Cross Platform Development Kurzusok

Cross Platform Development Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Cross Platform Development képzések gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be, hogyan lehet több számítógépes platformon futó alkalmazásokat fejleszteni. A Cross Platform Development tréning „online élő képzés” vagy „helyszíni élő tréning” formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Cross Platform Development Subcategories

Cross Platform Development Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to master the advanced features and techniques of .NET MAUI to build mobile and desktop applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Master advanced MVVM techniques, dependency injection, and architectural patterns.
 • Customize and extend the .NET MAUI framework.
 • Build reusable components, libraries, and understand advanced debugging and profiling techniques.
 • Address challenges in large-scale applications such as synchronization, caching, and security.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn intermediate-level skills for using .NET MAUI to build mobile and desktop applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Explore advanced data manipulation techniques.
 • Understand platform-specific code and customization using custom renderers.
 • Learn performance optimization, memory management, and internationalization support.
 • Develop skills in continuous integration and deployment pipelines for .NET MAUI.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to learn the fundamentals of .NET MAUI to build basic applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamentals of .NET MAUI and cross-platform development.
 • Create basic .NET MAUI applications with layouts, controls, and navigation.
 • Test, debug, and deploy .NET MAUI applications.
14 hours
A Ionic egy webes keretrendszer, amely a modern webes API-khoz használt összetevőket tartalmazza. Eszközök, gesztusok és felhasználói felület-összetevők könyvtárát kínálja, amelyek segítenek gyors és interaktív alkalmazások létrehozásában.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a webfejlesztőknek szól, akik modern mobilalkalmazást szeretnének létrehozni a Ionic 6-tal.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Integrálja a natív eszközfunkciókat egy modern hibrid mobilalkalmazásba. Ismerje meg a Ionic alapjait. Ismerje meg Ionic alkalmazás éles üzembe helyezését. Futtasson egy modern hibrid alkalmazást egy mobileszköz-emulátoron.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Business A Logic Component (BLoC) az Google tervezési mintája, amely lehetővé teszi az üzleti logika és a megjelenítési réteg elkülönítését.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni a BLoC Pattern használatát különböző alkalmazások állapotának kezelésére.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a BLoC alapkoncepcióit és architektúráját. BLoC-k létrehozása, tesztelése és hibakeresése. További információ a BLoC összeállítási környezetéről.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Ionic egy webes keret a hibrid mobil alkalmazások fejlesztéséhez. Ionic 4 újításokat hoz az Ionic platformon, mint például egy újracsomagolt CLI, a navigáció megváltoztatása, a Angular útvonalválasztás és még sok más. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon webfejlesztőknek szól, akik hibrid mobil alkalmazást kívánnak létrehozni az Ionic 4-rel. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Integrálja a natív eszköz funkcióit egy hibrid mobil alkalmazásba.
 • Használja az Angular and Ionic 4 szoftvert egy hibrid mobil alkalmazás létrehozásához.
 • Futtasson hibrid alkalmazást egy mobil eszköz emulátorán.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
Kétnapos tanfolyam, amely körülbelül 60% -ban gyakorlati laboratóriumokból áll, amelyek a beágyazott Linux rendszermagokra összpontosítanak, az architektúra, a fejlesztés és a különböző típusú eszközillesztők írásának és integrálásának vizsgálata. Ki vehet részt? A beágyazott rendszereken és a lemezformákon a Linux kernel fejlesztéséről érdeklődő mérnökök.
21 hours
React Native egy nyílt forráskódú, platformok közötti fejlesztési keret a mobil alkalmazások készítéséhez. A Facebook által kifejlesztett lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy natív megjelenés-élményt hozzanak létre alkalmazásukhoz mind Android , mind iOS . Más platformon átívelő mobil fejlesztési eszközökkel, mint például a PhoneGap, ellentétben a React Native teljesen natív alkalmazás felhasználói felületeket generál. Nincs HTML 5 felhasználói felület. React Native következetes fejlesztői élményt nyújt a Java Script és a React (más néven React .js vagy React JS) könyvtár alapján, és lehetővé teszi a valódi gyors mobil fejlesztést azáltal, hogy a fejlesztői hatékonyságra összpontosít minden platformon - tanuljon egyszer, írjon bárhol. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a React Native mögött meghúzódó alapelveket és megközelítést, miközben saját mobil alkalmazásukat fejlesztik az Android és az iOS .
  A tantárgy formátuma
  • A React Natív funkcióinak és képességeinek áttekintése, valamint a mobil alkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése.
  7 hours
  Az Appcelerator Titanium egy nyílt forráskódú fejlesztési keret, amely lehetővé teszi natív mobilalkalmazások létrehozását iOS , Android és Windows Phone-on egyetlen Java Script-kódbázisból. Ez a képzés bemutatja a titán alapjait és a résztvevőket egy titán mobilalkalmazás létrehozásával járja el. Közönség
  • Webes alkalmazások fejlesztői
  A tantárgy formátuma
  • Nagyon nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati gyakorlatra.
  • A fogalmak nagy részét minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanulják meg.
  35 hours
  Course Objectives To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully. Description This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training. Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project. Who should attend? Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper. Delivery Options All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.
  • on-site - instructor driven
  • on-line - instructor driven
  • on-site/on-line combination - instructor driven
   
  35 hours
  Leírás Ez az ötnapos tanfolyam gyakorlati gyakorlatokat és utasításokat kombinálva szemlélteti a GNU / Linux kernel belső részeinek és az eszközmeghajtó fejlesztésének fogalmait. Célja, hogy gyorsan felgyorsítson. Leírjuk a GNU / Linux eszközillesztők írásához szükséges folyamatokat, fogalmakat és parancsokat az elmélet és a munkahelyi képzés kombinációjával. Ne újratelepítse a kereket, hanem tanuljon meg egy tapasztalt oktatótól, és vigye haza a munkamódszereket és a képességeit hatékonyan felhasználni saját beágyazott fejlesztési projektjében. Kinek kell részt venni? Azok az emberek, akik érdeklődnek a GNU / Linux eszközillesztők fejlesztéséért vagy kiértékeléséért, például szoftvermérnökök, terepi mérnökök, (projekt) vezetők, hardvermérnökök.
  7 hours
  A NativeScript egy nyílt forráskódú keretrendszer, amelyet a JavaScript, az XML és a CSS segítségével fejlesztettek ki és alkalmaztak keresztplatformos natív, mobilalkalmazások, nevezetesen iOS és Android rendszereken Egyetlen JavaScript-kódbázis használatával a NativeScript kihasználhatja a natív platform API-jait és felhasználói felületét, hogy valóban eredeti élményt nyújtson Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a NativeScript lényeges felhasználói felületét és moduljait, miközben egy egyszerű, natív mobilalkalmazás létrehozását és telepítését végzik Android és iOS rendszeren A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Végezze el az MVVM (Model View View Model) architektúrát Egyszerű munkafolyamat bevezetése hálózati kérelem segítségével Használjon natív API-kat JavaScript kóddal Népszerű UI-stílusok elérése CSS-en keresztül Közönség A mobilalkalmazások fejlesztői, akik az iOS vagy Android platformon keresztplatformos alkalmazások fejlesztésére törekednek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  14 hours
  Ionic egy mobil fejlesztési keret a hibrid mobil webes alkalmazások létrehozásához. WordA nyomtatás egy tartalomkezelési rendszer, amely a PHP szövegben szerepel. A Ionic 4 használatával a felhasználók a WordPress Rest API-t használhatják a mobil webes alkalmazás backend alkalmazásának létrehozásához. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan webfejlesztőknek szól, akik szeretnék használni WordPress és Ionic 4 a teljes stack fejlesztéshez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Hozzon létre webes alkalmazásokat a Word nyomtatással a háttérben. Állítsa be Ionic 4 a WorPress Rest API használatával. A CRUD műveletek futtatása Ionic 4. Biztosítsa a webes alkalmazást a JWT hitelesítéssel.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  Xamarin egy nyílt forráskódú, C# alapú eszközkészlet Android , iOS és Windows alkalmazások írására natív felhasználói felületekkel és megosztott kódbázissal az összes platformon. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy ugyanazt az IDE-t, nyelvet és API-kat mindenhol használják - bármi, amit az Objective-C, a Swift vagy a Java megtehet, meg lehet csinálni a C# Xamarin a Xamarin . Xamarin a Microsoft vásárolta meg 2016-ban, és a Visual Studio . Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Xamarin kulcsfontosságú aspektusait, miközben maguk vállalják saját mobilalkalmazásaik fejlesztését az Android , iOS és Windows rendszerekhez.
   A tantárgy formátuma
   • A Xamarin funkcióinak és képességeinek áttekintése, valamint a mobil alkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése ( iOS , Android és Windows esetén).
   21 hours
   IBM MobileFirst A Platform (korábban Worklight Foundation néven ismert) a vállalati mobil és táblagép-alkalmazások létrehozására szolgáló eszközök és szolgáltatások készlete. Ügyfél oldalán API elérhető native iOS (Objective-C), native Android (Java), J2ME, C# native Windows Phone (C#), és JavaScript cross-platform hibrid OR mobil web alkalmazások. A MobileFirst Platform előzetesen vagy a felhőben elérhető. Ebben az oktatók által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és használni a MobileFirst Platformot a hibrid mobilalkalmazások fejlesztésére és kezelésére HTML5, JS és CSS alapján. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
    Telepítse és konfigurálja a MobileFirst Fejleszteni, tesztelni és telepíteni cross-platform hibrid mobil alkalmazások.  Használja a MobileFirst biztonsági mechanizmusokat az alkalmazások biztonságához. Az alkalmazások frissítése a szervezetben, túllépve az alkalmazásboltok szükségességét. Mobilalkalmazások adminisztrálása és nyomon követése.
   közönség
    Fejlesztők
   A kurzus formája
    Részes előadások, részes megbeszélések, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok egy élő laboratóriumi környezetben.
   Megjegyzések
    Ez a képzés alapja a Mobile Foundation 8.0. Ahhoz, hogy egy másik verziót vagy más személyre szabást kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
   14 hours
   This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) introduces the fundamentals of Meteor and walks participants through the creation of a real-time web applications for both desktop and mobile platforms.
   14 hours
   Meteor egy Node.jsalapuló JavaScript keretrendszer. React JavaScript könyvtár a frontend fejlesztéshez. A Meteor és Reacthasználatával a felhasználók webes alkalmazásokat készíthetnek és prototípusai hozhatnak létre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webfejlesztők, akik szeretnék használni Meteor és React a teljes verem fejlesztés. A képzés végére a résztvevők:
   • Webes alkalmazások at készíthet és prototípusai.
   • Az alkalmazások felhasználói felületeinek felépítése újrafelhasználható összetevőkből.
   • Az adatok kezelése az ügyfelek és kiszolgálók között a Meteor.
   A tanfolyam formátuma
   • Interaktív előadás és beszélgetés.
   • Sok gyakorlat és gyakorlat.
   • Gyakorlati megvalósítás élő laborkörnyezetben.
   Tanfolyam testreszabási beállításai
   • Ahhoz, hogy személyre szabott képzést igényeljen ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megszervezze.
   14 hours
   Flutter egy nyílt forrású felhasználói felület, amelyet a Go ogle hozott létre, hogy kiváló minőségű iOS és Android alkalmazásokat hozzon létre. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell a Flutter használatával gyorsan kifejleszteni egy mobilalkalmazást, amely mind iOS , mind Android készülékeken fut. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   • Gyorsan telepítse a keretet, az IDE-t és más eszközöket a fejlesztés megkezdéséhez
   • Megértheti és használja a Go ogle Dart nyelvét a mobil alkalmazás gyors prototípusának készítéséhez
   • Tesztelje és telepítse az iOS és az Android egyaránt futó mobilalkalmazásokat egyetlen kódbázis használatával
   • Testreszabhatja az alkalmazást gazdag kütyü, elrendezések és animációk segítségével
   Közönség
   • Fejlesztők
   • UX prototípus, aki alkalmazás prototípusokat akar létrehozni
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati tapasztalatok élő laboratóriumi környezetben.
   jegyzet
   • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
   • Ha többet szeretne tudni a Flutter , látogasson el a https://flutter.io/ oldalra.
   35 hours
   Flutter egy nyílt forráskódú UI eszközkészlet, amelyet Google készített a Android, iOS, a web és más platformok egy kódbázisából származó mobilalkalmazások létrehozásához. A cross-platform keretként csökkenti az alkalmazások létrehozásának, tervezésének és karbantartásának költségeit és bonyolultságát. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni Flutter létrehozni és építeni kiváló minőségű mobil alkalmazások Android, iOS, és más platformok egy közös kódbázis. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
    Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az alkalmazások létrehozásának megkezdéséhez Flutter. Használja a Dart programozási nyelvet az alkalmazások létrehozására szolgáló kód kifejlesztéséhez. Használjon Flutter widgeteket a tervezéshez és létrehozásához esztétikailag kellemes és könnyen használható UI. Az alkalmazások telepítése és tesztelése különböző platformokon (mobil, asztali, webes stb.)
   A kurzus formája
    Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
   Szakképesítési lehetőségek
    Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
   14 hours
   Flutter egy nyílt forráskódú UI keret által létrehozott Google, amely lehetővé teszi, hogy építsen cross-platform alkalmazások Android, iOS, web, és asztali operációs rendszerek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni Flutter létrehozása cross-platform alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
    A migrációs kérelmek Java és Flutter között történnek. Integrálja a Firebase backend szolgáltatásokat, például adatbázist, hitelesítést és tárolást. Hozzon létre animációkat és fejlett UI funkciókat egy alkalmazáshoz.
   A kurzus formája
    Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
   Szakképesítési lehetőségek
    Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Flutter, kérjük, látogasson el: https://flutter.io/
   14 hours
   Ionic egy front-end SDK natív jellegű mobilalkalmazások létrehozására több platformon keresztül. Keretként szolgál, nem ellentétben a Bootstrap vagy az Alapítvánnyal, hanem a mobil alkalmazásokhoz. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben résztvevők megtanulják, hogyan lehet cross-platform, natív jellegű mobilalkalmazást létrehozni az Ionic keretrendszer segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek
   • Hozzon létre és telepítsen alkalmazásboltban kész mobilalkalmazásokat Android és iOS
   • Megérteni és alkalmazni az Ionic szintaxist és az Angular Typescriptet
   • Bővítse az alkalmazás érzetét és funkcionalitását az Ionic Native segítségével
   Közönség
   • Java szkript (JS) fejlesztők
   • Front-end fejlesztők
   • AnguarJS fejlesztők
   • Mobil alkalmazások fejlesztői
   A tantárgy formátuma
   • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
   jegyzet
   • Ez a tréning az Ionic 2.0 és a Angular 2.0 programokra terjed ki. Az Ionic 4.0 és a Angular 4.0 edzésről lásd: TBD
   7 hours
   Ionic is a front-end SDK for building native-like mobile applications across multiple platforms. It serves as a framework, not unlike Bootstrap or Foundation, but for mobile applications. In this training, participants will build and deploy a number of applications to implement some of the new features in Ionic 3 and Angular 4. By the end of this training, participants will be able to
   • Upgrade from Ionic2 and Angular2 to Ionic3 and Angular4
   • Build an Ionic 3 and Angular 4 mobile app with lazy loading
   • Integrate location services into an Ionic3 and Angular4 mobile app
   • Create a multi-level accordion menu with dynamic data
   • Set up an authentication service for an Ionic3 and Angular4 mobile app
   • Consume a REST API using the new Angular 4.3 HttpClient
   Audience
   • Javascript (JS) developers
   • Front-end developers
   • AnguarJS developers
   • Mobile application developers
   Format of the course
   • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
   14 hours
   Jón van egy eleje-vég SDK részére épület kereszt-emelvény mozgatható apps. Ez szolgál mint egy szerkezet, nem eltérően bootstrap vagy alap, de részére mozgatható pályázatokat. ebben az oktató által vezetett, az élő képzés résztvevői megtanulják, hogyan kell létrehozni egy mobil app segítségével ionos keret, szögletes, Cordova és PhoneGap app. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek
   • épít és felfejlődik mozgatható app részére Android és iOS.
   • használ Phonegap App helyett emelvény SDKs-hoz cél különböző peronok.
   formátuma a kurzus
   • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
   Megjegyzés
   • Ez a képzés magában foglalja ionos 1,0 és a szögletes 1,0 (aka AngularJS, szögletes. js) a képzés az ionos 2,0 és a szögletes 2,0, lásd: TBD
   14 hours
   This course introduces Ionic.

   Last Updated:

   Online Cross Platform Development courses, Weekend Cross Platform Development courses, Evening Cross Platform Development training, Cross Platform Development boot camp, Cross Platform Development instructor-led, Weekend Cross Platform Development training, Evening Cross Platform Development courses, Cross Platform Development coaching, Cross Platform Development instructor, Cross Platform Development trainer, Cross Platform Development training courses, Cross Platform Development classes, Cross Platform Development on-site, Cross Platform Development private courses, Cross Platform Development one on one training

   Kedvezmények tanfolyamokra

   No course discounts for now.

   Hírlevél kedvezmény

   Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

   Néhány ügyfelünk

   is growing fast!

   We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

   As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

   • delivering training and consultancy Worldwide
   • preparing training materials
   • creating new courses outlines
   • delivering consultancy
   • quality management

   At the moment we are focusing on the following areas:

   • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
   • SOA, BPM, BPMN
   • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
   • R, Python
   • Mobile Development (iOS, Android)
   • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
   • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

   To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

   Apply now!

   This site in other countries/regions