BPMS Kurzusok

BPMS Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő BPMS képzések itt: Magyarország.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

BPM Software (BPMS) Subcategories

BPM Suite (BPMS) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Ez egy olyan kurzus, amely a közigazgatás és az információs technológia közepette helyezi el az operatív Business folyamatok tervezéséhez, megvalósításához, ellenőrzéséhez és elemzéséhez szükséges eszközöket és technikákat.
Ez a kurzus gyakorlati feladatokat is tartalmaz, a résztvevők elméleti órákban kerülnek bemutatásra a témákban, és ezek gyakorlati gyakorlatok kísérik. Mit fogsz tanulni?
1. A BPM alapjai
2. BPM végrehajtási stratégiák
3. Folyamatmodellezés, elemzés és tervezés
4. Go át az üzleti stratégiákhoz
5. Egy folyamat modellezése BPM N-vel
6. Business szabályok
14 hours
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket A tanfolyam célja: Hogyan növelhető a termelékenység és a hatékonyság? Hogyan növelhető az üzleti folyamatok megfelelése és irányítása Hogyan lehet egy üzleti folyamatot agilisabbá tenni és lehetővé tenni a változást? Hogyan növelhető a legjobb gyakorlatok skálázhatósága egy változó szervezetnél? Hogyan javítható a kommunikáció, együttműködés, koordináció a csapatok között? A folyamatvezeték láthatóságának javítása Hogyan lehet pontosabbá tenni a működési előrejelzéseket? Hogyan növelhető a folyamatátadás? Hogyan csökkenthető a bemeneti költségek azáltal, hogy a folyamaton keresztül vezetik a folyamat szereplőit, és csökkentik a magas színvonalú, drága személyzetet Hogyan lehet az új bérleti díjat gyorsabban felvenni, azáltal, hogy új munkásokat végez az üzleti folyamat dokumentációját követve .
21 hours
Ez a BPM képzés megtanítja, hogyan automatizálható és kezelhető az üzleti munkafolyamatok széles köre. Megvizsgáljuk az automatizálási lépéseket egy olyan tipikus folyamaton belül, amelyben a munkadarabokat az egyik résztvevőtől egy másik tevékenységre átadják, egy üzleti szabály szerint. Először tanácsokat kap a legjobb gyakorlatok automatizált felügyeletéről, valamint a hatékony irányítási gyakorlatokra vonatkozó tippekről és trükkökről. A kurzus befejezésekor:
 • Ismerje meg a kulcsfontosságú kifejezéseket és fogalmakat a BPM
 • A BPM megvalósításához fontos módszereket és technikákat használjon
 • Határozza meg a BPM támogató különböző technológiákat
 • Ismerje meg a folyamat és a szabályok követelményeinek megkülönböztetését
 • Írja le az írott üzleti ügyeket a folyamatterületekre és a szabályrendszerekre
 • A szabályok-központú és a folyamatközpontú megközelítések közötti stratégiák megértése
 • Az üzleti intelligencia fejlesztése a folyamatleírásokból és szabályrendszerekből
21 hours
Ez a kurzus a BPM N 2.0 modellezési folyamatáért felelős személy számára készült. Az összes BPM N 2.0 specifikáció gyakorlati aspektusaira és a közös minták megvalósítására összpontosít. Ez egy rövid előadások sorozata, melyet gyakorlatok követnek: a küldötteknek angol nyelven leírt problémájuk van, és minden problémára megfelelő diagramot kell készíteniük. Ezt követően a csoport és a tréner megvitatja és értékeli a diagramokat. Ez a kurzus a BPM N diagramjainak megértésére összpontosít, de a BPM N. végrehajtási részének alapvető részét is lefedi.
14 hours
Közönség: A folyamatmodellezés iránti érdeklődésre számot tartó küldöttek számára előnyös lesz, ha részt vesznek az üzleti folyamatmodellezési jelölés képzési kurzusában:
 • Business és folyamatelemzők
 • Folyamattervezők és végrehajtók
 • Projekt és programvezetők
 • Bárki, aki részt vesz az üzletváltásban és az átalakulásban.
7 hours
A Bonita BPM egy nyílt forrású üzleti folyamatkezelő és munkafolyamat-csomag, amely három fő összetevőből áll: Bonita Studio, Bonita BPM Engine és Bonita Portal. A Bonitát gyakran használják olyan projektekben, amelyek összetett munkafolyamatokat igényelnek, mint például az ellátási lánc Management , az e- Go vernment, az Human Resources és a szerződéskezelés.
  A tantárgy formátuma
  • A hangsúly a gyakorlati gyakorlaton van.
  • A koncepciókat minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanítják.
  28 hours
  Ez a kurzus azon emberek számára készült, akik felelősek lesznek a tevékenység végrehajtásához.
  21 hours
  Az Activiti egy nyitott forrás munkafolyamatú motor és üzleti folyamatkezelés (BPM) platform az üzleti emberek, a fejlesztők és a rendszergazdák számára.
  14 hours
  A ProcessMaker egy nyílt forráskódú BPM szoftver. Ez egy könnyű, teljesen web alapú PHP-ben írt eszköz, amely versenyképes lehet a drága vállalati megoldásokkal. Ez a kurzus bemutatja, hogyan kell végrehajtani a folyamatkezelést a ProcessMaker használatával, különös tekintettel arra, hogyan lehet létrehozni egy folyamat definíciót, meghatározni a szerepeket, csoportokat és felhasználókat, és elindítani egy folyamatot egy külső alkalmazásból.
  14 hours
  Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket .
  28 hours
  Ez a kurzus a vezetők, az üzleti elemzők, a folyamattervezők, a fejlesztők és a tárgyi szakértők számára jött létre, akik képesek lenni a folyamat megtervezésére, validálására és szimulálására j BPM . Magában foglalja a folyamatok egység tesztjeit is. A kurzus általában a közösségi j BPM projekt legújabb, stabil verzióját használja. A j BPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás előtt)

  Last Updated:

  Online BPM Suite courses, Weekend BPMS (BPM Suite) courses, Evening BPMS (BPM Suite) training, BPMS (BPM Software) boot camp, BPM Software instructor-led, Weekend BPM Suite (BPMS) training, Evening BPM Software (BPMS) courses, BPM Suite coaching, BPM Software instructor, BPMS (BPM Software) trainer, BPMS (BPM Software) training courses, BPM Suite (BPMS) classes, BPMS (BPM Suite) on-site, BPMS (BPM Suite) private courses, BPMS (BPM Suite) one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions