BPMN Kurzusok

BPMN Kurzusok

Helyi, oktatott élő BPMN (üzleti folyamatmodell és jelölés) tanfolyamok demonstrálják a vitát és a gyakorlati gyakorlatot, hogyan lehet megérteni, tervezni és végrehajtani a BPMN szoftvereket és gyakorlatokat egy szervezeten belül A NobleProg hozzájárul az OMG BPMN tanúsítási programhoz (OCEB 2) A BPMN képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket .
35 hours
Overview
Közönség

Ez a kurzus felkészíti a résztvevőket az üzleti folyamatok BPMN-vel történő végrehajtására. Ez magában foglalja a BPMN 2 elemek grafikus ábrázolását és általánosan használt attribútumait.

Technológia

Ez a kurzus nem platform specifikus, csak az OMG specifikáció által lefedett elemeket és attribútumokat kell lefedni. Alapértelmezés szerint jBPM-t használ, de bármely más eszköz használható addig, amíg az eszköz támogatja a BPMN 2.0-at.

Osztály formátum

A résztvevők egy példa felhasználási eseteket követnek majd gyakorlati gyakorlatokat követve, hogy végrehajthassák a folyamatot.
21 hours
Overview
A folyamatbányászat vagy az Automatizált üzleti folyamatelemzés (ABPD) egy olyan eljárás, amely algoritmusokat alkalmaz az eseménynaplókra az üzleti folyamatok elemzésére A folyamatbányászat túlmegy az adattároláson és az adatok elemzésén; áthidalja az adatokat a folyamatokkal és betekintést nyújt a folyamatok hatékonyságát befolyásoló trendekbe és mintákba A tanfolyam formátuma A kurzus áttekintést nyújt a legáltalánosabban alkalmazott technikákról a bányászat számára Bemutatjuk a folyamatok felfedezésének algoritmusait és eszközeit, amelyek a nyers eseményadatokon alapuló folyamatok felfedezésére és modellezésére szolgálnak A Reallife esettanulmányokat megvizsgáljuk és az adatkészleteket a ProM opensource keretrendszerrel elemezzük Közönség Adatkutató szakemberek Bárki, aki érdekelt a folyamatmodellezés és adatbányászat megértésében és alkalmazásában .
14 hours
Overview
Célkitűzés:

Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat. Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket.
7 hours
Overview
A Bonita BPM egy nyílt forráskódú üzleti folyamatmenedzsment és munkafolyamat-csomag, amely három fő összetevőből áll: a Bonita Studio, a Bonita BPM Engine és a Bonita Portal A Bonitát gyakran olyan projektekben használják, amelyek összetett munkafolyamatokat igényelnek, mint például a Supply Chain Management, az e-kormányzat, a humán erőforrás és a szerződéskezelés Közönség Menedzserek, üzleti elemzők és folyamattervezők, akik a Bonita BPM-rel tervezik, validálják és szimulálják a folyamatot A tanfolyam formátuma A hangsúly a kézműves gyakorlatra helyezi a hangsúlyt A fogalmakat mintákon, gyakorlatokon és handson fejlesztésen keresztül tanítják .
28 hours
Overview
Az üzleti folyamatmodell és a jelölés (BPMN), a döntési modell és a jelölés (DMN) kettő OMG (Object Management Group) szabványok a folyamatmodellezéshez és a döntéshozatalhoz Ez a képzés bemutatja ezeket a szabványokat, és hogyan kell őket felhasználni .
28 hours
Overview
Az üzleti folyamatmodell és -jelölés (BPMN), a döntésmodell és a jelölés (DMN) és az ügykezelési modell és jelölés (CMMN) három objektumkezelő csoport (OMG) szabvány a folyamatokhoz, döntésekhez és az esetmodellezéshez Ez a tanfolyam bemutatja mindegyiküket, és tájékoztatja, mikor kell használnunk ezt.
14 hours
Overview
Közönség:

Azok a küldöttek, akik érdeklődnek a folyamatmodellezés iránt, részesülhetnek az üzleti folyamatmodellezés jelölő tanfolyamon való részvételben, beleértve:

- Üzleti és folyamatelemzők
- Folyamat-tervezők és végrehajtók
- Projekt- és programmenedzserek
- Az üzleti változásokkal és átalakítással foglalkozók.
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam minden olyan személy számára jött létre, aki felelős a modellezési folyamatokért a BPMN 20-ban Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus a BPMN diagramok megértésére összpontosít, de kiterjed a BPMN végrehajtási részének alapvető részeire is .
35 hours
Overview
Ez egy olyan kurzus, amely az adminisztráció és az informatika területén helyezkedik el, beleértve az operatív üzleti folyamatok tervezésének, végrehajtásának, ellenőrzésének és elemzésének eszközeit és technikáit - Ez általában magánszemélyeket, szervezeteket és szoftveralkalmazásokat foglal magában.
Ez a kurzus gyakorlati feladatokat tartalmaz, a résztvevők az elméleti órákban kerülnek bemutatásra, és gyakorlati gyakorlatok kíséretében.

Mit tanulsz?
1. A BPM alapjai
2. BPM végrehajtási stratégiák
3. Folyamatmodellezés, elemzés és tervezés
4. Irányítás és üzleti stratégiák
5. A folyamat modellezése a BPMN-vel
6. Üzleti szabályok
28 hours
Overview
Közönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket .
28 hours
Overview
Ez a kurzus azon emberek számára készült, akik felelősek lesznek a tevékenység végrehajtásához.
14 hours
Overview
A ProcessMaker egy nyílt forráskódú BPM szoftver. Ez egy könnyű, teljesen web alapú PHP-ben írt eszköz, amely versenyképes lehet a drága vállalati megoldásokkal.

Ez a kurzus bemutatja, hogyan kell végrehajtani a folyamatkezelést a ProcessMaker használatával, különös tekintettel arra, hogyan lehet létrehozni egy folyamat definíciót, meghatározni a szerepeket, csoportokat és felhasználókat, és elindítani egy folyamatot egy külső alkalmazásból.
21 hours
Overview
Ez a kurzus olyan üzleti elemzők számára készült, akik a BPMN 20 projektjeiket széles körben szeretnék használni Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus nem terjed ki a BPMN végrehajtási részére, hanem a BPMN 20 elemzésére és a folyamat tervezési szempontjaira összpontosít .
14 hours
Overview
A kurzus célja a BPMN modellezés gyakorlati ismereteinek megtanítása és az alapvető készségek elsajátítása.

Az ideális tanuló olyan személy, aki elemzi és dokumentálja a folyamatokat mint modellt, amely egy üzleti felhasználói informatikai rendszer vagy üzleti elemző, együttműködik üzletemberekkel egy bizonyos szervezeti funkción belül.

A képzést moderált vita (40%) és számítógépes műhely (60%) végzi. A laboratórium része az üzleti helyzetek lefordításának a BPMN-diagram ismertetése

A tanfolyam nagyon intenzív gyakorlati kurzus szigorú értelemben, a képzés nem foglalkozik semmilyen módon, elméleti megfontolások a BPMN.
14 hours
Overview
A kurzus célja a gyakorlati ismeretek és a tanulás BPMN modellezési készségek a középfokú és a fejlett szinteken.

Az ideális résztvevő egy üzleti elemző képzés, azaz az a személy, aki felfedezi, azonosítja, összegyűjti és elemzi a felhasználói igényeket a rendszerhez. - A fejlett számítógépes alkalmazásfejlesztők és rendszerszintű építészek, akik érdeklődnek az üzleti folyamatok, a rendszer és az egyéni illesztőprogramok létrehozásának lehetőségétől.

A kurzus nem foglalkozik a problémákkal Futtatható BPMN szint.

A tréninget gyakorlatilag a domináns technikában (kb. 90%) számítógéppel végzik, amely során egyrészt a BPD valós üzleti helyzetét lefordítják, másrészt készen állnak a diagramok értelmezésére, amelyek gyakorlati hasznosságát értékelik.

A tanfolyam nagyon intenzív gyakorlati kurzus szigorú értelemben, a képzés nem foglalkozik semmilyen módon, elméleti megfontolások a BPMN.
14 hours
Overview
Tanfolyamközönség:

Azok a vezetők, akik meg akarják érteni a BPMN diagramokat, az üzleti tanácsadókat, az üzleti elemzőket, az üzleti folyamatmérnököket, a rendszerelemzőket és mindazokat, akik részt vesznek az üzleti folyamatok elemzésében és tervezésében szabványosított, egységes modellezési jelöléssel.

A tanfolyam célja:

- Minőségi folyamat diagramok készítése
- Modell a BPMN folyamat jelölésben
- Capture as-is folyamatinformáció
- Végrehajtani az optimális folyamatfolyamatokat az emberek intenzív folyamataihoz
- Egyszerűsítse az összetett folyamatok meghatározásait, és kezelje őket
14 hours
Overview
Bár a SOA nem specifikus a BPM szoftver számára, számos természetes szinergia létezik a BPM és a SOA között. Talán a legnyilvánvalóbb ezek közül az, hogy az üzleti folyamatok menedzselését önálló funkcióként szétválasztják, lehetővé téve a folyamatok független alkalmazását, és közös üzleti logikának köszönhetően.
28 hours
Overview
Ez a kurzus olyan menedzserek, üzleti elemzők, folyamat-tervezők, fejlesztők és témavezetők számára készült, akik képesek vagyunk a jBPM-t megtervezni, validálni és szimulálni. Ez magában foglalja az írásegység-teszteket is a folyamatokhoz.

A kurzus általában a közösségi jBPM projekt legújabb stabil változatát használja. A jBPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás megkezdése előtt)
21 hours
Overview
Ez a kurzus felkészíti Önt a BPM 2 (OCEB v2) Business Intermediate Exam
28 hours
Overview
OCEB2 tartalomfejlesztő

A NobleProg rendelkezik hivatalos OMG OCEB 2 tartalomfejlesztő státusszal, ami azt jelenti, hogy tanfolyamainkat és képzési anyagainkat olyan szakértők dolgozták ki, akik az OCEB 2 vizsgákra vonatkozó kérdéseket készítettek.

Ez a kurzus felkészíti Önt a BPM (OCEB v2) alapvizsga OMG tanúsított szakértőjére.

A tanfolyam elvégzése után több mint 200 mintaként gyakorolhatja tesztelőmotorunk használatát.

.
14 hours
Overview
Ez a kurzus felkészíti Önt az OMG Minősített Szakértő részére a BPM (OCEB) Műszaki Középiskolába.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
7 hours
Overview
Ez a kurzus felkészíti Önt a BPM (OCEB) műszaki továbbképzés OMG tanúsítvánnyal rendelkező szakértőjére.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
14 hours
Overview
Ez a kurzus felkészíti Önt az OCEB Business Advanced vizsgára

Upcoming Courses

Weekend BPMN courses, Evening BPMN training, BPMN boot camp, BPMN instructor-led, Weekend BPMN training, Evening BPMN courses, BPMN coaching, BPMN instructor, BPMN trainer, BPMN training courses, BPMN classes, BPMN on-site, BPMN private courses, BPMN one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!