DevOps Kurzusok

DevOps Kurzusok

Helyi, oktatott élő DevOps tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatot, hogyan kell kiválasztani, végrehajtani és kezelni az eszközöket és folyamatokat a szoftverfejlesztési erőfeszítések optimalizálására A DevOps képzés elérhető "helyszíni élő képzésként" vagy "távoli élő képzésként" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

DevOps Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A Continuous Integration (CI) egy olyan fejlesztési gyakorlat, amely a kódmódosítások központi adattárba történő egyesítésének folyamatát a lehető leggyakrabban automatizálja a hibák gyors észlelése és megtalálása érdekében.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni és alkalmazni a Java folyamatos integrációjának alapjait.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg és értse meg a CI-t egy Java projekthez. Építsen CI rendszert a Java számára.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Ez a kurzus képzést biztosít a tesztprogramok kezelésére a Selenium tesztcsomag használatával és folyamatos teszteléssel a Jenkins-szel Célközönség: Szoftver tesztmérnökök Az agilis fejlesztésben részt vevő szoftverfejlesztők Engedje el a vezetőket QA mérnökök A Selenium képzés végén a küldöttek képesek lesznek: Használja a Selenium tesztcsomagot hatékony projektekben Használja a Selenium-t keresztböngésző teszteléshez Szétosztja a teszteket a Selenium Grid segítségével Fuss regresszió Selenium tesztek Jenkinsben Készítsen tesztjelentéseket és időszakos jelentéseket a Jenkins segítségével .
14 hours
Kubernetes egy nyílt forráskódú tartály-orchesztrációs rendszer a CI/CD menedzsment automatizálására. Spinnaker egy nyílt forráskódú többfelhő CD platform a szoftver hatékonysággal történő kiadására. Kubernetes és Spinnaker, a felhasználók alkalmazhatnak változhatatlan struktúrák, telepítési csővezetékek, és klaszter menedzsment. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan felhőmérnököknek szól, akik használni szeretnék Kubernetes és Spinnaker a CI/CD műveletekhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építse fel a Kubernetes platformon, hogy felgyorsítsa a felhő célzott telepítéseket. Integrálja Spinnaker Docker és Git a kód szállításának automatizálására a csővezetékekhez. Automatizálja és kezeli a CD csővezetékeket, miközben különböző CI eszközök közül választhat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
This training course introduces the core DevOps concepts and principles as well as the ways to stand up the DevOps practice in your organization. Upon completion of this training course, students will have fundamental understanding of DevOps’ value proposition; they will also gain practical experience working with select DevOps tools, including Puppet, Jenkins, and others. This training course is supplemented by hands-on labs that help attendees reinforce their theoretical knowledge of the learned material. TOPICS DevOps practices and tools Puppet Technical introduction to cloud computing Jenkins
21 hours
Ez a kurzus a gyakorlati megvalósításra és az eszközökre összpontosít. Ez azt feltételezi, jó ismerete elméleti elveit (lásd DEVOPS persze), mivel ez elsősorban a legújabb eszközöket és módszereket végrehajtási DevOps elveket.
14 hours
This course focuses on practical implementation and tooling. This course covers the installation, planning and configuration of Zabbix
21 hours
Közönség: Felhőmérnökök, Megoldások-építészek, Kiválósági Központ-csapat, Ablakkiszolgáló-rendszergazdák, Unix / Linux rendszergazda, Tárhelygazda, hálózati rendszergazdák, Virtualizációs rendszergazdák A tanfolyam céljai: A tanfolyam célja, hogy megtanítsa:
 • Használja a DevOps módszertan mögött meghúzódó fő fogalmakat és gyakorlatokat
 • Tervezze meg és DevOps az AWS-en egy vagy több DevOps fejlesztési projektet támogató infrastruktúrát
 • Használja az AWS CloudFormation és az AWS OpsWorks szoftvereket fejlesztő, teszt- és termelési környezet létrehozásához szükséges infrastruktúra telepítéséhez.
 • Használja az AWS CodeCommit szoftvert és megértse a lehetőségek sorozatát az AWS folyamatos integrációs környezetének engedélyezéséhez
 • Az AWS CodePipeline használatával megtervezheti és megvalósíthatja az AWS folyamatos integrációs és kézbesítési folyamatát
 • Végezzen el több gyakori folyamatos telepítési felhasználási esetet AWS technológiákkal, beleértve a kék / zöld telepítést és az A / B tesztet
 • Tegyen különbséget az AWS-n elérhető alkalmazástelepítési technológiák (ideértve az AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, az Amazon EC2 Container Service és az Amazon EC2 Container Registry) között, és döntse el, hogy melyik technológia felel meg legjobban egy adott forgatókönyvhöz.
 • Finomítsa az AWS rendszeren szállított alkalmazásokat a nagy teljesítmény érdekében, és használja az AWS eszközöket és technológiákat az alkalmazás és a környezet figyelésére a lehetséges problémákra
21 hours
Ez a tanfolyam bemutatja a DevOps alapvető DevOps és alapelveit, valamint a DevOps gyakorlatának a szervezetben való DevOps módjait. Kifejezetten a Java Platform projektjeire összpontosít. A képzés befejezése után a hallgatók alapvető ismeretekkel fogják megismerni a DevOps értékét. gyakorlati tapasztalatokat szereznek majd a kiválasztott DevOps eszközökkel való DevOps , ideértve a Puppet , Jenkins , Git és mások is. Ezt a tanfolyamot gyakorlati laboratóriumok egészítik ki, amelyek segítenek a résztvevőknek megismerni elsajátított anyag elméleti ismereteit. Téma:
 • DevOps gyakorlatok és eszközök
 • Puppet
 • Technikai bevezetés a számítási felhőbe
 • Jenkins
7 hours
DevOps egy szoftverfejlesztési megközelítés, amely összehangolja az alkalmazásfejlesztést az informatikai műveletekkel. Néhány eszköz, amely a DevOps támogatására jött létre, az alábbiak: automatizálási eszközök, konténeres és zenekari platformok. A biztonság nem tartott lépést ezen fejleményekkel. Ebben az oktató által vezetett, élő tanfolyamon a résztvevők megtanulják, hogyan kell megfogalmazni a megfelelő biztonsági stratégiát a DevOps biztonsági kihívás DevOps . A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Két napos, praktikus DevOps tanfolyam .
14 hours
DevOps az informatikai műveletek és a szoftverfejlesztés együttműködése a szolgáltatás életciklusában. A DevSecOps a biztonsági gyakorlatok végrehajtása a DevOps folyamatban. A DevSecOps egy gyakorlat, amelyet folyamatosan változó rendszerek biztosításához és fejlesztéséhez alkalmaznak méretarányosan. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) DevOps akik a DevOps folyamatot a DevSecOps programokkal szeretnék biztosítani. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Tudja meg, hogyan integrálhatja a DevSecOps program a biztonságot egy szoftverfejlesztési folyamatba.
 • Készítsen biztonságos folyamatos szállítási csővezetéket.
 • Automatizálja a biztonsági tesztelést a szoftver szállítási munkafolyamatához.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
A TeamCity egy építési menedzsment és folyamatos integrációs szerver a webes alkalmazások építéséhez és telepítéséhez. A TeamCity segítségével a felhasználók képesek lesznek újrafelhasználni a szülőprojekteket az alprojektekhez, párhuzamos építéseket futtatni egyidejűleg, és így tovább. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a DevOps mérnökök és webfejlesztők, akik szeretnék építeni és telepíteni webalkalmazásokat a TeamCity. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Végezzen skálázható és hatékony CI/CD rendszert a TeamCity-vel. Automatikus verzió-vezérlő adatbázis rendszer a Git raktárakkal. Építsen CI csővezetékeket a.NET platformokhoz. Időt takarít meg egy projektsablon létrehozásával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Az Atlassian Bamboo egy felhőalapú CI/CD szerver a kód automatizálására és a kód elhelyezésére. Az Atlassian Bamboo segítségével a felhasználók képesek lesznek hatékonyan megoldani a hibákat és megakadályozni az integrációs problémákat. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek szól, akik az Atlassian Bamboo segítségével automatizálják a kódot és a kódot. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  CI/CD rendszer alkalmazása. Az alkalmazás konfigurációs fájlokat a célzott környezetekhez szállítjuk. Hozzon létre és csomagoljon kódot az Atlassian Bamboo használatával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Ansible egy nyílt forráskódú szoftver a konfigurációs menedzsment és alkalmazás telepítéséhez. Puppet egy automatizációs szoftver az infrastruktúra és az alkalmazás telepítésének automatizálására. Használva Ansible a Puppet, a felhasználók automatizálhatják és irányíthatják az informatikai infrastruktúrát. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék automatizálni az informatikai infrastruktúra Ansible és Puppet. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  IT infrastruktúra létrehozása és kezelése. Hozzon létre egy csővezetéket a kód hatékony elhelyezéséhez. Az önszolgálati infrastruktúra és az alkalmazás szállítása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A Pulumi egy infrastruktúra, mint kódeszköz a felhőalkalmazások és infrastruktúra létrehozására, telepítésére és kezelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik szoftveralkalmazásokat szeretnének telepíteni bármely környezetben, a hagyományos infrastruktúrától a Kubernetes csoportokig vagy szerver nélküli funkciókig. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Pulumi-t. Nyílt felhő infrastruktúra programozási nyelvek használatával. Használja a Pulumi-t a szoftver telepítéséhez VM-k, hálózatok és adatbázisok használatával, valamint Kubernetes csoportok és szerver nélküli funkciók használatával. A szoftver telepítése nyilvános, magán és hibrid felhőszolgáltatási infrastruktúrába.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
MLOps az eszközök és módszerek összessége a Machine Learning és DevOps gyakorlatok kombinálására. A (2) cél az, hogy automatizálja és optimalizálja az ML rendszerek telepítését és karbantartását a gyártásban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan mérnökökre irányul, akik szeretnék értékelni a mai rendelkezésre álló megközelítéseket és eszközöket, hogy intelligens döntést hozjanak a szervezetükön belüli elfogadás útján MLOps. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a különböző MLOps kereteket és eszközöket. Gyűjtsük össze a megfelelő típusú csapatot a megfelelő készségekkel egy MLOps rendszer kialakításához és támogatásához. Az ML modellek által használható adatok előkészítése, validálása és verziói. Ismerje meg az ML Pipeline összetevőit és az egyik létrehozásához szükséges eszközöket. Kísérlet a különböző gépi tanulási keretekkel és szerverekkel a termeléshez való elhelyezéshez. Működjön az egész Machine Learning folyamat úgy, hogy újrahasznosítható és fenntartható legyen.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
A Red Hat Ansible egy minden célú szoftver platform, amely a vállalati alkalmazásokat jobb automatizálási vezérléssel nyújtja. Az egyértelmű szintaxra és intuitív programozási nyelvre épül, ami egyszerűsítő megközelítést jelent az informatikai infrastruktúrák központosítására. A Red Hat Ansible Automation Platform eszközök segítségével a felhasználók automatizálási megvalósításokat végezhetnek, miközben csökkentik a feladatok összetettségét. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, fejlesztők és SysOps adminisztrátorok, akik szeretnék használni a Red Hat Ansible Automation Platform végrehajtására szoftverfejlesztési funkciók és szervezésére fejlett informatikai folyamatok. Minden laboratórium ebben a képzésben végezhető DaDesktop, egy együttműködő képzési platform, amely lehetővé teszi az oktató és a résztvevők, hogy kölcsönhatásba egymással a gépek valós idejű. A kurzus tartalma is személyre szabható, hogy megfeleljen a széles körű használati esetek és követelmények. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Red Hat Ansible Automation Platformot a preferált környezetben. Ismerje meg a fejlett Ansible funkciókat a projektek központosítására és kezelésére. Használja az automatizálási eszközöket és a Red Hat Ansible felső szintű erőforrásait a CI/CD megközelítés eléréséhez. Az adminisztratív módszerek végrehajtása a nagyobb csapatok jobb együttműködéséhez. Javítsa DevOps a feladatok végrehajtását a szervezetben és optimalizálja a meglévőket. Integrálja a Ansible Automation Platformot más Red Hat forgalmazásokkal, hogy maximalizálja a termelékenységet.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Ansible a Red Hat szoftverplatformja, amely automatizálható fejlesztési (Dev) és műveleti (Ops) feladatokhoz. Az egyik legelőnyösebb megoldás a Ansible Tower. Formálisan az AWX néven ismert Ansible Tower egy webalapú menedzsment rendszer Ansible projektek számára. A Red Hat Ansible Tower lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan végezzenek és fenntartják az informatikai munkafolyamatokat, miközben a szoftverfejlesztés összetett megvalósításaiba kerülnek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, fejlesztők és projektmenedzserek, akik szeretnék használni a Red Hat Ansible Tower optimalizálni a vállalati alkalmazások fejlesztési folyamatok és orchestrál jobb üzleti környezetben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse a Red Hat Ansible Tower-ot, és állítsa be a szükséges Ansible automatizálási eszközöket. Végezze el és kezelje Ansible projekteket a központosított Ansible torony rendszer segítségével. Használja a Red Hat Ansible Tower webes felületet, és integrálja a külső platformokkal. A torony erőforrásai és funkciói a dinamikus és hatékony szervezet elérése érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Ansible a Red Hat szoftverplatformja, amely automatizálható fejlesztési (Dev) és műveleti (Ops) feladatokhoz. A Red Hat a nyílt forráskódú megoldást, Ansible AWX-t kínálja a Ansible's platformon keresztül tervezett és épített alkalmazások jobb ellenőrzéséhez. Ez az a projekt, amiből a Red Hat Ansible Tower származik, ami a rugalmas csapatok számára optimális gyorsaságú építészet. Az AWX Ansible webalapú felületével és automatizálási eszközökkel támogathatja az informatikai folyamatokat kis- és közepes méretű szoftverfejlesztési környezetben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja DevOps mérnökök, fejlesztők és projektmenedzserek, akik szeretnék hatékonyan végrehajtani előre programozott funkciókat és adminisztrálni a szoftverfejlesztési munkafolyamatok segítségével a hatékony RESTful API Ansible AWX. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Ansible AWX-t preferált szoftverfejlesztési környezetükön. Ismerje meg az DevOps elvek és fogalmak alapjait Ansible AWX. Használja az AWX's automatizációs eszközöket a munkafolyamatok javítására és a folyamatok megkönnyítésére DevOps. Integrálja az AWX-t a külső erőforrásokkal a funkcióinak kihasználása és a csapatokkal való együttműködés érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
Ansible egy nyílt forráskódú megoldás a fejlesztési (Dev) és operációs (Ops) funkciók automatizálására a modern vállalati alkalmazásokban. A programot a Red Hat finanszírozza, és egyszerűsített megközelítést kínál a szoftverfejlesztési technológiák és a komplex telepítési rendszerek integrálására. A Ansible közösségi projekt más Red Hat platformokkal együtt is alkalmazható a jelenlegi munkafolyamatok optimalizálására és az informatikai automatizálás CI/CD elveinek végrehajtására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja DevOps mérnökök, fejlesztők és SysOps adminisztrátorok, akik szeretnék maximalizálni az eszközök és funkciók rendelkezésre bocsátása révén a Ansible projekt a fejlesztés a szervezeti informatikai infrastruktúra és folyamatok. Ugyanakkor kihasználhatják a lehetőséget, hogy bonyolult Ansible megvalósításokat végezzenek a nagyszabású alkalmazásokhoz, miközben a nyílt forrású tornyot optimalizált DevOps irányítási és együttműködési funkciókhoz használják. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Ansible más nyílt forráskódú eszközökkel és erőforrásokkal együtt. Központosított rendszer létrehozása DevOps menedzsment segítségével Ansible projekt funkciók. Használja az automatizációs eszközöket és a fejlett erőforrásokat Ansible a CI/CD megközelítés eléréséhez. Végezzen jobb SysOps módszereket Ansible's együttműködési funkciók segítségével a nagyobb csapatok irányításához. Javítsa DevOps a feladatok végrehajtását a szervezetben és optimalizálja a meglévőket. Integráljon Ansible a külső platformokkal és használjon más Ansible eszközöket a szervezet előnye érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Kubernetes egy platform a kontejneres alkalmazások fejlesztésére, amelyek felhőből származnak. Kubernetes Operations (KOps) az egyik nyílt forráskódú projekt, amely komplex Kubernetes klaszter konfigurációkat alkalmaz, és támogatja a magas elérhetőség (HA) Kubernetes komponensek kezelését. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők és DevOps mérnökök, akik szeretnék megtanulni és működni KOps, hogy egyszerűsítse a folyamatos szállítás és tesztelés a tartályos Kubernetes alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a KO-kat más szükséges Kubernetes eszközökkel együtt a felhőalapú fejlesztéshez. Megértse a KOps fogalmakat, amelyek alapvetőek a gyakorlatnak DevOps. Automatizált parancsok végrehajtása és fájlkonfigurációk generálása. Hozzon létre automatikus ellátási funkciókat Kubernetes mesterek és oszlopok számára. Hozzon létre manifesztumokat írva bármilyen támogatott Kubernetes szintax API és komponens konfiguráció. Integrálja a KOps-eket bármely preferált felhőkörnyezetbe, miközben a HA elveket alkalmazza. Hozzon létre jobb orchestrációs módszereket Kubernetes klaszterek és projektek kezelésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Kubernetes egy nyílt forráskódú platform, amely automatizálja a tartályos alkalmazások valamennyi fejlesztési szakaszát. A tervezési minták a szoftvertervezéshez kapcsolódó szoftverfejlesztési problémák elkerülhetetlenné válnak. Kubernetes kiterjesztések használják konfigurálni és támogatni Kubernetes oszlopok. A Kubernetes tervezési minták és kiterjesztések segítségével a platform felhasználói elérhetik a CI/CD megközelítéseket, miközben fenntartják a szoftveralkalmazások méretezhetőségét és rugalmasságát. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és DevOps mérnököknek szól, akik Kubernetes tervezési mintákat és kiterjesztéseket kívánnak használni a vállalati alkalmazások létrehozásához Kubernetes klasztereken. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy Kubernetes oszlopot, és állítsa be a szükséges DevOps eszközöket. Ismerje meg a szoftver tervezési minták és Kubernetes kiterjesztések alapjait. Használjon Kubernetes kiterjesztéseket és tervezési mintákat az API-vel való interakció során. Fejleszteni a személyre szabott Kubernetes erőforrások és alkalmazza a dinamikus vezérlőket egy klaszterre. Menedzsment és biztonság minden Kubernetes környezet segítségével Kubernetes plugins. Integrálja DevOps hálózati modelleket a meglévő és a jövőbeli Kubernetes projektekbe.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Az Amazon Web Services (AWS) CodePipeline egy szállítási szolgáltatás, amelyet a fejlesztők használhatnak a szoftverkiadás folyamatának automatizálására. A CodePipeline segít a folyamatos változások kezelésében és konfigurálásában a szoftver kiadásának különböző szakaszaiban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek és fejlesztőknek szól, akik a CodePipeline-t szeretnék használni a kibocsátási csövek automatizálására az alkalmazások és infrastruktúrák hatékony frissítéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek használni a CodePipeline funkcióit és eszközöket a munkafolyamatok automatizálására és konfigurálására a szoftver kiadásának munkafolyamataiban. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
DevOps a szoftverfejlesztés és az informatikai menedzsment gyakorlatok kombinációja, amelynek célja a fejlesztési életciklus hatékonyságának növelése és a telepítési műveletek egyszerűsítése. Ez lehetővé teszi a csapatok közötti együttműködést és összehangolást, miközben optimalizálja a folyamatokat a gyorsabb szállításhoz és az ügyfelekhez való reagáláshoz. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, informatikai menedzserek, vagy fejlesztők, akik szeretnék megérteni az alapjait DevOps, majd elfogadja a DevOps gyakorlatokat és eszközöket a szervezetükbe. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg és alkalmazza az elvek és gondolkodás mögött DevOps. Tervezzen és hajtson végre átalakítási tervek elfogadására DevOps a szervezetükben. Automatikus ismétlődő tesztek és folyamatok gyorsabb szállítás és rövidebb fordulatszám a fejlődési életciklusban. Integrálja a biztonsági műveleteket és gyakorlatokat a DevOps csővezetékbe, hogy megszüntesse a sebezhetőségeket és az adatok megsértését.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Java egy objektumorientált programozási nyelv webes alkalmazások építésére. Kubernetes (K8s) egy nyílt forráskódú platform a konténer műveletek és telepítések automatizálására. Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) képzés olyan DevOps mérnököknek és fejlesztőknek szól, akik a Java és Kubernetes (K8s) programokat szeretnék használni a nagy teljesítményű és skálázható alkalmazások létrehozására, építésére, tesztelésére, hibakeresésre és telepítésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be a Java alkalmazások készítéséhez szükséges fejlesztői környezetet. A Kubernetes jellemzőinek és felépítésének megértése. Ismerje meg a DevOps legfontosabb fogalmait és eszközeit. Frissítse fel a Java programozás alapjait. Konténerizáljon Java mikroszolgáltatásokat az Docker segítségével. Építsen, skálázzon és telepítsen Java alkalmazásokat a Kubernetes-n.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlás. Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
14 hours
A képzésben mind a fejlesztők, mind a Scrum Masters, a Scrum , valamint az üzleti részleg néhány szempontja nyitva áll. A képzés célja a Minőségbiztosítás és a Folyamatos Integráció témáinak bemutatása és azok helyük az agilis módszerekkel végzett projektekben. A résztvevők széles körű perspektívát kapnak a megvitatott kérdésekről, valamint a szoftverfejlesztési eszközök és folyamatok gyakorlati ismereteit a QA / CI-vel összhangban. Az üzleti vállalkozások képviselői megismerik az eszközök és folyamatok alkalmazásának előnyeit, és a szoftverfejlesztés időbe és költségébe beleszámíthatnak. A bemutatott kiadások PHP vagy Java alapúak, az ügyfelek igényeitől függően.
28 hours
Agile Software Testing egy olyan tesztelési gyakorlat, amely a szoftver minőségével kapcsolatos kérdéseket időben és folyamatosan biztosítja az agilis fejlesztés alapelveinek megfelelően.
Continuous Integration (CI) a csapat minden fejlesztőjére vonatkozik, amely naponta többször egyesíti munkáját.
7 hours
Travis CI egy házigazdája, elosztott folyamatos integrációs szolgáltatás létrehozásához használt és vizsgálati szoftver projektek házigazdája GitHub. Ez egy házigazdája alternatívája Jenkins. ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják a felhő-alapú megközelítést a folyamatos integrációt építenek, és telepíteni a minta webes alkalmazás segítségével Travis CI. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • Build és vizsgálati projektek házigazdája GitHub
 • telepíteni egy alkalmazást a különböző tárhely szolgáltatók segítségével Travis CI
 • használata Travis CI, hogy automatikusan ellenőrizze a szoftver, ha elkötelezett GitHub
 • fuss gyorsbüfé teszt-ra különböző masinák, operáló rendszereket és szoftver változat
 • kiegészít Travis CI-val harmadik-csapat szerszámok
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
35 hours
Az OpenShift Container Platform egy konténer alkalmazásplatform a Docker és a Kubernetes telepítéséhez a vállalatnál Ezt a Red Hat fenntartja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan lehet létrehozni, frissíteni és fenntartani az alkalmazásokat az OpenShift Container Platform használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Automatizálja a szoftverszállítási vezeték egy részét A meglévő Java EE alkalmazások felhasználói történeteinek végrehajtása Alkalmazás telepítése OpenShift példányra Alkalmazza a DevOps filozófia alapelveit, és lehetővé teszi az alkalmazás folyamatos továbbítását Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Continuous Integration (CI) egy olyan fejlesztési gyakorlat, amelynek során a fejlesztők a lehető leggyakrabban egyesítik kódjaik változásait, hogy a hibákat gyorsan felismerjék és megtalálják. A Codeship olyan platform, amely folyamatos integrációs szolgáltatásokat nyújt a felhőben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a folyamatos integráció alapjait, amikor lépnek fel a folyamatos integráció egyszerű folyamatának létrehozására a Codeship-en. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni a folyamatos integráció alapjait
 • Működtesse a Codeship alapvető funkcióit
 • Állítson be egy egyszerű CI-folyamatot a Codeship használatával
Közönség
 • Fejlesztők
 • IT szakemberek
 • DevOps mérnökök
 • Business vezetők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Last Updated:

Online DevOps courses, Weekend DevOps courses, Evening DevOps training, DevOps boot camp, DevOps instructor-led, Weekend DevOps training, Evening DevOps courses, DevOps coaching, DevOps instructor, DevOps trainer, DevOps training courses, DevOps classes, DevOps on-site, DevOps private courses, DevOps one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions