BPMS Kurzusok

BPMS Kurzusok

Helyi oktatott élő BPMS képzések Magyarország.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

BPM Software (BPMS) Subcategories

BPM Suite (BPMS) Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
7 hours
Overview
A Bonita BPM egy nyílt forrású üzleti folyamatkezelő és munkafolyamat-csomag, amely három fő összetevőből áll: Bonita Studio, Bonita BPM Engine és Bonita Portal. A Bonitát gyakran használják olyan projektekben, amelyek összetett munkafolyamatokat igényelnek, mint például az ellátási lánc Management , az e- Go vernment, az Human Resources és a szerződéskezelés.

A tantárgy formátuma

- A hangsúly a gyakorlati gyakorlaton van.
- A koncepciókat minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanítják.
35 hours
Overview
Ez egy olyan kurzus, amely a közigazgatás és az információs technológia közepette helyezi el az operatív Business folyamatok tervezéséhez, megvalósításához, ellenőrzéséhez és elemzéséhez szükséges eszközöket és technikákat.
Ez a kurzus gyakorlati feladatokat is tartalmaz, a résztvevők elméleti órákban kerülnek bemutatásra a témákban, és ezek gyakorlati gyakorlatok kísérik.

Mit fogsz tanulni?
1. A BPM alapjai
2. BPM végrehajtási stratégiák
3. Folyamatmodellezés, elemzés és tervezés
4. Go át az üzleti stratégiákhoz
5. Egy folyamat modellezése BPM N-vel
6. Business szabályok
14 hours
Overview
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket A tanfolyam célja: Hogyan növelhető a termelékenység és a hatékonyság? Hogyan növelhető az üzleti folyamatok megfelelése és irányítása Hogyan lehet egy üzleti folyamatot agilisabbá tenni és lehetővé tenni a változást? Hogyan növelhető a legjobb gyakorlatok skálázhatósága egy változó szervezetnél? Hogyan javítható a kommunikáció, együttműködés, koordináció a csapatok között? A folyamatvezeték láthatóságának javítása Hogyan lehet pontosabbá tenni a működési előrejelzéseket? Hogyan növelhető a folyamatátadás? Hogyan csökkenthető a bemeneti költségek azáltal, hogy a folyamaton keresztül vezetik a folyamat szereplőit, és csökkentik a magas színvonalú, drága személyzetet Hogyan lehet az új bérleti díjat gyorsabban felvenni, azáltal, hogy új munkásokat végez az üzleti folyamat dokumentációját követve .
21 hours
Overview
Ez a BPM képzés megtanítja, hogyan automatizálható és kezelhető az üzleti munkafolyamatok széles köre. Megvizsgáljuk az automatizálási lépéseket egy olyan tipikus folyamaton belül, amelyben a munkadarabokat az egyik résztvevőtől egy másik tevékenységre átadják, egy üzleti szabály szerint. Először tanácsokat kap a legjobb gyakorlatok automatizált felügyeletéről, valamint a hatékony irányítási gyakorlatokra vonatkozó tippekről és trükkökről.

A kurzus befejezésekor:

- Ismerje meg a kulcsfontosságú kifejezéseket és fogalmakat a BPM
- A BPM megvalósításához fontos módszereket és technikákat használjon
- Határozza meg a BPM támogató különböző technológiákat
- Ismerje meg a folyamat és a szabályok követelményeinek megkülönböztetését
- Írja le az írott üzleti ügyeket a folyamatterületekre és a szabályrendszerekre
- A szabályok-központú és a folyamatközpontú megközelítések közötti stratégiák megértése
- Az üzleti intelligencia fejlesztése a folyamatleírásokból és szabályrendszerekből
21 hours
Overview
Ez a kurzus a BPM N 2.0 modellezési folyamatáért felelős személy számára készült.

Az összes BPM N 2.0 specifikáció gyakorlati aspektusaira és a közös minták megvalósítására összpontosít.

Ez egy rövid előadások sorozata, melyet gyakorlatok követnek: a küldötteknek angol nyelven leírt problémájuk van, és minden problémára megfelelő diagramot kell készíteniük. Ezt követően a csoport és a tréner megvitatja és értékeli a diagramokat.

Ez a kurzus a BPM N diagramjainak megértésére összpontosít, de a BPM N. végrehajtási részének alapvető részét is lefedi.
14 hours
Overview
Közönség:

A folyamatmodellezés iránti érdeklődésre számot tartó küldöttek számára előnyös lesz, ha részt vesznek az üzleti folyamatmodellezési jelölés képzési kurzusában:

- Business és folyamatelemzők
- Folyamattervezők és végrehajtók
- Projekt és programvezetők
- Bárki, aki részt vesz az üzletváltásban és az átalakulásban.
28 hours
Overview
Ez a kurzus azon emberek számára készült, akik felelősek lesznek a tevékenység végrehajtásához.
21 hours
Overview
Activiti egy nyílt forráskódú munkafolyamat-motor és a Business Process Management ( BPM ) platform üzletembereknek, fejlesztőknek és rendszergazdáknak.
14 hours
Overview
A ProcessMaker egy nyílt forráskódú BPM szoftver. Ez egy könnyű, teljesen web alapú PHP-ben írt eszköz, amely versenyképes lehet a drága vállalati megoldásokkal.

Ez a kurzus bemutatja, hogyan kell végrehajtani a folyamatkezelést a ProcessMaker használatával, különös tekintettel arra, hogyan lehet létrehozni egy folyamat definíciót, meghatározni a szerepeket, csoportokat és felhasználókat, és elindítani egy folyamatot egy külső alkalmazásból.
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket .
28 hours
Overview
Ez a kurzus a vezetők, az üzleti elemzők, a folyamattervezők, a fejlesztők és a tárgyi szakértők számára jött létre, akik képesek lenni a folyamat megtervezésére, validálására és szimulálására j BPM . Magában foglalja a folyamatok egység tesztjeit is.

A kurzus általában a közösségi j BPM projekt legújabb, stabil verzióját használja. A j BPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás előtt)
Weekend BPM Suite courses, Evening BPMS (BPM Suite) training, BPMS (BPM Suite) boot camp, BPMS (BPM Software) instructor-led, Weekend BPM Software training, Evening BPM Suite (BPMS) courses, BPM Software (BPMS) coaching, BPM Suite instructor, BPM Software trainer, BPMS (BPM Software) training courses, BPMS (BPM Software) classes, BPM Suite (BPMS) on-site, BPMS (BPM Suite) private courses, BPMS (BPM Suite) one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!