Edge Computing Kurzusok

Edge Computing Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Edge Computing képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan használható az Edge Computing az adatkezelés decentralizálására a gyorsabb teljesítmény érdekében, kihasználva a forráshálózaton található intelligens eszközöket. Az Edge Computing képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Edge Computing Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Edge számítógép egy olyan formája, amely az adatok tárolását és feldolgozását közelebb hozza a végfelhasználóhoz. Csökkenti a latenciát és megőrzi a hálózati erőforrásokat a hagyományos központosított felhő helyett a szélsőséges szerverek használatával. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a termékmenedzserek és fejlesztők, akik szeretnék használni Edge Computing decentralizálni az adatkezelés gyorsabb teljesítményt, használja az intelligens eszközök található a forráshálózat. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az alapvető fogalmakat és előnyöket Edge Computing. Ismerje meg a használati esetek és példák, ahol Edge Computing alkalmazható. Az adatok gyorsabb feldolgozására és a működési költségek csökkentésére szolgáló megoldások tervezése és fejlesztése.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Edge Computing courses, Weekend Edge Computing courses, Evening Edge Computing training, Edge Computing boot camp, Edge Computing instructor-led, Weekend Edge Computing training, Evening Edge Computing courses, Edge Computing coaching, Edge Computing instructor, Edge Computing trainer, Edge Computing training courses, Edge Computing classes, Edge Computing on-site, Edge Computing private courses, Edge Computing one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions