jBPM Kurzusok

jBPM Kurzusok

Helyi oktatott élő jBPM tréningek itt Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Míg a BPM-t reprodukálható folyamatok modellezésére használják világosan meghatározott munkafolyamatokon alapulva, az ügykezelés olyan eljárás, amely reprezentálhatatlan folyamatokat reprezentál A BPM-től eltérően, amely a folyamatok és a folyamatok optimalizálására koncentrál, az ügymenedzsment az adatokra fókuszál: adatbevitelek és outputok rögzítésére, bemutatására és módosítására, amelyek segítenek a vezetőknek a jobb döntések meghozatalában A JBPM v7 összeállítja ezt a két tudományt egyetlen szoftvercsomagba Ebben az oktatott képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozhatnak létre és kezelhessenek ügyeket a JBPM v7-ben, élő, gyakorlati, handson gyakorlatokkal és vitákkal A képzés befejeztével a résztvevők tisztában lesz azzal, hogy mikor alkalmazzák az ügykezelést a folyamatok optimalizálására, és fel kell szerelni a JBPM-re épülő, a saját szervezetükön alapuló Case Management rendszer telepítését, konfigurálását és kezelését Közönség Fejlesztők Folyamat tervezők Folyamat elemzője A szervezeten belül a folyamatok optimalizálásáért felelős vagy érdekelt személyek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Ez a kurzus célja vállalati építészek, üzleti és rendszerelemzők, műszaki vezetők és fejlesztők, akik üzleti szabályokat kívánnak alkalmazni megoldásaikra.

Ez a tanfolyam sok egyszerű gyakorlati gyakorlatot tartalmaz, amelyek során a résztvevők munkakörülményeket fognak létrehozni. Kérjük, olvassa el a többi kurzust, ha csak egy áttekintést szeretne a Drools-ról.

Ez a kurzus rendszerint a Drools és a jBPM legújabb stabil verzióján jelenik meg, de egyedi kurzus esetén egyedi verzióra szabható.
35 hours
Overview
Ez a kurzusok olyan processz-fejlesztőknek és szoftverfejlesztőknek szólnak, akik szeretnék tudni, hogyan kell kezelni, manipulálni és fejleszteni a folyamatokat a jBPM segítségével Ez magában foglalja a jBPM elemeit és a BPMN 2 JBPM-ben végrehajtott elemeit, beleértve a jelek és események kezelését, a programozási átjárókat, az adatbeviteli folyamatokat és párhuzamos tevékenységeket A NobleProg megpróbálja futtatni ezt a kurzust a jBPM nyílt forrású verziójának legújabb verziójával, de régebbi verziót vagy béta verziót kérhet .
28 hours
Overview
Ez a kurzus olyan menedzserek, üzleti elemzők, folyamat-tervezők, fejlesztők és témavezetők számára készült, akik képesek vagyunk a jBPM-t megtervezni, validálni és szimulálni. Ez magában foglalja az írásegység-teszteket is a folyamatokhoz.

A kurzus általában a közösségi jBPM projekt legújabb stabil változatát használja. A jBPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás megkezdése előtt)
Weekend jBPM courses, Evening jBPM training, jBPM boot camp, jBPM instructor-led, Weekend jBPM training, Evening jBPM courses, jBPM coaching, jBPM instructor, jBPM trainer, jBPM training courses, jBPM classes, jBPM on-site, jBPM private courses, jBPM one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!