Android Kurzusok

Android Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Android-oktatási tanfolyamok gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be az Android alapjait. Az Android képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Android Subcategories

Android Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Ez a kurzus célja, hogy a szoftver tesztelői rendelkezzenek a szükséges ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy az Android platformra kifejlesztett szoftveralkalmazások minőségbiztosítási tesztjeit elvégezhessék. Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android platform lehetőségeiről, és naprakész gyakorlatokat nyújt a tesztek elvégzéséhez.
56 hours
Az Android egy nyílt forráskódú platform, amelyet a Google fejlesztett ki a mobil fejlesztéshez. Az Android platform alkalmazását Java-ban fejlesztették ki. Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android alapvető témáiról.
14 hours
Az Android platform alkalmazását elsősorban a Java-ban fejlesztették ki. Ez a kurzus az OOP háttérben (PHP, Scala, C ++, C # vagy Objective C) fejlesztett szoftverprogramozók számára készült, amelyek azt tervezik, hogy megtudják, hogyan fejleszthetnek Java alkalmazásokat az android platformra. Ez a kurzus magában foglalja a Java programozási nyelv grammatikáját, és azokra az egyedi Java képességekre összpontosít, amelyeket az android platform többet használ másoknál.
21 hours
A cross-platform keretek célja, hogy lehetővé tegye, hogy egyszerre írjon alkalmazásokat, és több platformon fut. Szeretne létrehozni egy iPhone alkalmazást, amely szintén fut Android? Van-e egy ügyfél fordulat és szeretné, hogy az alkalmazás Android futjon a Windows Phone-on? Nincs semmi probléma. Ebben a háromnapos PhoneGap / Apache Cordova kurzuson két különböző, de komplementáris technológiát fogsz megvizsgálni a cross-platform mobil fejlesztéshez. (Apache Cordova a PhoneGap új neve. Adobe megszerezte a PhoneGap-t az eredeti fejlesztőkből, és ajándékozta az Apache Software Foundation-nak.) Miután befejezte ezt a PhoneGap / Apache Cordova tanfolyamot, képes lesz arra, hogy teljes körűen működő mobil webes alkalmazásokat építsen a keret segítségével, kezelje a forráskódot és kezelje a platform tweaks-eket, hozzon létre egy webes alkalmazástól származó tapasztalatokat - és még sok más!
28 hours
célok: A képzés befejeztével a küldött:
 • Készítsen saját Android alkalmazást, és töltse fel az Android Market-be.
 • Szimulátorok és valós eszközök fejlesztése.
 • Ismerje meg az Android fejlesztés alapjait.
21 hours
Ez a kurzus mindenkinek jött létre, aki érdeklődik az Android alkalmazások létrehozására. A kurzus során megtudhatja, milyen alapvető készségek szükségesek az Android alkalmazások kiépítéséhez, az Android platformhoz hozzáadott érdekes funkciókkal, mint például a háttérfeldolgozás, az adatbázis-hozzáférés és a helyalapú szolgáltatások.
28 hours
Android a Go ogle mobil operációs rendszere. Ez a kurzus gyakorlati gyakorlattal mutatja be az Android alapjait.
28 hours
Android is an open source platform developed by Google for mobile development. Applications for the Android platform are developed in Java. This course overviews Android's fundamental topics. This is the fast track program that paces up the original training
7 hours
Kivy egy nyílt forráskódú cross-platform grafikus felhasználói felület könyvtár íródott Python, amely lehetővé teszi a multi-touch alkalmazás fejlesztése széles választékú eszközök. Ebben az oktató által vezetett, élő képzési résztvevők megtanulják, hogyan kell telepíteni és telepíteni Kivy a különböző platformokon, személyre szabni és manipulálni widgetek, ütemezés, indítás és reagálni az események, módosítani a grafika multi-touching, átalakítani a képernyőt, csomagolási alkalmazások Android, és így tovább. A képzés végéig a résztvevők képesek lesznek
  Hasonlítsa össze az Python kódot és a Kivy nyelvet. Van egy szilárd megértése, hogy Kivy hogyan működik, és használja a legfontosabb elemeit, mint a widgetek, események, tulajdonságok, grafika, stb. Könnyedén fejleszti és telepíti Android alkalmazásokat a különböző üzleti és tervezési követelmények alapján.
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
35 hours
Kotlin modern, funkcionális és objektumorientált programozási nyelv Java. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják Kotlin programozást, miközben egy Android és iOS alkalmazás létrehozásán keresztül lépnek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A programozás alapjainak megértése Kotlin Kód a saját Kotlin alkalmazás Építse, tesztelje, telepítse és oldja meg a problémákat Android és iOS alkalmazások segítségével Kotlin
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Az RxJava egy Java könyvtár az eseményalapú alkalmazások lehetővé tételére (a.k.a. Ez a két (más) Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik az RxJava használatát szeretnék fejleszteni és telepíteni egy Android mobilalkalmazást. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy olyan fejlesztési környezetet, amely magában foglalja a szükséges könyvtárakat, csomagokat és kereteket, amelyek szükségesek a reaktív alkalmazás fejlesztéséhez. Ismerje meg, hogy az adatokat és az események áramlását hogyan adják ki és fogyasztják. Alkalmazások tervezése, amelyek elegáns és vékony módon modellezik a valós világ (eseményalapú) helyzeteket.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni a Rx-rőlJava, kérjük, látogasson el a következő oldalra: https://github.com/ReactiveX/RxJava
21 hours
Android HAL (Hardver absztrakciós réteg) az Android OS szoftvercsomag egyik alsó rétege (közvetlenül a Linux kernel fölött). Ez egy hardverspecifikus megvalósítás, amely felületet biztosít a rendszerszolgáltatások (pl. Kamera szoftver) és a szolgáltatás hardver illesztőprogramjai (pl. Kamera illesztőprogram) között. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azon fejlesztőknek szól, akik HAL interfészeket akarnak írni, hogy az Android alkalmazások beszélhessenek a mögöttes hardverrel. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Állítsa be a HAL fejlesztés elindításához szükséges fejlesztési környezetet az Android .
 • Hajtsa végre a HAL felületet, hogy az Android szolgáltatások lehetővé tegyék a kommunikációt a hardver eszközillesztőkkel.
 • Ismerje meg, hogyan töltik be a HAL modult egy Android rendszer.
 • Fejleszteni, tesztelni és hibakeresést végezhet ismétlődő módon egy HAL-kóddal egy Android emulátor segítségével.
 • Töltse be és telepítse a HAL-modulokat egy fizikai Android eszközre a valós teszteléshez.
 • Megérteni és megvalósítani a HAL újraépített HIDL-jét az Android 8.0 eszközökön.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
28 hours
Android rendszer programozása olyan fejlesztésre vonatkozik, amely magában foglalja a hardvert és a szoftvert is. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik meg akarják érteni, adaptálni és kibővíteni az Android a különféle hardverekhez és platformokhoz. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Állítsa be az Android rendszerfejlesztésének elindításához szükséges fejlesztési környezetet.
 • Ismerje meg, hogy a hardver hogyan kapcsolódik a rendszerszolgáltatásokhoz (alkalmazásokhoz)
 • Fejlesszen ki, teszteljen és hibakeresési rendszert végezzen ismétlődő módon egy Android emulátor segítségével.
 • Töltse be és telepítse a testreszabott Android rendszert különböző beágyazott hardver rendszerekre (szimulált / emulált).
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
A Dagger 2 injekciós keret a Android alkalmazásokhoz. A Dagger használatával a felhasználók tiszta függőség injekciót tudnak végrehajtani anélkül, hogy bármilyen harmadik fél keretét is magukban foglalnának, miközben javítják az építészet szerkezetét és a hosszú távú karbantarthatóságot. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftverépítők, akik szeretnék használni Dagger 2 függőség injekció Android alkalmazásokban. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy függőség injekcióval rendelkező projektet Dagger 2-vel. Integrálja a Dagger 2 egy Android alkalmazásba. Végezze el a függőség injekciót harmadik fél keretének használata nélkül.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
TensorFlow A Lite egy nyílt forráskódú mélyreható tanulási keret a mobil eszközök és beépített rendszerek számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni TensorFlow Lite-t a mélyreható tanulási képességekkel rendelkező mobilalkalmazások fejlesztésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása TensorFlow Lite. Ismerje meg az elvek mögött TensorFlow, gépi tanulás és mély tanulás. Töltse le TensorFlow modelleket egy Android készülékre. Lehetővé teszi a mély tanulás és a gépi tanulás funkcióit, mint például a számítógépes látás és a természetes nyelvi felismerés egy mobil alkalmazásban.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni TensorFlow, kérjük, látogasson el: https://www.tensorflow.org/lite/
28 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, manage the Tizen platform to build various application types and profiles. By the end of this training, participants will be able to build, develop, deploy, and design .NET, web, and native applications using Tizen.v
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, and customize Wear OS development using Android Studio to build apps for smartwatches and wearables. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create a Wear OS project to build powerful and interactive apps for wearables.
 • Configure notifications, user input, and overlays to create efficient and optimized apps.
 • Learn Wear OS design principles to create smooth running and visually stunning apps.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to design and build new Android TV apps. They can also extend their existing apps to run on TV devices for boosting app engagement and revenue. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Android TV apps.
 • Understand the requirements for qualifying an app as a TV app.
 • Create and test apps on an Android TV emulator for a first-hand user experience.
 • Make the TV app searchable and integrate it with Google Assistant to optimize the user experience.
21 hours
Android a Nougat a Android operációs rendszer hetedik változata. -Val Android Nugát, használók tud teremt Android pályázatokat-val jellegét meghatározza mint multitasking, hasít-képernyő támogat, és sok több.
Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja, hogy Android fejlesztők, akik szeretnének építeni, frissíteni, és kezelheti a mobil Android alkalmazás Android Nougat. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • Telepítsen mobil Android alkalmazást a GoOgle Játékáruházba.
 • Az objektumorientált programozás Java a Android.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.

Last Updated:

Online Android courses, Weekend Android courses, Evening Android training, Android boot camp, Android instructor-led, Weekend Android training, Evening Android courses, Android coaching, Android instructor, Android trainer, Android training courses, Android classes, Android on-site, Android private courses, Android one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions