jBPM Kurzusok

jBPM Kurzusok

Helyi oktatott élő jBPM tréningek itt Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
jbpm7casemgmtJBPM: Case Management with JBPM v714 óraMíg a BPM-t reprodukálható folyamatok modellezésére használják világosan meghatározott munkafolyamatokon alapulva, az ügykezelés olyan eljárás, amely reprezentálhatatlan folyamatokat reprezentál A BPM-től eltérően, amely a folyamatok és a folyamatok optimalizálására koncentrál, az ügymenedzsment az adatokra fókuszál: adatbevitelek és outputok rögzítésére, bemutatására és módosítására, amelyek segítenek a vezetőknek a jobb döntések meghozatalában A JBPM v7 összeállítja ezt a két tudományt egyetlen szoftvercsomagba Ebben az oktatott képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozhatnak létre és kezelhessenek ügyeket a JBPM v7-ben, élő, gyakorlati, handson gyakorlatokkal és vitákkal A képzés befejeztével a résztvevők tisztában lesz azzal, hogy mikor alkalmazzák az ügykezelést a folyamatok optimalizálására, és fel kell szerelni a JBPM-re épülő, a saját szervezetükön alapuló Case Management rendszer telepítését, konfigurálását és kezelését Közönség Fejlesztők Folyamat tervezők Folyamat elemzője A szervezeten belül a folyamatok optimalizálásáért felelős vagy érdekelt személyek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
globalsightGlobalSight: Automate the Localization Process7 óraA Globalsight egy nyílt forráskódú, Java alapú alkalmazáskiszolgáló a lokalizációs folyamat automatizálására, egyszerűsítésére és kezelésére Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják a Globalsight architektúráját és funkcionalitását, amikor bemutatószervert telepítenek, beállítanak és telepítenek A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Globalsight előnyeit más Translation Management Systems-rel kapcsolatban Telepítse a Globalsight szervert és a kapcsolódó összetevőket Állítsa be a Globalsight-ot a fordított proxy mögé Globalsight telepítése a termelési környezetbe A Globalsight hibaelhárítása és optimalizálása Használja a Globalsight API-jait a harmadik féltől származó alkalmazásokhoz való integráláshoz, beleértve a JBPM-et stb Közönség Rendszergazdák A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
bldroolsManaging Business Logic with Drools21 óraEz a kurzus célja vállalati építészek, üzleti és rendszerelemzők, műszaki vezetők és fejlesztők, akik üzleti szabályokat kívánnak alkalmazni megoldásaikra.

Ez a tanfolyam sok egyszerű gyakorlati gyakorlatot tartalmaz, amelyek során a résztvevők munkakörülményeket fognak létrehozni. Kérjük, olvassa el a többi kurzust, ha csak egy áttekintést szeretne a Drools-ról.

Ez a kurzus rendszerint a Drools és a jBPM legújabb stabil verzióján jelenik meg, de egyedi kurzus esetén egyedi verzióra szabható.
jbpmpdjBPM for Process Designers28 óraEz a kurzus olyan menedzserek, üzleti elemzők, folyamat-tervezők, fejlesztők és témavezetők számára készült, akik képesek vagyunk a jBPM-t megtervezni, validálni és szimulálni. Ez magában foglalja az írásegység-teszteket is a folyamatokhoz.

A kurzus általában a közösségi jBPM projekt legújabb stabil változatát használja. A jBPM korábbi verziói is használhatók (jóváhagyás a foglalás megkezdése előtt)
jbpmdevjBPM for Developers35 óraEz a kurzusok olyan processz-fejlesztőknek és szoftverfejlesztőknek szólnak, akik szeretnék tudni, hogyan kell kezelni, manipulálni és fejleszteni a folyamatokat a jBPM segítségével Ez magában foglalja a jBPM elemeit és a BPMN 2 JBPM-ben végrehajtott elemeit, beleértve a jelek és események kezelését, a programozási átjárókat, az adatbeviteli folyamatokat és párhuzamos tevékenységeket A NobleProg megpróbálja futtatni ezt a kurzust a jBPM nyílt forrású verziójának legújabb verziójával, de régebbi verziót vagy béta verziót kérhet .

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Managing Business Logic with Drools - Miskolc, Tapolcafürdőh, 2019-03-04 09:305250EUR / 6050EUR
Managing Business Logic with Drools - Budapest, V. kerületsze, 2019-03-13 09:305250EUR / 6050EUR
Managing Business Logic with Drools - Kecskeméth, 2019-03-25 09:305250EUR / 6050EUR
Managing Business Logic with Drools - Pécs, belvárossze, 2019-03-27 09:305250EUR / 6050EUR
Managing Business Logic with Drools - Debrecensze, 2019-04-10 09:305250EUR / 6050EUR
Weekend jBPM courses, Evening jBPM training, jBPM boot camp, jBPM instructor-led, Weekend jBPM training, Evening jBPM courses, jBPM coaching, jBPM instructor, jBPM trainer, jBPM training courses, jBPM classes, jBPM on-site, jBPM private courses, jBPM one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Continuity PractitionerDebrecenk, 2019-03-26 09:303150EUR / 3750EUR
Data MiningBudapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:304725EUR / 5525EUR
Managing Configuration with AnsibleDebrecenk, 2019-05-14 09:304050EUR / 4850EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!