BPMN Kurzusok

BPMN Kurzusok

Helyi, oktatott élő BPMN (üzleti folyamatmodell és jelölés) tanfolyamok demonstrálják a vitát és a gyakorlati gyakorlatot, hogyan lehet megérteni, tervezni és végrehajtani a BPMN szoftvereket és gyakorlatokat egy szervezeten belül A NobleProg hozzájárul az OMG BPMN tanúsítási programhoz (OCEB 2) A BPMN képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Business Process Model and Notation Subcategories

BPMN Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus olyan üzleti elemzők számára készült, akik a BPMN 20 projektjeiket széles körben szeretnék használni Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus nem terjed ki a BPMN végrehajtási részére, hanem a BPMN 20 elemzésére és a folyamat tervezési szempontjaira összpontosít .
28 hours
Összefoglaló
Business Process Model és jelölés ( BPM N), a döntési modell és jelölés ( DMN ) és Case Management Modell és jelölés ( CMMN ) három Object Management Group ( OMG ) szabványok folyamatok, döntések, valamint a modellezés. Ez a kurzus bevezetést nyújt mindegyikükhöz, és tájékoztatja arról, hogy mikor használhatjuk melyiket.
35 hours
Összefoglaló
Ez egy olyan kurzus, amely a közigazgatás és az információs technológia közepette helyezi el az operatív Business folyamatok tervezéséhez, megvalósításához, ellenőrzéséhez és elemzéséhez szükséges eszközöket és technikákat.
Ez a kurzus gyakorlati feladatokat is tartalmaz, a résztvevők elméleti órákban kerülnek bemutatásra a témákban, és ezek gyakorlati gyakorlatok kísérik.

Mit fogsz tanulni?
1. A BPM alapjai
2. BPM végrehajtási stratégiák
3. Folyamatmodellezés, elemzés és tervezés
4. Go át az üzleti stratégiákhoz
5. Egy folyamat modellezése BPM N-vel
6. Business szabályok
28 hours
Összefoglaló
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket .
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus a BPM N 2.0 modellezési folyamatáért felelős személy számára készült.

Az összes BPM N 2.0 specifikáció gyakorlati aspektusaira és a közös minták megvalósítására összpontosít.

Ez egy rövid előadások sorozata, melyet gyakorlatok követnek: a küldötteknek angol nyelven leírt problémájuk van, és minden problémára megfelelő diagramot kell készíteniük. Ezt követően a csoport és a tréner megvitatja és értékeli a diagramokat.

Ez a kurzus a BPM N diagramjainak megértésére összpontosít, de a BPM N. végrehajtási részének alapvető részét is lefedi.
14 hours
Összefoglaló
Közönség:

A folyamatmodellezés iránti érdeklődésre számot tartó küldöttek számára előnyös lesz, ha részt vesznek az üzleti folyamatmodellezési jelölés képzési kurzusában:

- Business és folyamatelemzők
- Folyamattervezők és végrehajtók
- Projekt és programvezetők
- Bárki, aki részt vesz az üzletváltásban és az átalakulásban.
14 hours
Összefoglaló
Célkitűzés:

Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat. Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket.
21 hours
Összefoglaló
This course has been created for people who want to use BPMN 2.0 extensively in their projects.It focuses on practical aspects of all BPMN 2.0 specification as well as implementations of common patterns.

This course doesn't cover execution part of BPMN, it focuses on analysis and process design aspects of BPMN 2.0.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice using Camunda Modeler.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.
28 hours
Összefoglaló
BPM N ( Business Process Model és jelölés), valamint DMN (döntési modell és jelölés) két
Object Management Group ( OMG ) szabványok a folyamatok modellezésére és a döntéshozatalra. Ez a képzés bevezetést nyújt ezekhez a szabványokhoz és azok alkalmazásának módjához.
7 hours
Összefoglaló
A Bonita BPM egy nyílt forrású üzleti folyamatkezelő és munkafolyamat-csomag, amely három fő összetevőből áll: Bonita Studio, Bonita BPM Engine és Bonita Portal. A Bonitát gyakran használják olyan projektekben, amelyek összetett munkafolyamatokat igényelnek, mint például az ellátási lánc Management , az e- Go vernment, az Human Resources és a szerződéskezelés.

A tantárgy formátuma

- A hangsúly a gyakorlati gyakorlaton van.
- A koncepciókat minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanítják.
28 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus azon emberek számára készült, akik felelősek lesznek a tevékenység végrehajtásához.
14 hours
Összefoglaló
A ProcessMaker egy nyílt forráskódú BPM szoftver. Ez egy könnyű, teljesen web alapú PHP-ben írt eszköz, amely versenyképes lehet a drága vállalati megoldásokkal.

Ez a kurzus bemutatja, hogyan kell végrehajtani a folyamatkezelést a ProcessMaker használatával, különös tekintettel arra, hogyan lehet létrehozni egy folyamat definíciót, meghatározni a szerepeket, csoportokat és felhasználókat, és elindítani egy folyamatot egy külső alkalmazásból.
21 hours
Összefoglaló
A folyamatbányászat (Automated Business Process Discovery, ABPD) egy olyan módszer, amely algoritmusokat alkalmaz az eseménynaplókra az üzleti folyamatok elemzése céljából. A folyamatbányászat túlmutat az adattároláson és az elemzésen; áthidalja az adatokat a folyamatokkal, és betekintést nyújt a folyamatok hatékonyságát befolyásoló tendenciákba és mintákba.

A tantárgy formátuma

- A tanfolyam a folyamatbányászatban leggyakrabban használt technikák áttekintésével kezdődik. Megvizsgáljuk a folyamatok felderítéséhez és modellezéséhez használt, a nyers eseményadatok alapján alkalmazott különféle algoritmusokat és eszközöket. A valós esettanulmányokat megvizsgáljuk és az adatkészleteket a ProM nyílt forráskódú keretrendszerével elemezzük.
35 hours
Összefoglaló
Közönség

Ez a tanfolyam felkészíti a résztvevőket az üzleti folyamatok végrehajtására a BPM N segítségével. Lefedi a BPM N 2 elemek grafikus ábrázolását és általánosan használt attribútumait.

Technológia

Ez a kurzus nem platformfüggő, csak az OMG specifikáció által lefedett elemekre és attribútumokra vonatkozik. Alapértelmezés szerint a j BPM használja, de bármilyen más eszköz is használható, amennyiben az eszköz támogatja a BPM N 2.0-t.

Osztály formátum

A résztvevők példákat követnek a használati esetekre, majd gyakorlati gyakorlatokat követnek, így végrehajthatják a folyamatot.
14 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket .
14 hours
Összefoglaló
A kurzus célja a BPMN modellezés gyakorlati ismereteinek megtanítása és az alapvető készségek elsajátítása.

Az ideális tanuló olyan személy, aki elemzi és dokumentálja a folyamatokat mint modellt, amely egy üzleti felhasználói informatikai rendszer vagy üzleti elemző, együttműködik üzletemberekkel egy bizonyos szervezeti funkción belül.

A képzést moderált vita (40%) és számítógépes műhely (60%) végzi. A laboratórium része az üzleti helyzetek lefordításának a BPMN-diagram ismertetése

A tanfolyam nagyon intenzív gyakorlati kurzus szigorú értelemben, a képzés nem foglalkozik semmilyen módon, elméleti megfontolások a BPMN.
14 hours
Összefoglaló
A kurzus célja a gyakorlati ismeretek és a BPM N modellezési készségek középfokú és haladó szintű tanítása.

Az ideális résztvevő egy üzleti elemző képzés, ami azt jelenti, hogy a felhasználó felfedezi, azonosítja, összegyűjti és elemzi a rendszer felhasználói igényeit. - A fejlett számítógépes alkalmazásfejlesztők és rendszerarchitekták, akiket érdekel az üzleti folyamatok, a rendszer és az egyéni illesztőprogramok létrehozása.

A kurzus nem foglalkozik a végrehajtható BPM N szintekkel.

A képzés a domináns technikában történik számítógép formájában (~ 90%), amelynek során egyrészt a BPD valós üzleti helyzeteit fordítjuk le, másrészt készen áll a gyakorlati hasznosságukat értékelő diagramok értelmezésére.

A kurzus nagyon intenzív gyakorlati kurzus a szigorú értelemben, a képzés nem foglalkozott semmilyen módon, a BPM N. elméleti megfontolásaival.
14 hours
Összefoglaló
Tanfolyamközönség:

Azok a vezetők, akik meg akarják érteni a BPMN diagramokat, az üzleti tanácsadókat, az üzleti elemzőket, az üzleti folyamatmérnököket, a rendszerelemzőket és mindazokat, akik részt vesznek az üzleti folyamatok elemzésében és tervezésében szabványosított, egységes modellezési jelöléssel.

A tanfolyam célja:

- Minőségi folyamat diagramok készítése
- Modell a BPMN folyamat jelölésben
- Capture as-is folyamatinformáció
- Végrehajtani az optimális folyamatfolyamatokat az emberek intenzív folyamataihoz
- Egyszerűsítse az összetett folyamatok meghatározásait, és kezelje őket
14 hours
Összefoglaló
Bár a SOA nem specifikus a BPM szoftver számára, számos természetes szinergia létezik a BPM és a SOA között. Talán a legnyilvánvalóbb ezek közül az, hogy az üzleti folyamatok menedzselését önálló funkcióként szétválasztják, lehetővé téve a folyamatok független alkalmazását, és közös üzleti logikának köszönhetően.
28 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus a vezetők, az üzleti elemzők, a folyamattervezők, a fejlesztők és a tárgyi szakértők számára jött létre, akik képesek lenni a folyamat megtervezésére, validálására és szimulálására j BPM . Magában foglalja a folyamatok egység tesztjeit is.

A kurzus általában a közösségi j BPM projekt legújabb, stabil verzióját használja. A j BPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás előtt)
14 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus elkészíti az OMG Certified Expert-t a BPM ( OCEB ) technikai közbenső vizsgáján.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
7 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus elkészíti Önt az OMG Certified Expert-hez a BPM ( OCEB ) műszaki továbbfejlesztett vizsgájában.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
14 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus az OCEB 2 Business Advanced vizsgára készül

Upcoming Business Process Model and Notation Courses

Online BPMN (Business Process Model and Notation) courses, Weekend BPMN courses, Evening BPMN training, Business Process Model and Notation boot camp, BPMN (Business Process Model and Notation) instructor-led, Weekend Business Process Model and Notation training, Evening Business Process Model and Notation courses, Business Process Model and Notation (BPMN) coaching, BPMN (Business Process Model and Notation) instructor, BPMN trainer, BPMN (Business Process Model and Notation) training courses, BPMN classes, BPMN on-site, Business Process Model and Notation (BPMN) private courses, BPMN one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions