BPMS Kurzusok

BPMS Kurzusok

Helyi oktatott élő BPMS képzések Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
A Bonita BPM egy nyílt forráskódú üzleti folyamatmenedzsment és munkafolyamat-csomag, amely három fő összetevőből áll: a Bonita Studio, a Bonita BPM Engine és a Bonita Portal A Bonitát gyakran olyan projektekben használják, amelyek összetett munkafolyamatokat igényelnek, mint például a Supply Chain Management, az e-kormányzat, a humán erőforrás és a szerződéskezelés Közönség Menedzserek, üzleti elemzők és folyamattervezők, akik a Bonita BPM-rel tervezik, validálják és szimulálják a folyamatot A tanfolyam formátuma A hangsúly a kézműves gyakorlatra helyezi a hangsúlyt A fogalmakat mintákon, gyakorlatokon és handson fejlesztésen keresztül tanítják .
35 hours
Overview
Ez egy olyan kurzus, amely az adminisztráció és az informatika területén helyezkedik el, beleértve az operatív üzleti folyamatok tervezésének, végrehajtásának, ellenőrzésének és elemzésének eszközeit és technikáit - Ez általában magánszemélyeket, szervezeteket és szoftveralkalmazásokat foglal magában.
Ez a kurzus gyakorlati feladatokat tartalmaz, a résztvevők az elméleti órákban kerülnek bemutatásra, és gyakorlati gyakorlatok kíséretében.

Mit tanulsz?
1. A BPM alapjai
2. BPM végrehajtási stratégiák
3. Folyamatmodellezés, elemzés és tervezés
4. Irányítás és üzleti stratégiák
5. A folyamat modellezése a BPMN-vel
6. Üzleti szabályok
14 hours
Overview
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket A tanfolyam célja: Hogyan növelhető a termelékenység és a hatékonyság? Hogyan növelhető az üzleti folyamatok megfelelése és irányítása Hogyan lehet egy üzleti folyamatot agilisabbá tenni és lehetővé tenni a változást? Hogyan növelhető a legjobb gyakorlatok skálázhatósága egy változó szervezetnél? Hogyan javítható a kommunikáció, együttműködés, koordináció a csapatok között? A folyamatvezeték láthatóságának javítása Hogyan lehet pontosabbá tenni a működési előrejelzéseket? Hogyan növelhető a folyamatátadás? Hogyan csökkenthető a bemeneti költségek azáltal, hogy a folyamaton keresztül vezetik a folyamat szereplőit, és csökkentik a magas színvonalú, drága személyzetet Hogyan lehet az új bérleti díjat gyorsabban felvenni, azáltal, hogy új munkásokat végez az üzleti folyamat dokumentációját követve .
21 hours
Overview
Ez a BPM képzés megtanítja Önt, hogyan automatizálhatja és kezelheti az üzleti munkafolyamatok széles körét. Megvizsgáljuk az automatizálási lépéseket egy tipikus folyamaton belül, amelyben a munkaterületeket az egyik résztvevőtől a másikba áthelyezzük a cselekvéshez egy üzleti szabályzat szerint. Első kézből szerez útmutatást az automatizált megfigyelési bevált gyakorlatokról, valamint tippeket és trükköket a hatékony irányítási gyakorlatokhoz.

A tanfolyam befejezésekor Ön képes lesz arra, hogy:

- Ismerje meg a BPM legfontosabb kifejezéseit és koncepcióit
- Használja a BPM megvalósításához szükséges főbb módszertanokat és technikákat
- Határozza meg a BPM-t támogató különböző technológiákat
- Tanuld meg, hogy különbséget tegyenek a folyamatok és a szabályok követelményei között
- Térképes írásbeli üzleti ügyek feldolgozási területekre és szabálykészletekre
- Értsd meg a szabályok-centrikus és folyamatközpontú megközelítések közötti stratégiák változásait
- Üzleti intelligencia kidolgozása a folyamat leírásából és szabálykészletekből
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam minden olyan személy számára jött létre, aki felelős a modellezési folyamatokért a BPMN 20-ban Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus a BPMN diagramok megértésére összpontosít, de kiterjed a BPMN végrehajtási részének alapvető részeire is .
14 hours
Overview
Közönség:

Azok a küldöttek, akik érdeklődnek a folyamatmodellezés iránt, részesülhetnek az üzleti folyamatmodellezés jelölő tanfolyamon való részvételben, beleértve:

- Üzleti és folyamatelemzők
- Folyamat-tervezők és végrehajtók
- Projekt- és programmenedzserek
- Az üzleti változásokkal és átalakítással foglalkozók.
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket .
28 hours
Overview
Ez a kurzus azon emberek számára készült, akik felelősek lesznek a tevékenység végrehajtásához.
21 hours
Overview
Az Activiti egy nyílt forráskódú munkafolyamat-motor és egy Business Process Management (BPM) platform az üzleti vállalkozások, a fejlesztők és a rendszergazdák számára.
14 hours
Overview
A ProcessMaker egy nyílt forráskódú BPM szoftver. Ez egy könnyű, teljesen web alapú PHP-ben írt eszköz, amely versenyképes lehet a drága vállalati megoldásokkal.

Ez a kurzus bemutatja, hogyan kell végrehajtani a folyamatkezelést a ProcessMaker használatával, különös tekintettel arra, hogyan lehet létrehozni egy folyamat definíciót, meghatározni a szerepeket, csoportokat és felhasználókat, és elindítani egy folyamatot egy külső alkalmazásból.
28 hours
Overview
Ez a kurzus olyan menedzserek, üzleti elemzők, folyamat-tervezők, fejlesztők és témavezetők számára készült, akik képesek vagyunk a jBPM-t megtervezni, validálni és szimulálni. Ez magában foglalja az írásegység-teszteket is a folyamatokhoz.

A kurzus általában a közösségi jBPM projekt legújabb stabil változatát használja. A jBPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás megkezdése előtt)

Upcoming Courses

Weekend BPMS courses, Evening BPMS training, BPMS boot camp, BPMS instructor-led, Weekend BPMS training, Evening BPMS courses, BPMS coaching, BPMS instructor, BPMS trainer, BPMS training courses, BPMS classes, BPMS on-site, BPMS private courses, BPMS one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!