CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) Kurzusok

CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett, folyamatos integrációs (CI) képzési kurzusok interaktív gyakorlati gyakorlattal demonstrálják a CI alapjait és fejlett koncepcióit. A folyamatos integráció (CI) képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élőképzés". A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Continuous Integration / Continuous Delivery Subcategories

CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn and apply the basics of Continuous Integration for Java. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn and understand CI for a Java project.
 • Build a CI system for Java.
21 hours
Ez a kurzus képzést biztosít a tesztprogramok kezelésére a Selenium tesztcsomag használatával és folyamatos teszteléssel a Jenkins-szel Célközönség: Szoftver tesztmérnökök Az agilis fejlesztésben részt vevő szoftverfejlesztők Engedje el a vezetőket QA mérnökök A Selenium képzés végén a küldöttek képesek lesznek: Használja a Selenium tesztcsomagot hatékony projektekben Használja a Selenium-t keresztböngésző teszteléshez Szétosztja a teszteket a Selenium Grid segítségével Fuss regresszió Selenium tesztek Jenkinsben Készítsen tesztjelentéseket és időszakos jelentéseket a Jenkins segítségével .
14 hours
Kubernetes egy nyílt forráskódú tartály-orchesztrációs rendszer a CI/CD menedzsment automatizálására. Spinnaker egy nyílt forráskódú többfelhő CD platform a szoftver hatékonysággal történő kiadására. Kubernetes és Spinnaker, a felhasználók alkalmazhatnak változhatatlan struktúrák, telepítési csővezetékek, és klaszter menedzsment. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan felhőmérnököknek szól, akik használni szeretnék Kubernetes és Spinnaker a CI/CD műveletekhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építse fel a Kubernetes platformon, hogy felgyorsítsa a felhő célzott telepítéseket. Integrálja Spinnaker Docker és Git a kód szállításának automatizálására a csővezetékekhez. Automatizálja és kezeli a CD csővezetékeket, miközben különböző CI eszközök közül választhat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A képzésben mind a fejlesztők, mind a Scrum Masters, a Scrum , valamint az üzleti részleg néhány szempontja nyitva áll. A képzés célja a Minőségbiztosítás és a Folyamatos Integráció témáinak bemutatása és azok helyük az agilis módszerekkel végzett projektekben. A résztvevők széles körű perspektívát kapnak a megvitatott kérdésekről, valamint a szoftverfejlesztési eszközök és folyamatok gyakorlati ismereteit a QA / CI-vel összhangban. Az üzleti vállalkozások képviselői megismerik az eszközök és folyamatok alkalmazásának előnyeit, és a szoftverfejlesztés időbe és költségébe beleszámíthatnak. A bemutatott kiadások PHP vagy Java alapúak, az ügyfelek igényeitől függően.
28 hours
Agile Software Testing egy olyan tesztelési gyakorlat, amely a szoftver minőségével kapcsolatos kérdéseket időben és folyamatosan biztosítja az agilis fejlesztés alapelveinek megfelelően.
Continuous Integration (CI) a csapat minden fejlesztőjére vonatkozik, amely naponta többször egyesíti munkáját.
7 hours
Travis CI egy házigazdája, elosztott folyamatos integrációs szolgáltatás létrehozásához használt és vizsgálati szoftver projektek házigazdája GitHub. Ez egy házigazdája alternatívája Jenkins. ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják a felhő-alapú megközelítést a folyamatos integrációt építenek, és telepíteni a minta webes alkalmazás segítségével Travis CI. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • Build és vizsgálati projektek házigazdája GitHub
 • telepíteni egy alkalmazást a különböző tárhely szolgáltatók segítségével Travis CI
 • használata Travis CI, hogy automatikusan ellenőrizze a szoftver, ha elkötelezett GitHub
 • fuss gyorsbüfé teszt-ra különböző masinák, operáló rendszereket és szoftver változat
 • kiegészít Travis CI-val harmadik-csapat szerszámok
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
35 hours
Az OpenShift Container Platform egy konténer alkalmazásplatform a Docker és a Kubernetes telepítéséhez a vállalatnál Ezt a Red Hat fenntartja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan lehet létrehozni, frissíteni és fenntartani az alkalmazásokat az OpenShift Container Platform használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Automatizálja a szoftverszállítási vezeték egy részét A meglévő Java EE alkalmazások felhasználói történeteinek végrehajtása Alkalmazás telepítése OpenShift példányra Alkalmazza a DevOps filozófia alapelveit, és lehetővé teszi az alkalmazás folyamatos továbbítását Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Continuous Integration (CI) egy olyan fejlesztési gyakorlat, amelynek során a fejlesztők a lehető leggyakrabban egyesítik kódjaik változásait, hogy a hibákat gyorsan felismerjék és megtalálják. A Codeship olyan platform, amely folyamatos integrációs szolgáltatásokat nyújt a felhőben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a folyamatos integráció alapjait, amikor lépnek fel a folyamatos integráció egyszerű folyamatának létrehozására a Codeship-en. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni a folyamatos integráció alapjait
 • Működtesse a Codeship alapvető funkcióit
 • Állítson be egy egyszerű CI-folyamatot a Codeship használatával
Közönség
 • Fejlesztők
 • IT szakemberek
 • DevOps mérnökök
 • Business vezetők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
7 hours
A folyamatos szállítás olyan fejlesztési gyakorlat, amelynek során a fejlesztők gyorsan és fenntarthatóan bocsátanak új változtatásokat a felhasználók felé. Go CD egy nyílt forráskódú eszköz, amelyet a szoftverfejlesztés folyamatos kézbesítéséhez használnak. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a folyamatos kézbesítés (CD) alapjait, miközben lépnek fel a CD-csővezetékek beállítására és konfigurálására a Go CD-n. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg a folyamatos kézbesítés alapjait
 • A Go CD segítségével állítsa be a CD-folyamatot és a csővezetékeket
 • Konfigurálja a Go CD-t az igényeiknek megfelelően
Közönség
 • Fejlesztők
 • IT szakemberek
 • DevOps mérnökök
 • Business vezetők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Continuous Integration (CI) egy olyan fejlesztési gyakorlat, amelynek során a fejlesztők a lehető leggyakrabban egyesítik kódjaik változásait, hogy a hibákat gyorsan felismerjék és megtalálják. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Java Script folyamatos integrációjának alapjait, miközben folyamatos integrációs folyamatot állítanak fel egy Java Script projekthez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni a folyamatos integráció alapjait
 • Készítsen saját folyamatos integrációs rendszerét a Java Script projektekhez
Közönség
 • Fejlesztők
 • IT szakemberek
 • DevOps mérnökök
 • Business vezetők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Amikor a fejlesztők befejezik a kód írását, gyakran integrálják kódjukat egy alkalmazásba, másolják az alkalmazást egy mappába, futtatják az alkalmazás telepítőjét, majd kezdeményezzék az alkalmazást, hogy ellenőrizzék, hogy a várt módon fut. Ez a kézi megközelítés nem nagyon jól skálázódik, unalmas, nagyon hibás, és nem kínál mechanizmust a folyamat során bekövetkezett változások nyomon követésére. Egy jobb megközelítés a folyamat automatizálása a Folyamatos Integráció használatával. A folyamatos integráció a szoftveralkalmazások építésének, telepítésének és tesztelésének automatizálásához szükséges folyamatok, eszközök és infrastruktúra. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan lehet átalakítani egy hagyományos, kézi (vagy fél kézi) megközelítést a szoftver telepítésére egy agilis, Folyamatos Integráció (CI) egy használt Jenkins. A résztvevők egy sor gyakorlati, élő laboratóriumi gyakorlatokat végeznek a tanfolyam során, és új ismereteiket a különböző szoftverfejlesztési és telepítési problémákra alkalmazzák az út minden lépésében. Az oktató és a résztvevők közötti interakciót ösztönzik. Valódi ügyek kerülnek megvitatásra, konkrét kérdések és kérdések kerülnek megvitatásra és megoldásra a képzés során. A képzés különösen a.net alkalmazások fejlesztésére összpontosít. •   A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítése és konfigurálása Jenkins.NET alkalmazásfejlesztéshez Használja Jenkins, hogy automatizálja a.Net forráskód beolvasásának és összekapcsolásának folyamatát egy kódtárba Használja Jenkins, hogy automatizálja az alkalmazás letöltésének, összeállításának és telepítésének folyamatát egy kiadás szerverre Integrálja Jenkins más szoftverfejlesztési eszközökkel, például problémamegoldókkal és
közönség
  .NET fejlesztők építőmérnökök QA mérnökök Projekt menedzserek Megszabadulás menedzserek [ 0 ] mérnökök
A kurzus formája
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Ez oktató-vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on mérnök ki kívánság-hoz használ nyit forrás szerszámok-hoz gyorsbüfé a folyamat-ból épület, vizsgálat és felfejlődik PHP pályázatokat és szolgáltatás. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • felszerel és configure különböző nyit forrás szerszámok-hoz képessé tesz folyamatos egységbe rendezés, vizsgálat és felfejlődés.
 • megérteni az előnyeit és hátrányait CI eszközök, mint például Gitlab CI és Jenkins.
 • össze CI eszközök egység és integrációs tesztelés eszközök.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
A GitOps a Git és Kubernetes alapú felhőből származó alkalmazások folyamatos telepítése. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék létrehozni, telepíteni és kezelni egy Git-alapú szoftver telepítési munkafolyamat a Kubernetes alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Helyreállítása és beállítása Spinnaker és Terraform. Ismerje meg a GitOps előnyeit a hagyományos CI/CD és Infrastructure-as-Code (IAC) felett. Menj távol a szövegek megtartásától. Állítsa be és hajtson végre jól meghatározott telepítési folyamatot. Alkalmazza a legjobb gyakorlatokat a felhőalapú telepítéshez, irányításhoz és nyomon követéshez. A részleges hibák helyreállítása manuális beavatkozás nélkül. Hozzon létre egy GitOps stratégiát az alkalmazások fejlesztésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Bitbucket Pipelines egy CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) SaaS a szoftver építésére, tesztelésére és telepítésére, konfigurációs fájl használatával a raktárban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik a felhőben tartályos szoftvereket szeretnék felépíteni, tesztelni, telepíteni és nyomon követni, anélkül, hogy infrastruktúrát kellene biztosítani vagy kezelni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg és alkalmazza a konfiguráció-mint-kód megközelítést az infrastruktúra létrehozásához. Hozzon létre személyre szabott Docker tartályokat a szoftveralkalmazások felhőbe történő telepítéséhez. Szoftver telepítése több környezetben. Figyelemmel kíséri a telepítéseket a Bitbucket Pipelines telepítési dashboardon keresztül.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A CI/CD a folyamatos integrációt és a folyamatos szállítást jelenti. "CI/CD for Content" azt jelenti, hogy a tartalom létrehozása és közzététele ugyanazokkal a DevOps eszközökkel és folyamatokkal történik, amelyeket a fejlesztők a kód szállításához használnak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan technikai személyekre irányul, akik a tartalomteremtés és a közzététel folyamatának optimalizálása érdekében tartalomcsaládot kívánnak létrehozni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a tartalom létrehozásához és közzétételéhez szükséges különböző szoftverkomponenseket. A kézi közzétételi folyamatokat automatizált folyamatokkal helyettesítjük. Írja le a közzététel folyamatának minden lépését nyilatkozatformátumban, amely könnyen olvasható és érthető. Végezze el a tartalmat egy sor ellenőrzés és teszt annak biztosítása érdekében, hogy készen áll a nyilvános fogyasztásra. Minden alkalommal előrejelzett és következetesen közzéteszi a tartalmat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A Tekton egy nyílt forráskódú keretrendszer, amely az optimalizált szoftverfejlesztés platformján épül. Az alapkomponensek a Tekton csővezetékek, amelyek alkalmazhatók a folyamatos integráció és a folyamatos szállítási (CI/CD) rendszerek létrehozására. A Tekton Pipelines is lehetővé teszi a fejlett alkalmazási telepítési minták hibrid környezetben vagy több felhőszolgáltató, miközben a felhőből származó CI/CD eszközöket hatékonyan használja. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és DevOps mérnököknek szól, akik a Tekton Pipelines-t a komplex szoftverfejlesztési munkafolyamatok támogatására és az automatizált CI/CD csővezetékek építésére kívánják használni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Tekton csöveket és más alapvető Tekton alkatrészeket. Tervezze meg és hozzon létre a csővezetékek építési blokkjait a szoftverfejlesztéshez Tektonban. A meglévő csővezetékek és fejlesztési folyamatok automatizálása a Tekton keretrendszer fogalmakkal és elvekkel. A Tekton Pipelines futtatása és kezelése több platformon keresztül különböző munkafogyasztási típusok számára. A Tekton keretén alapuló CI/CD rendszerek végrehajtása a jövőbeli szoftverfejlesztési projektek javítása érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
A GitOps Argo Project egy szoftvereszközök gyűjteménye Kubernetes. A platform és a funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az alkalmazásfejlesztési projektekbe bevezessék a CI/CD elveit, miközben a verzióvezérelést végzik, és automatizálják a telepítési folyamatot. Az Argo projekt kulcsfontosságú elemei közé tartoznak Argo CD, Workflows, Rollouts és Events. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és DevOps mérnököknek szól, akik szeretnék megismerkedni az Argo Project eszközökkel és maximalizálni a funkcióit a felhőből származó alkalmazások fejlesztéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Argo CD együtt a Workflows, Rollouts és Események. Ismerje meg, hogyan működik az Argo Project minden központi összetevője és fő funkciója. Végezze el az alapvető CI/CD végrehajtásokat Kubernetes az Argo Project eszközökkel és funkciókkal. Automatizálja az alkalmazás telepítését és hatékonyan kezeli állapotát a folyamat során.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
This instructor-led, live training Magyarország (online or onsite) is aimed at developers or DevOps engineers who wish to build automation pipelines using CI/CD practices with Python. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start building CI/CD pipelines with Python.
 • Build automated pipelines for testing and publishing Python packages using Travis-CI.
 • Automate the deployment of containerized applications with Docker and Heroku.
21 hours
Ez a kurzus a gyakorlati megvalósításra és az eszközökre összpontosít. Ez azt feltételezi, jó ismerete elméleti elveit (lásd DEVOPS persze), mivel ez elsősorban a legújabb eszközöket és módszereket végrehajtási DevOps elveket.
14 hours
Jenkins van egy nyit-forrás folyamatos egységbe rendezés szerszám írott-ban Jávai ember. Ez egy szolgál-kiindulópontul szolgáló rendszer amit fut-ban egy servlet konténer mint gyorsan tomcat. Jenkins támogat nagyszámú szoftver alakzat vezetés (SCM) szerszámok, beleértve CVS, felidézés, git, Perforce, és ClearCase, között másikak. Ez magasan Scriptable és szolgáltat támogat részére gyorsan Ant, gyorsan Maven, gránát tarisznyák, és Windows egy tétel követel. Ez oktató által vezetett, él képzés   borít a fogalom, szerszámok és eljárás szükséges-hoz végez folyamatos egységbe rendezés-ból-a szoftver tervez-ban egy agilis környezet. A résztvevők számos gyakorlati gyakorlatot végeznek az egész kurzus során, hogy valós helyzetekben is alkalmazzák tudásukat. Az oktató és a résztvevők közötti kölcsönhatás ösztönzött. Valós ügyek tárgyalja, és konkrét kérdéseket és kérdéseket foglalkozik, és megoldódott az osztályban.
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
A Jenkins egy nyílt forráskódú folyamatos integráció (CI) eszköz, amelyet Java-ban írtunk A Maven a Java projektek építési automatizálási eszköze Együtt használhatók olyan folyamatos konstrukciók létrehozására, amelyek magukban foglalják például a JUnit tesztek végrehajtását, amikor egy új kódot elköteleznek, ezeknek a struktúráknak a telepítését a gyártásig és ütemezik a napi stratégiai időkben, például éjfélkor Ezek az eszközök és folyamatok egy DevOps megközelítést foglalnak magukban a szoftverek fejlesztésében és telepítésében, és népszerűek az agilis fejlesztésben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők bemutatják a DevOps, a verzióellenőrzés és az automatizálási szkriptek bevezetését, majd továbblépnek a gyakorlatba, és megtanulják a Jenkins és a Maven telepítését, konfigurálását és telepítését egy élő labor környezetben Közönség Fejlesztők Rendszergazdák DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Jenkins nyílt forráskódú automatizálási szerver a folyamatos integrációhoz és a folyamatos szállításhoz (CI / CD). Docker egy szolgáltató platform a konténerekben lévő szoftverek szállításához. Jenkins és a Docker együttesen optimalizálja és egyszerűsíti a CI / CD folyamatot azáltal, hogy megbízhatóbb telepítési és tesztelési környezeteket tesz lehetővé. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) a DevOp mérnökeinek szól, akik Docker és Jenkins szeretnék optimalizálni és egyszerűsíteni a CI / CD folyamatot. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Automatizálja a kód kézbesítését és a csővezeték telepítését a Jenkins .
 • Hozzon létre egy alkalmazást a Docker és a Docker fájl használatával.
 • Konfigurálja a hitelesítési lehetőségeket a biztonság megerősítése érdekében.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
Jenkins egy nyílt forráskódú automatizálási szerver a folyamatos integrációhoz és a folyamatos szállításhoz (CI/CD). OpenShift egy kontejnerizációs platform a felhőben vagy közvetlenül működő infrastruktúrák kezelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék használni OpenShift és Jenkins építeni, telepíteni, és kezelni tartályalapú alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen Jenkins csővezetékeket OpenShift. Az életciklus menedzsment automatizálása kontejneres alkalmazások és klaszter infrastruktúrák számára. Szervezi a CI/CD csővezetékek elhelyezését.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Jenkins X a folyamatos integrációs és folyamatos szállítási (CI/CD) csővezetékek automatikusan létrehozására és telepítésére szolgáló eszközök gyűjteménye Kubernetes. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek szól, akik szeretnék használni Jenkins X-t automatizált, felhőre kész CI/CD csővezetékek létrehozására Kubernetes. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása Jenkins X. A kódálló CI/CD csövek sokoldalú DSL (Domain Specific Language) használatával rendelkeznek. Hozzon létre CI/CD csővezetékeket, amelyek olyan népszerű technológiákat használnak, mint például GitHub, Kubernetes és Docker tartályok. Kombinálja Jenkins X más népszerű eszközökkel, mint például Helm, Prow és Skaffold. Helyezze be az alkalmazásokat bármilyen környezetbe, akár a felhőben, akár előzetesen.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Jenkins 2 egy automatizációs szerver, amely új funkciókkal rendelkezik az end-to-end CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) csővezetékek építéséhez. Ez kiterjed Jenkins a folyamatos integráció (CI) felett. Jenkins 2 mutatja be a folyamatos szállítás (CD) képességét. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre összpontosít, akik Jenkins 2-t szeretnének használni olyan csővezetékek építésére, amelyek automatizálják az alkalmazás fejlesztésétől a gyártáshoz való áthelyezésének folyamatát. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása Jenkins 2. Jelentős forgatókönyv megközelítés elfogadása a szoftverépítési és telepítési folyamat minden lépésének meghatározásához. Automatikusan generálja az alkalmazás épül, amikor a szoftver ellenőrizhető a verzió vezérlő rendszer. Automatikusan kikapcsolja a szoftveralkalmazás összeállítása, tesztelése és csomagolása. Gyorsan válaszoljon az értesítésekre és jelentésekre, amikor a dolgok rosszul mennek. Telepítse a bővítéshez további bővítményeket Jenkins.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Spinnaker egy nyílt forráskódú multi-cloud folyamatos szállítási platform a szoftver hatékony kiadására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek szól, akik gyakran és folyamatosan használják a szoftvert az AWS-re vagy Kubernetes. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Spinnaker a fejlett műveletekhez. Integrálja Spinnaker a meglévő folyamatos integrációs eszközökkel, mint például Jenkins. Ismerje meg Spinnaker's belső építészet és a telepítési munkafolyamat konstrukcióit. Hozzon létre csővezetékeket a szoftver telepítéséhez Kubernetes. Hozzon létre csővezetékeket a szoftver telepítéséhez az AWS-en. Közös problémák megoldása Spinnaker.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Argo CD (más néven argocd, argo-cd és argoproj) egy deklaratív, folyamatos szállítási eszköz a Kubernetes klusterek, amely megkönnyíti az alkalmazás nyomon követése és telepítése. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan rendszergazdákra és fejlesztőkre irányul, akik szeretnék használni Argo CD az alkalmazások telepítésének és életciklusának automatizálására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek automatizálni, nyomon követni, ellenőrizni és visszafordítani Kubernetes rendszereiket Argo CD használatával. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at DevOps engineers and developers who wish to use SonarQube to run code reviews that are fully-integrated into development tool chains, such as Jenkins, GitHub, Azure DevOps, etc. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start running automatic code reviews.
 • Integrate SonarQube with continuous integration tools, such as Jenkins, Azure DevOps, etc.
 • Run continuous code inspections to eliminate bugs and security vulnerabilities.
 • Collect and analyze data to drive improvements for code cleanup, maintenance, and security.
35 hours
A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és beállítása Maven. Automatikus tesztelés használata Selenium Vezérlés GIT Folyamatos integráció
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Continuous Integration / Continuous Delivery Courses

Online Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD) courses, Weekend CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) courses, Evening CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) training, Continuous Integration / Continuous Delivery boot camp, Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD) instructor-led, Weekend Continuous Integration / Continuous Delivery training, Evening Continuous Integration / Continuous Delivery courses, CI/CD coaching, Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD) instructor, CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) trainer, Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD) training courses, CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) classes, CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) on-site, CI/CD private courses, CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions