jBPM Kurzusok

jBPM Kurzusok

Local instructor-led live jBPM training courses in Magyarország.

Vélemények

★★★★★
★★★★★

jBPM Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Mivel BPM a megismétlődő folyamatokat egyértelműen meghatározott munkafolyamatokon alapuló modellezésre használják, a Case Management a nem megismétlődő folyamatok képviseletére szolgáló technika. Ellentétben BPM, amely a folyamatok és a folyamatok optimalizálására összpontosít, a Case Management az adatokra összpontosít: az adatbevételek és kimenetek rögzítésére, bemutatására és módosítására, hogy segítsen a vezetőknek jobb döntések meghozatalában. JBPM v7 egyesíti ezeket a két tudományágat egyetlen szoftvercsomagba. Ebben az oktató által vezetett képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és kezelni az Esetek JBPM v7 azáltal, hogy részt vesznek az élő, gyakorlati, gyakorlati gyakorlatok és viták. E képzés befejezése előtt a résztvevőknek szilárd megértése lesz, hogy mikor kell használni a Case Management-t a folyamatok optimalizálására, és a szükséges gyakorlatokkal lesz felszerelve, hogy létrehozzák, konfigurálják és kezeljék a Case Management-t a JBPM-on alapuló rendszert saját szervezetükön belül. közönség
  Fejlesztők folyamattervezők folyamatelemző Személyek, akik felelősek vagy érdeklődnek a folyamatoptimalizálás a szervezetükön belül
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
14 hours
j A BPM egy Java írt Business Process Management Suite ( BPM S). Drools egy Business Rules Management csomag (BRMS). Mindkettő integrálása javítja az üzleti logikát, optimális specifikációt eredményezve. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek és üzleti elemzőknek szól, akik szeretnék j BPM et beállítani egy alkalmazásba. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Cserélje ki a tartománymodelleket és ábrákat a különböző eszközök között
 • Szabványosítson egy hidat a tervezés és a megvalósítás közötti folyamat elválasztására
 • Szabványosítsa az üzleti folyamat modelljét és jelölését
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
21 hours
Ez a tanfolyam vállalati építészeknek, üzleti és rendszer elemzőknek, műszaki vezetőknek és fejlesztőknek szól, akik üzleti megoldásokat akarnak alkalmazni megoldásaikra. Ez a tanfolyam sok egyszerű gyakorlati gyakorlatot tartalmaz, amelyek során a résztvevők kidolgozzák a munka szabályait. Kérjük, olvassa el a többi tanfolyamunkat, ha csak áttekintésre van szüksége a Drools . Ezt a kurzust általában a Drools és a j BPM legújabb stabil változatával szállítják, de egy egyedi tanfolyam esetén egy adott verzióhoz is testreszabható.
35 hours
Ez a kurzusok olyan processz-fejlesztőknek és szoftverfejlesztőknek szólnak, akik szeretnék tudni, hogyan kell kezelni, manipulálni és fejleszteni a folyamatokat a jBPM segítségével Ez magában foglalja a jBPM elemeit és a BPMN 2 JBPM-ben végrehajtott elemeit, beleértve a jelek és események kezelését, a programozási átjárókat, az adatbeviteli folyamatokat és párhuzamos tevékenységeket A NobleProg megpróbálja futtatni ezt a kurzust a jBPM nyílt forrású verziójának legújabb verziójával, de régebbi verziót vagy béta verziót kérhet .
28 hours
Ez a kurzus a vezetők, az üzleti elemzők, a folyamattervezők, a fejlesztők és a tárgyi szakértők számára jött létre, akik képesek lenni a folyamat megtervezésére, validálására és szimulálására j BPM . Magában foglalja a folyamatok egység tesztjeit is. A kurzus általában a közösségi j BPM projekt legújabb, stabil verzióját használja. A j BPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás előtt)

Last Updated:

Online jBPM courses, Weekend jBPM courses, Evening jBPM training, jBPM boot camp, jBPM instructor-led, Weekend jBPM training, Evening jBPM courses, jBPM coaching, jBPM instructor, jBPM trainer, jBPM training courses, jBPM classes, jBPM on-site, jBPM private courses, jBPM one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions