Prompt Engineering Kurzusok

Prompt Engineering Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett, élő Prompt Engineering képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell a legmodernebb eszközöket és technikákat használni a gyors tervezésben lenyűgöző és valósághű szövegek és képek létrehozásához. A Prompt Engineering képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Prompt Engineering Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Az azonnali tervezés létfontosságú készség az AI szöveg- és képgenerálásában, amely lehetővé teszi hiperrealisztikus tartalom létrehozását.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a mesterséges intelligenciával foglalkozó szakembereknek és rajongóknak szól, akik szeretnék kihasználni a felszólítások erejét lenyűgöző és valósághű szövegek és képek létrehozására.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Jól ismeri a gyors mérnöki koncepciókat. Írjon pontos és hatékony utasításokat a ChatGPT, Stable Diffusion, DALL-E 2, Leonardo AI és MidJourney számára. Generáljon hiperrealisztikus szöveget és képeket a gyors tervezés legújabb eszközeivel és technikáival. Használjon mesterséges intelligencia által vezérelt prompt mérnöki eszközöket a felszólítások generálásának automatizálásához. Alkalmazza az azonnali tervezést a különféle felhasználási esetekben. Az azonnali tervezést építsék be saját projektjeikbe és munkafolyamataikba.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.

Last Updated:

Online Prompt Engineering courses, Weekend Prompt Engineering courses, Evening Prompt Engineering training, Prompt Engineering boot camp, Prompt Engineering instructor-led, Weekend Prompt Engineering training, Evening Prompt Engineering courses, Prompt Engineering coaching, Prompt Engineering instructor, Prompt Engineering trainer, Prompt Engineering training courses, Prompt Engineering classes, Prompt Engineering on-site, Prompt Engineering private courses, Prompt Engineering one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions