Automotive Kurzusok

Automotive Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Autóipari tanfolyamok az interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják az autóipari technológiák alapjait és fejlett témáit. Az autóipari képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Automotive Subcategories

Automotive Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at automotive engineers who wish to use AUTOSAR to design automotive motor controllers. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand AUTOSAR architecture and methodology.
 • Learn how to design motor controllers using AUTOSAR.
14 hours
Egy kétnapos tanfolyam, amely az összes tervezési alapelvet tartalmazza, és a példakénti példákkal párosul a legújabb ipari technológiák; nagyon hasznos az autóipari szoftverfejlesztők számára
14 hours
Ez egy speciális HMI Fejlesztési kurzus, amelyet az autóipari szakemberek számára fejlesztettek ki, akik részt vesznek a fejlett autóinfotainment rendszer fejlesztésében.
14 hours
Ez a kurzus magában foglalja az AI (emphasizing Machine Learning és Deep Learning) az iparban. Segít meghatározni, hogy melyik technológia (potenciálisan) használható több helyzetben egy autóban: az egyszerű automatizálástól, a képfelismeréstől az autonóm döntéshozatalig.
28 hours
Cél: Ez a képzés olyan szoftvermérnökök számára készült, akik MBD technológiával dolgoznak. A képzés az Automotive rendszerek modellezési technikáira, az Automotive szabványokra, az automatikus kód generálására és a modell tesztkötegek építésére és ellenőrzésére vonatkozik. Közönség: Szoftverfejlesztő az autóipari beszállítók számára
14 hours
Simulink grafikus programozási környezet többdomainű dinamikus rendszerek modellezéséhez, szimulálásához és elemzéséhez.
21 hours
IATF 16949, vagy a nemzetközi autóipari munkacsoport 16949, az egyik legszélesebb körben használt autóipari QMS (minőségirányítási rendszer) szabványok az iparban.   Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyben vagy távirányítóval) célja a szakemberek az autóipar, akik szeretnének létrehozni és kezelni a QMS betartatásának IATF 16949 előírásoknak. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • megérteni az IATF 16949 követelmények.
 • hozzon létre egy minőségirányítási rendszer, amely segít biztosítani a vevői elégedettség a végtermék vagy szolgáltatás.
 • elérni a legjobb gyakorlatot a tervezés, fejlesztés, gyártás, telepítés, és szervizelése autóipari termékek.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • Ez a tanfolyam célja, hogy a gyakorlati ismeretek, hogy lehet alkalmazni a valós problémák megoldása, és nem egy előkészítő tanfolyam tanúsítás.
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
28 hours
ISO 26262 határozza meg az autóipari ágazat funkcionális biztonságának követelményeit. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja az autóipari szakemberek, akik szeretnének végrehajtani az ISO 26262 szabvány a szervezeten belül. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • megérteni a funkcionális biztonságot, mivel az autóipari hardver-és szoftverfejlesztéshez kapcsolódik.
 • megérteni a jogi felelősségeket és megfelelési követelményeket az ISO 26262.
 • végrehajtja az ISO 26262-ban előírt biztonsági folyamatokat.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Automotive az autógyártó elektronikus rendszerek, kommunikációs hálózatok, ellenőrzési algoritmusok, szoftverek, felhasználók és az alapvető adatok védelmét jelenti a rosszindulatú támadásoktól, károsodástól, jogosulatlan hozzáféréstől vagy manipulációtól. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik szeretnék megvédeni a csatlakoztatott járműveket a számítógépes támadásoktól. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A kiberbiztonság bevezetése az autóipari rendszerekben. Válassza ki a legmegfelelőbb technológiákat, eszközöket és megközelítéseket.
A kurzus formázása
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
A workshop során megszerezheti a szükséges kompetenciákat a folyamatértékelési modell megértéséhez Automotive SPICE®, annak szerkezete és osztályozása. Ismerje meg az alapvető értelmezési iránymutatások szerkezeteit a szabványos értékelésekhez. Ismerje meg, hogyan néz ki az értékelési folyamat a menedzseróv projektóv és érdekelt felek szempontjából. •  
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, and deploy the AGL platform to develop automotive projects and applications. By the end of this training, participants will be able to create, develop, and customize automotive services and applications using the AGL open platform and development framework.
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at automotive professionals who wish to implement the ISO 26262 standard within their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Establish complete and consistent software safety requirements.
 • Analyze software architectures for safety, including freedom from independence (FFI) analysis.
 • Build processes that use documentation tools to improve software quality.
 • Plan and execute an integration test strategy for software and systems.
 • Implement and test software units for safety applications.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at quality and manufacturing professionals who wish to implement VDA 6.3 standards in their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the requirements and processes of the German automotive audit methodology.
 • Learn how to plan, conduct, and report internal audits and evaluation based on the VDA 6.3 requirements.
 • Meet the requirements for German automotive industry audit standards.
 • Apply the VDA 6.3 questionnaire and audit scoring.
 • Know the key processes for effective, efficient, and VDA 6.3 compliant product development.
14 hours
A két napos tanfolyam, amely az AutomotiveOpen System Architecture RunTime Environment minden elvét tartalmazza, az autóipari szoftverfejlesztés legismertebb ipari szabványa; A kurzus mind az alapvető témákat, mind a fejlett témákat tartalmazza, amelyek nagyon hasznosak az autóipari szakemberek számára
7 hours
Az AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) egy autóipari szoftver-architektúra járműalkatrészek építéséhez. Rendszerfunkciókat, interfészeket, illesztőprogramokat és útmutatásokat biztosít, amelyek lehetővé teszik a szoftver és a hardver elválasztását, valamint költséghatékonysághoz és újrafelhasználhatósághoz vezetnek. Az AUTOSAR architektúra olyan diagnosztikai rendszert biztosít, amelynek a DEM (Diagnostic Event Manager) az egyik modulja. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a DEM konfigurálását, miközben lépnek át az AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) minta alkalmazás létrehozásával és testreszabásával.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  Autosar (AUTomotive Open System ARchitecture) a világméretű fejlesztési partnerség a járműgyártók, beszállítók, szolgáltatók és vállalatok az autóelektronika, félvezetők és szoftveripar. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) elsősorban olyan mérnökökre összpontosít, akik Autosar autóművek tervezéséhez szeretnék használni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Beállítása és konfigurálása Autosar Hozzon létre egy munkafolyamatot. A navigáció a Autosar környezetben folyik. Hatékonyan dolgozunk.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Autosar, kérjük, látogasson el: https://www.autosar.org/about/
  Nem adunk szoftver licencet erre a képzésre. 

  Last Updated:

  Upcoming Automotive Courses

  Online Automotive courses, Weekend Automotive courses, Evening Automotive training, Automotive boot camp, Automotive instructor-led, Weekend Automotive training, Evening Automotive courses, Automotive coaching, Automotive instructor, Automotive trainer, Automotive training courses, Automotive classes, Automotive on-site, Automotive private courses, Automotive one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions