Jenkins Kurzusok

Jenkins Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Jenkins képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a Jenkins folyamatos integrációs rendszerének felállítását (más néven folyamatos felépítés, folyamatos kiadás, folyamatos tesztelés stb.). A Jenkins tréning „online élő edzés” vagy „helyszíni élő edzés” néven érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. A Jenkins képzései a Jenkins folyamatos integrációját fedik le az agilis teszteléshez Java, .Net, Javascript és más nyelveken. Az oktató és a résztvevők közötti interakciót ösztönzik. Valós eseteket vitatnak meg, és konkrét problémákat és kérdéseket foglalkoznak és oldanak meg az órán. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Jenkins Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
This course provides training for handling testing projects using Selenium test suite and continuous testing with Jenkins. Intended Audience:
 • Software test engineers
 • Software developers involved in agile development
 • Release managers
 • QA engineers
At the end of Selenium training the delegates will be able to:
 • Use Selenium test suite effectively in real projects
 • Use Selenium for cross browser testing
 • Distribute the tests using Selenium Grid
 • Run regression Selenium tests in Jenkins
 • Prepare test reports and periodict reports using Jenkins
21 hours
Ez a kurzus a gyakorlati megvalósításra és az eszközökre összpontosít. Ez azt feltételezi, jó ismerete elméleti elveit (lásd DEVOPS persze), mivel ez elsősorban a legújabb eszközöket és módszereket végrehajtási DevOps elveket.
14 hours
Jenkins van egy nyit-forrás folyamatos egységbe rendezés szerszám írott-ban Jávai ember. Ez egy szolgál-kiindulópontul szolgáló rendszer amit fut-ban egy servlet konténer mint gyorsan tomcat. Jenkins támogat nagyszámú szoftver alakzat vezetés (SCM) szerszámok, beleértve CVS, felidézés, git, Perforce, és ClearCase, között másikak. Ez magasan Scriptable és szolgáltat támogat részére gyorsan Ant, gyorsan Maven, gránát tarisznyák, és Windows egy tétel követel. Ez oktató által vezetett, él képzés   borít a fogalom, szerszámok és eljárás szükséges-hoz végez folyamatos egységbe rendezés-ból-a szoftver tervez-ban egy agilis környezet. A résztvevők számos gyakorlati gyakorlatot végeznek az egész kurzus során, hogy valós helyzetekben is alkalmazzák tudásukat. Az oktató és a résztvevők közötti kölcsönhatás ösztönzött. Valós ügyek tárgyalja, és konkrét kérdéseket és kérdéseket foglalkozik, és megoldódott az osztályban.
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
A Jenkins egy nyílt forráskódú folyamatos integráció (CI) eszköz, amelyet Java-ban írtunk A Maven a Java projektek építési automatizálási eszköze Együtt használhatók olyan folyamatos konstrukciók létrehozására, amelyek magukban foglalják például a JUnit tesztek végrehajtását, amikor egy új kódot elköteleznek, ezeknek a struktúráknak a telepítését a gyártásig és ütemezik a napi stratégiai időkben, például éjfélkor Ezek az eszközök és folyamatok egy DevOps megközelítést foglalnak magukban a szoftverek fejlesztésében és telepítésében, és népszerűek az agilis fejlesztésben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők bemutatják a DevOps, a verzióellenőrzés és az automatizálási szkriptek bevezetését, majd továbblépnek a gyakorlatba, és megtanulják a Jenkins és a Maven telepítését, konfigurálását és telepítését egy élő labor környezetben Közönség Fejlesztők Rendszergazdák DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Continuous Integration (CI) egy olyan fejlesztési gyakorlat, amelynek során a fejlesztők a lehető leggyakrabban egyesítik kódjaik változásait, hogy a hibákat gyorsan felismerjék és megtalálják. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Java Script folyamatos integrációjának alapjait, miközben folyamatos integrációs folyamatot állítanak fel egy Java Script projekthez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Megérteni a folyamatos integráció alapjait
 • Készítsen saját folyamatos integrációs rendszerét a Java Script projektekhez
Közönség
 • Fejlesztők
 • IT szakemberek
 • DevOps mérnökök
 • Business vezetők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Amikor a fejlesztők befejezik a kód írását, gyakran integrálják kódjukat egy alkalmazásba, másolják az alkalmazást egy mappába, futtatják az alkalmazás telepítőjét, majd kezdeményezzék az alkalmazást, hogy ellenőrizzék, hogy a várt módon fut. Ez a kézi megközelítés nem nagyon jól skálázódik, unalmas, nagyon hibás, és nem kínál mechanizmust a folyamat során bekövetkezett változások nyomon követésére. Egy jobb megközelítés a folyamat automatizálása a Folyamatos Integráció használatával. A folyamatos integráció a szoftveralkalmazások építésének, telepítésének és tesztelésének automatizálásához szükséges folyamatok, eszközök és infrastruktúra. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan lehet átalakítani egy hagyományos, kézi (vagy fél kézi) megközelítést a szoftver telepítésére egy agilis, Folyamatos Integráció (CI) egy használt Jenkins. A résztvevők egy sor gyakorlati, élő laboratóriumi gyakorlatokat végeznek a tanfolyam során, és új ismereteiket a különböző szoftverfejlesztési és telepítési problémákra alkalmazzák az út minden lépésében. Az oktató és a résztvevők közötti interakciót ösztönzik. Valódi ügyek kerülnek megvitatásra, konkrét kérdések és kérdések kerülnek megvitatásra és megoldásra a képzés során. A képzés különösen a.net alkalmazások fejlesztésére összpontosít. •   A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítése és konfigurálása Jenkins.NET alkalmazásfejlesztéshez Használja Jenkins, hogy automatizálja a.Net forráskód beolvasásának és összekapcsolásának folyamatát egy kódtárba Használja Jenkins, hogy automatizálja az alkalmazás letöltésének, összeállításának és telepítésének folyamatát egy kiadás szerverre Integrálja Jenkins más szoftverfejlesztési eszközökkel, például problémamegoldókkal és
közönség
  .NET fejlesztők építőmérnökök QA mérnökök Projekt menedzserek Megszabadulás menedzserek [ 0 ] mérnökök
A kurzus formája
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Jenkins nyílt forráskódú automatizálási szerver a folyamatos integrációhoz és a folyamatos szállításhoz (CI / CD). Docker egy szolgáltató platform a konténerekben lévő szoftverek szállításához. Jenkins és a Docker együttesen optimalizálja és egyszerűsíti a CI / CD folyamatot azáltal, hogy megbízhatóbb telepítési és tesztelési környezeteket tesz lehetővé. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) a DevOp mérnökeinek szól, akik Docker és Jenkins szeretnék optimalizálni és egyszerűsíteni a CI / CD folyamatot. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Automatizálja a kód kézbesítését és a csővezeték telepítését a Jenkins .
 • Hozzon létre egy alkalmazást a Docker és a Docker fájl használatával.
 • Konfigurálja a hitelesítési lehetőségeket a biztonság megerősítése érdekében.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
Jenkins egy nyílt forráskódú automatizálási szerver a folyamatos integrációhoz és a folyamatos szállításhoz (CI/CD). OpenShift egy kontejnerizációs platform a felhőben vagy közvetlenül működő infrastruktúrák kezelésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék használni OpenShift és Jenkins építeni, telepíteni, és kezelni tartályalapú alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen Jenkins csővezetékeket OpenShift. Az életciklus menedzsment automatizálása kontejneres alkalmazások és klaszter infrastruktúrák számára. Szervezi a CI/CD csővezetékek elhelyezését.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Jenkins X a folyamatos integrációs és folyamatos szállítási (CI/CD) csővezetékek automatikusan létrehozására és telepítésére szolgáló eszközök gyűjteménye Kubernetes. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnököknek szól, akik szeretnék használni Jenkins X-t automatizált, felhőre kész CI/CD csővezetékek létrehozására Kubernetes. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása Jenkins X. A kódálló CI/CD csövek sokoldalú DSL (Domain Specific Language) használatával rendelkeznek. Hozzon létre CI/CD csővezetékeket, amelyek olyan népszerű technológiákat használnak, mint például GitHub, Kubernetes és Docker tartályok. Kombinálja Jenkins X más népszerű eszközökkel, mint például Helm, Prow és Skaffold. Helyezze be az alkalmazásokat bármilyen környezetbe, akár a felhőben, akár előzetesen.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Jenkins 2 egy automatizációs szerver, amely új funkciókkal rendelkezik az end-to-end CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) csővezetékek építéséhez. Ez kiterjed Jenkins a folyamatos integráció (CI) felett. Jenkins 2 mutatja be a folyamatos szállítás (CD) képességét. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre összpontosít, akik Jenkins 2-t szeretnének használni olyan csővezetékek építésére, amelyek automatizálják az alkalmazás fejlesztésétől a gyártáshoz való áthelyezésének folyamatát. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása Jenkins 2. Jelentős forgatókönyv megközelítés elfogadása a szoftverépítési és telepítési folyamat minden lépésének meghatározásához. Automatikusan generálja az alkalmazás épül, amikor a szoftver ellenőrizhető a verzió vezérlő rendszer. Automatikusan kikapcsolja a szoftveralkalmazás összeállítása, tesztelése és csomagolása. Gyorsan válaszoljon az értesítésekre és jelentésekre, amikor a dolgok rosszul mennek. Telepítse a bővítéshez további bővítményeket Jenkins.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és beállítása Maven. Automatikus tesztelés használata Selenium Vezérlés GIT Folyamatos integráció
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Jenkins courses, Weekend Jenkins courses, Evening Jenkins training, Jenkins boot camp, Jenkins instructor-led, Weekend Jenkins training, Evening Jenkins courses, Jenkins coaching, Jenkins instructor, Jenkins trainer, Jenkins training courses, Jenkins classes, Jenkins on-site, Jenkins private courses, Jenkins one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions