SonarQube Kurzusok

SonarQube Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő SonarQube képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a SonarQube-ot olyan kód-ellenőrzések futtatására használni, amelyek teljesen integrálva vannak a fejlesztői eszközláncokba, mint például a Jenkins, GitHub, Azure DevOps stb. A SonarQube képzés elérhető "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzések végezhetők helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

SonarQube Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
SonarQube A SonarSource által kifejlesztett kódminőségi teszteszköz az automatikus felülvizsgálatok elvégzésére a hibák és a biztonsági sebezhetőségek kimutatására. Könnyen integrálható a meglévő munkafolyamatokba és csővezetékeket építhet folyamatos kódellenőrzésre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök és fejlesztők, akik szeretnék használni SonarQube futtatni kód felülvizsgálatokat, amelyek teljes mértékben integrált fejlesztési eszköz láncok, mint például Jenkins, GitHub, Azure DevOps, stb. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az automatikus kódvizsgálatok futtatásának megkezdéséhez. Integrálni SonarQube folyamatos integrációs eszközökkel, mint például Jenkins, Azure DevOps, stb. Folyamatos kódellenőrzések elvégzése, hogy megszüntesse a hibákat és a biztonsági sebezhetőségeket. Az adatok gyűjtése és elemzése a kódtisztítás, a karbantartás és a biztonság javítása érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online SonarQube courses, Weekend SonarQube courses, Evening SonarQube training, SonarQube boot camp, SonarQube instructor-led, Weekend SonarQube training, Evening SonarQube courses, SonarQube coaching, SonarQube instructor, SonarQube trainer, SonarQube training courses, SonarQube classes, SonarQube on-site, SonarQube private courses, SonarQube one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions