BPMS Kurzusok

BPMS Kurzusok

Helyi oktatott élő BPMS képzések Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Bonita BPM van egy nyit-forrás teendő folyamat vezetés és workflow kíséret gyártott megjelöl-ból három őrnagy összetevő: Bonifác Műterem, Bonifác BPM motor és Bonifác bejárat. Bonita gyakran használják projektekben igénylő komplex munkafolyamatok, mint az ellátási lánc menedzsment, e-kormányzat, humán erőforrás, és a szerződés kezelése.

formátuma a kurzus

- hangsúly a gyakorlati gyakorlatban.
- fogalmak fogják tanítani a minták segítségével, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés.
35 hours
Overview
Ez egy olyan kurzus, amely az adminisztráció és az informatika területén helyezkedik el, beleértve az operatív üzleti folyamatok tervezésének, végrehajtásának, ellenőrzésének és elemzésének eszközeit és technikáit - Ez általában magánszemélyeket, szervezeteket és szoftveralkalmazásokat foglal magában.
Ez a kurzus gyakorlati feladatokat tartalmaz, a résztvevők az elméleti órákban kerülnek bemutatásra, és gyakorlati gyakorlatok kíséretében.

Mit tanulsz?
1. A BPM alapjai
2. BPM végrehajtási stratégiák
3. Folyamatmodellezés, elemzés és tervezés
4. Irányítás és üzleti stratégiák
5. A folyamat modellezése a BPMN-vel
6. Üzleti szabályok
14 hours
Overview
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket A tanfolyam célja: Hogyan növelhető a termelékenység és a hatékonyság? Hogyan növelhető az üzleti folyamatok megfelelése és irányítása Hogyan lehet egy üzleti folyamatot agilisabbá tenni és lehetővé tenni a változást? Hogyan növelhető a legjobb gyakorlatok skálázhatósága egy változó szervezetnél? Hogyan javítható a kommunikáció, együttműködés, koordináció a csapatok között? A folyamatvezeték láthatóságának javítása Hogyan lehet pontosabbá tenni a működési előrejelzéseket? Hogyan növelhető a folyamatátadás? Hogyan csökkenthető a bemeneti költségek azáltal, hogy a folyamaton keresztül vezetik a folyamat szereplőit, és csökkentik a magas színvonalú, drága személyzetet Hogyan lehet az új bérleti díjat gyorsabban felvenni, azáltal, hogy új munkásokat végez az üzleti folyamat dokumentációját követve .
21 hours
Overview
Ez a BPM képzés megtanítja Önt, hogyan automatizálhatja és kezelheti az üzleti munkafolyamatok széles körét. Megvizsgáljuk az automatizálási lépéseket egy tipikus folyamaton belül, amelyben a munkaterületeket az egyik résztvevőtől a másikba áthelyezzük a cselekvéshez egy üzleti szabályzat szerint. Első kézből szerez útmutatást az automatizált megfigyelési bevált gyakorlatokról, valamint tippeket és trükköket a hatékony irányítási gyakorlatokhoz.

A tanfolyam befejezésekor Ön képes lesz arra, hogy:

- Ismerje meg a BPM legfontosabb kifejezéseit és koncepcióit
- Használja a BPM megvalósításához szükséges főbb módszertanokat és technikákat
- Határozza meg a BPM-t támogató különböző technológiákat
- Tanuld meg, hogy különbséget tegyenek a folyamatok és a szabályok követelményei között
- Térképes írásbeli üzleti ügyek feldolgozási területekre és szabálykészletekre
- Értsd meg a szabályok-centrikus és folyamatközpontú megközelítések közötti stratégiák változásait
- Üzleti intelligencia kidolgozása a folyamat leírásából és szabálykészletekből
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam minden olyan személy számára jött létre, aki felelős a modellezési folyamatokért a BPMN 20-ban Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus a BPMN diagramok megértésére összpontosít, de kiterjed a BPMN végrehajtási részének alapvető részeire is .
14 hours
Overview
Közönség:

Azok a küldöttek, akik érdeklődnek a folyamatmodellezés iránt, részesülhetnek az üzleti folyamatmodellezés jelölő tanfolyamon való részvételben, beleértve:

- Üzleti és folyamatelemzők
- Folyamat-tervezők és végrehajtók
- Projekt- és programmenedzserek
- Az üzleti változásokkal és átalakítással foglalkozók.
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket .
28 hours
Overview
Ez a kurzus azon emberek számára készült, akik felelősek lesznek a tevékenység végrehajtásához.
21 hours
Overview
Az Activiti egy nyílt forráskódú munkafolyamat-motor és egy Business Process Management (BPM) platform az üzleti vállalkozások, a fejlesztők és a rendszergazdák számára.
14 hours
Overview
A ProcessMaker egy nyílt forráskódú BPM szoftver. Ez egy könnyű, teljesen web alapú PHP-ben írt eszköz, amely versenyképes lehet a drága vállalati megoldásokkal.

Ez a kurzus bemutatja, hogyan kell végrehajtani a folyamatkezelést a ProcessMaker használatával, különös tekintettel arra, hogyan lehet létrehozni egy folyamat definíciót, meghatározni a szerepeket, csoportokat és felhasználókat, és elindítani egy folyamatot egy külső alkalmazásból.
28 hours
Overview
Ez a kurzus olyan menedzserek, üzleti elemzők, folyamat-tervezők, fejlesztők és témavezetők számára készült, akik képesek vagyunk a jBPM-t megtervezni, validálni és szimulálni. Ez magában foglalja az írásegység-teszteket is a folyamatokhoz.

A kurzus általában a közösségi jBPM projekt legújabb stabil változatát használja. A jBPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás megkezdése előtt)
Weekend BPMS courses, Evening BPMS training, BPMS boot camp, BPMS instructor-led, Weekend BPMS training, Evening BPMS courses, BPMS coaching, BPMS instructor, BPMS trainer, BPMS training courses, BPMS classes, BPMS on-site, BPMS private courses, BPMS one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!