Automotive Kurzusok

Automotive Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett, élő autóipari képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az autóipari technológiák alapjait és haladó témáit. Az autóipari képzések "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhetők el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Automotive Subcategories

Automotive Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Az AUTOSAR RTE (AUTomotive Open System Architecture Run-Time Environment) egy szoftverréteg, amely interfészként működik a jármű elektronikus vezérlőegységeinek különböző szoftverösszetevői és a mögöttes hardver között. Szabványosított kommunikációs mechanizmust biztosít, amely hatékony és zökkenőmentes interakciót tesz lehetővé ezen összetevők között.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) képzés azoknak a haladó szintű szoftverfejlesztőknek szól, akik szeretnének mélyebb ismereteket és ismereteket szerezni az AUTOSAR RTE rendszerekről, valamint elsajátítani a komplex AUTOSAR RTE rendszerek fejlesztéséhez és bevezetéséhez szükséges készségeket szervezetükben. Olyan haladó témákkal foglalkozik, mint az RTE tervezési minták, konfiguráció, generálás, tesztelés és hibakeresési technikák, valamint különféle AUTOSAR RTE komponensek.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Elemezze az RTE-követelményeket, és tervezzen hatékony RTE-megoldásokat összetett autóipari alkalmazásokhoz. Az AUTOSAR RTE komponensek, például szoftverkomponensek, kommunikációs interfészek és szolgáltatási interfészek fejlesztése és integrálása. Optimalizálja az RTE teljesítményét az RTE-paraméterek konfigurálásával, az egyéni RTE-bővítmények megvalósításával és a legjobb gyakorlatok alkalmazásával. A gyakori RTE-problémák elhárítása és hatékony hibakeresési technikák alkalmazása. Használjon fejlett RTE-szolgáltatásokat, például többmagos támogatást, biztonsági mechanizmusokat és elosztott rendszereket.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
7 hours
Az AUTOSAR (Automotive Open System Architecture) egy olyan autóipari szoftverarchitektúra, amely komponensalapú szoftvertervezési modellt használ a járműrendszerek és autóipari alkatrészek tervezéséhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy a helyszínen) olyan autóipari mérnököknek szól, akik az AUTOSAR-t autóipari motorvezérlők tervezéséhez szeretnék használni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Az AUTOSAR architektúra és módszertan megértése. Megtanulja, hogyan tervezzen motorvezérlőket az AUTOSAR használatával.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlás. Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
14 hours
Automotive Körű Linux (AGL) egy nyitott forrás együttműködés projekt, amely célja az autókönyv szolgáltatások és alkalmazások számára vonatkozó keret és működési rendszer létrehozására. Az AGL együttműködő platform és kódből elfogadja, hogy az autóberügyi ipari új termékek innováció és gyors fejlesztésére foglalkozik.Ez az instruktor, az élő képzés (azon vagy a helyzetben) célja a fejlődéseket, akik akarnak beállítása, létrehozni, és kidolgozni az AGL platformot, hogy autoprojekt és alkalmazások fejlesztéséhez.Ez a képzés végéig a résztvevők tudnak létrehozni, fejlesztésre és alkalmazni a AGL nyitott platform és fejlesztési keret használható autókönyv szolgáltatások és alkalmazásokat.A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
14 hours
Ez a kurzus magában foglalja az AI (emphasizing Machine Learning és Deep Learning) az iparban. Segít meghatározni, hogy melyik technológia (potenciálisan) használható több helyzetben egy autóban: az egyszerű automatizálástól, a képfelismeréstől az autonóm döntéshozatalig.
7 hours
A workshop során megszerezheti a szükséges kompetenciákat a folyamatértékelési modell megértéséhez Automotive SPICE®, annak szerkezete és osztályozása. Ismerje meg az alapvető értelmezési iránymutatások szerkezeteit a szabványos értékelésekhez. Ismerje meg, hogyan néz ki az értékelési folyamat a menedzseróv projektóv és érdekelt felek szempontjából. •  
21 hours
Automotive az autógyártó elektronikus rendszerek, kommunikációs hálózatok, ellenőrzési algoritmusok, szoftverek, felhasználók és az alapvető adatok védelmét jelenti a rosszindulatú támadásoktól, károsodástól, jogosulatlan hozzáféréstől vagy manipulációtól. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik szeretnék megvédeni a csatlakoztatott járműveket a számítógépes támadásoktól. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A kiberbiztonság bevezetése az autóipari rendszerekben. Válassza ki a legmegfelelőbb technológiákat, eszközöket és megközelítéseket.
A kurzus formázása
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Ez a tanfolyam átfogó áttekintést nyújt a termék- és folyamatfejlesztésben használt alapvető minőségi eszközökről, beleértve a fejlett termékminőség-tervezést (APQP), a hibamód- és hatáselemzést (FMEA), az irányítási tervet (CP), a statisztikai folyamatvezérlést (SPC), a mérést. Rendszerelemzés (MSA) és gyártási rész jóváhagyási folyamat (PPAP). Minden ülés egy adott eszközre összpontosít, mélyrehatóan megértve annak fogalmait és gyakorlati alkalmazásait.
14 hours
Egy kétnapos tanfolyam, amely az összes tervezési alapelvet tartalmazza, és a példakénti példákkal párosul a legújabb ipari technológiák; nagyon hasznos az autóipari szoftverfejlesztők számára
14 hours
Ez egy speciális HMI Fejlesztési kurzus, amelyet az autóipari szakemberek számára fejlesztettek ki, akik részt vesznek a fejlett autóinfotainment rendszer fejlesztésében.
21 hours
IATF 16949, or International Automotive Task Force 16949, is one of the most widely used automotive QMS (Quality Management System) standards in the industry. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at professionals in the automotive industry who wish to create and manage a QMS in adherence to IATF 16949 standards. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the IATF 16949 requirements.
 • Create a Quality Management System that helps ensure customer satisfaction in the end product or service.
 • Achieve the best practice in the design, development, manufacturing, installation, and servicing of automotive products.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • This course is designed to provide practical knowledge that can be applied to solving real-world problems and not as a preparatory course for certification.
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
ISO 26262 határozza meg az autóipari ágazat funkcionális biztonságának követelményeit. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja az autóipari szakemberek, akik szeretnének végrehajtani az ISO 26262 szabvány a szervezeten belül. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • megérteni a funkcionális biztonságot, mivel az autóipari hardver-és szoftverfejlesztéshez kapcsolódik.
 • megérteni a jogi felelősségeket és megfelelési követelményeket az ISO 26262.
 • végrehajtja az ISO 26262-ban előírt biztonsági folyamatokat.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
7 hours
Az ISO 26262 nemzetközi szabvány az elektromos és elektronikus rendszerek működési biztonságára az autóiparban. A 6. rész a rendszertervezés és végrehajtás szoftver aspektusaira összpontosít. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) az autógyártók számára készült, akik az ISO 26262 szabványt a szervezetükön belül kívánják végrehajtani. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Teljes és következetes szoftverbiztonsági követelmények beállítása. A biztonsági szoftver architektúráinak elemzése, beleértve a függetlenségtől való szabadság (FFI) elemzését is. Hozzon létre olyan folyamatokat, amelyek dokumentációs eszközöket használnak a szoftver minőségének javítására. Tervezzen és hajtson végre integrációs tesztstratégiát a szoftverek és rendszerek számára. A biztonsági alkalmazásokhoz szükséges szoftver egységek végrehajtása és tesztelése.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Simulink grafikus programozási környezet többdomainű dinamikus rendszerek modellezéséhez, szimulálásához és elemzéséhez.
28 hours
Cél: Ez a képzés olyan szoftvermérnökök számára készült, akik MBD technológiával dolgoznak. A képzés az Automotive rendszerek modellezési technikáira, az Automotive szabványokra, az automatikus kód generálására és a modell tesztkötegek építésére és ellenőrzésére vonatkozik. Közönség: Szoftverfejlesztő az autóipari beszállítók számára
14 hours
A VDA (Verband der Automobilindustrie) 6.3 egy folyamatalapú audit szabvány a termékfejlesztési és gyártási folyamatok értékelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a minőségi és gyártási szakemberek, akik szeretnék végrehajtani a VDA 6.3 szabványokat a szervezetükben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a német autóbérlési módszertan követelményeit és folyamatait. Ismerje meg, hogyan kell tervezni, végrehajtani és jelenteni a belső ellenőrzéseket és értékeléseket a VDA 6.3 követelményei alapján. Megfelel a német autógyártás ellenőrzési szabványainak követelményeinek. Helyezze be a VDA 6.3 kérdőívet és az ellenőrzési pontszámot. Ismerje meg a kulcsfontosságú folyamatokat a hatékony, hatékony és VDA 6.3 megfelelõ termékfejlesztéshez.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Autosar (AUTomotive Open System ARchitecture) a világméretű fejlesztési partnerség a járműgyártók, beszállítók, szolgáltatók és vállalatok az autóelektronika, félvezetők és szoftveripar. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) elsősorban olyan mérnökökre összpontosít, akik Autosar autóművek tervezéséhez szeretnék használni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása Autosar Hozzon létre egy munkafolyamatot. A navigáció a Autosar környezetben folyik. Hatékonyan dolgozunk.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Autosar, kérjük, látogasson el: https://www.autosar.org/about/
Nem adunk szoftver licencet erre a képzésre. 
7 hours
Az AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) egy autóipari szoftver-architektúra járműalkatrészek építéséhez. Rendszerfunkciókat, interfészeket, illesztőprogramokat és útmutatásokat biztosít, amelyek lehetővé teszik a szoftver és a hardver elválasztását, valamint költséghatékonysághoz és újrafelhasználhatósághoz vezetnek. Az AUTOSAR architektúra olyan diagnosztikai rendszert biztosít, amelynek a DEM (Diagnostic Event Manager) az egyik modulja. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a DEM konfigurálását, miközben lépnek át az AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) minta alkalmazás létrehozásával és testreszabásával.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  A két napos tanfolyam, amely az AutomotiveOpen System Architecture RunTime Environment minden elvét tartalmazza, az autóipari szoftverfejlesztés legismertebb ipari szabványa; A kurzus mind az alapvető témákat, mind a fejlett témákat tartalmazza, amelyek nagyon hasznosak az autóipari szakemberek számára

  Last Updated:

  Online Automotive courses, Weekend Automotive courses, Evening Automotive training, Automotive boot camp, Automotive instructor-led, Weekend Automotive training, Evening Automotive courses, Automotive coaching, Automotive instructor, Automotive trainer, Automotive training courses, Automotive classes, Automotive on-site, Automotive private courses, Automotive one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions