ArduPilot Kurzusok

ArduPilot Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő ArduPilot képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet az ArduPilotot használni pilóta nélküli drónok tervezésére és fejlesztésére. Az ArduPilot képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

ArduPilot Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
ArduPilot egy nyílt forráskódú, önálló jármű Autopilot Software Suite a drónok vezérlésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és technikusoknak szól, akik tervezni és fejleszteni akarnak egy drónt. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Megfelelő fejlesztési környezet kialakítása. Válassza ki és alkalmazza a megfelelő eszközöket a drón programozására. Ismerje meg és konfigurálja a firmware, a middleware és az API stack. Tesztelje és debug a kódot a drone szimulációs szoftverrel.
A kurzus formázása
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a képzés a nyílt forráskódú autopilot szoftveren alapul: ArduPilot. Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online ArduPilot courses, Weekend ArduPilot courses, Evening ArduPilot training, ArduPilot boot camp, ArduPilot instructor-led, Weekend ArduPilot training, Evening ArduPilot courses, ArduPilot coaching, ArduPilot instructor, ArduPilot trainer, ArduPilot training courses, ArduPilot classes, ArduPilot on-site, ArduPilot private courses, ArduPilot one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions