Kotlin Kurzusok

Kotlin Kurzusok

Helyi, oktatott élő Kotlin tanfolyamok demonstrálják a vita és a handson gyakorlat hogyan lehet létrehozni a szakmai alkalmazások Kotlin A Kotlin-képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
A Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a fejlettebb funkciókat, amelyeket a Kotlin programnyelv kínál A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg, hogy mi teszi a Kotlin-t rendkívül kiterjeszthetővé és egyedülállóbbá más JVM nyelvekkel szemben Vizsgálja meg a Kotlin fejlett témáit és funkcióit, beleértve a funkciókat, osztályokat, delegációt, generikusokat, metaprogramozásokat és aszinkron programozást Közönség A fejlesztők, akik mélyebb ismereteket szereznek a Kotlin programozásban A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
A Kotlin egy statikusan gépelt programozási nyelv a JVM, az Android és a böngésző számára Közönség Ez a kurzus olyan programozókra és mérnökökre irányul, akik a Kotlin programozásában érdekeltek .
21 hours
Overview
A Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják kódolni a Kotlint, amikor átmegyek egy Android alkalmazás Java-ról Kotlinre való átalakításán A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Kotlin programozás alapjait Kódolja saját Kotlin alkalmazását Konvertáljon egy Android alkalmazást Java-ból Kotlin-be Használja a Java-t a Kotlin-ból és fordítva Közönség Az Android fejlesztők érdeklődnek a Kotlin iránt A Java programozók érdeklődnek Kotlin iránt A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
A Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni Kotlin használatát szakmai alkalmazások létrehozásában A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg az objektorientált programozás alapjait Értsd meg a Kotlin fogalmát Olvassa el a Kotlin kódot Kódolja saját Kotlin alkalmazását Közönség Kezdők a programozásban Tapasztalt Java fejlesztők, akiket Kotlin érdekel A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Kotlin egy modern, funkcionális és objektum-orientált programozási nyelv Java-alapú. Ez népszerű részére Android app és szolgál-oldal fejlődés.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a Java-fejlesztők, akik szeretnék használni Kotlin épület szerver oldali webes alkalmazások.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- kód Kotlin alkalmazások a meglévő Java keretrendszerek, könyvtárak és szerszámozás.
- egy háttéralkalmazás minimális sablonszöveget kóddal való írása.
- Compile Kotlin kódot JVM bytecode, JavaScript és Kotlin Native.
- Debug és optimalizálja Kotlin kódot.
- tesztelje és telepítsen egy Kotlin alkalmazás.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
- Ha többet szeretne megtudni Kotlin, kérjük, látogasson el: https://kotlinlang.org/
35 hours
Overview
A Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják a Kotlin programozást, miközben lépéseket tesznek az Android alkalmazások létrehozásával Kotlin segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Kotlin programozás alapjait Kódolja saját Kotlin alkalmazását Az Android és az iOS alkalmazások telepítése, tesztelése, telepítése és hibaelhárítása a Kotlin segítségével Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
21 hours
Overview
A Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Kotlin programozást, miközben egy meglévő iOS-alkalmazáson alapuló Android-alkalmazás létrehozását végzik A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a Kotlin programozás alapfogalmait a Swift és iOS ismeretek kihasználásával Konstruáljon egy Android felhasználói felületet Kotlin használatával Közönség iOS és a Swift fejlesztők, akik érdeklődnek az alkalmazások Android-ra történő áthelyezésére Kotlin használatával A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
Kotlin Native egy olyan technológia összeállítása Kotlin a natív bináris futó nélkül virtuális gép.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a fejlesztők számára, akik szeretnék használni Kotlin, hogy dolgozzon ki egy alkalmazást, amely natív módon fut az Android, iOS, Mac, Linux, Windows, Rasberry PI, stb.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- létre megfelelő környezetet Kotlin Native fejlesztés.
- hozzon létre egy alkalmazást, hogy a célok a legnépszerűbb asztali OSs, mobil eszközök és beágyazott eszközök (pl. Raspberry PI).
- használja a Kotlin API hívni a különböző keretek, beleértve a kakaó touch iOS.
- Debug és optimalizálja Kotlin kódot.
- tesztelje és telepítsen egy Kotlin alkalmazás.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- Ha többet szeretne megtudni Kotlin Native, kérjük, látogasson el: https://kotlinlang.org/docs/reference/native-overview.html

Upcoming Courses

Weekend Kotlin courses, Evening Kotlin training, Kotlin boot camp, Kotlin instructor-led, Weekend Kotlin training, Evening Kotlin courses, Kotlin coaching, Kotlin instructor, Kotlin trainer, Kotlin training courses, Kotlin classes, Kotlin on-site, Kotlin private courses, Kotlin one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!