Spinnaker Kurzusok

Spinnaker Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Spinnaker képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet megváltoztathatatlan struktúrákat, telepítési folyamatokat és klaszterkezelést alkalmazni a Spinnakerrel. A Spinnaker edzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" formában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Spinnaker Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Kubernetes egy nyílt forráskódú tartály-orchesztrációs rendszer a CI/CD menedzsment automatizálására. Spinnaker egy nyílt forráskódú többfelhő CD platform a szoftver hatékonysággal történő kiadására. Kubernetes és Spinnaker, a felhasználók alkalmazhatnak változhatatlan struktúrák, telepítési csővezetékek, és klaszter menedzsment. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan felhőmérnököknek szól, akik használni szeretnék Kubernetes és Spinnaker a CI/CD műveletekhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építse fel a Kubernetes platformon, hogy felgyorsítsa a felhő célzott telepítéseket. Integrálja Spinnaker Docker és Git a kód szállításának automatizálására a csővezetékekhez. Automatizálja és kezeli a CD csővezetékeket, miközben különböző CI eszközök közül választhat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Spinnaker egy nyílt forráskódú multi-cloud folyamatos szállítási platform a szoftver hatékony kiadására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek szól, akik gyakran és folyamatosan használják a szoftvert az AWS-re vagy Kubernetes. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja Spinnaker a fejlett műveletekhez. Integrálja Spinnaker a meglévő folyamatos integrációs eszközökkel, mint például Jenkins. Ismerje meg Spinnaker's belső építészet és a telepítési munkafolyamat konstrukcióit. Hozzon létre csővezetékeket a szoftver telepítéséhez Kubernetes. Hozzon létre csővezetékeket a szoftver telepítéséhez az AWS-en. Közös problémák megoldása Spinnaker.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Spinnaker courses, Weekend Spinnaker courses, Evening Spinnaker training, Spinnaker boot camp, Spinnaker instructor-led, Weekend Spinnaker training, Evening Spinnaker courses, Spinnaker coaching, Spinnaker instructor, Spinnaker trainer, Spinnaker training courses, Spinnaker classes, Spinnaker on-site, Spinnaker private courses, Spinnaker one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions