Android Kurzusok

Android Kurzusok

Helyi, oktatott élő Android tanfolyamok demonstrálják handson gyakorlatban az alapjait Android Az Android oktatóprogram "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
androidtestAndroid Applications Testing21 óraEz a kurzus célja, hogy a szoftver tesztelői rendelkezzenek a szükséges ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy az Android platformra kifejlesztett szoftveralkalmazások minőségbiztosítási tesztjeit elvégezhessék. Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android platform lehetőségeiről, és naprakész gyakorlatokat nyújt a tesztek elvégzéséhez.
androidfunAndroid Fundamentals56 óraAz Android egy nyílt forráskódú platform, amelyet a Google fejlesztett ki a mobil fejlesztéshez.

Az Android platform alkalmazását Java-ban fejlesztették ki.

Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android alapvető témáiról.
javafunandroidJava Fundamentals for Android14 óraAz Android platform alkalmazását elsősorban a Java-ban fejlesztették ki. Ez a kurzus az OOP háttérben (PHP, Scala, C ++, C # vagy Objective C) fejlesztett szoftverprogramozók számára készült, amelyek azt tervezik, hogy megtudják, hogyan fejleszthetnek Java alkalmazásokat az android platformra. Ez a kurzus magában foglalja a Java programozási nyelv grammatikáját, és azokra az egyedi Java képességekre összpontosít, amelyeket az android platform többet használ másoknál.
androiddevAndroid Development28 óracélok: A tanfolyam befejezésekor a küldöttség képes lesz: Készítsen saját Android-alkalmazást, és töltse fel az Android Marketre Fejlesztés szimulátorokhoz és valós eszközökhöz Tanulja meg az Android fejlesztés alapjait .
androidappdevDevelop Android Applications21 óraEz a kurzus mindenki számára elérhetővé vált, akiknek érdeklődik az Android alkalmazások létrehozásában.

Ez alatt a kurzus során megismerkednek az alapvető alkalmazási készségekkel az Android alkalmazásoknak a semmiből történő megemelésével, az Android platformhoz hozzáadott érdekes szolgáltatásokkal, például háttérfeldolgozással, adatbázis-hozzáféréssel és helyalapú szolgáltatásokkal.
3245Android - The Basics28 óraAz Android a Google mobil operációs rendszere Ez a tanfolyam demonstrálja a handson gyakorlatban az Android alapjait .
androidfunfastAndroid Fundamentals - Fast Track28 óraAz Android egy nyílt forráskódú platform, amelyet a Google fejlesztett ki a mobil fejlesztéshez Az Android platform alkalmazását Java-ban fejlesztették ki Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android alapvető témáiról Ez a gyorsított program, amely megragadja az eredeti edzést .
kivyKivy: Building Android Apps with Python7 óraA Kivy egy nyílt forráskódú, keresztplatformos grafikus felhasználói felületi könyvtár, amelyet Python-ban írt, és amely lehetővé teszi a multitouch alkalmazások fejlesztését számos eszközhöz Ebben az oktatott, élő edzés résztvevői megtanulják, hogyan telepítheti és telepítheti a Kivy-t különböző platformokon, testreszabhatja és manipulálhatja a kütyüket, ütemezheti, kiválaszthatja és reagálhat az eseményekre, módosíthatja a grafikákat multitouchálással, átméretezheti a képernyőt, Android-alkalmazások csomagolását stb A képzés végére a résztvevők képesek lesznek Kapcsolja össze a Python kódot és a Kivy nyelvet Egyértelmű megértés arról, hogy a Kivy hogyan működik és kihasználja a legfontosabb elemeit, például a widgeteket, eseményeket, tulajdonságokat, grafikákat stb Zökkenőmentesen fejlesztheti és telepítheti az Android-alkalmazásokat a különböző üzleti és tervezési követelmények alapján Közönség A Python-ismeretekkel rendelkező programozók vagy fejlesztők, akik szeretnék fejleszteni a többnyelvű Android-alkalmazásokat a Kivy keretrendszer használatával Android fejlesztők Python ismeretekkel A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
devfirstandroidappkotlinDeveloping Your First Android App with Kotlin35 óraA Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan használhatják a Kotlint az Android fejlesztéshez, miközben különböző Android-alkalmazások létrehozását végzik A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg az objektorientált programozás alapjait Ismerje meg a Kotlin programozás és az Android fejlesztés alapvető koncepcióit Kódolják az első Android-alkalmazásokat a Kotlin használatával Közönség Kezdők a programozásban A Java fejlesztők érdeklődnek Kotlin iránt Az Android fejlesztők érdeklődnek a Kotlin iránt A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
kotliniosandroidKotlin for iOS and Android Development35 óraA Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják a Kotlin programozást, miközben lépéseket tesznek az Android alkalmazások létrehozásával Kotlin segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Kotlin programozás alapjait Kódolja saját Kotlin alkalmazását Az Android és az iOS alkalmazások telepítése, tesztelése, telepítése és hibaelhárítása a Kotlin segítségével Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Android Development - Szeged, Felső Tisza-Parth, 2018-12-31 09:306000EUR / 7000EUR
Android Development - Pécs, belvárosh, 2018-12-31 09:306000EUR / 7000EUR
Android Development - Budapest, V. kerületh, 2018-12-31 09:306000EUR / 7000EUR
Android Development - Debrecenk, 2019-01-01 09:306000EUR / 7000EUR
Android Development - Kecskeméth, 2019-01-07 09:306000EUR / 7000EUR
Weekend Android courses, Evening Android training, Android boot camp, Android instructor-led, Weekend Android training, Evening Android courses, Android coaching, Android instructor, Android trainer, Android training courses, Android classes, Android on-site, Android private courses, Android one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
OCEB Certified Expert in BPM - Technical Intermediate Exam PreparationMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-14 09:303150EUR / 3750EUR
Marketing Analytics using RSzeged, Felső Tisza-Parth, 2019-01-14 09:304725EUR / 5525EUR
Object-Oriented Analysis and Design using UMLMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-21 09:304725EUR / 5525EUR
Handling Conflict with ConfidenceBudapest, V. kerületcs, 2019-01-31 09:302970EUR / 3570EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!