iOS Kurzusok

iOS Kurzusok

Local instructor-led live iOS training courses in Magyarország.

iOS Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Minden készség és tudás, amire szüksége van ahhoz, hogy az első iPhone / iPad alkalmazásod a legfrissebb iOS SDK-t és eszközöket használhassa .
21 hours
A cross-platform keretek célja, hogy lehetővé tegye, hogy egyszerre írjon alkalmazásokat, és több platformon fut. Szeretne létrehozni egy iPhone alkalmazást, amely szintén fut Android? Van-e egy ügyfél fordulat és szeretné, hogy az alkalmazás Android futjon a Windows Phone-on? Nincs semmi probléma. Ebben a háromnapos PhoneGap / Apache Cordova kurzuson két különböző, de komplementáris technológiát fogsz megvizsgálni a cross-platform mobil fejlesztéshez. (Apache Cordova a PhoneGap új neve. Adobe megszerezte a PhoneGap-t az eredeti fejlesztőkből, és ajándékozta az Apache Software Foundation-nak.) Miután befejezte ezt a PhoneGap / Apache Cordova tanfolyamot, képes lesz arra, hogy teljes körűen működő mobil webes alkalmazásokat építsen a keret segítségével, kezelje a forráskódot és kezelje a platform tweaks-eket, hozzon létre egy webes alkalmazástól származó tapasztalatokat - és még sok más!
35 hours
Ez az 5 napos tanfolyam azoknak a fejlesztőknek szól, akik meg akarják tanulni az iOS 8 operációs iOS futtató iPhone és iPad alkalmazások fejlesztését. A tanfolyam kezét képezi és megmutatja, hogyan lehet az alapoktól kezdve az alkalmazásokat az Apple új Swift programozási nyelvével fejleszteni az Xcode6 IDE segítségével. A tanfolyam során egy teljesen funkcionális Tetris stílusú blokkjáték fejlesztésre kerül a nulláról a Swift segítségével. A tanfolyam egy új alkalmazás kifejlesztésével ér véget a Swift . A kurzus feltételezi némi programozási tapasztalatot. Ez a tanfolyam csak Intel alapú Apple hardveren futtatható, például MacBook vagy Mac Mini. A küldötteknek regisztrálniuk kell az Apple-nél, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely a szoftver letöltéséhez szükséges. A kurzus során kifejlesztett alkalmazásokat iPhone vagy iPad rendszeren futtatni kívánó küldötteknek iOS fejlesztõként kell regisztrálniuk az Apple-nél, és regisztrálniuk kell eszközüket a fejlesztéshez. Az Apple évente 99 dollárt számít fel, hogy iOS fejlesztőként regisztráljon.
35 hours
This 5 day course is for developers who want to learn how to develop applications for iPhone and iPad running iOS 11. Xcode 9, Swift 4 and iOS 11 introduced significant changes in the way applications are written. The course is hands on and shows how to develop applications from scratch using the Swift programming language and the Xcode 9 IDE. During the course a fully functional application will be developed from scratch using Swift. This course can only be run on Intel based Apple hardware such as a MacBook or a Mac Mini. Delegates need to have registered with Apple and have an Apple ID which is required to download software. Delegates wishing to run the applications developed during the course on an iPhone or iPad using a USB cable will need to register their device with Xcode.
35 hours
Kinek kell részt venni? Ez az ötnapos tanfolyam azoknak a fejlesztőknek szól, akik iOS 10-et futtató alkalmazások fejlesztésére szeretnének megtanulni az iPhone és iPad készülékeket. Az Xcode8, a Swift 3 és az iOS 10 jelentősen megváltoztatta az alkalmazások írási módját. A kurzus kezét képezi, és bemutatja, hogyan lehet az alkalmazásokat a nulláról fejleszteni a Swift programozási nyelv és az Xcode 8 IDE segítségével. A tanfolyam során egy teljesen funkcionális alkalmazás fejlesztésre kerül a nulláról a Swift segítségével. Ez a tanfolyam csak Intel alapú Apple hardveren futtatható, például MacBook vagy Mac Mini. A küldötteknek regisztrálniuk kell az Apple-nél, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely a szoftver letöltéséhez szükséges. A kurzus során kifejlesztett alkalmazásokat USB-kábellel futtatni kívánó küldötteknek regisztrálniuk kell eszközüket az Xcode-on.
7 hours
reaktív Extensions (vagy Rx)   is   a többplatformos könyvtárak számára kialakított könyvtárakat, amelyek aszinkron és eseményalapú alkalmazások fejlesztésére készültek, észlelhető szekvenciák és LINQ-stílusú lekérdezési operátorok használatával. RxSwift egy funkcionális könyvtár célja, hogy megkönnyítsék a nehézség kapcsolódó Swift aszinkron és egyidejű kódolás iOS apps. Ez   oktató által vezetett,   él   képzés   bemutat   résztvevő-hoz reaktív eljárás felajánl mellett RxSwift részére igazgató a transferring és combining-ból aszinkron adat vízfolyások, kezelés egyszerű észlelhető következés, és   a rugalmasan kezelhető, rugalmas és iparági méretezhető iOS-alkalmazások felépítését és fejlesztését. () a               a résztvevők a következő   lesznek lehetnek képesek  :
 • megérteni az alapvető fogalmak mögött reaktív programozás Swift 3.
 • turn különböző tételek, mint például a tömbök és események megfigyelhető szekvenciák.
 • alkalmazni a különböző szűrőket a megfigyelhető szekvenciák, átalakítani és kombinálni megfigyelhető szekvenciák.
 • írni Unit tesztek ellen Rx kód.
 • hatékonyan hasznosítani vak adatokat a felhasználói felület elemeit.
Format     a   tanfolyam
 • rész   előadás,   rész   vita,   gyakorlatok   és   nehéz   gyakorlati   gyakorlat
14 hours
Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan használják az iOS gépi tanulási (ML) technológiai veremét, miközben átmennek egy iOS mobilalkalmazás létrehozásán és telepítésén A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Hozzon létre egy képes alkalmazást, szövegelemzést és beszédfelismerést lehetővé tevő mobilalkalmazást Hozzáférés az előcsatlakozott ML modellekhez az iOS alkalmazásokba történő integráláshoz Hozzon létre egy egyéni ML modellt Add hozzá Siri Voice támogatás az iOS-alkalmazásokhoz Megérteni és használni olyan kereteket, mint a coreML, a Vision, a CoreGraphics és a GamePlayKit Használjon olyan nyelveket és eszközöket, mint a Python, a Keras, a Caffee, a Tensorflow, a scikit tanul, a libsvm, az Anaconda és a Spyder Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnének megtudni, hogyan kell iPhone és iPad alkalmazásokat kifejleszteni az iOS 11-en Az Xcode 9, a Swift 4 és az iOS 11 jelentős változásokat vezetett be az alkalmazások írásakor A kurzus kezében van, és bemutatja, hogyan fejlesztheti az alkalmazásokat a semmiből a Swift programozási nyelv és az Xcode 9 IDE segítségével A tanfolyam során teljesen funkcionális alkalmazást fejlesztenek ki a semmiből a Swift segítségével Ez a kurzus csak Apple hardveren, például MacBook Pro vagy Mac Mini alatt futtatható A küldötteknek regisztrálnia kell az Apple-t, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely szükséges az Xcode szoftver letöltéséhez Azokat a küldötteket, akik szeretnék futni a kurzus során iPhone-on vagy iPaden kifejlesztett alkalmazásokat USB kábellel, regisztrálniuk kell készüléküket az Xcode-ra A küldöttnek képesnek kell lennie arra, hogy megértse a Swift minden alapját, miután ez és a tanfolyam, és képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen alkalmazást az iOS-ban, és ásson összetettebb alkalmazások az iOS .
35 hours
Kotlin modern, funkcionális és objektumorientált programozási nyelv Java. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják Kotlin programozást, miközben egy Android és iOS alkalmazás létrehozásán keresztül lépnek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A programozás alapjainak megértése Kotlin Kód a saját Kotlin alkalmazás Építse, tesztelje, telepítse és oldja meg a problémákat Android és iOS alkalmazások segítségével Kotlin
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A fejlett fejlesztési gyakorlatokkal és szoftverekkel, mint például az Alamofire és az RxSwift, a felhasználók képesek nagyon összetett alkalmazások létrehozására és a legmodernebb fejlesztési technikák végrehajtására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja iOS fejlesztők, akik szeretnék mesteríteni iOS vállalati építészet, tervezési minták, és a reaktív programozás a Swfit. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre erősebb, önállóan irányított és egyszerű kódot. Egyszerűsítse az API-kezelést az Alamofire használatával. A reaktív programozás végrehajtása iOS Rx használatávalSwift. Ismerje meg a különböző iOS építészeti mintákat és tervezéseket.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
A SceneKit egy 3D grafikai keret a 3D animációk és hatások fejlesztésére iOS alkalmazásokban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja iOS fejlesztők, akik szeretnék használni SceneKit fejlesztése 3D interfészek, hatások, és animációk, hogy javítsa a felhasználó bevonulását. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  3D alkalmazások fejlesztése SceneKit és Swift használatával. Add animációkat, részecske hatásokat és fizikai szimulációkat. Hozzon létre egy 3D-s alkalmazást a rágcsálótól anélkül, hogy külső fejlesztési szoftvert kell használnia, például az Unity-t.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
TensorFlow A Lite egy nyílt forráskódú mélyreható tanulási keret a mobil eszközök és beépített rendszerek számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni TensorFlow Lite-t a mélyreható tanulási képességekkel rendelkező iOS mobil alkalmazások fejlesztésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása TensorFlow Lite. Ismerje meg az elvek mögött TensorFlow és gépi tanulás a mobil eszközökön. Töltse le TensorFlow modelleket egy iOS készülékre. Végezzen egy iOS alkalmazást, amely képes felismerni és osztályozni a készülék kameráján keresztül rögzített objektumot.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online iOS courses, Weekend iOS courses, Evening iOS training, iOS boot camp, iOS instructor-led, Weekend iOS training, Evening iOS courses, iOS coaching, iOS instructor, iOS trainer, iOS training courses, iOS classes, iOS on-site, iOS private courses, iOS one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions