ThingsBoard Kurzusok

ThingsBoard Kurzusok

Local, instructor-led live ThingsBoard training courses demonstrate through interactive hands-on practice how to integrate ThingsBoard into IoT solutions.

ThingsBoard training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live ThingsBoard training can be carried out locally on customer premises in Magyarország or in NobleProg corporate training centers in Magyarország. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
A ThingsBoard egy nyílt forrású IoT platform, amely eszközkezelést, adatgyűjtést, feldolgozást és vizualizációt kínál az IoT megoldásáért Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják, hogyan integrálják a ThingsBoard-ot a saját tárgyi megoldásukba A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A ThingsBoard telepítése és konfigurálása Ismerje meg a ThingsBoard funkcióinak és architektúrájának alapjait Építsen IoT alkalmazásokat a ThingsBoard segítségével Integrálja a ThingsBoard-ot a Kafka-val a telemetriás eszköz adatátviteléhez Integrálja a ThingsBoard-ot az Apache Spark-val az adatgyűjtéshez több eszközről Közönség Szoftverfejlesztők Hardvermérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
Weekend ThingsBoard courses, Evening ThingsBoard training, ThingsBoard boot camp, ThingsBoard instructor-led, Weekend ThingsBoard training, Evening ThingsBoard courses, ThingsBoard coaching, ThingsBoard instructor, ThingsBoard trainer, ThingsBoard training courses, ThingsBoard classes, ThingsBoard on-site, ThingsBoard private courses, ThingsBoard one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!