Android Kurzusok

Android Kurzusok

Helyi, oktatott élő Android tanfolyamok demonstrálják handson gyakorlatban az alapjait Android Az Android oktatóprogram "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
androidtestAndroid Applications Testing21 óraEz a kurzus célja, hogy a szoftver tesztelői rendelkezzenek a szükséges ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy az Android platformra kifejlesztett szoftveralkalmazások minőségbiztosítási tesztjeit elvégezhessék. Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android platform lehetőségeiről, és naprakész gyakorlatokat nyújt a tesztek elvégzéséhez.
androidfunAndroid Fundamentals56 óraAz Android egy nyílt forráskódú platform, amelyet a Google fejlesztett ki a mobil fejlesztéshez.

Az Android platform alkalmazását Java-ban fejlesztették ki.

Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android alapvető témáiról.
javafunandroidJava Fundamentals for Android14 óraAz Android platform alkalmazását elsősorban a Java-ban fejlesztették ki. Ez a kurzus az OOP háttérben (PHP, Scala, C ++, C # vagy Objective C) fejlesztett szoftverprogramozók számára készült, amelyek azt tervezik, hogy megtudják, hogyan fejleszthetnek Java alkalmazásokat az android platformra. Ez a kurzus magában foglalja a Java programozási nyelv grammatikáját, és azokra az egyedi Java képességekre összpontosít, amelyeket az android platform többet használ másoknál.
451Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova21 óraThe objective of cross-platform frameworks is to allow you to write applications once and have it run on multiple platforms. Want to build an iPhone app that will also run on Android? Have a customer turn round and want their Android app to run on Windows Phone? No problem.

On this three-day PhoneGap/Apache Cordova course you will look at two different yet complimentary technologies for cross-platform mobile development. (Apache Cordova is the new name for PhoneGap. Adobe acquired PhoneGap from the original developers and gifted it to the Apache Software Foundation.)

Upon completion of this PhoneGap/Apache Cordova course, you will be able to build fully-functioning mobile Web applications using the framework, manage source code and handle platform tweaks, create “native like” experiences from a web application -- and much more!
androiddevAndroid Development28 óracélok: A tanfolyam befejezésekor a küldöttség képes lesz: Készítsen saját Android-alkalmazást, és töltse fel az Android Marketre Fejlesztés szimulátorokhoz és valós eszközökhöz Tanulja meg az Android fejlesztés alapjait .
androidappdevDevelop Android Applications21 óraEz a kurzus mindenki számára elérhetővé vált, akiknek érdeklődik az Android alkalmazások létrehozásában.

Ez alatt a kurzus során megismerkednek az alapvető alkalmazási készségekkel az Android alkalmazásoknak a semmiből történő megemelésével, az Android platformhoz hozzáadott érdekes szolgáltatásokkal, például háttérfeldolgozással, adatbázis-hozzáféréssel és helyalapú szolgáltatásokkal.
3245Android - The Basics28 óraAz Android a Google mobil operációs rendszere Ez a tanfolyam demonstrálja a handson gyakorlatban az Android alapjait .
androidfunfastAndroid Fundamentals - Fast Track28 óraAz Android egy nyílt forráskódú platform, amelyet a Google fejlesztett ki a mobil fejlesztéshez Az Android platform alkalmazását Java-ban fejlesztették ki Ez a kurzus áttekintést nyújt az Android alapvető témáiról Ez a gyorsított program, amely megragadja az eredeti edzést .
kivyKivy: Building Android Apps with Python7 óraA Kivy egy nyílt forráskódú, keresztplatformos grafikus felhasználói felületi könyvtár, amelyet Python-ban írt, és amely lehetővé teszi a multitouch alkalmazások fejlesztését számos eszközhöz Ebben az oktatott, élő edzés résztvevői megtanulják, hogyan telepítheti és telepítheti a Kivy-t különböző platformokon, testreszabhatja és manipulálhatja a kütyüket, ütemezheti, kiválaszthatja és reagálhat az eseményekre, módosíthatja a grafikákat multitouchálással, átméretezheti a képernyőt, Android-alkalmazások csomagolását stb A képzés végére a résztvevők képesek lesznek Kapcsolja össze a Python kódot és a Kivy nyelvet Egyértelmű megértés arról, hogy a Kivy hogyan működik és kihasználja a legfontosabb elemeit, például a widgeteket, eseményeket, tulajdonságokat, grafikákat stb Zökkenőmentesen fejlesztheti és telepítheti az Android-alkalmazásokat a különböző üzleti és tervezési követelmények alapján Közönség A Python-ismeretekkel rendelkező programozók vagy fejlesztők, akik szeretnék fejleszteni a többnyelvű Android-alkalmazásokat a Kivy keretrendszer használatával Android fejlesztők Python ismeretekkel A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
devfirstandroidappkotlinDeveloping Your First Android App with Kotlin35 óraA Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan használhatják a Kotlint az Android fejlesztéshez, miközben különböző Android-alkalmazások létrehozását végzik A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg az objektorientált programozás alapjait Ismerje meg a Kotlin programozás és az Android fejlesztés alapvető koncepcióit Kódolják az első Android-alkalmazásokat a Kotlin használatával Közönség Kezdők a programozásban A Java fejlesztők érdeklődnek Kotlin iránt Az Android fejlesztők érdeklődnek a Kotlin iránt A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
kotliniosandroidKotlin for iOS and Android Development35 óraA Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják a Kotlin programozást, miközben lépéseket tesznek az Android alkalmazások létrehozásával Kotlin segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Kotlin programozás alapjait Kódolja saját Kotlin alkalmazását Az Android és az iOS alkalmazások telepítése, tesztelése, telepítése és hibaelhárítása a Kotlin segítségével Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Pécs, belvárosk, 2019-04-09 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Kecskemétsze, 2019-04-24 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Szeged, Felső Tisza-Partsze, 2019-06-19 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Kecskemétk, 2019-06-25 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Pécs, belvárosh, 2019-07-08 09:304500EUR / 5300EUR
Weekend Android courses, Evening Android training, Android boot camp, Android instructor-led, Weekend Android training, Evening Android courses, Android coaching, Android instructor, Android trainer, Android training courses, Android classes, Android on-site, Android private courses, Android one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Continuity PractitionerDebrecenk, 2019-03-26 09:303150EUR / 3750EUR
Data MiningBudapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:304725EUR / 5525EUR
Managing Configuration with AnsibleDebrecenk, 2019-05-14 09:304050EUR / 4850EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!