DevOps Kurzusok

DevOps Kurzusok

Helyi, oktatott élő DevOps tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatot, hogyan kell kiválasztani, végrehajtani és kezelni az eszközöket és folyamatokat a szoftverfejlesztési erőfeszítések optimalizálására A DevOps képzés elérhető "helyszíni élő képzésként" vagy "távoli élő képzésként" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Az Agile Software Testing egy sor olyan tesztelési gyakorlat, amely időben és folyamatosan biztosítja a szoftver minőségi kérdéseit az agilis fejlesztés elveinek megfelelően.

A folyamatos integráció (CI) minden olyan fejlesztőre utal, akik naponta többször is összeállítják munkájukat.
7 hours
Overview
A folyamatos szállítás olyan fejlesztési gyakorlat, amelyben a fejlesztők gyorsan és fenntartható módon új változásokat engednek be a felhasználóknak A GoCD egy nyílt forráskódú eszköz, mely a szoftverfejlesztés folyamatos szállítását szolgálja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a folyamatos szállítás (CD) alapjait, miközben lépéseket tesznek a CD-csővezetékek beállításával és konfigurálásával a GoCD-n A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a folyamatos szállítás alapjait Használja a GoCD-t a CD-folyamat és a csővezetékek beállításához Állítsa be a GoCD-t igényeiknek megfelelően Közönség Fejlesztők Informatikai szakemberek DevOps mérnökök Üzletvezetők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Ez a kurzus képzést biztosít a tesztprogramok kezelésére a Selenium tesztcsomag használatával és folyamatos teszteléssel a Jenkins-szel Célközönség: Szoftver tesztmérnökök Az agilis fejlesztésben részt vevő szoftverfejlesztők Engedje el a vezetőket QA mérnökök A Selenium képzés végén a küldöttek képesek lesznek: Használja a Selenium tesztcsomagot hatékony projektekben Használja a Selenium-t keresztböngésző teszteléshez Szétosztja a teszteket a Selenium Grid segítségével Fuss regresszió Selenium tesztek Jenkinsben Készítsen tesztjelentéseket és időszakos jelentéseket a Jenkins segítségével .
14 hours
Overview
A képzés nyitva áll mind a fejlesztők, a Scrum Masters, a terméktulajdonos, mind az üzleti részleg néhány aspektusa számára. A képzés célja a Minőségbiztosítás és a folyamatos integráció témakörök bevezetése, valamint a projektekben való helyük agilis módszertanok kidolgozása. A résztvevők átfogó képet kapnak a tárgyalt kérdésekről, valamint a QA / CI-val összhangban lévő szoftvermegoldás eszközeiről és folyamatáról. A vállalkozások képviselői képesek lesznek megismerni az eszközök és folyamatok végrehajtásának előnyeit, és lefordítják a szoftverfejlesztés időtartamát és költségét. A bemutatott problémák PHP vagy Java alapúak, az ügyfelek igényeitől függően.
14 hours
Overview
Két napos, praktikus DevOps tanfolyam .
21 hours
Overview
Az OpenShift Container Platform egy konténer alkalmazásplatform a Docker és a Kubernetes telepítéséhez a vállalatnál Ezt a Red Hat fenntartja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan lehet létrehozni, frissíteni és fenntartani az alkalmazásokat az OpenShift Container Platform használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Automatizálja a szoftverszállítási vezeték egy részét A meglévő Java EE alkalmazások felhasználói történeteinek végrehajtása Alkalmazás telepítése OpenShift példányra Alkalmazza a DevOps filozófia alapelveit, és lehetővé teszi az alkalmazás folyamatos továbbítását Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
A Jenkins egy nyílt forráskódú folyamatos integráció (CI) eszköz, amelyet Java-ban írtunk A Maven a Java projektek építési automatizálási eszköze Együtt használhatók olyan folyamatos konstrukciók létrehozására, amelyek magukban foglalják például a JUnit tesztek végrehajtását, amikor egy új kódot elköteleznek, ezeknek a struktúráknak a telepítését a gyártásig és ütemezik a napi stratégiai időkben, például éjfélkor Ezek az eszközök és folyamatok egy DevOps megközelítést foglalnak magukban a szoftverek fejlesztésében és telepítésében, és népszerűek az agilis fejlesztésben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők bemutatják a DevOps, a verzióellenőrzés és az automatizálási szkriptek bevezetését, majd továbblépnek a gyakorlatba, és megtanulják a Jenkins és a Maven telepítését, konfigurálását és telepítését egy élő labor környezetben Közönség Fejlesztők Rendszergazdák DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Amikor a fejlesztők befejezik a kódírás megírását, gyakran kódjukat integrálják egy alkalmazásba, másolják az alkalmazást egy mappába, futtatják az alkalmazás telepítőjét, majd inicializálják az alkalmazást annak ellenőrzésére, hogy a várakozásnak megfelelően működik-e Ez a kézi megközelítés nem nagyon jól skálázik, fárasztó, nagyon hibás, és nem kínál mechanizmust a változások nyomon követésére a folyamat során Jobb megközelítés lenne a folyamat automatizálása a folyamatos integrációval A folyamatos integráció a szoftveralkalmazások építéséhez, telepítéséhez és teszteléséhez szükséges folyamatokhoz, eszközökhöz és infrastruktúrához kapcsolódik Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják, hogyan kell egy hagyományos, kézi (vagy semimédiás) megközelítést átalakítani egy szoftveres telepítéssel egy rugalmas, folyamatos integrációjú (CI) eszközzel a Jenkins segítségével A résztvevők egy sor handson, livelab gyakorlatot végeznek az egész tanfolyam során, új ismereteiket a különböző szoftverfejlesztési és telepítési problémákra alkalmazzák minden lépésnél Ösztönözni kell az oktató és a résztvevők közötti kölcsönhatást A Realworld ügyek megvitatásra kerülnek, és a konkrét kérdések és kérdések kezelése és megoldása a képzés során A képzés elsősorban aNet alkalmazások fejlesztésére koncentrál A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja a Jenkins alkalmazást aNet alkalmazások fejlesztéséhez A Jenkins segítségével automatizálhatja aNet forráskódot a kódtárba való beolvasás és egyesítés folyamata során A Jenkins segítségével automatizálhatja az alkalmazások letöltését, összeállítását és telepítését egy kiadási kiszolgálóra Integrálja a Jenkins-et más szoftverfejlesztő eszközökkel, például a kibocsátókkal és a Közönség Net fejlesztők Build mérnökök QA mérnökök Projektvezetők Engedje el a vezetőket DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
Jenkins van egy nyit-forrás folyamatos egységbe rendezés szerszám írott-ban Jávai ember. Ez egy szolgál-kiindulópontul szolgáló rendszer amit fut-ban egy servlet konténer mint gyorsan tomcat. Jenkins támogat nagyszámú szoftver alakzat vezetés (SCM) szerszámok, beleértve CVS, felidézés, git, Perforce, és ClearCase, között másikak. Ez magasan Scriptable és szolgáltat támogat részére gyorsan Ant, gyorsan Maven, gránát tarisznyák, és Windows egy tétel követel.

Ez oktató által vezetett, él képzés borít a fogalom, szerszámok és eljárás szükséges-hoz végez folyamatos egységbe rendezés-ból-a szoftver tervez-ban egy agilis környezet. A résztvevők számos gyakorlati gyakorlatot végeznek az egész kurzus során, hogy valós helyzetekben is alkalmazzák tudásukat. Az oktató és a résztvevők közötti kölcsönhatás ösztönzött. Valós ügyek tárgyalja, és konkrét kérdéseket és kérdéseket foglalkozik, és megoldódott az osztályban.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
Overview
Ez a kurzus a gyakorlati végrehajtásra és a szerszámozásra összpontosít Jó tudást feltételez az elméleti alapelvekről (lásd a DEVOPS tanfolyamot), mivel a DevOps alapelvek legfrissebb eszközeire és módszereire összpontosít .
14 hours
Overview
Ez a kurzus a gyakorlati végrehajtásra és a szerszámozásra összpontosít Ez a kurzus kiterjed a Zabbix telepítésére, tervezésére és konfigurálására.
7 hours
Overview
DevOps egy szoftver fejlesztés megközelítést, amely összehangolja alkalmazás fejlesztés informatikai műveleteket. Egyes eszközök jelentek meg, hogy támogassa DevOps tartalmazza: automatizálási eszközök, konténerezés és hangszerelés platformok. A biztonság nem tartotta magát a fejleményekhez.

ebben az oktató által vezetett, az élő tanfolyam, a résztvevők megtanulják, hogyan kell megfogalmazni a megfelelő biztonsági stratégiát, hogy szembenézzen a DevOps biztonsági kihívás.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Overview
This training course introduces the core DevOps concepts and principles as well as the ways to stand up the DevOps practice in your organization. It is specifically focused on projects on the Java Platform. Upon completion of this training course, students will have a fundamental understanding of DevOps’ value proposition; they will also gain practical experience working with select DevOps tools, including Puppet, Jenkins, Git and others. This training course is supplemented by hands-on labs that help attendees reinforce their theoretical knowledge of the learned material.

Topics:

- DevOps practices and tools
- Puppet
- Technical introduction to cloud computing
- Jenkins
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam bemutatja a DevOps alapvető koncepcióit és elveit, valamint a DevOps gyakorlatok felállítását a szervezetben A képzés befejezése után a diákok alapvető ismerete lesz a DevOps értékteremtéséről; gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a kiválasztott DevOps eszközök használatával is, beleértve a Bábot, a Jenkins-et és másokat Ez a tanfolyam kiegészül a handson labs, amelyek segítenek a résztvevők megerősítik elméleti ismereteit a tanult anyag TÉMÁK DevOps gyakorlatok és eszközök Bábszínház Technikai bevezetés a cloud computing Jenkinshez.
7 hours
Overview
A folyamatos integráció (CI) egy olyan fejlesztési gyakorlat, amelyben a fejlesztők a lehető leggyakoribb módon egyesítik a kódjukban bekövetkező változásokat a hibák gyors észlelése és megtalálása érdekében A Codeship olyan platform, amely a folyamatos integrációs szolgáltatásokat biztosítja a felhőben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a folyamatos integráció alapjait, miközben lépéseket tesznek egy egyszerű, folyamatos integrációs folyamat létrehozásával a Codeship-on A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a folyamatos integráció alapjait Működtesse a Codeship alapvető funkcióit Készítsen egy egyszerű CI folyamatot Codeship segítségével Közönség Fejlesztők Informatikai szakemberek DevOps mérnökök Üzletvezetők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ez oktató-vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on mérnök ki kívánság-hoz használ nyit forrás szerszámok-hoz gyorsbüfé a folyamat-ból épület, vizsgálat és felfejlődik PHP pályázatokat és szolgáltatás.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- felszerel és configure különböző nyit forrás szerszámok-hoz képessé tesz folyamatos egységbe rendezés, vizsgálat és felfejlődés.
- megérteni az előnyeit és hátrányait CI eszközök, mint például Gitlab CI és Jenkins.
- össze CI eszközök egység és integrációs tesztelés eszközök.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Overview
A folyamatos integráció (CI) egy olyan fejlesztési gyakorlat, amelyben a fejlesztők a lehető leggyakoribb módon egyesítik a kódjukban bekövetkező változásokat a hibák gyors észlelése és megtalálása érdekében Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a JavaScript folyamatos integrációjának alapjait, miközben lépéseket tesznek a JavaScript-projekt folyamatos integrációs folyamatának beállítása során A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a folyamatos integráció alapjait Építsenek saját folyamatos integrációs rendszert JavaScript-projektjeikhez Közönség Fejlesztők Informatikai szakemberek DevOps mérnökök Üzletvezetők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Közönség: Cloud mérnökök, megoldási építészek, kiválósági központok, ablakkiszolgáló-felügyelők, Unix / Linux rendszergazdák, tárolási adminisztrátorok, hálózati rendszergazdák, virtualizációs adminisztrátorok A tanfolyam céljai: Ez a tanfolyam célja, hogy megtanítsa, hogyan kell: Használja a DevOps módszertana mögött álló fő fogalmakat és gyakorlatokat Olyan infrastruktúra kialakítása és megvalósítása az AWS-en, amely egy vagy több DevOps fejlesztési projektet támogat Használja az AWS CloudFormation és az AWS OpsWorks programokat a fejlesztési, tesztelési és gyártási környezetek létrehozásához szükséges infrastruktúra telepítéséhez Használja az AWS CodeCommit-t, és ismerje meg a Folyamatos integrációs környezet engedélyezésének lehetőségét az AWS-ben Használja az AWS CodePipeline-t a folyamatos integrációs és szállítási csővezeték tervezéséhez és megvalósításához az AWS-ben Számos gyakori Folyamatos telepítés használatát alkalmazza az AWS technológiák használatával, beleértve a kék / zöld telepítést és az A / B tesztelést Tüntesse fel az AWS (AWS CodeDeploy, az AWS Opsworks, az AWS Elastic Beanstalk, az Amazon EC2 Container Service és az Amazon EC2 Container Registry) elérhető alkalmazások telepítési technológiáinak tömbjét, és határozza meg, hogy melyik technológia illik legjobban egy adott forgatókönyvhöz Finoman hangolja be az AWS-hez szállított alkalmazásokat a nagy teljesítmény érdekében, és használja az AWS eszközöket és technológiákat az alkalmazások és a környezet monitorozásához a lehetséges problémák miatt .
7 hours
Overview
Travis CI egy házigazdája, elosztott folyamatos integrációs szolgáltatás létrehozásához használt és vizsgálati szoftver projektek házigazdája GitHub. Ez egy házigazdája alternatívája Jenkins.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják a felhő-alapú megközelítést a folyamatos integrációt építenek, és telepíteni a minta webes alkalmazás segítségével Travis CI.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- Build és vizsgálati projektek házigazdája GitHub
- telepíteni egy alkalmazást a különböző tárhely szolgáltatók segítségével Travis CI
- használata Travis CI, hogy automatikusan ellenőrizze a szoftver, ha elkötelezett GitHub
- fuss gyorsbüfé teszt-ra különböző masinák, operáló rendszereket és szoftver változat
- kiegészít Travis CI-val harmadik-csapat szerszámok

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Weekend DevOps courses, Evening DevOps training, DevOps boot camp, DevOps instructor-led, Weekend DevOps training, Evening DevOps courses, DevOps coaching, DevOps instructor, DevOps trainer, DevOps training courses, DevOps classes, DevOps on-site, DevOps private courses, DevOps one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!