iOS Kurzusok

iOS Kurzusok

A helyi, oktatott élő iOS tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatban az iOS alapjait Az iOS-képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
iosprogiOS Programming (iPhone/iPad) for Programmers35 óraMinden készség és tudás, amire szüksége van ahhoz, hogy az első iPhone / iPad alkalmazásod a legfrissebb iOS SDK-t és eszközöket használhassa .
451Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova21 óraThe objective of cross-platform frameworks is to allow you to write applications once and have it run on multiple platforms. Want to build an iPhone app that will also run on Android? Have a customer turn round and want their Android app to run on Windows Phone? No problem.

On this three-day PhoneGap/Apache Cordova course you will look at two different yet complimentary technologies for cross-platform mobile development. (Apache Cordova is the new name for PhoneGap. Adobe acquired PhoneGap from the original developers and gifted it to the Apache Software Foundation.)

Upon completion of this PhoneGap/Apache Cordova course, you will be able to build fully-functioning mobile Web applications using the framework, manage source code and handle platform tweaks, create “native like” experiences from a web application -- and much more!
ios8xcode6devsiPhone and iPad Development in Swift for iOS 8 and Xcode 635 óraEz az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtudni, hogyan kell iPhone és iPad alkalmazásokat kifejleszteni iOS8-at futtatva. A kurzus kezében van, és bemutatja, hogyan fejleszthet alkalmazásokat a semmiből az Apple új Swift programozási nyelvével az Xcode6 IDE használatával. A tanfolyam során egy teljesen funkcionális Tetris stílusú blokk játékot fejlesztenek a semmiből a Swift segítségével. A kurzus befejeződik egy új alkalmazás kidolgozásával a Swift-től. A kurzus bizonyos programozási tapasztalatokat feltételez.

Ez a kurzus csak Intel alapú Apple hardveren, például MacBookon vagy Mac Minion futtatható. A küldötteknek regisztrálnia kell az Apple-t, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely szükséges a szoftver letöltéséhez. Azok a küldöttek, akik szeretnék futtatni az iPhone vagy iPad alatt a kurzus során kifejlesztett alkalmazásokat, iOS fejlesztőként kell nyilvántartaniuk az Apple-lel, és nyilvántartásba vetettük eszközüket fejlesztés céljából. Az Apple fizetni 99 dollárt évente regisztrációra, mint iOS fejlesztő.
ios_swift3iOS (iPhone and iPad Development) in Swift for iOS 11 and Xcode 9 - Swift 435 óraEz az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnének megtudni, hogyan kell iPhone és iPad alkalmazásokat kifejleszteni az iOS 11-en Az Xcode 9, a Swift 4 és az iOS 11 jelentős változásokat vezetett be az alkalmazások írásakor A kurzus kezében van, és bemutatja, hogyan fejlesztheti az alkalmazásokat a semmiből a Swift programozási nyelv és az Xcode 9 IDE segítségével A tanfolyam során teljesen funkcionális alkalmazást fejlesztenek ki a semmiből a Swift segítségével Ez a kurzus csak Intel alapú Apple hardveren, például MacBookon vagy Mac Minion futtatható A küldötteknek regisztrálnia kell az Apple-t, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely szükséges a szoftver letöltéséhez Azokat a küldötteket, akik szeretnék futni a kurzus során iPhone-on vagy iPaden kifejlesztett alkalmazásokat USB kábellel, regisztrálniuk kell készüléküket az Xcode-ra .
swiftxcodeiPhone and iPad Development using Swift 3 and Xcode 8 for iOS 1035 óraKi kellene részt vennie? Ez az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtudni, hogyan kell iPhone és iPad alkalmazásokat kifejleszteni az iOS 10-en Az Xcode8, a Swift3 és az iOS 10 jelentős változásokat vezetett be az alkalmazások írásakor A kurzus kezét mutatja, és bemutatja, hogyan fejleszthető az alkalmazás a semmiből a Swift programozási nyelv és az Xcode 8 IDE segítségével A tanfolyam során teljesen funkcionális alkalmazást fejlesztenek ki a semmiből a Swift segítségével Ez a kurzus csak Intel alapú Apple hardveren, például MacBookon vagy Mac Minion futtatható A küldötteknek regisztrálnia kell az Apple-t, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely szükséges a szoftver letöltéséhez Azokat a küldötteket, akik szeretnék futni a kurzus során iPhone-on vagy iPaden kifejlesztett alkalmazásokat USB kábellel, regisztrálniuk kell készüléküket az Xcode-ra .
createreactnativeappCreate React Native App: Simplifying the Creation and Deployment of Your React Native Application7 óraA React Native App létrehozása olyan eszköz, amely egyszerűsíti a React Native projekt létrehozását A Create React App designja ihlette, és a Facebook és az Expo közötti együttműködés eredménye A React Native App segítségével létrehozhat egy iOS alkalmazást Linux vagy Windows alatt, anélkül, hogy használni kellene az Xcode vagy az Android Studio alkalmazást Ez az Expo alkalmazással valósul meg, amely betölti és elindítja a tiszta JavaScript-ben írt CRNA-projekteket anélkül, hogy natív kódot készítene Ebben a képzésben a résztvevők megtanulják használni a Create React Native App használatát a beszélgetés és a handson gyakorlat segítségével A kurzus végére a résztvevők felkészültek saját React Native alkalmazás létrehozására és telepítésére a Create React Native App segítségével A React natív bevezető kurzushoz olvassa el a következő témakört : React native: Gyorsan fejleszthetõ az iOS és Android alkalmazások Java Közönség Webes alkalmazások fejlesztői A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz handson gyakorlat .
rxswiftReactive Programming for iOS with RxSwift7 óraA reaktív kiterjesztések (vagy Rx) egy többplatformos könyvtárak, amelyek az aszinkron és eseményalapú alkalmazások fejlesztésére alkalmas megfigyelhető szekvenciák és LINQstyle lekérdezési operátorok kifejlesztésére szolgálnak Az RxSwift egy funkcionális könyvtár, amely megkönnyíti a Swift aszinkron és párhuzamos kódolást az iOS alkalmazásokhoz Ez az oktatott, élő képzés bemutatja a résztvevőket az RxSwift által az aszinkron adatfolyamok átvitelének és egyesítésének kezelésére, az egyszerű megfigyelhető szekvenciák kezelésére, valamint az érzékeny, rugalmas és ipari méretezhető iOS alkalmazások felépítésére és fejlesztésére A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a Swift 3 reaktív programozásának alapgondolatát Fordítsa meg a különböző elemeket, például a tömböket és eseményeket megfigyelhető szekvenciákká Alkalmazzon különböző szűrőket megfigyelhető szekvenciákra, transzformáljon és kombináljon megfigyelhető szekvenciákat Write Unit tesztek az Rx kóddal szemben Hatékonyan használja a vak adatokat a felhasználói felület elemei közül Közönség Tapasztalt Swift és iOS alkalmazásfejlesztők, akik a RiftSwift programmal kapcsolatos reaktív programozást szeretnék megtanulni A fejlesztők tapasztalták az egyik Rx különböző platform portjait, akik érdeklődnek a Swift reaktív bővítményeinek megismerésében A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
mliosMachine Learning on iOS14 óraEbben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan használják az iOS gépi tanulási (ML) technológiai veremét, miközben átmennek egy iOS mobilalkalmazás létrehozásán és telepítésén A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Hozzon létre egy képes alkalmazást, szövegelemzést és beszédfelismerést lehetővé tevő mobilalkalmazást Hozzáférés az előcsatlakozott ML modellekhez az iOS alkalmazásokba történő integráláshoz Hozzon létre egy egyéni ML modellt Add hozzá Siri Voice támogatás az iOS-alkalmazásokhoz Megérteni és használni olyan kereteket, mint a coreML, a Vision, a CoreGraphics és a GamePlayKit Használjon olyan nyelveket és eszközöket, mint a Python, a Keras, a Caffee, a Tensorflow, a scikit tanul, a libsvm, az Anaconda és a Spyder Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
swift_4iOS (iPhone and iPad Development - Apple) in Swift for iOS 12 and Xcode 10 - Swift 4.1 Training Course35 óraEz az 5 napos kurzus azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnének megtudni, hogyan kell iPhone és iPad alkalmazásokat kifejleszteni az iOS 11-en Az Xcode 9, a Swift 4 és az iOS 11 jelentős változásokat vezetett be az alkalmazások írásakor A kurzus kezében van, és bemutatja, hogyan fejlesztheti az alkalmazásokat a semmiből a Swift programozási nyelv és az Xcode 9 IDE segítségével A tanfolyam során teljesen funkcionális alkalmazást fejlesztenek ki a semmiből a Swift segítségével Ez a kurzus csak Apple hardveren, például MacBook Pro vagy Mac Mini alatt futtatható A küldötteknek regisztrálnia kell az Apple-t, és rendelkezniük kell egy Apple ID-vel, amely szükséges az Xcode szoftver letöltéséhez Azokat a küldötteket, akik szeretnék futni a kurzus során iPhone-on vagy iPaden kifejlesztett alkalmazásokat USB kábellel, regisztrálniuk kell készüléküket az Xcode-ra A küldöttnek képesnek kell lennie arra, hogy megértse a Swift minden alapját, miután ez és a tanfolyam, és képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen alkalmazást az iOS-ban, és ásson összetettebb alkalmazások az iOS .
kotliniosandroidKotlin for iOS and Android Development35 óraA Kotlin egy Java alapú modern, funkcionális és tárgyorientált programozási nyelv Ebben az oktatott, élő edzésben a résztvevők megtanulják a Kotlin programozást, miközben lépéseket tesznek az Android alkalmazások létrehozásával Kotlin segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Kotlin programozás alapjait Kódolja saját Kotlin alkalmazását Az Android és az iOS alkalmazások telepítése, tesztelése, telepítése és hibaelhárítása a Kotlin segítségével Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Pécs, belvárosk, 2019-04-09 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Kecskemétsze, 2019-04-24 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Szeged, Felső Tisza-Partsze, 2019-06-19 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Kecskemétk, 2019-06-25 09:304500EUR / 5300EUR
Cross-platform mobile development with PhoneGap/Apache Cordova - Pécs, belvárosh, 2019-07-08 09:304500EUR / 5300EUR
Weekend iOS courses, Evening iOS training, iOS boot camp, iOS instructor-led, Weekend iOS training, Evening iOS courses, iOS coaching, iOS instructor, iOS trainer, iOS training courses, iOS classes, iOS on-site, iOS private courses, iOS one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Continuity PractitionerDebrecenk, 2019-03-26 09:303150EUR / 3750EUR
Data MiningBudapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:304725EUR / 5525EUR
Managing Configuration with AnsibleDebrecenk, 2019-05-14 09:304050EUR / 4850EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!