OpsGenie Kurzusok

OpsGenie Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő OpsGenie képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell az Atlassian OpsGenie-t használni a kritikus riasztások figyelésére és az incidensek gyors reagálási idővel történő kezelésére. Az OpsGenie képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

OpsGenie Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Az Atlassian OpsGenie egy eseménykezelési platform a kritikus riasztások nyomon követésére. Ez egy felhőalapú szolgáltatás, amely a felügyeleti eszközökkel integrálódik a híváson történő értesítések kezelésére és a válasz sebességének felgyorsítására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék használni Atlassian OpsGenie a kritikus figyelmeztetések nyomon követésére és az incidensek kezelésére gyors válaszidővel. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be és állítsa be OpsGenie. Ismerje meg a tulajdonságait, építészetét és előnyeit OpsGenie. Hallgatja a hívás menetrendjét, figyelmeztetéseket, értesítéseket és válaszokat OpsGenie használatával. Ismerje meg, hogyan kell integrálni OpsGenie a meglévő informatikai eszközökkel a munkafolyamatok egyszerűsítésére. Használja a modern eszközöket és technikákat az incidensek kezelésére és az együttműködés lehetővé tételére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online OpsGenie courses, Weekend OpsGenie courses, Evening OpsGenie training, OpsGenie boot camp, OpsGenie instructor-led, Weekend OpsGenie training, Evening OpsGenie courses, OpsGenie coaching, OpsGenie instructor, OpsGenie trainer, OpsGenie training courses, OpsGenie classes, OpsGenie on-site, OpsGenie private courses, OpsGenie one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions