Internet of Things (IoT) Kurzusok

Internet of Things (IoT) Kurzusok

Helyi, oktatott élő tárgyi internet (IoT) képzések fedezik a tárgyak internetének alapjait, és bemutatják, hogyan kell megvalósítani a különböző célpiacokat célzó internetes eszközök és megoldások különböző típusait A tanfolyamok technikai továbbképzésekként állnak rendelkezésre a fejlesztők és a mérnökök számára, vagy üzleti menedzserek számára a vezetők és vállalkozók számára Mindkét esetben a lefedettség interaktív és gyakorlati jellegű a kézműves tevékenységekkel és gyakorlatokkal, amelyek célja a megértés, a részvétel és az érték növelése Az IoT-képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

IoT Subcategories

Internet of Things (IoT) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Összefoglaló
A technológiák előrehaladása és az egyre növekvő mennyiségű információ átalakítja, hogy az iparág számos iparágban, köztük a kormányzatban történik. Go vernment adatok előállítását és a digitális archiválás aránya emelkedik, mivel a gyors növekedés a mobil eszközök és alkalmazások, intelligens érzékelők és eszközök, cloud computing megoldások és állampolgár néző portálok. Mivel a digitális információ kibővül és összetettebbé válik, az információkezelés, feldolgozás, tárolás, biztonság és diszpozíció is összetettebbé válik. Az új rögzítési, keresési, felfedezési és elemzési eszközök segítenek a szervezetek számára, hogy betekintést nyerjenek a strukturálatlan adatokból. A kormánypiac egy fordulópontban van, felismerve, hogy az információ stratégiai eszköz, és a kormánynak meg kell védenie, kihasználnia és elemeznie kell a strukturált és strukturálatlan információkat, hogy jobban szolgálja és megfeleljen a misszió követelményeinek. Ahogy a kormányzati vezetők arra törekszenek, hogy az adatközpontú szervezeteket a misszió sikeres megvalósítása érdekében alakítsák ki, megalapozzák az események, emberek, folyamatok és információk függőségének korrelációját.

Nagy értékű kormányzati megoldásokat hoznak létre a leginkább zavaró technológiákból:

- Mobil eszközök és alkalmazások
- Felhő szolgáltatások
- Szociális üzleti technológiák és hálózatépítés
- Big Data és elemzések

Az IDC azt jósolja, hogy 2020-ra az informatikai ipar 5 billió dollárt fog elérni, mintegy 1,7 billió dollárral nagyobb, mint ma, és az iparág növekedésének 80% -át ezek a harmadik platform technológiák fogják vezérelni. Hosszú távon ezek a technológiák kulcsfontosságú eszközök lesznek a megnövekedett digitális információk összetettségének kezelésében. Big Data az intelligens iparági megoldások egyike, és lehetővé teszi a kormány számára, hogy jobb döntéseket hozzon azáltal, hogy olyan cselekvéseket hajt végre, amelyek a nagy mennyiségű adathoz kapcsolódó és független, strukturált és strukturálatlan elemzés alapján feltárt mintákat mutatnak.

Azonban ezek végrehajtása sokkal többet jelent, mint egyszerűen hatalmas mennyiségű adat összegyűjtése. „A Big Data szükségessé teszi a legmodernebb eszközöket és technológiákat, amelyek elemezhetik és hasznosíthatják a hatalmas és változatos információáramokból származó hasznos ismereteket”, Tom Kalil és Fen Zhao a Fehér Ház Tudományos és Technológiai Politikai Hivatala írta az OSTP blogjában.

A Fehér Ház lépést tett annak érdekében, hogy segítsen az ügynökségeknek megtalálni ezeket a technológiákat, amikor 2012-ben létrehozta a Nemzeti Big Data Kutatási és Fejlesztési Kezdeményezést. A kezdeményezés több mint 200 millió dollárt tartalmazott, hogy a lehető legnagyobb mértékben kihasználhassa a Big Data robbanását és az elemzéshez szükséges eszközöket .

A Big Data jelentett kihívások majdnem olyan ijesztőek, mint az ígérete biztató. Az adatok hatékony tárolása az egyik ilyen kihívás. Mint mindig, a költségvetések szűkek, így az ügynökségeknek minimálisra kell csökkenteniük a megabájt tárolási árat, és az adatokat könnyen hozzáférhetővé kell tenniük, hogy a felhasználók megkapják, amikor azt akarják, és szükségük van rá. A hatalmas mennyiségű adatmentés növeli a kihívást.

Egy másik nagy kihívás az adatok elemzése. Számos ügynökség kereskedelmi eszközöket használ, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy átmásolják az adatok hegyeit, és olyan trendeket mutassanak, amelyek segíthetnek hatékonyabban működni. (A MeriTalk egy nemrégiben készített tanulmánya szerint a szövetségi informatikai vezetők szerint a Big Data segíthet az ügynökségeknek, hogy több mint 500 milliárd dollárt takarítsanak meg, miközben teljesítik a küldetés céljait is.).

Az egyedi fejlesztésű Big Data eszközök lehetővé teszik az ügynökségek számára, hogy kezeljék az adatok elemzésének szükségességét. Például az Oak Ridge Nemzeti Laboratórium számítástechnikai adatelemző csoportja elérhetővé tette a Piranha adatelemző rendszerét más ügynökségek számára. A rendszer segített az orvosi kutatóknak olyan kapcsolatot találni, amely figyelmeztetheti az orvosokat az aorta aneurizmáira, mielőtt sztrájkol. Emellett több hétköznapi feladatokhoz is használható, mint pl.
21 hours
Összefoglaló
Unlike other technologies, IoT is far more complex encompassing almost every branch of core Engineering-Mechanical, Electronics, Firmware, Middleware, Cloud, Analytics and Mobile. For each of its engineering layers, there are aspects of economics, standards, regulations and evolving state of the art. This is for the firs time, a modest course is offered to cover all of these critical aspects of IoT Engineering.

For manufacturing professional, most critical aspect is to understand the advancement in the area of Industrial Internet of things, which includes predictive and preventative maintenance, condition based monitoring of the machines, production optimization, energy optimization, supply-chain optimization and uptime of manufacturing utilities etc.

Summary

- An advanced training program covering the current state of the art in Internet of Things in Smart Factories.
- Cuts across multiple technology domains to develop awareness of an IoT system and its components and how it can help manufacturing managerial professionals
- Live demo of model IIoT applications for smart factories

Target Audience

- Managers responsible for business and operational processes within their respective manufacturing organizations and want to know how to harness IoT to make their systems and processes more efficient.

Duration 3 Days ( 8 hours / day)

Estimates for Internet of Things or IoT market value are massive, since by definition the IoT is an integrated and diffused layer of devices, sensors, and computing power that overlays entire consumer, business-to-business, and government industries. The IoT will account for an increasingly huge number of connections: 1.9 billion devices today, and 9 billion by 2018. That year, it will be roughly equal to the number of smartphones, smart TVs, tablets, wearable computers, and PCs combined.

In the consumer space, many products and services have already crossed over into the IoT, including kitchen and home appliances, parking, RFID, lighting and heating products, and a number of applications in Industrial Internet.

However the underlying technologies of IoT are nothing new as M2M communication existed since the birth of Internet. However what changed in last couple of years is the emergence of number of inexpensive wireless technologies added by overwhelming adaptation of smart phones and Tablet in every home. Explosive growth of mobile devices led to present demand of IoT.

Industrial IoT, or IIoT for manufacturing has been widely in use since 2014 and since then a large number of IIoT innovations have taken place. This course will introduce all the important aspects of innovations in Industrial IoT area.

This training is intended for a technology and business review of an emerging industry so that IoT enthusiasts/entrepreneurs can grasp the basics of IoT technology and business.

Course Objective

Main objective of the course is to introduce emerging technological options, platforms and case studies of IoT implementation in smart factories for manufacturing sectors.

- Studies of business and technology of some of the common IIoT platform like Siemens MindSphere and Azure IoT.
- Open source /commercial enterprise cloud platform for AWS-IoT apps, Azure -IOT, Watson-IOT, Mindsphere IIoT cloud in addition to other minor IoT clouds
- Open source/commercial electronics platform for IoT-Raspberry Pi, Arduino , ArmMbedLPC etc
- Security issues and security solutions for IIoT
- Mobile/Desktop/Web app- for registration, data acquisition and control –
- M2M Wireless protocols for IoT- WiFi, LoPan, BLE, Ethernet, Ethercat, PLC : When and where to use which one?
- Basic introduction of all the elements of IoT-Mechanical, Electronics/sensor platform, Wireless and wireline protocols, Mobile to Electronics integration, Mobile to enterprise integration, Data-analytics and Total control plane
14 hours
Összefoglaló
Nginx webszerverként népszerű. Más felhasználások között szerepel az Nginx futtatása terheléselosztóként és továbbító proxyként, különösen hasznos az IoT beállításában. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet az Nginx teljesítményét maximalizálni, amikor az Nginx et felállítják, konfigurálják, figyelik és elhárítják az Nginx et a HTTP / TCP forgalom különféle formáinak kezelésére. A tárgyalt témák között szerepel, hogyan lehet az Nginx , az operációs rendszerben és a virtuális gépen a legfontosabb paramétereket konfigurálni, hogy maximális értéket szerezzenek az Nginx .

Közönség

- Fejlesztők
- Rendszergazdák

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
Összefoglaló
NB-IoT lehetővé teszi az IoT eszközöknek olyan hordozó hálózatokon keresztül történő működését, mint például a GSM és az LTE csatornák közötti "védő sávok". NB-IoT csak 200 kHz sávszélességet igényel, és hatékonyan képes nagy számú végpont eszköz csatlakoztatására (akár 50 000 NB-IoT hálózati cellánként). Alacsony energiaigénye ideálisvá teszi kicsi, bonyolult tárgyak internete tárgyakhoz, például intelligens parkoláshoz, segédprogramokhoz és ruházathoz.

A mai IoT-kapcsolatok többsége ipari jellegű. Az IoT (IIoT) kapcsolatok alacsony fogyasztású (LPWA) technológiákat igényelnek, hogy összeköttetést, lefedettséget és előfizetési képességeket biztosítsanak az alacsony sávszélességű alkalmazásokhoz. Bár ezeket a követelményeket a meglévő mobilhálózatok is kielégíthetik, lehet, hogy ezek a hálózatok nem ideálisak. NB-IoT (Narrow Band IoT) technológia ígéretes megoldást kínál.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megismerik az NB-IoT (más néven LTE Cat NB1 néven ismert) különféle aspektusait, miközben kidolgozzák és telepítik az NB-IoT alapú alkalmazást.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Azonosítsa az NB-IoT különféle alkotóelemeit és azt, hogy miként illeszkednek egymáshoz ökoszisztéma kialakításához.
- Megérteni és magyarázni az NB-IoT eszközökbe beépített biztonsági funkciókat.
- Fejlesszen ki egy egyszerű alkalmazást az NB-IoT eszközök nyomon követésére.

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
A gép-gép (M2M) a hálózatba kapcsolt mechanikus vagy elektronikus eszközök közötti közvetlen automatikus kommunikációra utal.
21 hours
Összefoglaló
Kura egy nyílt forráskódú Java alapú keret az IoT számára, amely lehetővé teszi az alapul szolgáló hardverekhez való hozzáférést, az M2M / IoT integrációs platformokkal való kommunikációt, az átjárókezelést és a hálózati konfigurációk kezelését.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják Kura alapjait és azt, hogy miként használhatják azt tárgyak internete megoldásaihoz.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a Kura
- Megérteni a Kura alapjait és alapvető jellemzőit
- Készítsen, teszteljen, telepítsen és végezzen hibaelhárítást az IoT megoldásokban a Kura

Közönség

- Fejlesztők
- programozók

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Összefoglaló
A hagyományos hang- és adatbevétel korlátozásával a CSP-k (kommunikációs szolgáltatók)
új bevételi forrást keres az otthoni, irodai és személyi szolgáltatások internet szolgáltatásaiból. Mint a
Ennek eredményeként az IoT az új OSS és BSS modell részévé vált.

12 modul, 24 órás 2 óra, 3 napos tanfolyam

összefoglalás

- Esettanulmányok a sikeres IoT szolgáltatás integrációjáról a Telcos által
- Az IoT szolgáltatások integrálása az OSS-be
- Újfajta helyi IoT adat / szolgáltatás / csatlakozási szolgáltatás
- Vertikális IoT-teljes szolgáltatás eladás vs IoT köztes szoftver eladás.
- Az IoT eladásának integrálása a BSS-ben

Célközönség

- A Telecom / CSP-kben a SZERVEZETEN belül az üzleti és működési folyamatokért felelős vezetők

Időtartam 3 nap (8 óra / nap)
14 hours
Összefoglaló
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén Az IoT-megoldások telepítésének egyik legfontosabb akadálya a biztonság Mivel az IoT-technológiák széles körű eszközöket tartalmaznak, a tárgyak internetes biztonságának megtervezése kulcsfontosságú a sikeres internetes játékok telepítéséhez Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők meg fogják érteni az IoT architektúrákat, és megtanulják a szervezetükre alkalmazandó különböző internetes biztonsági megoldásokat A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg az IoT architektúrákat Megérteni a felmerülő tárgyak internetes biztonsági fenyegetéseit és megoldásait Fejleszteni kell a tárgyak internetének biztonságát a szervezetükben Közönség Informatikai szakemberek Fejlesztők mérnökök Menedzserek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
21 hours
Összefoglaló
IoT biztonság 101:

Ez a kurzus ismerteti az IoT biztonságának legmodernebb gyakorlatait és ezt a témát
fejlődik. Célja, hogy az IoT fejlesztői és vezetői stratégiai döntéseket hozzanak az IoT termékükkel kapcsolatban
eladóként és vevőként egyaránt.

A tantárgy felépítése 24 óra, 12 modul, 12x2. Minden modul 2 óra.
14 hours
Összefoglaló
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják az IoT alapjait, miközben a Raspberry Pi segítségével létrehoznak egy IoT érzékelő rendszert.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Ismerje meg a tárgyak internete alapelveit, ideértve az internet elemeit és a kommunikációs technikákat
- Tudja meg, hogyan állíthatja be a Raspberry Pi kifejezetten az IoT alkalmazásokhoz
- Készítsen és telepítsen saját IoT érzékelő rendszerét

Közönség

- Hobbifelhasználók
- Hardver / szoftver mérnökök és technikusok
- Műszaki személyek minden iparágban
- Kezdő fejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Raspberry Pi különféle operációs rendszereket és programozási nyelveket támogat. Ez a tanfolyam Linux alapú Raspbian operációs rendszert, a Python pedig programozási nyelvként fogja használni. Egy adott beállítás kéréséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
- A résztvevők felelősek a Raspberry Pi hardver és alkatrészek megvásárlásáért.
14 hours
Összefoglaló
Internet of Things (IoT) is a network infrastructure that connects physical objects and software applications wirelessly, allowing them to communicate with each other and exchange data via network communications, cloud computing, and data capture. Python is a high-level programming language recommended for IoT due to its clear syntax and large community support.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to program IoT solutions with Python.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the fundamentals of IoT architecture
- Learn the basics of using Raspberry Pi
- Install and configure Python on Raspberry Pi
- Learn the benefits of using Python in programming IoT systems
- Build, test, deploy, and troubleshoot an IoT system using Python and Raspberry Pi

Audience

- Developers
- Engineers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
22 hours
Összefoglaló
Connected device is disrupting many business, power utility being no exception. Power Utility companies are essentially faced with four challenges from growth of IoT

- Machines, Controllers, HMI, SCADA systems are increasingly becoming cloud connected by the vendors who promise to offer more analytics and insight via their data for predictive and preventative maintenance. But quarantine policy of the critical assets means these new IoT features from the Machine/Controller Vendors can’t be utilized by the Power Companies
- With the ever decreasing cost of solar and wind power microgrid, Utility companies will soon see declining revenue from power generation. To compensate for the lost revenue of power production, the company has to aggressively pursue new areas of revenues such as Energy management of Home as a service, Energy storage as a service, offering grid service for EV charging, grid service for P2P energy trading between the homes, home and microgrid, microgrid to microgrid, microgrid to battery, home to battery etc. All of this need to be facilitated via smart metering, smart grid and smart & secured transactions only possible via DLT ( distributed ledger technology) like IOTA. Also Utilities are exploring to offer some of the smart city services to the city authority
- For critical infrastructure like dams, ICOLD ( International Committee Of Large Dams) want to see Structural Health Monitoring (SHM) of the dams real time so that any impending danger of collapse of the dam or rock or tunnel can be informed in advance to vacate the people who may be affected
- Also a new emerging area of revenue will be EV charging in Parking-How IoT can facilitate smart charging and smart parking?

Over the last three years, engineering in IoT has seen massive changes primarily driven by Microsoft, Google and Amazon. These large behemoths have invested billions of dollars to develop IoT platforms that are more easy to manage and secure. Also IoT edge has gained a lot of momentum in both research and deployment as only means for practical IoT implementation. 5G is promising to transform the business of IoT. This has led to an unprecedented large swath of new areas of research funding in IoT. This is why right now for any practicing engineer it is absolutely essential to understand IoT platforms developed for major players like AWS, Google and Specially Microsoft.

However, neither of the above platform offers exhaustive or a totally comprehensive solution for a scalable IoT. Just for Smart Metering to be deployed to millions of homes, additional technology to secure the smart meter, radio networks, IoT management technology and many other additional secured services will be required. Strategy, Price and Security of any IoT deployment must be optimal and acceptable. Given so much of interdisciplinary knowledge, it is almost difficult for any company to deploy a team which can meet all the requirements.

This course is a modest attempt to educate the key decision makers, developers, security experts about what are the challenges, risks and practical way to deploy IoT for their next generation power utility business.

In addition, with scalable deployment, managing IoT services for thousands of sensors and connections are emerging as a separate engineering subject of research. This area , formally known as managed IoT services is experiencing rapid growth as challenges for scalable IoT are much bigger than building them. This includes security of over the top firmware/software update, managing calibration of the sensors and systems, auto-diagnosis of any connection issue, narrowing down on root cause of API failures, tracking the hardware and service health of the distributed system etc.

Course objectives

Main objective of the course is to introduce emerging technological options, platforms and case studies of IoT implementation in Power Utility Companies - Smart Metering, Smart Car, SHM ( structural health monitoring), Power Quality Diagnosis and Smart Contracts. Basic introduction of all the elements of IoT-Mechanical, Electronics/sensor platform, Wireless and wireline protocols, Mobile to Electronics integration, Mobile to enterprise integration, Data-analytics and control plane applications.

- IoT technology Stacks: Devices, Gateways, Edge, Edge Cloud, Public Cloud, IoT databases, Web & Mobile Applications for IoT, Centralized vs Decentralized IoT
- IoT ecosystem for Business, third party device management, risk management of entire IoT ecosystem
- M2M Wireless protocols for IoT- WiFi, SigFox,LORA, LPWAN, Zigbee/Zwave, Bluetooth, ANT+ : When and where to use which one
- Fundamentals of IoT Gateways- Risks, Management and Ecosystem
- Mobile/Desktop/Web app - for registration, data acquisition and control –Available M2M data acquisition platform for IoT—AWS IoT, Azure IoT, Google IoT
- Security issues and solutions for IoT- Review of security of all the technology stacks
- Enterprise IoT platforms such as Microsoft Azure IoT suites, AWS IoT, Google IoT , Siemens MindSphere
- Smart Metering, Open Smart Grid Protocols (OSGP), ANSI C 2.18 Protocols , NIST Standard for HAN ( Home Area Network), Home Plug Powerline Alliance , Security Standard for Smart Meter- IEC 62056
- Distributed Ledge Technology ( DLT) such as Blockchain, HyperLedger and DAG ( Direct Acyclic Graph) for smart contract, P2P transactions, smart car charging
- IoT for critical infrastructure like DAM, Transformer, Sub-station, High Tension Wire
14 hours
Összefoglaló
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén A PHP egy szerverprogramozási nyelv, amelyet a tárgyévi internethez ajánlunk, köszönhetően annak kiváló teljesítményének Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesztsék meg az internetes alkalmazások PHP használatát A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a tárgyak internetének architektúrájának alapjait Telepítsen és konfiguráljon eszközöket (IBM Watson IoT platform, IoT Starter Android alkalmazásokhoz), amelyek segítenek a PHP alkalmazások fejlesztésében Ismerje meg a PHP használatának előnyeit az IoT rendszerek programozásában Építsen, teszteljen, telepítsen és hibakeresse az IoT-rendszert a PHP használatával Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
7 hours
Összefoglaló
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül.

Blockchain egy decentralizált adatbázis-rendszer, amely az adatokat a csomópontok között elosztott főkönyvekben tárolja.

A blockchain technológia használata az IoT-vel lehetővé teszi az IoT-adatok hozzáférhetőségét és szolgáltatását központi vezérlés nélkül. Ez az integráció új lehetőségeket és számos előnyt kínál a vállalkozási szervezetek számára.

Ebben az oktató által vezetett, élő (távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan működhetnek együtt a blockchain és az IoT, miközben gyakorlati élő labor-gyakorlatok sorozatán haladnak keresztül.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Tudja meg, hogyan működhetnek együtt a blockchain és az IoT szervezetek számára megoldások biztosítása érdekében
- Fedezzen fel különféle eszközöket és erőforrásokat a blokklánc-alapú tárgyak internete megoldásának megvalósításához a szervezetükben

Közönség

- Fejlesztők
- Menedzserek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat.

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Összefoglaló
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül. Java Script népszerű objektum-orientált programozási nyelv, amelyet az IoT számára mindenütt jelenlévő jellege miatt ajánlottak.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell programozni az IoT-megoldásokat a Java Script segítségével, miközben lépnek át az IoT-rendszer irányítópultjának fejlesztésén keresztül.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni az IoT építészet alapjait
- Az Arduino telepítése és konfigurálása az IoT-hez
- Ismerje meg a Java Script szerepét az IoT rendszerek programozásában
- Készítsen IoT rendszert az Arduino és a Java Script használatával
- IoT-rendszer irányítópultjának készítése, tesztelése, telepítése és hibaelhárítása a Java Script használatával

Közönség

- Fejlesztők
- mérnökök

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Összefoglaló
Insurtech (más néven: Digital Insurance) a biztosítás + új technológiák konvergenciájára utal. Az Insurtech területén a "digitális biztosítók" technológiai innovációkat alkalmaznak üzleti és működési modelljeikre a költségek csökkentése, az ügyfelek tapasztalatainak javítása és működésük rugalmasságának fokozása érdekében.

Ebben az oktató által vezetett képzésben a résztvevők megismerik azokat a technológiákat, módszereket és gondolkodásmódot, amelyek szükségesek a digitális átalakuláshoz a szervezeten belül és az ipar egészében. A képzés olyan vezetőknek szól, akiknek nagyszerű képet kell érteniük, meg kell szüntetniük a hype és a zsargon Insurtech , és meg kell tenniük az első lépéseket az Insurtech stratégia kialakításában.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Intelligensen és szisztematikusan Insurtech és annak minden alkatrészét
- Azonosítsa és bizonyítsa az egyes kulcstechnológiák szerepét az Insurtech belül.
- Insurtech általános stratégiát az Insurtech szervezeten belüli megvalósítására

Közönség

- A biztosítók
- Technológusok a biztosítási ágazatban
- Biztosítási érdekeltek
- Tanácsadók és üzleti elemzők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és esettanulmányi csoport tevékenységei
14 hours
Összefoglaló
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül. Java egy általános célú nyelv, amelyről ismert, hogy "egyszer írj, bárhová futtasson". Java a hordozhatóság és a hatékonyság miatt az IoT számára ajánlott.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell az IoT megoldásokat programozni a Java .

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja az eszközöket és a keretrendszereket (Eclipse Open IoT Stack) az IoT rendszerek Java programozásához
- Megérteni az IoT építészet alapjait
- Az Eclipse Open IoT Stack for Java alkalmazáshoz csatlakozhat és kezelhet eszközöket IoT-megoldásban
- Készítsen, teszteljen és telepítsen IoT rendszert a Java használatával

Közönség

- Fejlesztők
- mérnökök

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Összefoglaló
Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének alkalmazni törvényszéki elemzési technikákat, hogy enyhítse és válaszoljon a biztonsági fenyegetések a IoT és a felhő szinten.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Összefoglaló
Más technológiáktól eltérően, az IoT sokkal összetettebb, lefedve a mérnöki-mechanikai, Electron , firmware, köztes szoftverek, a felhő, az Analytics és a mobil szinte minden ágát. Valamennyi műszaki réteg vonatkozásában vannak a közgazdaságtan, a szabványok, a rendeletek és a fejlődő technika állása. Ez az első idő, egy szerény tanfolyamot kínálnak az IoT Engineering ezen kritikus szempontjainak lefedésére.

összefoglalás

-

Fejlett képzési program, amely lefedi a tárgyak internete jelenlegi fejlett színvonalát

-

Több technológiai területre kiterjed, hogy felhívja a figyelmet az IoT-rendszerre és annak alkotóelemeire, valamint arra, hogy ez hogyan segítheti a vállalkozásokat és szervezeteket.

-

Az IoT modell alkalmazásának élő bemutatója az IoT gyakorlati telepítésének bemutatására különböző ipari területeken, például ipari tárgyak internete, intelligens városok, kiskereskedelem, utazás és szállítás, valamint a csatlakoztatott eszközök és dolgok körüli használati esetek

Célközönség

-

A szervezeten belüli üzleti és operatív folyamatokért felelős vezetők, akik tudni akarják, hogyan lehetne használni az IoT rendszereik és folyamataik hatékonyabbá tétele érdekében.

-

Azok a vállalkozók és befektetők, akik új vállalkozásokat szeretnének építeni, és jobban meg akarják érteni az IoT technológiai környezetét, hogy megértsék, hogyan tudják hatékonyan felhasználni azt.

A tárgyak internetére vagy az IoT piaci értékére vonatkozó becslések hatalmasak, mivel az IoT definíció szerint eszközök, szenzorok és számítási teljesítmény integrált és szétszórt rétege, amely átfedi a teljes fogyasztói, üzleti vállalkozások és kormányzati iparágakat. Az IoT egyre hatalmasabb számú csatlakozást fog számolni: ma 1,9 milliárd eszköz és 2018-ra 9 milliárd eszköz. Abban az évben nagyjából megegyezik az okostelefonok, intelligens TV-k, táblagépek, hordozható számítógépek és PC-k számával.

A fogyasztói téren sok termék és szolgáltatás már átkerült az IoT-be, ideértve a konyhai és háztartási készülékeket, a parkolást, az RFID-t, a világítási és fűtési termékeket, valamint számos alkalmazást az ipari interneten.

Az IoT alapjául szolgáló technológiák azonban semmi új, mivel az M2M kommunikáció az Internet születése óta létezett. Az utóbbi néhány évben azonban megváltozott az olcsó vezeték nélküli technológiák megjelenése, amelyeket az intelligens telefonok és a táblagépek túlzott adaptálása vezetett minden házhoz. A mobil eszközök robbanásszerű növekedése vezetett az IoT jelenlegi keresletéhez.

Az IoT-üzletágban a korlátlan lehetőségek miatt számos kis- és középvállalkozó ugrott be az IoT arany rohanásába. Ugyancsak a nyílt forráskódú elektronika és az IoT platform megjelenése miatt az IoT rendszer fejlesztésének költségei és a nagyméretű gyártás további kezelése egyre inkább megfizethetőek. A meglévő elektronikai termékek tulajdonosai nyomást gyakorolnak eszközük internetes vagy mobilalkalmazásba történő integrálására.

Ez a képzés egy feltörekvő iparág technológiai és üzleti áttekintésére szolgál, hogy az IoT rajongói / vállalkozói megértsék az IoT technológia és üzleti alapjait.

A kurzus célja

A kurzus fő célja, hogy bemutassa az IoT megvalósításában felmerülő technológiai lehetőségeket, platformokat és esettanulmányokat otthoni és városi automatizálás (intelligens otthonok és városok), ipari Internet, egészségügy, Go Vt., Mobil Cellular és más területeken.

-

Az IoT-Mechanical, az Electron ics / érzékelő platform, a vezeték nélküli és vezetékes protokollok, a mobiltól az Electron integráció, a mobilról a vállalatra történő integráció, az adatelemzés és a teljes vezérlő sík összes elemének bevezetése

-

M2M vezeték nélküli protokollok az IoT-WiFi, Zigbee / Zwave, Bluetooth, ANT + számára: Mikor és hol kell használni melyiket?

-

Mobil / asztali / webes alkalmazás - regisztrációhoz, adatgyűjtéshez és -vezérléshez - Elérhető M2M adatgyűjtő platform az IoT számára - Xively, Omega és NovoTech stb.

-

Biztonsági kérdések és biztonsági megoldások az IoT számára

-

Nyílt forráskódú / kereskedelmi elektronikai platform az IoT- Raspberry Pi , Arduino , ArmMbedLPC stb. Számára

-

Nyílt forráskódú / kereskedelmi vállalati felhőplatform az AWS-IoT alkalmazásokhoz, Azure -IOT, Watson-IOT felhőhöz más kisebb IoT felhők mellett

-

Néhány általános internet-eszköz üzleti és technológiai tanulmányai, például otthoni automatizálás, füstjelző, járművek, katonai, otthoni egészség stb.
14 hours
Összefoglaló
Internet of Things (IoT) egy olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra a kommunikációt és az adatcserét hálózati kommunikáción, felhőalapú számítógépen és adatgyűjtésen keresztül. A C általános célú programozási nyelv, amelyet mindennaposság és alacsony szintű programozási előnyök miatt ajánlott az IoT számára.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell az IoT megoldásokat programozni a C-vel.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a NetBeans-t az IoT rendszerek C-vel való programozásához
- Megérteni az IoT építészet alapjait
- Ismerje meg a C használatának előnyeit az IoT rendszerek programozásában
- Építsen, teszteljen, telepítsen és javítson egy tárgyak internete rendszert a C használatával

Közönség

- Fejlesztők
- mérnökök

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Összefoglaló
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén Az Azure egy átfogó felhőszolgáltatás-készlet, amely IoT Suite-t kínál előre konfigurált megoldásokból, amelyek segítik a fejlesztőket az internetes projektek fejlesztésének felgyorsításában Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesszék az IoT alkalmazásokat az Azure használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a tárgyak internetének architektúrájának alapjait Az Azure IoT Suite telepítése és beállítása Ismerje meg az Azure előnyeit az IoT rendszerek programozásában Az Azure IoT szolgáltatások (IoT Hub, Funkciók, Stream Analytics, Power BI, Cosmos DB, DocumentDB, IoT Device Management) Építsen, teszteljen, telepítsen és hibajavítsa az IoT rendszert az Azure használatával Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Összefoglaló
A tárgyak internete (IoT) olyan hálózati infrastruktúra, amely vezeték nélküli módon kapcsolja össze a fizikai objektumokat és a szoftveralkalmazásokat, lehetővé téve számukra, hogy kommunikáljanak egymással és adatokat cseréljenek a hálózati kommunikáció, a számítási felhő és az adatgyűjtés révén Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a tárgyak internetének alapjait, miközben átmegynek egy Arduinobased IoT érzékelő rendszer létrehozásán A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a tárgyak internetének alapelveit, beleértve az internethez kapcsolódó objektumelemeket és kommunikációs technikákat Ismerje meg, hogyan kell használni az Arduino kommunikációs modulokat, amelyek különböző IoT rendszerekhez használhatók Ismerje meg, hogyan kell használni és programozni egy mobilalkalmazást az Arduino irányításához WiFi modult használva csatlakoztathatja az Arduino-t egy másik eszközhöz Saját IoT érzékelő rendszer kiépítése és telepítése Közönség Hobbifelhasználók Hardver / szoftver mérnökök és technikusok Technikai személyek minden iparágban Kezdő fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Az Arduino különböző modelleken érhető el, és támogatja a különböző programozási felületeket (C, C ++, C #, Python) és IDE-ket (Arduino IDE, Visual Studio stb) Ez a kurzus feltételezi az Arduino Uno fórumot, az Arduino IDE-t és az Arduino nyelvet (C / C ++ alapján) Ha más beállítást szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot A résztvevők felelősek az Arduino hardver és alkatrész megvásárlásáért .
14 hours
Összefoglaló
Internet of Things (IoT) egy feltörekvő technológiai tartomány, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat a távoli érzékelés és vezérlés érdekében. Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt azáltal, hogy a virtuális számítógéppel generált elemeket keveri a fizikai valós környezetbe. Az AR lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valós idejű és valós információt biztosítsanak a felhasználók számára. Ez két olyan technológia, amelyek gyorsan növekvő alkalmazási arányt tapasztaltak több iparágban.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a tárgyak internete és az AR alapjait, és ezeket a tanulásokat alkalmazzák szervezeteik működésére és stratégiáira.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni a tárgyak internete és az AR alapjait
- Tudja meg, hogyan működik az internet és az AR technológiák
- Tudja meg, hogy az internet és az AR technológiák hogyan alkalmazhatók üzleti stratégiájukban
- Tegyen tájékozott üzleti döntéseket az internet és az AR kapcsán

Közönség

- Menedzserek
- vállalkozók

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Összefoglaló
IoT alkalmazás biztonság utal, hogy a technológia és a folyamatok kidolgozása, kezelése és figyelemmel kíséri az alkalmazások, amelyek az ellenőrzési hálózati eszközök egy IoT rendszer.

Ez oktató által vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on mérnök ki kívánság-hoz felállít, felfejlődik és kezel egy biztosít IoT alkalmazás.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- fejlesztése és telepítése alkalmazások kezelésére IoT eszközök biztonságos.
- biztonságosan integrálja IoT eszközök a felhő.
- egy IoT alkalmazás integrálása a már meglévő infrastruktúrával.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- Ez a tanfolyam alapja lehet a nagy felhő szolgáltatók: AWS, Google Cloud, és Azure.
- , hogy személyre szabott képzést kérjen, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
10 hours
Összefoglaló
A tárgyak internetére vagy az IoT piaci értékére vonatkozó becslések hatalmasak, mivel az IoT definíció szerint eszközök, szenzorok és számítási teljesítmény integrált és szétszórt rétege, amely átfedi a teljes fogyasztói, üzleti vállalkozások és kormányzati iparágakat. Az IoT egyre nagyobb számú csatlakozást fog számolni: 2019-ig 12 B, 2025-ig pedig 100B +.

A fogyasztói téren sok termék és szolgáltatás már átkerült az IoT-be, ideértve a konyhai és háztartási készülékeket, a parkolást, az RFID-t, a világítási és fűtési termékeket, valamint számos alkalmazást az ipari interneten.

Az internet alapjául szolgáló technológiák semmi új, mivel az M2M kommunikáció az Internet születése óta létezett. Az utóbbi néhány évben azonban megváltozott az a költséghatékony vezeték nélküli technológia megjelenése, amelyet az okostelefonok és a táblagépek minden házban történő túlzott adaptálása vezetett be. A mobil eszközök robbanásszerű növekedése vezetett az IoT jelenlegi keresletéhez.

Ahogy a Blockchain technológiát az utóbbi években egyre jobban megértették, és nyilvánvalóvá vált annak képessége, hogy megoldja a vállalati üzleti felhasználási eseteket, a technikus a Blockchain technológiát kutatta Blockchain alkalmazási esetek megoldására, amelyek évek óta félelmet Blockchain az iparágakban. A meglévő technológiáktól eltérően a blockchain technológia egyik legfontosabb jellemzője a páratlan szolgáltatási képessége, a nyomon követhetőség, az elszámoltathatóság és a változhatatlan rekordok, amelyekhez bármikor hozzáférhet. A blokklánc egyik érdekes területe a heterogén hálózatok biztosítása. Ez a cikk feltárja az IoT eszközök heterogonikus hálózatának biztonsági kihívásait és azt, hogy a blokklánc megvalósítható megoldás lehet-e. Kísérleti megközelítést alkalmazva feltárjuk a blokklánc-technológia használatának lehetőségét az IoT eszközök biztonságossá tétele érdekében, az IoT eszközök tranzakcióinak validálására, és létrehozunk egy bizalmi láncot az IoT eszköz hálójának biztosítása érdekében, valamint megvizsgáljuk a változatlan tranzakciók kriminalisztikai elemzéshez való felhasználásának valószínűségét. .

A kurzus célja

- Mutassa be a centralizált felhőalapú tárgyak internete migrációját a decentralizált szélelapú tárgyak internetebe
- Rajzoljuk a sebezhetőségi rétegeket minden halomhoz és a verem közé
- Blockchain meg a Blockchain az IoT kezdeményezéseiben az IBM, a Samsung és néhány más nagy szereplő számára.
- Esettanulmányok és a BlockChain alkalmazási területei az IoT-ben
10 hours
Összefoglaló
Estimates for Internet of Things or IoT market value are massive, since by definition the IoT is an integrated and diffused layer of devices, sensors, and computing power that overlays entire consumer, business-to-business, and government industries. The IoT will account for an increasingly huge number of connections: 12 B by 2019 and 100B+ by 2025.

In the consumer space, many products and services have already crossed over into the IoT, including kitchen and home appliances, parking, RFID, lighting and heating products, and a number of applications in Industrial Internet.

The underlying technologies of IoT are nothing new as M2M communication existed since the birth of Internet. However what changed in last couple of years is the emergence of number of inexpensive wireless technologies added by overwhelming adaptation of smart phones and Tablet in every home. Explosive growth of mobile devices led to present demand of IoT.

Over the last three years, engineering in IoT has seen massive changes primarily driven by Microsoft, Google and Amazon. These large behemoths have invested billions of dollars to develop IoT platforms that are more easy to manage and secure. Also IoT edge has gained a lot of momentum in both research and deployment as only means for practical IoT implementation. 5G is also promising to transform the business of IoT. This has led to an unprecedented large swath of new areas of research funding in IoT.

However Govt adaptation of IoT is slow due to security concerns at various levels. One of the major issue is, disagreement among different large IoT vendors on the matter of security. Microsoft Azure, Amazon AWS have pushed forward with its own security standards. Where as NIST is placing a more comprehensive one. OWASP model of 10 layers of IoT security did some impact but overall failed to get much ground due to non-adoption from major IoT platform like Azure or Google.

Course Objective

- Give introduction of all the technology stacks of IoT
- Drawing the layers of vulnerability at each stack and between the stack
- Learning about the NIST standard of IoT security
35 hours
Összefoglaló
ThingsBoard egy nyílt forrású IoT-platform, amely eszközkezelést, adatgyűjtést, feldolgozást és megjelenítést kínál az IoT-megoldáshoz.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a ThingsBoard ot integrálni az IoT-megoldásokba.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a ThingsBoard
- Ismerje meg a ThingsBoard funkcióinak és architektúrájának alapjait
- Építsen tárgyak internete alkalmazásokat a ThingsBoard
- Integrálja a ThingsBoard a Kafka-val a telemetriai eszköz adatainak továbbításához
- Integrálja a ThingsBoard az Apache Spark az adatok összesítéséhez több eszközről

Közönség

- Szoftvermérnökök
- Hardvermérnökök
- Fejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
16 hours
Összefoglaló
IoT van Internet-ból dolog.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a kari tagok és a kutatási mérnökök, akik szeretnék használni IoT Smart City, okos gyártás, 5G-IoT, stb

Ennek a tréningnek a végére a résztvevők az alábbi címen lehetnek:

- Vertikális szempontok: új technológiai lehetőségek, platformok és esettanulmányok a IoT implementáció terén a feltörekvő városokban (okos városok, okos gyáripar, mezőgazdaság, közbiztonság stb.)
- Horizontális szempontok: (Edge Computing, PaaS platformok, 5G-IoT, stb) az egyetemi kutatók számára

A kurzus formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.

Tanfolyami testreszabási beállítások

- Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
- Ha többet szeretne megtudni a IoT-ról, látogasson el ide:
24 hours
Összefoglaló
Bevezetés

Korlátozta a hagyományos hang-és adat bevétel, CSP (kommunikációs szolgáltatók) keres új bevételi forrást a IoT szolgáltatások az otthonok, irodai és személyesebbé. Ennek eredményeképpen a IoT az új OSS és a BSS modell részévé válik.

Összefoglaló

- Esettanulmányok a sikeres IoT szolgáltatás integráció telcos
- A IoT-szolgáltatások integrációja az OSS-val
- Újfajta helyi IoT adat/szolgáltatás/kapcsolat kínál
- Függőleges IoT-teljes szolgáltatás értékesítése vs IoT middleware eladó.
- A IoT-eladás integrálása a BSS-be
Online IoT (Internet of Things) courses, Weekend Internet of Things (IoT) courses, Evening Internet of Things (IoT) training, IoT boot camp, IoT (Internet of Things) instructor-led, Weekend IoT training, Evening IoT courses, Internet of Things coaching, IoT (Internet of Things) instructor, Internet of Things (IoT) trainer, IoT (Internet of Things) training courses, Internet of Things (IoT) classes, Internet of Things (IoT) on-site, Internet of Things private courses, Internet of Things (IoT) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions