Mobile Development Kurzusok

Mobile Development Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő mobilfejlesztési képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a mobilalkalmazások fejlesztését. A mobilfejlesztési tréning "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Mobile Development Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to master the advanced features and techniques of .NET MAUI to build mobile and desktop applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Master advanced MVVM techniques, dependency injection, and architectural patterns.
 • Customize and extend the .NET MAUI framework.
 • Build reusable components, libraries, and understand advanced debugging and profiling techniques.
 • Address challenges in large-scale applications such as synchronization, caching, and security.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn intermediate-level skills for using .NET MAUI to build mobile and desktop applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Explore advanced data manipulation techniques.
 • Understand platform-specific code and customization using custom renderers.
 • Learn performance optimization, memory management, and internationalization support.
 • Develop skills in continuous integration and deployment pipelines for .NET MAUI.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at beginner to intermediate-level developers who wish to learn how to build and deploy applications using FlutterFlow. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn the fundamentals of FlutterFlow.
 • Manage database and FlutterFlow integrations.
 • Create and deploy applications using FlutterFlow.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn the fundamentals of .NET MAUI to build basic applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamentals of .NET MAUI and cross-platform development.
 • Create basic .NET MAUI applications with layouts, controls, and navigation.
 • Test, debug, and deploy .NET MAUI applications.
14 hours
A Ionic egy webes keretrendszer, amely a modern webes API-khoz használt összetevőket tartalmazza. Eszközök, gesztusok és felhasználói felület-összetevők könyvtárát kínálja, amelyek segítenek gyors és interaktív alkalmazások létrehozásában.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a webfejlesztőknek szól, akik modern mobilalkalmazást szeretnének létrehozni a Ionic 6-tal.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Integrálja a natív eszközfunkciókat egy modern hibrid mobilalkalmazásba. Ismerje meg a Ionic alapjait. Ismerje meg Ionic alkalmazás éles üzembe helyezését. Futtasson egy modern hibrid alkalmazást egy mobileszköz-emulátoron.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Business A Logic Component (BLoC) az Google tervezési mintája, amely lehetővé teszi az üzleti logika és a megjelenítési réteg elkülönítését.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni a BLoC Pattern használatát különböző alkalmazások állapotának kezelésére.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a BLoC alapkoncepcióit és architektúráját. BLoC-k létrehozása, tesztelése és hibakeresése. További információ a BLoC összeállítási környezetéről.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Ionic egy webes keret a hibrid mobil alkalmazások fejlesztéséhez. Ionic 4 újításokat hoz az Ionic platformon, mint például egy újracsomagolt CLI, a navigáció megváltoztatása, a Angular útvonalválasztás és még sok más. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon webfejlesztőknek szól, akik hibrid mobil alkalmazást kívánnak létrehozni az Ionic 4-rel. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Integrálja a natív eszköz funkcióit egy hibrid mobil alkalmazásba.
 • Használja az Angular and Ionic 4 szoftvert egy hibrid mobil alkalmazás létrehozásához.
 • Futtasson hibrid alkalmazást egy mobil eszköz emulátorán.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
35 hours
Minden készség és tudás, amire szüksége van ahhoz, hogy az első iPhone / iPad alkalmazásod a legfrissebb iOS SDK-t és eszközöket használhassa .
21 hours
A cross-platform keretek célja, hogy lehetővé tegye, hogy egyszerre írjon alkalmazásokat, és több platformon fut. Szeretne létrehozni egy iPhone alkalmazást, amely szintén fut Android? Van-e egy ügyfél fordulat és szeretné, hogy az alkalmazás Android futjon a Windows Phone-on? Nincs semmi probléma. Ebben a háromnapos PhoneGap / Apache Cordova kurzuson két különböző, de komplementáris technológiát fogsz megvizsgálni a cross-platform mobil fejlesztéshez. (Apache Cordova a PhoneGap új neve. Adobe megszerezte a PhoneGap-t az eredeti fejlesztőkből, és ajándékozta az Apache Software Foundation-nak.) Miután befejezte ezt a PhoneGap / Apache Cordova tanfolyamot, képes lesz arra, hogy teljes körűen működő mobil webes alkalmazásokat építsen a keret segítségével, kezelje a forráskódot és kezelje a platform tweaks-eket, hozzon létre egy webes alkalmazástól származó tapasztalatokat - és még sok más!
21 hours
A mobil fejlesztéshez rendelkezésre álló összes technológia bemutatása, mint natív fejlesztés, hibrid fejlesztés és kereszt natív fejlesztés. Bevezetés a NoSql adatbázis, a Cloud Computing , a Közösségi Hálózatok és még sok más mobil alkalmazások fejlesztésével kapcsolatos témákba. Kötelező minden szoftver-építésznek és vezető fejlesztőnek, aki részt vesz a mobil alkalmazások fejlesztésében. Közönség:
 • Szoftverfejlesztők, szoftver-építészek
35 hours
Kinek kell részt venni? Ez az ötnapos tanfolyam azoknak a fejlesztőknek szól, akik iOS 10-et futtató alkalmazások fejlesztésére szeretnének megtanulni az iPhone és iPad készülékeket. Az Xcode8, a Swift 3 és az iOS 10 jelentősen megváltoztatta az alkalmazások írási módját. A kurzus kezét képezi, és bemutatja, hogyan lehet az alkalmazásokat a nulláról fejleszteni a Swift programozási nyelv és az Xcode 8 IDE segítségével. A tanfolyam során egy teljesen funkcionális alkalmazás fejlesztésre kerül a nulláról a Swift segítségével. Ez a tanfolyam csak Intel alapú Apple hardveren futtatható, például MacBook vagy Mac Mini. A küldötteknek regisztrálniuk kell az Apple-nél, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely a szoftver letöltéséhez szükséges. A kurzus során kifejlesztett alkalmazásokat USB-kábellel futtatni kívánó küldötteknek regisztrálniuk kell eszközüket az Xcode-on.
7 hours
Az Appcelerator Titanium egy nyílt forráskódú fejlesztési keret, amely lehetővé teszi natív mobilalkalmazások létrehozását iOS , Android és Windows Phone-on egyetlen Java Script-kódbázisból. Ez a képzés bemutatja a titán alapjait és a résztvevőket egy titán mobilalkalmazás létrehozásával járja el. Közönség
 • Webes alkalmazások fejlesztői
A tantárgy formátuma
 • Nagyon nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati gyakorlatra.
 • A fogalmak nagy részét minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanulják meg.
7 hours
React Native Expo is a set of tools, libraries and services that acts as an abstraction layer on top of React Native. It simplifies the deployment process, allowing you to generate a build with one click or command without having to create a developer account on various app stores. React Native Expo can be described as Rails for React Native. In this instructor-led, live training, participants learn to use React Native Expo through discussion and hands-on practice. By the end of the course, participants will be equipped to create and deploy their own React Native application using React Native Expo. For an introductory course on React Native, please see: React Native: Rapidly develop native iOS and Android apps with Javascript
Format of the course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
Az Artoolkit egy nyílt forráskódú nyomkövető könyvtár az Augmented Reality (AR) alkalmazások létrehozásához Támogatja a Windows, Linux, Mac, Android és iOS Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsenek ki egy kibővített valóságos mobilalkalmazást az Artoolkit-tel A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Olyan mobilalkalmazás kifejlesztése, amely a virtuális képeket átfedi a valós világra A videó előfeldolgozása a világítás beállításához és a problémák megoldásához Integrálja az ARToolkit-ot harmadik féltől származó eszközök és funkcionalitással, beleértve az OpenCV, Unity, OpenSceneGraph és a mobileszköz GPS, iránytű és kamera kalibráló segédprogramjait Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Az ebben a kurzusban kifejlesztett mobil alkalmazás célzott Android és / vagy iOS célokat Ha szeretné kérni az Ön preferenciáját, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
7 hours
Az ARKit egy új keretrendszer az Augmentált valóság (AR) élményeinek létrehozásához iPhone és iPad számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesszenek ki egy kiegészített valóságot (AR) alkalmazást iPhone és iPad számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Blend 2D vagy 3D digitális objektumokat és információkat a valós világ környezetével Vegyen fel alkalmazásokat a képernyőn túl, lehetővé téve számukra, hogy kölcsönhatásba lépjenek a valós világgal Használja az ARKit képességét a pozíciókövetéshez és a jelenet megértéséhez Integrálja az ARKit-et a SceneKit és a SpriteKit programmal Control renderelés a Metal 2-vel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Kotlin egy modern, funkcionális és objektum-orientált programozási nyelv, amely Java alapú. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Kotlin programozását, miközben lépnek át egy meglévő iOS alkalmazáson alapuló Android alkalmazás létrehozásával. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg a Kotlin programozásának alapvető fogalmait a Swift és iOS ismeretek kihasználásával.
 • Kotlin egy Android felhasználói felületet Kotlin használatával.
Közönség
 • iOS és Swift fejlesztők, akiket érdekel, hogy alkalmazásukat Kotlin segítségével Android Kotlin
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
React Native egy nyílt forráskódú, platformok közötti fejlesztési keret a mobil alkalmazások készítéséhez. A Facebook által kifejlesztett lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy natív megjelenés-élményt hozzanak létre alkalmazásukhoz Android és IoS rendszereken. React Native for Web elérhetővé teszi a React Native platformiagnosztikai összetevőit és API- React a webalkalmazások fejlesztéséhez. React Native következetes fejlesztői élményt nyújt a Java Script és a React (más néven React .js vagy React JS) könyvtár alapján, és lehetővé teszi a valódi gyors fejlesztést azáltal, hogy a fejlesztői hatékonyságra összpontosít minden platformon - tanuljon egyszer, írjon bárhol. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a React Native for Web alapjait. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a React Native fejlesztői eszközöket
 • Ismerje meg a React Native for Web alapjait
 • Készítsen, teszteljen, telepítsen és elhárítsa az iOS , Android és az internettel kompatibilis alkalmazásokat a React Native for Web használatával
Közönség
 • Webfejlesztők
 • Mobil alkalmazások fejlesztői
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
7 hours
A HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act of 1996) az Egyesült Államokban az orvosi információk kezelésére és tárolására vonatkozó adatvédelmi és biztonsági rendelkezéseket tartalmazó jogszabály. Ezek az iránymutatások jó szabványt jelentenek az egészségügyi alkalmazások fejlesztésében, területektől függetlenül. A HIPAA-megfelelő alkalmazások globálisan elismert és megbízhatóbbak. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (távoli) a résztvevők megtanulják a HIPAA alapjait, miközben egy sor gyakorlati élő laboratóriumi gyakorlaton haladnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a HIPAA alapjait Az egészségügyi alkalmazások fejlesztése, amelyek megfelelnek a HIPAA-nak Használja a fejlesztők eszközeit a HIPAA megfeleléshez
közönség
  Fejlesztők termékmenedzserek Adatvédelmi tisztviselő
A kurzus formája
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok.
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Megbízott Mozgatható van egy szolgáltatás helyettes és ügyfél hálózat könyvtár amit lehet eszköz-ba ügyfél mozgatható pályázatokat, felszerelt szállítmányirányítás, telemetria, és több. Megbízott Mobile végső célja az, hogy a hálózat könnyebb dolgozni. Ez oktató-vezetett, él képzés (helyi vagy távoli) van megcélzott-on előhívó ki kívánság-hoz eszköz követ mozgatható mint egy hát-vég szolgáltatás-hoz egy mozgatható pókháló alkalmazás. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • Állítsa be a szükséges fejlesztői környezet elindításához fejlesztése megbízottat mobil szolgáltatás.
 • Szolgáltatásfelderítés megvalósítása mobil webalkalmazáshoz
 • Kérelmek és válaszok átalakítása
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
14 hours
A Core ML egy domain-specifikus keret a iOS 11 és a macOS High Sierra gépi tanulási integrációhoz. A Core ML segítségével a felhasználók képesek lesznek felépíteni és képzést készíteni a képek osztályozására, az NLP (Natural Language for Processing) és így tovább. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan webfejlesztőkre irányul, akik gépi tanulási modelleket szeretnének létrehozni a Core ML iOS 11 és a macOS High Sierra fejlesztéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építs AI-vezérelt alkalmazásokat, amelyek gépi tanulást használnak. A gépi tanulási modellek, amelyek osztályozzák a képeket. Használja a Core ML API-t a személyre szabott munkafolyamatok és a fejlett használati esetek támogatására. Természetes nyelvi szöveg elemzése gépi tanulási modellekkel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Ez a kurzus célja, hogy a szoftver tesztelői rendelkezzenek a szükséges ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy az Android platformra kifejlesztett szoftveralkalmazások minőségbiztosítási tesztjeit elvégezhessék. Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android platform lehetőségeiről, és naprakész gyakorlatokat nyújt a tesztek elvégzéséhez.
56 hours
Az Android egy nyílt forráskódú platform, amelyet a Google fejlesztett ki a mobil fejlesztéshez. Az Android platform alkalmazását Java-ban fejlesztették ki. Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android alapvető témáiról.
14 hours
Az Android platform alkalmazását elsősorban a Java-ban fejlesztették ki. Ez a kurzus az OOP háttérben (PHP, Scala, C ++, C # vagy Objective C) fejlesztett szoftverprogramozók számára készült, amelyek azt tervezik, hogy megtudják, hogyan fejleszthetnek Java alkalmazásokat az android platformra. Ez a kurzus magában foglalja a Java programozási nyelv grammatikáját, és azokra az egyedi Java képességekre összpontosít, amelyeket az android platform többet használ másoknál.
28 hours
célok: A képzés befejeztével a küldött:
 • Készítsen saját Android alkalmazást, és töltse fel az Android Market-be.
 • Szimulátorok és valós eszközök fejlesztése.
 • Ismerje meg az Android fejlesztés alapjait.
21 hours
Ez a kurzus mindenkinek jött létre, aki érdeklődik az Android alkalmazások létrehozására. A kurzus során megtudhatja, milyen alapvető készségek szükségesek az Android alkalmazások kiépítéséhez, az Android platformhoz hozzáadott érdekes funkciókkal, mint például a háttérfeldolgozás, az adatbázis-hozzáférés és a helyalapú szolgáltatások.
28 hours
Android a Go ogle mobil operációs rendszere. Ez a kurzus gyakorlati gyakorlattal mutatja be az Android alapjait.
28 hours
Android is an open source platform developed by Google for mobile development. Applications for the Android platform are developed in Java. This course overviews Android's fundamental topics. This is the fast track program that paces up the original training
7 hours
Kivy egy nyílt forráskódú cross-platform grafikus felhasználói felület könyvtár íródott Python, amely lehetővé teszi a multi-touch alkalmazás fejlesztése széles választékú eszközök. Ebben az oktató által vezetett, élő képzési résztvevők megtanulják, hogyan kell telepíteni és telepíteni Kivy a különböző platformokon, személyre szabni és manipulálni widgetek, ütemezés, indítás és reagálni az események, módosítani a grafika multi-touching, átalakítani a képernyőt, csomagolási alkalmazások Android, és így tovább. A képzés végéig a résztvevők képesek lesznek
  Hasonlítsa össze az Python kódot és a Kivy nyelvet. Van egy szilárd megértése, hogy Kivy hogyan működik, és használja a legfontosabb elemeit, mint a widgetek, események, tulajdonságok, grafika, stb. Könnyedén fejleszti és telepíti Android alkalmazásokat a különböző üzleti és tervezési követelmények alapján.
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
35 hours
Kotlin modern, funkcionális és objektumorientált programozási nyelv Java. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják Kotlin programozást, miközben egy Android és iOS alkalmazás létrehozásán keresztül lépnek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A programozás alapjainak megértése Kotlin Kód a saját Kotlin alkalmazás Építse, tesztelje, telepítse és oldja meg a problémákat Android és iOS alkalmazások segítségével Kotlin
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Mobile Development courses, Weekend Mobile Development courses, Evening Mobile Development training, Mobile Development boot camp, Mobile Development instructor-led, Weekend Mobile Development training, Evening Mobile Development courses, Mobile Development coaching, Mobile Development instructor, Mobile Development trainer, Mobile Development training courses, Mobile Development classes, Mobile Development on-site, Mobile Development private courses, Mobile Development one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions