemzők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.

jegyzet

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
- Ha többet szeretne tudni az OpenRules , látogasson el a http://openrules.com/ oldalra.
14 hours
Összefoglaló
Az intelligens szerződések a blokkcsatornán végrehajtott tranzakciók automatikus megkezdésére és feldolgozására vonatkozó szabályok kódolására és befoglalására szolgálnak Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják az IBM Operational Decision Manager (ODM) programot a Hyperledger Composer segítségével, hogy üzleti szabályokat használva végrehajthasson egy intelligens szerződés üzleti logikáját A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja az ODM szabálymodulát a Blockchain-al az "unbury" szabályokkal a Blockchain alkalmazás kódbázisából Olyan rendszert kell létrehozni, amely lehetővé teszi szakemberek, például könyvelők, könyvvizsgálók, ügyvédek és elemzők számára, hogy meghatározzák maguknak a csere szabályait Használja a Decentrum Központot olyan platformként, amely együtt szabályozza a szabályokat Használja az ODM szabálymodulját a szabályok frissítésére, tesztelésére és telepítésére, anélkül, hogy megérintene volna a Smart Szerződés kódját Telepítse az IBM ODM szabálykiszolgáló kiszolgálót Integrálja az IBM ODM-et a Hyperledger Fabric-en futó Hyperledger Composer-rel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam megtanítja, hogyan kell megtervezni és végrehajtani a szabályokat az OMG DMN (döntési modell és jelölés) szabvány szerint.
21 hours
Összefoglaló
Nehéz kódolni azokat a interfészeket, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen megszerezzék azt, amit akarnak. Ez a tanfolyam bemutatja, hogyan hozhat létre hatékony felhasználói felületet a legújabb technológiákkal és könyvtárakkal.

Bemutatja a logikai kódolás elképzelését a Szabálymotorokban (többnyire Nools és PHP Szabályok), hogy megkönnyítsék a módosítást és a tesztelést. Ezután a tanfolyamok megmutatják a logika integrálásának módját a weboldal elején a Java Script használatával. Az így kódolt logika újra felhasználható a háttérrendszeren.
14 hours
Összefoglaló
Célkitűzés:

Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat. Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket.
21 hours
Összefoglaló
Az IBM ODM (más néven WebSphere Operational Decision Manager) egy üzleti szabálykezelő rendszer (BRMS) Ez egy központi adattárház és automatizáló motor, amely lehetővé teszi az üzleti szabályok és események létrehozását, irányítását, tesztelését és irányítását A szabályokat és eseményeket a központi adattárban tárolják, ahol az egyének és a szoftverek hozzáférhetnek és módosíthatók, anélkül, hogy szükség lenne bármilyen szoftver újjáépítésére Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozhatnak létre, kezelhessenek és végrehajthassanak üzleti szabályokat, valamint hogy hogyan telepítsék és kezeljék az IBM ODM Decision Management egy példányát élő környezetben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: ODM összetevők kezelése, beleértve az IBM Decision Center és az IBM Decision Server rendszert Üzletszabályok és események kezelése és végrehajtása Csökkentse a tesztelési ciklust, ha engedélyezi más szoftveralkalmazások számára a szabályok módosítását és felismerését Kombinálja a döntéshozó és a változás-felderítési eszközöket az alkalmazkodás, auditálás, nyomon követés és tesztelés megkönnyítése érdekében Különálló üzleti szabályok az üzleti alkalmazásoktól nagyobb rugalmasság érdekében Build easytomaintain üzleti szabály kliens alkalmazások Használja az Eseménytervezőt üzleti eseményprojektek létrehozásához Üzleti események alkalmazásainak telepítése és tesztelése Hozzon létre egy testreszabott irányítópultot az üzleti események felügyeletéhez Engedélyezze az építészek, fejlesztők és rendszergazdák közötti együttműködést a döntéshozatali szolgáltatások fejlesztése és fenntartása érdekében Engedélyezheti az üzleti elemzők, a szakpolitikai vezetők és a szabályírók számára, hogy kidolgozzák és fenntartsák az alkalmazás döntési logikáját Közönség Fejlesztők Projektvezetők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Összefoglaló
BPM N ( Business Process Model és jelölés), valamint DMN (döntési modell és jelölés) két
Object Management Group ( OMG ) szabványok a folyamatok modellezésére és a döntéshozatalra. Ez a képzés bevezetést nyújt ezekhez a szabványokhoz és azok alkalmazásának módjához.
35 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus azon emberek számára készült, akiknek nincs korábbi tapasztalata a valószínűséggel és a statisztikában .
7 hours
Összefoglaló
A Signavio Process Manager az üzleti folyamatok modellezésére és szimulálására szolgáló alkalmazás Az együttműködési képességek lehetővé teszik az érdekeltek számára, hogy megosszák és megjegyzik a folyamatmodelleket és diagramokat Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják kezelni az üzleti folyamatokat a Signavio segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a draganddrop-ot, hogy egységes, olvasható modelleket hozzon létre, amelyek a szervezet működését feltérképezik Együttműködéssel dokumentálja, optimalizálja és szimulálja az üzleti folyamatokat Használja a Signavirát a folyamat megfelelőségének biztosításához Használja a Signavio alkalmazást az üzleti teljesítmény optimalizálásához Közönség Folyamat tervezők Folyamat elemzője A szervezeten belül a folyamatok optimalizálásáért felelős vagy érdekelt személyek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus átfogó áttekintést ad a jelenlegi BPEL összes fontosabb kezdeményezéséről.

Megismerheti az izgalmas technológiák lehetőségeit.

A tanfolyam végéig képesnek kell lennie:

- Ismerje meg a BPEL 1.1 specifikáció kulcsfogalmát
- Képes megtanulni a BPEL szintaxisát és szemantikáját
- A BPEL és a WSDL közötti kapcsolat megértése
- A tapasztalatok megszerzése a BPEL használatával összetett alkalmazással
- Megérteni, melyik BPEL konstrukció a legmegfelelőbb
- Ismerje meg a BizTalk vagy az Oracle JDeveloper használatával kapcsolatos legjobb gyakorlatokat
35 hours
Összefoglaló
Ez egy olyan kurzus, amely a közigazgatás és az információs technológia közepette helyezi el az operatív Business folyamatok tervezéséhez, megvalósításához, ellenőrzéséhez és elemzéséhez szükséges eszközöket és technikákat.
Ez a kurzus gyakorlati feladatokat is tartalmaz, a résztvevők elméleti órákban kerülnek bemutatásra a témákban, és ezek gyakorlati gyakorlatok kísérik.

Mit fogsz tanulni?
1. A BPM alapjai
2. BPM végrehajtási stratégiák
3. Folyamatmodellezés, elemzés és tervezés
4. Go át az üzleti stratégiákhoz
5. Egy folyamat modellezése BPM N-vel
6. Business szabályok
14 hours
Összefoglaló
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket A tanfolyam célja: Hogyan növelhető a termelékenység és a hatékonyság? Hogyan növelhető az üzleti folyamatok megfelelése és irányítása Hogyan lehet egy üzleti folyamatot agilisabbá tenni és lehetővé tenni a változást? Hogyan növelhető a legjobb gyakorlatok skálázhatósága egy változó szervezetnél? Hogyan javítható a kommunikáció, együttműködés, koordináció a csapatok között? A folyamatvezeték láthatóságának javítása Hogyan lehet pontosabbá tenni a működési előrejelzéseket? Hogyan növelhető a folyamatátadás? Hogyan csökkenthető a bemeneti költségek azáltal, hogy a folyamaton keresztül vezetik a folyamat szereplőit, és csökkentik a magas színvonalú, drága személyzetet Hogyan lehet az új bérleti díjat gyorsabban felvenni, azáltal, hogy új munkásokat végez az üzleti folyamat dokumentációját követve .
28 hours
Összefoglaló
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket .
21 hours
Összefoglaló
Ez a BPM képzés megtanítja, hogyan automatizálható és kezelhető az üzleti munkafolyamatok széles köre. Megvizsgáljuk az automatizálási lépéseket egy olyan tipikus folyamaton belül, amelyben a munkadarabokat az egyik résztvevőtől egy másik tevékenységre átadják, egy üzleti szabály szerint. Először tanácsokat kap a legjobb gyakorlatok automatizált felügyeletéről, valamint a hatékony irányítási gyakorlatokra vonatkozó tippekről és trükkökről.

A kurzus befejezésekor:

- Ismerje meg a kulcsfontosságú kifejezéseket és fogalmakat a BPM
- A BPM megvalósításához fontos módszereket és technikákat használjon
- Határozza meg a BPM támogató különböző technológiákat
- Ismerje meg a folyamat és a szabályok követelményeinek megkülönböztetését
- Írja le az írott üzleti ügyeket a folyamatterületekre és a szabályrendszerekre
- A szabályok-központú és a folyamatközpontú megközelítések közötti stratégiák megértése
- Az üzleti intelligencia fejlesztése a folyamatleírásokból és szabályrendszerekből
Online BPM (Business Process Management) courses, Weekend BPM courses, Evening BPM training, Business Process Management boot camp, BPM (Business Process Management) instructor-led, Weekend Business Process Management training, Evening Business Process Management courses, Business Process Management (BPM) coaching, BPM (Business Process Management) instructor, BPM trainer, BPM (Business Process Management) training courses, BPM classes, BPM on-site, Business Process Management (BPM) private courses, BPM one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions