Automotive Kurzusok

Automotive Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Autóipari tanfolyamok az interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják az autóipari technológiák alapjait és fejlett témáit. Az autóipari képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
rteaspIntroduction to AUTOSAR RTE for Automotive Software Professionals14 óraKétnapos kurzus, amely az AUTomotiveOpen System Architecture RunTime Environment-hez kapcsolódó összes elvet lefedi, amely az autóipari szoftverfejlesztés leghíresebb ipari szabványa; a kurzus tartalmaz mind az alapvető témákat, mind a fejlett témákat, amelyek nagyon hasznosak az autóipari szakemberek számára .
ecadpapEmbedded C Application Design Principles for Automotive Professionals 14 óraKétnapos kurzus, amely minden tervezési alapelvre kiterjed, kódkódokkal együtt, a legutóbbi iparági technológiával együtt; nagyon hasznos az autóipari szoftverfejlesztők számára .
HMIAUTOHMI Development for Automotive Infotainment Systems 14 óraEz egy speciális HMI Fejlesztési kurzus, amelyet az autóipari szakemberek számára fejlesztettek ki, akik részt vesznek a fejlett autóinfotainment rendszer fejlesztésében.
aiautoArtificial Intelligence in Automotive14 óraEz a kurzus magában foglalja az AI (hangsúlyozva gépi tanulás és mély tanulás) az autóiparban Segít meghatározni, hogy melyik technológia lehet potenciálisan többféle helyzetben egy autóban: egyszerű automatizálásról, képfelismerésről, autonóm döntéshozatalra .
smlkSimulink® for Automotive System Design28 óraCélkitűzés: Ez a képzés az MBD technológiával dolgozó szoftverfejlesztők számára készült, a képzés kiterjed az autóipari rendszerek modellezési technikáira, az autóipari szabványokra, az Autocode generációra és a modellteszt-hevederek építésére és ellenőrzésére Közönség: Szoftverfejlesztő az autóipari beszállító számára .
simulinkadvSimulink® for Automotive System Design Advanced Level14 óraA Simulink egy grafikus programozási környezet a többdimenziós dinamikus rendszerek modellezéséhez, szimulálásához és elemzéséhez .
autosardemAUTOSAR DEM7 óraAz AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) az autóipari alkalmazások autóipari szoftverarchitektúrája Rendszerfunkciókat, interfészeket, illesztőprogramokat és iránymutatásokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a szoftver és a hardver elválasztását, és költséghatékonysághoz és újrafelhasználhatósághoz vezetnek Az AUTOSAR architektúra diagnosztikai rendszert biztosít, amelyből a DEM (Diagnostic Event Manager) az egyik modul Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják beállítani a DEM-et, miközben átmásolják egy AUTOSTAR alkalmazás minta létrehozását és testreszabását Közönség Fejlesztők és mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Artificial Intelligence in Automotive - Kecskeméth, 2019-03-18 09:303500EUR / 4100EUR
Artificial Intelligence in Automotive - Miskolc, Tapolcafürdők, 2019-03-19 09:303500EUR / 4100EUR
Artificial Intelligence in Automotive - Pécs, belvárosk, 2019-04-02 09:303500EUR / 4100EUR
Artificial Intelligence in Automotive - Budapest, V. kerületcs, 2019-04-18 09:303500EUR / 4100EUR
Artificial Intelligence in Automotive - Debrecencs, 2019-04-18 09:303500EUR / 4100EUR
Weekend Automotive courses, Evening Automotive training, Automotive boot camp, Automotive instructor-led, Weekend Automotive training, Evening Automotive courses, Automotive coaching, Automotive instructor, Automotive trainer, Automotive training courses, Automotive classes, Automotive on-site, Automotive private courses, Automotive one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Continuity PractitionerDebrecenk, 2019-03-26 09:303150EUR / 3750EUR
Data MiningBudapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:304725EUR / 5525EUR
Managing Configuration with AnsibleDebrecenk, 2019-05-14 09:304050EUR / 4850EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!