Autosar Kurzusok

Autosar Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő AUTOSAR (AUTomotive Open System ARchitecture) képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az AUTOSAR alapjait és haladó témáit. Az AUTOSAR képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Autosar Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Az AUTOSAR RTE (AUTomotive Open System Architecture Run-Time Environment) egy szoftverréteg, amely interfészként működik a jármű elektronikus vezérlőegységeinek különböző szoftverösszetevői és a mögöttes hardver között. Szabványosított kommunikációs mechanizmust biztosít, amely hatékony és zökkenőmentes interakciót tesz lehetővé ezen összetevők között.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) képzés azoknak a haladó szintű szoftverfejlesztőknek szól, akik szeretnének mélyebb ismereteket és ismereteket szerezni az AUTOSAR RTE rendszerekről, valamint elsajátítani a komplex AUTOSAR RTE rendszerek fejlesztéséhez és bevezetéséhez szükséges készségeket szervezetükben. Olyan haladó témákkal foglalkozik, mint az RTE tervezési minták, konfiguráció, generálás, tesztelés és hibakeresési technikák, valamint különféle AUTOSAR RTE komponensek.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Elemezze az RTE-követelményeket, és tervezzen hatékony RTE-megoldásokat összetett autóipari alkalmazásokhoz. Az AUTOSAR RTE komponensek, például szoftverkomponensek, kommunikációs interfészek és szolgáltatási interfészek fejlesztése és integrálása. Optimalizálja az RTE teljesítményét az RTE-paraméterek konfigurálásával, az egyéni RTE-bővítmények megvalósításával és a legjobb gyakorlatok alkalmazásával. A gyakori RTE-problémák elhárítása és hatékony hibakeresési technikák alkalmazása. Használjon fejlett RTE-szolgáltatásokat, például többmagos támogatást, biztonsági mechanizmusokat és elosztott rendszereket.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
7 hours
Az AUTOSAR (Automotive Open System Architecture) egy olyan autóipari szoftverarchitektúra, amely komponensalapú szoftvertervezési modellt használ a járműrendszerek és autóipari alkatrészek tervezéséhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy a helyszínen) olyan autóipari mérnököknek szól, akik az AUTOSAR-t autóipari motorvezérlők tervezéséhez szeretnék használni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Az AUTOSAR architektúra és módszertan megértése. Megtanulja, hogyan tervezzen motorvezérlőket az AUTOSAR használatával.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlás. Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
14 hours
A két napos tanfolyam, amely az AutomotiveOpen System Architecture RunTime Environment minden elvét tartalmazza, az autóipari szoftverfejlesztés legismertebb ipari szabványa; A kurzus mind az alapvető témákat, mind a fejlett témákat tartalmazza, amelyek nagyon hasznosak az autóipari szakemberek számára
7 hours
Az AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) egy autóipari szoftver-architektúra járműalkatrészek építéséhez. Rendszerfunkciókat, interfészeket, illesztőprogramokat és útmutatásokat biztosít, amelyek lehetővé teszik a szoftver és a hardver elválasztását, valamint költséghatékonysághoz és újrafelhasználhatósághoz vezetnek. Az AUTOSAR architektúra olyan diagnosztikai rendszert biztosít, amelynek a DEM (Diagnostic Event Manager) az egyik modulja. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a DEM konfigurálását, miközben lépnek át az AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) minta alkalmazás létrehozásával és testreszabásával.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  14 hours
  Autosar (AUTomotive Open System ARchitecture) a világméretű fejlesztési partnerség a járműgyártók, beszállítók, szolgáltatók és vállalatok az autóelektronika, félvezetők és szoftveripar. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) elsősorban olyan mérnökökre összpontosít, akik Autosar autóművek tervezéséhez szeretnék használni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Beállítása és konfigurálása Autosar Hozzon létre egy munkafolyamatot. A navigáció a Autosar környezetben folyik. Hatékonyan dolgozunk.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Autosar, kérjük, látogasson el: https://www.autosar.org/about/
  Nem adunk szoftver licencet erre a képzésre. 

  Last Updated:

  Online Autosar courses, Weekend Autosar courses, Evening Autosar training, Autosar boot camp, Autosar instructor-led, Weekend Autosar training, Evening Autosar courses, Autosar coaching, Autosar instructor, Autosar trainer, Autosar training courses, Autosar classes, Autosar on-site, Autosar private courses, Autosar one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions