jBPM Kurzusok

jBPM Kurzusok

Helyi oktatott élő jBPM tréningek itt Magyarország.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

jBPM Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
14 hours
Overview
Míg BPM használják modellezésére ismételhető folyamatokat alapul világosan meghatározott munkafolyamatok, Case Management egy olyan technika, hogy képviselje, nem ismételhető folyamatokat. Ellentétben BPM , amely elsősorban a folyamat és a folyamatok optimalizálása, Case Management összpontosít adatok: a befogó, prezentáció, és adatmódosítás be- és kimenetek, hogy segítse a vezetők jobb döntéseket menet közben. A J BPM v7 e két tudományágot egyetlen szoftvercsomagba egyesíti.

Ebben az oktató által vezetett képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozhatók létre és kezelhetők a J BPM v7 esetek, élő, gyakorlati, gyakorlati gyakorlatok és beszélgetések útján.

Végére ez a képzés, a résztvevők egy cég megértése, hogy mikor kell használni Case Management a folyamatok optimalizálása, és lesz felszerelve a szükséges gyakorlat, hogy hozzanak létre, konfigurálásához és kezeléséhez a Case Management alapuló rendszer J BPM a saját szervezet.

Közönség

- Fejlesztők
- Folyamattervezők
- Folyamat elemző
- A szervezeten belüli folyamatoptimalizálásért felelős vagy érdeklődő személyek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Overview
j A BPM egy Java írt Business Process Management Suite ( BPM S). Drools egy Business Rules Management csomag (BRMS). Mindkettő integrálása javítja az üzleti logikát, optimális specifikációt eredményezve.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek és üzleti elemzőknek szól, akik szeretnék j BPM et beállítani egy alkalmazásba.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Cserélje ki a tartománymodelleket és ábrákat a különböző eszközök között
- Szabványosítson egy hidat a tervezés és a megvalósítás közötti folyamat elválasztására
- Szabványosítsa az üzleti folyamat modelljét és jelölését

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam vállalati építészeknek, üzleti és rendszer elemzőknek, műszaki vezetőknek és fejlesztőknek szól, akik üzleti megoldásokat akarnak alkalmazni megoldásaikra.

Ez a tanfolyam sok egyszerű gyakorlati gyakorlatot tartalmaz, amelyek során a résztvevők kidolgozzák a munka szabályait. Kérjük, olvassa el a többi tanfolyamunkat, ha csak áttekintésre van szüksége a Drools .

Ezt a kurzust általában a Drools és a j BPM legújabb stabil változatával szállítják, de egy egyedi tanfolyam esetén egy adott verzióhoz is testreszabható.
35 hours
Overview
Ez a kurzusok olyan processz-fejlesztőknek és szoftverfejlesztőknek szólnak, akik szeretnék tudni, hogyan kell kezelni, manipulálni és fejleszteni a folyamatokat a jBPM segítségével Ez magában foglalja a jBPM elemeit és a BPMN 2 JBPM-ben végrehajtott elemeit, beleértve a jelek és események kezelését, a programozási átjárókat, az adatbeviteli folyamatokat és párhuzamos tevékenységeket A NobleProg megpróbálja futtatni ezt a kurzust a jBPM nyílt forrású verziójának legújabb verziójával, de régebbi verziót vagy béta verziót kérhet .
28 hours
Overview
Ez a kurzus a vezetők, az üzleti elemzők, a folyamattervezők, a fejlesztők és a tárgyi szakértők számára jött létre, akik képesek lenni a folyamat megtervezésére, validálására és szimulálására j BPM . Magában foglalja a folyamatok egység tesztjeit is.

A kurzus általában a közösségi j BPM projekt legújabb, stabil verzióját használja. A j BPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás előtt)
Weekend jBPM courses, Evening jBPM training, jBPM boot camp, jBPM instructor-led, Weekend jBPM training, Evening jBPM courses, jBPM coaching, jBPM instructor, jBPM trainer, jBPM training courses, jBPM classes, jBPM on-site, jBPM private courses, jBPM one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!