Robotics Kurzusok

Robotics Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Robotics tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a robotika alapjait és haladó fogalmait. A robotika képzés elérhető "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" néven. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Robotics Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A félvezető olyan anyag, amelynek ellenállása a vezetők és a szigetelők között van. Nem az ellenállás tulajdonsága az egyetlen, amely egy anyagot félvezetőként határoz meg, de van néhány tulajdonsága az alábbiak szerint. A félvezetők ellenállása kisebb, mint a szigetelőké és nagyobb, mint a vezetőké.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) villamosmérnököknek vagy bárkinek, aki érdeklődik a félvezetők mélyebb ismerete iránt.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Értse az energia- és vezetési sávdiagramok fogalmát. Ismerje meg a diódák belső szerkezetét és működését. Legyen mélyreható ismerete a belső és külső félvezetőkről.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
35 hours
A félvezetők olyan anyagok, amelyek elektromos vezetőképessége lehetővé teszi a kommunikáció, a számítástechnika, a katonai rendszerek, az egészségügy, a tiszta energia, a közlekedés és még sok más innovatív alkalmazás fejlődését.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) villamosmérnököknek vagy bárkinek szól, aki érdeklődik a félvezetők alapjainak megismerésében, és különféle innovációk létrehozásában a különböző területeken.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az elektronikus eszközök, például a diódák és a tranzisztorok működését. Elemezze a félvezetők hordozóstatisztikáit. Ismerje meg a félvezetők vivődinamikáját és az ebből adódó vezetési tulajdonságaikat.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Ez a kurzus bemutatja a gépi tanulási módszereket a robotika alkalmazásokban. Ez egy széles körű áttekintés a meglévő módszerekről, motivációkról és főbb ötletekről a mintafelismerés összefüggésében. Rövid elméleti háttér után a résztvevők egyszerű gyakorlatot végeznek nyílt forráskódú (általában R) vagy bármely más népszerű szoftver segítségével.
28 hours
Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell robotot készíteni Arduino hardver és az Arduino (C / C++ ) nyelv használatával. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Készítsen és működtessen egy robotrendszert, amely szoftvert és hardvert is tartalmaz
 • Ismerje meg a robottechnológiában alkalmazott kulcsfogalmakat
 • Helyezze a motorokat, érzékelőket és mikrovezérlőket egy működő robotba
 • Tervezze meg a robot mechanikai felépítését
Közönség
 • Fejlesztők
 • mérnökök
 • Hobbifelhasználók
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • A hardverkészleteket az oktató határozza meg a képzés előtt, de nagyjából a következő alkotóelemeket tartalmazzák:
 • Arduino tábla
 • Motorvezérlő
 • Távolságérzékelő
 • Bluetooth slave
 • Prototípus kártya és kábelek
 • USB kábel
 • Jármű készlet
 • A résztvevőknek saját hardvert kell vásárolniuk.
 • Ha szeretné testreszabni ezt a képzést, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Ez az osztálytermi alapú tréning az NLP technikákat fogja vizsgálni az AI és a Robotics alkalmazásával együtt A küldöttek számítógépes alapú példákat és esettanulmány-megoldási feladatokat vállalnak a Python használatával .
14 hours
Ez az osztálytermi alapú képzési ülés tanulmányozza Robotics és Robotic Process Automation (RPA). A képviselők számítógépen alapuló példákat és esettanulmányokat végeznek.
14 hours
ROS -Industrial ( ROS -I) egy nyílt forráskódú projekt, amely a ROS épül. Bővíti a ROS képességeit a gyártási automatizáláshoz és a robotikához. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kezdjék el fejlődni a ROS iparral. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a ROS -Ipari alkalmazást
 • Végezzen el mozgást és útvonaltervezést a ROS -I eszközön, például a MoveIt segítségével! és Descartes
 • Készítsen egyszerű ROS -I alkalmazásokat
 • Készítsen, teszteljen, telepítsen és javítson új robotot a ROS -I segítségével
Közönség
 • programozók
 • Fejlesztők
 • mérnökök
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Az Intelligens Automatizálás (IPA) a Artificial Intelligence (AI) , a robotika és a harmadik féltől származó szolgáltatásokkal történő integráció használatát jelenti az RPA erejének kibővítése érdekében. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan műszaki személyeknek szól, akik intelligensebb képességekkel rendelkező RPA rendszert akarnak létrehozni vagy kibővíteni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja az UiPath IPA-t.
 • A robotok engedélyezése más robotok kezelésére.
 • Használja a számítógépes látást a képernyőobjektumok pontosságának meghatározásához.
 • Engedélyezze a robotokat, amelyek felismerik a nyelvi mintákat, és érzelemzést végezhetnek a nem strukturált tartalomról.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
 • Ha többet szeretne megtudni az UiPath IPA-ról, látogasson el a https: // www oldalra. UiPath .com / rpa / intelligens-folyamat-automatizálás
21 hours
Robotics a mesterséges intelligencia (AI) területén, amely az intelligens és hatékony gépek programozásával és tervezésével foglalkozik. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik az alapvető AI módszerekkel szeretnék programozni és létrehozni a robotokat. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Végrehajtási szűrők (Kalman és részecskék), hogy a robot megtalálja a mozgó tárgyak a környezetében. A keresési algoritmusok és a mozgás tervezése. Implement PID ellenőrzések szabályozzák a robot mozgását a környezetben. A SLAM algoritmusok alkalmazása lehetővé teszi a robot számára, hogy ismeretlen környezetet térképezzen ki.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
80 hours
Robotics és Artificial Intelligence (AI) erőteljes eszközök a biztonsági rendszerek fejlesztésére a nukleáris létesítményekben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (online vagy online) a résztvevők megtanulják a különböző technológiákat, kereteket és technikákat a különböző típusú robotok programozására, amelyeket a nukleáris technológia és a környezeti rendszerek területén használnak. A 4 hetes tanfolyam hetente 5 napig tart. Minden nap 4 órás, és előadásokból, vitákból és gyakorlati robotfejlesztésből áll egy élő laboratóriumi környezetben. A résztvevők a megszerzett tudás gyakorlása érdekében a munkájukra alkalmazandó különböző valós világú projektekbe kerülnek. A cél hardver a kurzus lesz szimulálva 3D keresztül szimulációs szoftver. Ezután a kódot fizikai hardverre (Arduino vagy más) töltik be a végső telepítési teszteléshez. A ROS (Robot Operating System) nyílt forráskódú keret, C++ és Python a robotok programozására kerül felhasználásra. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a robotikai technológiákban használt kulcsfontosságú fogalmakat. A szoftver és a hardver közötti kölcsönhatás megértése és kezelése egy robotikus rendszerben. Megértése és végrehajtása a szoftver komponensek, amelyek alátámasztják a robotika. Építsen és működjön egy szimulált mechanikus robot, amely képes látni, érzékelni, feldolgozni, navigálni és hangon keresztül kölcsönhatásba lépni az emberekkel. Ismerje meg a mesterséges intelligencia szükséges elemeit (géptanulás, mélytanulás stb.) Egy okos robot építésére alkalmas. Végrehajtási szűrők (Kalman és részecskék), hogy a robot megtalálja a mozgó tárgyak a környezetében. A keresési algoritmusok és a mozgás tervezése. Implement PID ellenőrzések szabályozzák a robot mozgását a környezetben. A SLAM algoritmusok alkalmazása lehetővé teszi a robot számára, hogy ismeretlen környezetet térképezzen ki. Próbálja ki és megoldja a problémákat egy robot reális forgatókönyvekben.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
A hardverről
  A hardverkészleteket az oktató megerősíti a képzés előtt. A készletek többé-kevésbé tartalmaznak a következő összetevőket: [ 4 ] Tanács Motorkezelő Távolsági érzékelő Bluetooth rabszolga Prototyping táblák és kábelek USB kábel Gépjármű kit
 • A résztvevőknek saját hardvereket kell biztosítaniuk.
 • Szakképesítési lehetőségek
   A kurzus bármely részének személyre szabása (programozási nyelv, robotmodell, mikrokontroller stb.) Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  120 hours
  Robotics és Artificial Intelligence (AI) erőteljes eszközök a biztonsági rendszerek fejlesztésére a nukleáris létesítményekben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (online vagy online) a résztvevők megtanulják a különböző technológiákat, kereteket és technikákat a különböző típusú robotok programozására, amelyeket a nukleáris technológia és a környezeti rendszerek területén használnak. A 6 hetes tanfolyamot hetente 5 napig tartják. Minden nap 4 órás, és előadásokból, vitákból és gyakorlati robotfejlesztésből áll egy élő laboratóriumi környezetben. A résztvevők a megszerzett tudás gyakorlása érdekében a munkájukra alkalmazandó különböző valós világú projektekbe kerülnek. A cél hardver a kurzus lesz szimulálva 3D keresztül szimulációs szoftver. A ROS (Robot Operating System) nyílt forráskódú keret, C++ és Python a robotok programozására kerül felhasználásra. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a robotikai technológiákban használt kulcsfontosságú fogalmakat. A szoftver és a hardver közötti kölcsönhatás megértése és kezelése egy robotikus rendszerben. Megértése és végrehajtása a szoftver komponensek, amelyek alátámasztják a robotika. Építsen és működjön egy szimulált mechanikus robot, amely képes látni, érzékelni, feldolgozni, navigálni és hangon keresztül kölcsönhatásba lépni az emberekkel. Ismerje meg a mesterséges intelligencia szükséges elemeit (géptanulás, mélytanulás stb.) Egy okos robot építésére alkalmas. Végrehajtási szűrők (Kalman és részecskék), hogy a robot megtalálja a mozgó tárgyak a környezetében. A keresési algoritmusok és a mozgás tervezése. Implement PID ellenőrzések szabályozzák a robot mozgását a környezetben. A SLAM algoritmusok alkalmazása lehetővé teszi a robot számára, hogy ismeretlen környezetet térképezzen ki. Kiterjeszti a robot képességét a bonyolult feladatok elvégzésére Deep Learning. Próbálja ki és megoldja a problémákat egy robot reális forgatókönyvekben.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   A kurzus bármely részének személyre szabása (programozási nyelv, robotmodell stb.) Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) RoboMaker egy nyitott forrás, cloud szolgáltatás, amely gyorsan segít felhasználók robotikus alkalmazások létrehozásához és felhasználása. AWS RoboMaker fejleszti a robot működési rendszer (ROS) keret az új, gép tanulmány, ellenőrzés és simulaciós szolgáltatások.Ez az instruktor, az élő képzés (online vagy on hely) célja a fejlődésére, amelyek akarnak intézni, konfigurálni, és irányítni AWS RoboMaker képességeket, hogy robotok és autonomái járművek és eszközök létrehozására, szímulására és felhasználására.E képzés végéig a résztvevők AWS RoboMaker használni fogják, hogy a robot alkalmazások építésére, szímulására, eljárásra, kezelésére, vizsgálatot és ellenőrzésére.A koráció formáta
   Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
  Korációs választások
   Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
  84 hours
  Az Intelligens Robot egy olyan mesterséges intelligencia (AI) rendszer, amely képes tanulni a környezetéből és tapasztalatából, és a tudáson alapuló képességeire építeni Az intelligens robotok együttműködhetnek az emberekkel, együttműködhetnek velük és tanulhatnak viselkedésükből Emellett képesek nemcsak a kézi munkára, hanem a kognitív feladatokra is A fizikai robotok mellett az intelligens robotok pusztán szoftver alapúak is lehetnek, a számítógépen olyan szoftveralkalmazásban élve, amely nem tartalmaz mozgó alkatrészeket vagy fizikai interakciót a világgal Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a különféle mechanikus intelligens robotok különböző programozásának különböző technikáit, kereteit és technikáit, majd ezt a tudást alkalmazzák saját Smart Robot projektjeik befejezésére A tanfolyam négy részre tagolódik, melyek mindegyike három napos előadásokból, megbeszélésekből és kézműves robotfejlesztésből áll, egy élő labor környezetben Minden szakasz gyakorlati handson projektet köt, amely lehetővé teszi a résztvevők számára a megszerzett tudás gyakorlását és demonstrálását A kurzus cél-hardvereit szimulálják 3D-ben szimulációs szoftver segítségével A ROS (Robot Operating System) nyílt forráskódú keretrendszer, a C ++ és a Python a robotok programozására szolgál A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a robotikus technológiákban használt kulcsfogalmakat Megérteni és kezelni a robotok közötti szoftver és hardver közötti kölcsönhatást Értsd meg és hajtsd végre az intelligens robotok alapját képező szoftverösszetevőket Olyan szimulált, mechanikus intelligens robotot kell felépíteni és működtetni, amely képes hangot észlelni, érzékelni, feldolgozni, megragadni, navigálni és kölcsönhatásban állni az emberekkel Bővítse az intelligens robotok képességét bonyolult feladatok elvégzésére a Deep Learning segítségével A Smart Robot tesztelése és hibaelhárítása realisztikus forgatókönyvekben Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet A kurzus bármely részének testreszabása (programozási nyelv, robotmodell stb) Kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon .
  14 hours
  Az Azure Bot szolgáltatás egyesíti a Microsoft Bot Framework és az Azure funkciók hatalmát az intelligens robotok gyors fejlesztésének lehetővé tétele érdekében. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet könnyedén létrehozni egy intelligens robotot a Microsoft Azure A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Ismerje meg az intelligens robotok alapjait
  • Tanulja meg, hogyan hozhat létre intelligens botokat felhőalkalmazások segítségével
  • Ismerje meg a Microsoft Bot Framework, a Bot Builder SDK és az Azure Bot szolgáltatás használatát
  • Tudja meg, hogyan lehet robotokat tervezni botminták segítségével
  • Az első intelligens robot fejlesztése a Microsoft Azure
  Közönség
  • Fejlesztők
  • Hobbifelhasználók
  • mérnökök
  • IT szakemberek
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  A bot vagy a chatbot olyan, mint egy számítógépes asszisztens, amely a felhasználói interakciók automatizálására szolgál különböző üzenetküldő platformokon, és gyorsabbá teszi a dolgokat anélkül, hogy a felhasználóknak más emberrel kellene beszélniük Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kezdjék meg a botot, miközben átmegyek a mintacsatornák létrehozásával botfejlesztő eszközök és keretek segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a botok különböző felhasználásait és alkalmazásait Ismerje meg a robotok fejlesztésének teljes folyamatát Fedezze fel az építő botok különböző eszközeit és platformjait Hozzon létre egy csevegő chatot a Facebook Messengerhez Hozzon létre egy csomópontot a Microsoft Bot keretrendszerrel Közönség A fejlesztők érdeklődnek saját botjuk létrehozásához A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  21 hours
  A mechatronika (más néven mechatronikai mérnöki) a mechanikai, elektronikai és informatikai tudományok kombinációja. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azokra a mérnökökre irányul, akik szeretnének megtudni a mesterséges intelligencia mechatronikus rendszerekre való alkalmazhatóságáról. E képzés végén a résztvevők:
  • Kap egy áttekintést a mesterséges intelligenciáról, a gépi tanulásról és a számítástechnikai intelligenciáról.
  • Ismerje meg a neurális hálózatok és a különböző tanulási módszerek fogalmát.
  • A mesterséges intelligencia megközelítéseit hatékonyan válassza ki a valós élet problémáira.
  • Végezze el az AI alkalmazásokat mechatronikai mérésekben.
  A kurzus formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  A kurzus testreszabási beállításai
  • A kurzus személyre szabott képzésének kéréséhez forduljon hozzánk bizalommal.
  21 hours
  A ROS a Robot operációs rendszert jelenti Ez egy nyílt forráskódú keret, amely segít a fejlett robotok fejlesztésében Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kezdjék használni a ROS-ot robotikus projektjeikre robotikus vizualizációs és szimulációs eszközök segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a ROS alapjait Ismerje meg, hogyan hozhat létre alapvető robotikai projektet a ROS segítségével Ismerje meg, hogyan használhat különböző robotikus eszközöket, beleértve a szimulációs és vizualizációs eszközöket Közönség Hobbifelhasználók Robotikus rajongók Mérnökök és technikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  14 hours
  ArduPilot egy nyílt forráskódú, önálló jármű Autopilot Software Suite a drónok vezérlésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és technikusoknak szól, akik tervezni és fejleszteni akarnak egy drónt. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Megfelelő fejlesztési környezet kialakítása. Válassza ki és alkalmazza a megfelelő eszközöket a drón programozására. Ismerje meg és konfigurálja a firmware, a middleware és az API stack. Tesztelje és debug a kódot a drone szimulációs szoftverrel.
  A kurzus formázása
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ez a képzés a nyílt forráskódú autopilot szoftveren alapul: ArduPilot. Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Aerial Robotics az a technológia, amely a drónok tervezésével és modellezésével foglalkozik, más néven UAV-ok (Unmanned Air Vehicles) és quadrotorok. Megoldja az önálló és intelligens repülés kihívását a különböző ipari alkalmazásokhoz. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek és fejlesztőknek szól, akik a repülőgépek tervezésére, fejlesztésére és tesztelésére törekszenek a különböző repülőgéprobotizmus fogalmak és eszközök felfedezésével. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a légi robotok alapjait. Model és design UAV és quadrotorok. Ismerje meg a repülési ellenőrzés és a mozgás tervezés alapjait. Ismerje meg, hogyan kell használni a különböző szimulációs eszközöket a légi robotok.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  7 hours
  A drónok (más néven légi járművek vagy UAV-ok) olyan légi járművek, amelyek önállóan repülnek, hogy számos területen és iparágban különböző feladatokat végezzenek. A drón technológia hatékonysága és műszaki képességei sok gyakorlati alkalmazásban hasznosak, mint például a mentési missziók és a mezőgazdasági térképezés. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) mindenkire irányul, aki meg akarja érteni az UAS alapjait és alkalmazza a drón technológiát a tervezésben, a műveletekben, a menedzsmentben és az elemzésben a különböző iparágak számára. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Alapvető ismeretek megszerzése UAV-k és drónok. Ismerje meg a drónok osztályozását és használatát, hogy megfelelő UAV-okat találjon, amelyek különböző igényeket kielégítenek. Értékelje a szállítási lehetőségeket és a szabályokat a drónok kényelmes működéséhez. Ismerje meg a dróntechnológia használatának kockázatát és etikáját. Fedezze fel az UAV-k jövőbeli felhasználásait és képességeit, beleértve az integrációt más technológiákkal.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  A drónok, vagy a személy nélküli légi járművek (UAV-k) a mezőgazdasági és mezőgazdasági módszerek optimalizálására szolgáló kiemelkedő eszközökké válnak. A dróntechnológia hatékony megoldásokat kínál a mezőgazdasági igények kielégítésére, mint például a termésadatok megszerzésének idő- és költségeinek csökkentése, valamint a fenntarthatóság javítása. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a mezőgazdasági technikusok, kutatók és mérnökök, akik szeretnék alkalmazni a repülőgép-robottika optimalizálása adatgyűjtés és elemzés a mezőgazdaság. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a drón technológiát és a kapcsolódó szabályozásokat. A drónok felvásárlására, feldolgozására és elemzésére a termésadatokat a mezőgazdasági és mezőgazdasági módszerek javítása érdekében.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

  Last Updated:

  Online Robotics courses, Weekend Robotics courses, Evening Robotics training, Robotics boot camp, Robotics instructor-led, Weekend Robotics training, Evening Robotics courses, Robotics coaching, Robotics instructor, Robotics trainer, Robotics training courses, Robotics classes, Robotics on-site, Robotics private courses, Robotics one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions