BPMN Kurzusok

BPMN Kurzusok

Helyi, oktatott élő BPMN (üzleti folyamatmodell és jelölés) tanfolyamok demonstrálják a vitát és a gyakorlati gyakorlatot, hogyan lehet megérteni, tervezni és végrehajtani a BPMN szoftvereket és gyakorlatokat egy szervezeten belül A NobleProg hozzájárul az OMG BPMN tanúsítási programhoz (OCEB 2) A BPMN képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
bpmandprocesscontrolBPM and Process Control28 óraKözönség: Olyan vezetők, akik a BPM-hez, az üzleti tanácsadókhoz, az üzleti elemzőkhöz, az üzleti folyamatmérnökökhöz, a rendszerelemzőkhöz, az Üzleti folyamatok elemzéséhez és tervezéséhez kapcsolódó döntéseket hozni akarnak döntéseket .
bpmncompComprehensive BPMN 2 - From Analysis to Execution35 óraKözönség

Ez a kurzus felkészíti a résztvevőket az üzleti folyamatok BPMN-vel történő végrehajtására. Ez magában foglalja a BPMN 2 elemek grafikus ábrázolását és általánosan használt attribútumait.

Technológia

Ez a kurzus nem platform specifikus, csak az OMG specifikáció által lefedett elemeket és attribútumokat kell lefedni. Alapértelmezés szerint jBPM-t használ, de bármely más eszköz használható addig, amíg az eszköz támogatja a BPMN 2.0-at.

Osztály formátum

A résztvevők egy példa felhasználási eseteket követnek majd gyakorlati gyakorlatokat követve, hogy végrehajthassák a folyamatot.
bpmndmnBPMN and DMN28 óraAz üzleti folyamatmodell és a jelölés (BPMN), a döntési modell és a jelölés (DMN) kettő OMG (Object Management Group) szabványok a folyamatmodellezéshez és a döntéshozatalhoz Ez a képzés bemutatja ezeket a szabványokat, és hogyan kell őket felhasználni .
bonitabpmBonita BPM for Designers7 óraA Bonita BPM egy nyílt forráskódú üzleti folyamatmenedzsment és munkafolyamat-csomag, amely három fő összetevőből áll: a Bonita Studio, a Bonita BPM Engine és a Bonita Portal A Bonitát gyakran olyan projektekben használják, amelyek összetett munkafolyamatokat igényelnek, mint például a Supply Chain Management, az e-kormányzat, a humán erőforrás és a szerződéskezelés Közönség Menedzserek, üzleti elemzők és folyamattervezők, akik a Bonita BPM-rel tervezik, validálják és szimulálják a folyamatot A tanfolyam formátuma A hangsúly a kézműves gyakorlatra helyezi a hangsúlyt A fogalmakat mintákon, gyakorlatokon és handson fejlesztésen keresztül tanítják .
processminingProcess Mining21 óraA folyamatbányászat vagy az Automatizált üzleti folyamatelemzés (ABPD) egy olyan eljárás, amely algoritmusokat alkalmaz az eseménynaplókra az üzleti folyamatok elemzésére A folyamatbányászat túlmegy az adattároláson és az adatok elemzésén; áthidalja az adatokat a folyamatokkal és betekintést nyújt a folyamatok hatékonyságát befolyásoló trendekbe és mintákba A tanfolyam formátuma A kurzus áttekintést nyújt a legáltalánosabban alkalmazott technikákról a bányászat számára Bemutatjuk a folyamatok felfedezésének algoritmusait és eszközeit, amelyek a nyers eseményadatokon alapuló folyamatok felfedezésére és modellezésére szolgálnak A Reallife esettanulmányokat megvizsgáljuk és az adatkészleteket a ProM opensource keretrendszerrel elemezzük Közönség Adatkutató szakemberek Bárki, aki érdekelt a folyamatmodellezés és adatbányászat megértésében és alkalmazásában .
bpmndmncmmnBPMN, DMN, and CMNN - OMG standards for process improvement28 óraAz üzleti folyamatmodell és -jelölés (BPMN), a döntésmodell és a jelölés (DMN) és az ügykezelési modell és jelölés (CMMN) három objektumkezelő csoport (OMG) szabvány a folyamatokhoz, döntésekhez és az esetmodellezéshez Ez a tanfolyam bemutatja mindegyiküket, és tájékoztatja, mikor kell használnunk ezt.
ubpmbpmn2Understanding Business Process Modeling with BPMN 2.014 óraEz a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket .
bpmn2Business Process Modelling in BPMN 2.021 óraEz a tanfolyam minden olyan személy számára jött létre, aki felelős a modellezési folyamatokért a BPMN 20-ban Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus a BPMN diagramok megértésére összpontosít, de kiterjed a BPMN végrehajtási részének alapvető részeire is .
bpmBusiness Process Management35 óraEz egy olyan kurzus, amely az adminisztráció és az informatika területén helyezkedik el, beleértve az operatív üzleti folyamatok tervezésének, végrehajtásának, ellenőrzésének és elemzésének eszközeit és technikáit - Ez általában magánszemélyeket, szervezeteket és szoftveralkalmazásokat foglal magában.
Ez a kurzus gyakorlati feladatokat tartalmaz, a résztvevők az elméleti órákban kerülnek bemutatásra, és gyakorlati gyakorlatok kíséretében.

Mit tanulsz?
1. A BPM alapjai
2. BPM végrehajtási stratégiák
3. Folyamatmodellezés, elemzés és tervezés
4. Irányítás és üzleti stratégiák
5. A folyamat modellezése a BPMN-vel
6. Üzleti szabályok
bpmn2funwsBPMN 2.0 Fundamentals and Workshop14 óraKözönség:

Azok a küldöttek, akik érdeklődnek a folyamatmodellezés iránt, részesülhetnek az üzleti folyamatmodellezés jelölő tanfolyamon való részvételben, beleértve:

- Üzleti és folyamatelemzők
- Folyamat-tervezők és végrehajtók
- Projekt- és programmenedzserek
- Az üzleti változásokkal és átalakítással foglalkozók.
bpmnumlBusiness Process Modeling using BPMN and UML14 óraCélkitűzés:

Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat. Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket.
activitidevActiviti for Process Developers28 óraEz a kurzus azon emberek számára készült, akik felelősek lesznek a tevékenység végrehajtásához.
manbppmManaging Business Processes with ProcessMaker14 óraA ProcessMaker egy nyílt forráskódú BPM szoftver. Ez egy könnyű, teljesen web alapú PHP-ben írt eszköz, amely versenyképes lehet a drága vállalati megoldásokkal.

Ez a kurzus bemutatja, hogyan kell végrehajtani a folyamatkezelést a ProcessMaker használatával, különös tekintettel arra, hogyan lehet létrehozni egy folyamat definíciót, meghatározni a szerepeket, csoportokat és felhasználókat, és elindítani egy folyamatot egy külső alkalmazásból.
bpmnaBPMN for Analysts14 óraA kurzus célja a gyakorlati ismeretek és a tanulás BPMN modellezési készségek a középfokú és a fejlett szinteken.

Az ideális résztvevő egy üzleti elemző képzés, azaz az a személy, aki felfedezi, azonosítja, összegyűjti és elemzi a felhasználói igényeket a rendszerhez. - A fejlett számítógépes alkalmazásfejlesztők és rendszerszintű építészek, akik érdeklődnek az üzleti folyamatok, a rendszer és az egyéni illesztőprogramok létrehozásának lehetőségétől.

A kurzus nem foglalkozik a problémákkal Futtatható BPMN szint.

A tréninget gyakorlatilag a domináns technikában (kb. 90%) számítógéppel végzik, amely során egyrészt a BPD valós üzleti helyzetét lefordítják, másrészt készen állnak a diagramok értelmezésére, amelyek gyakorlati hasznosságát értékelik.

A tanfolyam nagyon intenzív gyakorlati kurzus szigorú értelemben, a képzés nem foglalkozik semmilyen módon, elméleti megfontolások a BPMN.
bpaumlbpmnBusiness Process Analysis with UML and BPMN14 óraTanfolyamközönség:

Azok a vezetők, akik meg akarják érteni a BPMN diagramokat, az üzleti tanácsadókat, az üzleti elemzőket, az üzleti folyamatmérnököket, a rendszerelemzőket és mindazokat, akik részt vesznek az üzleti folyamatok elemzésében és tervezésében szabványosított, egységes modellezési jelöléssel.

A tanfolyam célja:

- Minőségi folyamat diagramok készítése
- Modell a BPMN folyamat jelölésben
- Capture as-is folyamatinformáció
- Végrehajtani az optimális folyamatfolyamatokat az emberek intenzív folyamataihoz
- Egyszerűsítse az összetett folyamatok meghatározásait, és kezelje őket
bpmnbuBPMN for Business Users14 óraA kurzus célja a BPMN modellezés gyakorlati ismereteinek megtanítása és az alapvető készségek elsajátítása.

Az ideális tanuló olyan személy, aki elemzi és dokumentálja a folyamatokat mint modellt, amely egy üzleti felhasználói informatikai rendszer vagy üzleti elemző, együttműködik üzletemberekkel egy bizonyos szervezeti funkción belül.

A képzést moderált vita (40%) és számítógépes műhely (60%) végzi. A laboratórium része az üzleti helyzetek lefordításának a BPMN-diagram ismertetése

A tanfolyam nagyon intenzív gyakorlati kurzus szigorú értelemben, a képzés nem foglalkozik semmilyen módon, elméleti megfontolások a BPMN.
bpmn2baBPMN 2.0 for Business Analysts21 óraEz a kurzus olyan üzleti elemzők számára készült, akik a BPMN 20 projektjeiket széles körben szeretnék használni Az összes BPMN 20 specifikáció gyakorlati szempontjaira összpontosít, valamint a közös minták megvalósítására Ez egy rövid előadássorozat, amelyet gyakorlatok követnek: a küldöttek angolul írnak le problémát, és minden probléma számára megfelelő diagramot kell készíteniük Ezután a diagramokat megvitatja és értékeli a csoport és az edző Ez a kurzus nem terjed ki a BPMN végrehajtási részére, hanem a BPMN 20 elemzésére és a folyamat tervezési szempontjaira összpontosít .
soabpmnEnabling SOA with BPM and BPMN14 óraBár a SOA nem specifikus a BPM szoftver számára, számos természetes szinergia létezik a BPM és a SOA között. Talán a legnyilvánvalóbb ezek közül az, hogy az üzleti folyamatok menedzselését önálló funkcióként szétválasztják, lehetővé téve a folyamatok független alkalmazását, és közös üzleti logikának köszönhetően.
oceb2t300OCEB Certified Expert in BPM - Technical Advanced Exam Preparation7 óraEz a kurzus felkészíti Önt a BPM (OCEB) műszaki továbbképzés OMG tanúsítvánnyal rendelkező szakértőjére.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
oceb2t200OCEB Certified Expert in BPM - Technical Intermediate Exam Preparation14 óraEz a kurzus felkészíti Önt az OMG Minősített Szakértő részére a BPM (OCEB) Műszaki Középiskolába.

http://www.omg.org/oceb/coveragemap-tech-inter.htm
ocebb300OCEB 2 Certified Expert in BPM - Business Advanced Exam Preparation14 óraEz a kurzus felkészíti Önt az OCEB Business Advanced vizsgára
oceb2b200OCEB2 OMG Certified Expert in BPM - Business Intermediate Exam Preparation21 óraEz a kurzus felkészíti Önt a BPM 2 (OCEB v2) Business Intermediate Exam
oceb2f100OCEB2 OMG Certified Expert in BPM - Fundamental Exam Preparation28 óraOCEB2 tartalomfejlesztő

A NobleProg rendelkezik hivatalos OMG OCEB 2 tartalomfejlesztő státusszal, ami azt jelenti, hogy tanfolyamainkat és képzési anyagainkat olyan szakértők dolgozták ki, akik az OCEB 2 vizsgákra vonatkozó kérdéseket készítettek.

Ez a kurzus felkészíti Önt a BPM (OCEB v2) alapvizsga OMG tanúsított szakértőjére.

A tanfolyam elvégzése után több mint 200 mintaként gyakorolhatja tesztelőmotorunk használatát.

.
jbpmpdjBPM for Process Designers28 óraEz a kurzus olyan menedzserek, üzleti elemzők, folyamat-tervezők, fejlesztők és témavezetők számára készült, akik képesek vagyunk a jBPM-t megtervezni, validálni és szimulálni. Ez magában foglalja az írásegység-teszteket is a folyamatokhoz.

A kurzus általában a közösségi jBPM projekt legújabb stabil változatát használja. A jBPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás megkezdése előtt)

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Process Modelling in BPMN 2.0 - Miskolc, Tapolcafürdőh, 2019-03-18 09:305250EUR / 6050EUR
Business Process Modelling in BPMN 2.0 - Kecskemétk, 2019-03-19 09:305250EUR / 6050EUR
Business Process Modelling in BPMN 2.0 - Debrecenh, 2019-04-01 09:305250EUR / 6050EUR
Business Process Modelling in BPMN 2.0 - Budapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:305250EUR / 6050EUR
Business Process Modelling in BPMN 2.0 - Szeged, Felső Tisza-Parth, 2019-04-22 09:305250EUR / 6050EUR
Weekend BPMN courses, Evening BPMN training, BPMN boot camp, BPMN instructor-led, Weekend BPMN training, Evening BPMN courses, BPMN coaching, BPMN instructor, BPMN trainer, BPMN training courses, BPMN classes, BPMN on-site, BPMN private courses, BPMN one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Continuity PractitionerDebrecenk, 2019-03-26 09:303150EUR / 3750EUR
Data MiningBudapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:304725EUR / 5525EUR
Managing Configuration with AnsibleDebrecenk, 2019-05-14 09:304050EUR / 4850EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!